|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II
Cytat:
ja go rozkrecilam,bo byl cudny z charakteru i sie na mnie otworzyl jak na nikogo itp![]() a jeszcze trza go nauczyc zeby umial do nich ostro wyleciec,bo takto to tylko zle na nas bd wplywac..;p |
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
rany,ja bym nie miała cierpliwości do "wychowywania" Tżta..
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam to już za sobą - te wady które mu łaskawie zostawiłam są jego zaletami
Jakby był idealny, co to by była za przyjemność bycia z nim? Ideały są nudne!
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Enticing92: to jak piszecie smsy to teraz Ty badz ta, ktora w pewnej chwili przestanie pisac
No przeciez moze Cie cos zajac, np palowanie z nami, prawda? ![]() Albo jak sie umawia a cos mu 'nagle' wypada miej plan awaryjny. Potem sie zapyta jak minal dzien (myslac, ze siedzialas w domu) a tu zonk Bo dzien minal bardzo milo, spotkalas sie z kolezanka, bylas na spacerze czy co tam jeszcze. Powinno pomoc ![]() A najbardziej to polecam wieksza uwage dla siebie, mniejsza dla niego ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- To gdzie takiego juz wychowanego spotkalas?
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16214154]A ja mam to już za sobą - te wady które mu łaskawie zostawiłam są jego zaletami
Jakby był idealny, co to by była za przyjemność bycia z nim? Ideały są nudne! [/QUOTE]No dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie,jako,że ideały są nudne,to mojego wcale nie chciałam zmieniać.. to co "powinien",to sam zmienił,haha
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
No ale jak eks nauczyly ze pan chce=pan ma, to wez nie wychowuj
( w sensie oczywiscie, nie gledzenie i marudzenie ale rozne sprytne sztuczki )
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-01-02 o 21:57 |
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówi, że lubi jak go kobieta od czasu do czasu zbeszta, lubi hardcorowe laski, takie maryśki go nie rkęcą, bez charakteru sa dla niego
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2010-01-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
lotta,nie wiem,nie trafiałam nigdy na takich.. :P
idę po piwo gupcu,ja przed sylwkiem do albumu wkleiłam te moje pazurki.. mam nadzieję,