|
|
#91 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZECIWNICY POWIĘKSZANIA PIERSI-sztuczne cycki są obleśne :)
Cytat:
dla mnie osobiscie liczy sie efekt koncowy. jezeli ktos ma piekne, dlugie, blyszczace loki o pieknym kolorze, a ja potem dowiem sie, ze byly przedluzane (nie przygladam sie kazdemu z bliska), to nie zmienie zdania- wlosy beda nadal piekne i zawsze je wyzej ocenie niz rzadkie, plączace sie o mysim kolorze, ale naturalnea co do hialuronowego- wiem wlasnie, ze to nie jest dla kazdego i ta zbojecka cena w przypadku twarzy hialuronowy fajnie sie rozklada, ale skoro z piersiami jest inaczej, to nie dziwie sie, ze jednak kobiety wola pewniejszy efekt za podobne pieniadze (gdyby to bylo chociaz 5-6 tys a nie ok 12)co do wszczepiania implantow, jestem pewna, ze mozna zrobic to tak, aby wygladalo to bardzo subtelnie i na pierwszy rzut oka nie daloby sie rozpoznac, ze to implanty. sama mam znajomą, ktora powiekszala piersi operacyjnie, tak do niej pasuja, ze bylam zdziwona, ze powiekszala (nie widzialam jej bez stanika, ale mi to do szczescia niepotrzebne ), sa odpowiednio dobrane do jej sylwetkiCytat:
powiedz mi tylko jedno, nie widzialam Twoich fotek przed a efekt po widze tylko w avatarku, piszesz, ze naprawde mialas malutkie piersi, teraz masz dosc duze jak na drobna sylwetke, nie wolalas mniejszych wkladek, aby miec piersi "srednie" albo takie "normalnie" male? zmiana wiec byla duza, troche jakby z XS przejsc w L albo XL, nie balas sie, ze zle bedziesz sie czula ze sporymi piersiami, gdy moglas wybrac troche wieksze od swoich? przyznam, ze na dobieraniu wielkosci implantow sie nie znam, a w sumie troche mnie to ciekawi![]() Cytat:
niestety czesto kobiety tak naprawde nie wiedza, czego chca i decyzja o operacji nie jest w pelni swiadoma, rozmawialam kiedys z pania, u ktorej od piersi sie zaczelo, potem juz tylko wyszukiwala elementow, ktore chce poprawic, ciagle byla z siebie niezadowolona...a jak to jest? czy chirurg plastyk poleca pacjentce mimo wszystko konsultacje z psychologiem, czy to troche nietakt? Cytat:
![]() Cytat:
nie podobaja mi sie tatuaze, tunele, dziwne fryzury, ale skoro nikt mi tego nie narzuca, to dlaczego mialabym przekonywac kogos, ze to jest wstretne i brzydkie? to troche jak z gustem muzycznym, nie jestem w stanie zrozumiec co pieknego jest w hip hopie, ale skoro inni dostrzegaja w tym cos fajnego, to nie bede ich przekonywac, ze na pewno sie nie znaja. Cytat:
![]() Cytat:
skoro przeciwnicy nie zawsze potrafia w kulturalny sposob przedstawic swoich argumentow przeciw powiekszaniu piersi, to nie dziwie sie, ze dziewczyny, ktora powiekszaly zwyczajnie sie bronią, bo potem wlezie do wątku osoba, ktora nie ma o tym zielonego pojecia i gotowa pomyslec, ze sa to jakies pustaczki, ktore celowo daja sie oszpecic
|
|||||||
|
|
|
#92 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Można być przeciwnikiem powiększania biustu, tak samo jak przeciwnikiem aborcji. I tak, właśnie w tym wątku wyrażam opinię na temat wyglądu tych piersi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak widać po moich wymiarach i załączonym avatarze - jestem b. szczupła, mam wystające obojczyki i żebra . Pani dr kategorycznie zaleciła imp. anatomiczne - i ona patrząc na całą moją sylwetkę, oceniając ilość skóry i tk. gruczołowej piersi sama dobrała mi implanty - na początku stwierdziła, iż anatomy 380cc, ale po chwili, że sprobujemy 430cc. No i tak zostało . Całkowicie zdałam się na oko mojej pani dr - i kto na bieżąco czyta wątek o powiększaniu piersi ten wie, że "oko" dr Skwiercz jest idealneP.S. Zdjęć sprzed op. nie posiadam - pisałam o tym kilka postów wcześniej. Mogę wkleić zdjęcia po op. (po 6 m-cach)
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-01 o 21:45 |
|
|
|
|
#94 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w przypadku aborcji kobieta decyduje o zyciu kogos, kto nie ma niczego do gadania, a kobieta, ktora decyduje sie na silikon w piersiach- nie zabija nikogo, nie sprawia mu bolu, nie widzisz roznicy? jestem przeciwnikiem naturalnych futer, bo wiąże sie to z krzywdą zwierzat, z krzywda, na ktore one nie wyrazaja zgody, nie rozumiem dlaczego mialabys byc przeciwna temu czy jakas Zosia czy Kasia wszczepia sobie silikon, skoro zadna nie jest twoja rodzina czy dziewczyna ![]() opinie wyrazasz, ale w sposob przesmiewczy i nie tylko ja to zauwazylam, a jak juz pisalam, nie podobaja mi sie na ogol efekty takiej operacji Cytat:
skad pewnosc, ze one nie probowaly? ze nie chodzily latami do dobrych terapeutow, nie stosowaly sie do zalecen? nie mierz kazdego swoja miara, skad mozesz wiedziec co to sa glebokie kompleksy, skoro w zyciu ich nie mialas? http://www.betterbreastimplants.com/...lants15463.htm http://www.betterbreastimplants.com/...lants17556.htm jakbys miala takie piersi jak przed zabiegiem, to tez bys twierdzila, ze trzeba sie zaakceptowac? no chyba, ze masz wlasnie takie i sie zaakceptowalas, jezeli tak to ![]() ja podziwiam kobiety, ktore w tej sytuacji potrafia i nie ma w tym ani odrobiny ironii z mojej strony Cytat:
http://www.betterbreastimplants.com/...lants23005.htm http://www.betterbreastimplants.com/...lants23688.htm http://www.betterbreastimplants.com/...lants17105.htm czesto piersi opuchniete po hormonach wygladaja bardziej nienaturalnie Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-12-31 o 15:01 |
|||
|
|
|
#95 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
BTW kobiety gonią za jakimś utartym kanonem cycatej Barbie, pytanie tylko po co? skoro można być chudym, mieć małe piersi i też wyglądać seksownie, jak np. Twiggy http://buttertoastboutique.files.wor...5/twiggy02.jpg Też podziwiam kobiety, które potrafią kochać siebie takimi jakie są, a nie tylko dążyć do sztucznej doskonałości, która to dopiero odziera je z resztek kobiecości. Spójrzmy na wybory Miss World - co tam podziwiamy, kobiety? Nie, moim zdaniem twory chirurgów plastycznych i mistrzów charakteryzacji. |
|||||
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem życzę Tobie Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku! |
|
|
|
|
#97 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli Twoja percepcja nie pozwala na tak abstrakcyjne myślenie, to nie traćmy czasu Cytat:
![]() Cytat:
chodzi o szerokość klatki piersiowej, samej piersi, wkładka musi być do tego dopasowana nie wiem czy plastyk poleca wizytę u psychologa - mi nie musiał bo ja wiedziałam doskonale po co do niego poszłam, byłam zdeterminowana i w pełni zdecydowana na zabieg (natomiast same komentarze pt "idź do psychologa" ze strony roznych nie mających nic wspólnego z tematem osób są dla mnie nietaktem) btw. Twiggy na zdjęciu z linka wygląda koszmarnie
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-31 o 15:36 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w bluzce Twoje piersi wygladaja naprawde fajnie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem jak seksowna moze byc kobieta wygladajaca jak chodzacy szkielet, wazaca 40 kg przy 165cm wzrostu- inspiracja dla rzeszy anorektyczek, tylko, ze jej chudosc byla dla niej naturalna, dla anorektyczek niestety nie, zeby tak wygladac glodza sie rujnuja swoje zdrowie i zycie, to nie jest oszpecanie sie? jezeli nie jest to chudosc naturalna a celowe glodzenie- to wszelkie sposoby na dązenie do niej i celowe jej eksponowanie to dla mnie oszpecanie i niszczenie swojego organizmu i proponuje wtedy konsultacje z psychologiem. Cytat:
a osoby nalogowo palace, pijace, cpajace to nie niszcza siebie? to jest niby mądre i potrzebne? Cytat:
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-12-31 o 15:44 |
||||||||
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego rozmiar biustu ma mieć jakiekolwiek znaczenie ? Cytat:
Widzisz, dla Ciebie Twiggy nie jest seksowna, bo masz w głowie kanon piękna w postaci kobiety o krągłych kształtach (tak przypuszczam) - dla mnie każda kobieta ma w sobie seksapil. Wiele kobiet wygląda jak Twiggy - listopadowa80 była przed operacją zdaje się podobnej postury, mi się taka figura podoba - jeśli jest naturalna, a nie jest wynikiem głodzenia. Celowe dążenie do wagi sprzecznej z naturą organizmu jest szpeceniem się, tu się zgodzę. Co do Miss World - też tak uważam i również na co dzień widzę ładniejsze dziewczyny - naturalne, a nie wypchane chemią i ulepszaczami, niczym szynki w supermarkecie. |
||
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, są może bardziej okrągłe niż naturalne - nie wiem, bo nie mam porównania , ale nie są też piłkowatetruskawkowawiosna - fantastycznie się z Tobą dyskutuje, bo mimo iż masz odmienne zdanie cała dyskusja jest na poziomie. Brawo ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cerveza - akurat moja postura nie wynika z odchudzania . Tobie podoba się taka postura - mnie odrzuca ) - wcale nie jest seksowna |
|
|
|
|
#101 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cierpiacy na bulimie jest nazywany bulimikiem, nerwice- neurotykiem, takich skrotow rzadziej uzywaja lekarze psychiatrzy, ale na pewno to nie jest blad. a jak sie juz tak czepiasz, to powinnas napisac jadłowstret psychiczny albo Anorexia nervosawidzac taka chudziutką dziewczyne na ulicy skąpo odzianą nie oburze się, nie pomysle "to obrzydliwe, a feeee", ale jesli ktos mnie zapyta czy taka sylwetka jest dla mnie seksowna, to powiem, ze NIE chociaz dla mnie tzw seksownosc to cala kobieta, rowniez jej charakter, urok osobisty, sposob poruszania sie, mowienia a niewielkie piersi mi sie podobaja bardziej niz duze i nie wynika to z zazdrosci, po prostu kwestia gustu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że nie. Zapomniałam dopisać naturalna. A kto powiedział, że czuję się lepsza? Po prostu preferuję naturalność, zamiast tony tynku na twarzy i sztucznych wypełniaczy tu i tam. |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
A jednak pomimo początkowej bezstronności, muszę jednak wmieszać się w ten wątek.
Cerveza, sądze, że jeśli już czujesz potrzebę zamieszczania tak zaciekłej i bezwzględnej krytyki, to powinnaś najpierw dokładnie zapoznać się z tematem, któremu jesteś tak przeciwna. Wklejanie fotografii wykonanych tuż po zabiegu mija się z celem, bo przecież to oczywiste, że po KAŻDEJ operacji musi upłynąć kawałek czasu, nim efekt będzie zbliżony do normy. Ja po wstawieniu implantu do kręgosłupa, przez pierwsze pół roku czułam się sztywna jak kołek, skutkiem czego musiałam praktycznie zrezygnować z życia towarzyskiego, a plecy same w sobie wyglądały szkaradnie. Jednak patrząc na to z dzisiejszej perspektywy, uważam, że było warto, bo to wstawienie ciała obcego do kręgosłupa, pozwoliło mi uniknąć nie tyle bólu i ćwiczeń, co także problemów na tle psychicznym. W Twoich wypowiedziach, widzę także kompletny brak empatii i zrozumienia. Fakt, że Ty pozujesz na osobę o na tyle silnym charakterze, by całkowicie olewać swoje defekty fizyczne, nie oznacza, że przez taki sam pryzmat masz patrzeć na pozostałe osoby. Każdy człowiek ma prawo czuć się przygnębionym z powodu małego biustu, garbatego nosa, czy odstających uszu, dla niektórych jest to nawet tragedia porównywalna z brakiem ręki czy nogi. I jeżeli dziewczyny miały możliwość skorzystania z dobrodziejstw nowoczesnej chirurgii plastycznej, co ostatecznie wyleczyło je z kompleksów i złego samopoczucia, to nie wiem nad czym tutaj debatować. Czym innym jest poprawianie ciała z powodu głupoty czy nadmiaru pieniędzy, a czym innym leczenie w ten sposób tragicznej samooceny. Amen.
|
|
#104 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
przykre, ze czasami tak ciężko spojrzeć dalej niż za czubek swego nosa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-31 o 16:34 |
|||
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to ![]() Amen ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- |
|
|
|
|
#106 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja z okazji nowego roku zycze cervezie odrobiny empatii, bo sie bardzo przyda, praca nad tym jest latwiejsza niz wyleczenie sie z kompleksow![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przyznam szczerze, ze jeszcze kilka lat temu bylam osoba mniej tolerancyjna i bardziej ocenialam po pozorach, mierzylam kazdego swoja miara pozniej poznalam pare osob, ktore zmienily troche moje postrzeganie i cos takiego jak kilka cech wygladu na pewno mnie nie odrzuci od takiej osoby, tak, ze nie chcialabym nawet z nią dyskutowacCytat:
te kilka kg dla drobnej i niewysokiej kobiety robi czesto wielka roznice
|
|||||||
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawkowawiosna - są to moje typowe wymiary, nad którymi ubolewam
Moje dziecko ma 5,5 roku; a ja już 3 miesiące po porodzie wyglądałam jak 'nasza szkapa' . I nie mogę przytyćWiesz, najgorsze jest to, że niektórzy ludzie pytają czy nie jestem na coś chora...
|
|
|
|
#108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a jesli malujesz, to po co? przeciez to nie jest naturalne
kazdy ma w sobie troche proznosci i nie rozumiem dlaczego czujesz sie lepsza od tych, ktore korzystaja z dobrodziejstw wspolczesnej medycyny czy kosmetologii. Cytat:
Cytat:
mi sie nie podobaja dlugie, łopatowate tipsy, proste przedluzane wlosy z wyraznymi łaczeniami, mocna opalenizna solaryjna, ale nie wchodze na watki dziewczyn, ktorym sie to podoba i nie krytykuje ich upodoban w taki sposob, w jaki sama nie chcialabym, aby krytykowano moje. Cytat:
![]() Cytat:
widocznie masz taki typ budowy, szybki metabolizm itp pozostaje zaakceptowac albo walczyc specjalna dieta czy cwiczeniami silowymi nie trzeba miec olbrzymiej niedowagi, aby wystawaly kosci (mostek, zebra, biodra)- mi tez je widac(to chyba taki typ budowy) mimo, ze proporcjonalnie waze wiecej niż Ty, nie jest to fajne, ale nikt idealny przeciez nie jest ![]() a masz na punkcie swojej szczuplosci spory kompleks? Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-12-31 o 17:12 |
||||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro już wszystkie prawie życzą mi empatii, to ja w takim razie życzę Wam pewności siebie i zaakceptowaniu swoich naturalnych wad, które dla innych mogą być zaletami.
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
to sztuczne cycki mogą być obleśne a naturalne małe wiszące rodzynki są piękne bo są naturalne?:P
Ze wszystkim co sztuczne jest tak - jeśli dobrze imituję naturę, jest piękne, jeśli jest przesadne - za duże sztuczne cycki czy akryle na dwa metry - ładne nie jest. Jakby powstał temat pt "bimbały z rozstępami wysuszonych czterdziestek są fe" to byłaby wojna... -paznokcie - lakiery, akryl, żel -tusz do rzęs -farba do włosów -podkład -stanik push-up -pomniejszanie piersi -dieta -solarium -fitness -depilowanie się TO WSZYSTKO JEST POPRAWIANIEM NATURY! moje piersi wyglądają mniej więcej tak https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253730232 a są naturalne. mam się zabić? czy nie pokazywać facetowi bo są 'obleśne' ? Ja nie rozumiem czegoś, ktoś zajeżdża dziewczyny na amen bo ich cycki są sztuczne czy dlatego że są brzydkie? Piersi Igi Wyrwał czy Ewy Sonnet pewnie też ktoś uważa za obleśne, a to 100% natury ;} tak źle i tak niedobrze. No cóż widzę że na tym forum trzeba mieć C75 bo inaczej cie zatłuką. Immaginary całkowicie ma rację. Wiem co to są kompleksy i wiem że najlepiej je wyleczyć. Jeśli ktoś z natury jest gruby to ma się nie odchudzać, nie robić bypassu żołądka bo 'taka jego natura'? Czegoś tu nie rozumiem. Kobiety od wieków 'oszukują' i 'poprawiają' naturę. Ach i jak będę mieć zapalenie wyrostka to kategorycznie sprzeciwię się operacji bo to 'takie nienaturalne...' btw Cytat:
Cóż za porównanie.
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2010-01-02 o 00:28 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A niektóre (niektórzy) i tak nie zrozumieją |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiscie byłam w szoku jak zobaczyłam załączone zdjecia.
Tak, to są sztuczne piersi. Według mnie wyglądają bardzo ładnie i naturalnie. Sama bym takie chciała ![]() Osobiście nie rozumiem, jaki jest cel tego wątku - zwłaszcza na tym podforum. Są różne powody operacji plastycznych. Ja osobiście, gdybym miała taki biust jak kobiety "przed" na załączonych przeze mnie zdjęciach, też bym się na operację zdecydowała
Il n'est rien de réel que le reve et l'amour ♥ Edytowane przez northern_star Czas edycji: 2010-01-02 o 20:48 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio oglądałam program o nastolatce, która poddała się operacji powiększania piersi i implanty wsadzano jej przez pępek
to był straszny widok i tym bardziej mnie dziwi popularność tego typu zabiegów.
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałaś , że nie zamierzasz mieć dzieci-czy to też po obejrzeniu filmu z porodu
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skutecznie mnie zniechęciło.Może jesteś odporna na tego typu przeżycia, dla mnie widok przedzierania się od pępka w górę do piersi i sposób w jaki chirurg to robił, do najprzyjemniejszych nie należał. |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co najwyżej mogłaś je widzieć już po nieudanej op. u dr Sankowskiego .Jeśli ruszają się filmy z operacji plastycznych (czy innych) to ich nie oglądaj - proste, prawda? Na nas takie filmy nie robią wrażenia , tym bardziej, że op. biustu - jakąkolwiek metodą, są jednymi z najmniej drastycznych operacjiA co do piersi - jeśli myślisz, że ich wygląd zmienia się jedynie w wyniku ciąży i karmienia piersią to jesteś w błędzie . Jeszcze jest coś takiego jak starzenie się organizmu
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, ja nadal nie rozumiem celu tego wątku. Miałam ohydne zęby i żeby poprawić sobie nastrój i wyleczyć kompleksy założyłam sobie aparat. Niestety miałam tak poważne stłoczenie że musiano mi wyrwać kilka zdrowych zębów. Też jestem obleśna bo zamiast 32 zębów które posiada dorosły człowiek, mam ich tylko 24? Jeśli moje piersi ulegną deformacji bądź będę musiała usunąć moje naturalne, bo zachoruję, nie zawaham się wstawić implanty. Po to jest postęp, rozwija się medycyna, żeby z tego wszystkiego korzystań. Nie miałam zamiaru całe życie straszyć ludzi moimi krzywymi zębami, ryczałam z tego powodu. I rozumiem że niektóre kobiety mogą ryczeć z powodu swoich piersi.
Cerveza no niestety ty chyba nie jesteś znawczynią tematu :p wkładanie implantów przez pępek to znana technika niestosowana w PL. A i tak btw, bardziej od oglądania operacji plastycznych obrzydza mnie widok porodu. Niestety, nie skaczę z radości na widok rozcinanego krocza i od razu własne zaczyna mnie boleć. Istota porodu jest piękna, widok niekoniecznie ;}
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem po co zmyślasz . Choć niechcący przyznałaś właśnie, że naturalne piersi mogą być dla ciebie odrażające i niedozaakceptowaniaWłaśnie znalazłam jeden z twoich postów, w którym piszesz że noszenie okularów odbiera ci 70% uroku . Ciekawe ile % uroku wg ciebie odbiera kobiecie brak piersi ? No tak pisałaś, że akurat to nie ma znaczenia Przestań się pogrążać pisząc w tym temacie . Wypowiadaj się o dietach i środkach przeczyszczających-tam wiesz co piszesz. Zapewne wiesz, że anorektyczki niestety mają piersi w opłakanym stanie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-02 o 22:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

.
dla mnie osobiscie liczy sie efekt koncowy. jezeli ktos ma piekne, dlugie, blyszczace loki o pieknym kolorze, a ja potem dowiem sie, ze byly przedluzane (nie przygladam sie kazdemu z bliska), to nie zmienie zdania- wlosy beda nadal piekne i zawsze je wyzej ocenie niz rzadkie, plączace sie o mysim kolorze, ale naturalne
w przypadku twarzy hialuronowy fajnie sie rozklada, ale skoro z piersiami jest inaczej, to nie dziwie sie, ze jednak kobiety wola pewniejszy efekt za podobne pieniadze (gdyby to bylo chociaz 5-6 tys a nie ok 12)
. Myślę, że to była jak najbardziej naturalna reakcja po zabiegu i chyba większość z dziewczyn po op. powiększ. biustu miała takie odczucia
. Ale mi to w ogóle nie przeszkadza - przed op. nie miałam praktycznie piersi - jedynie jakieś sflaczałe zalążki z brodawkami
, a teraz z przyjemnością na nie patrzę- po prostu jestem szczęśliwa, że je posiadam (mimo iż za sprawą doskonałej ręki chirurga plastyka
).
Jeśli leżę na boku to czasami czuję

to był straszny widok i tym bardziej mnie dziwi popularność tego typu zabiegów.
. Wypowiadaj się o dietach i środkach przeczyszczających-tam wiesz co piszesz. Zapewne wiesz, że anorektyczki niestety mają piersi w opłakanym stanie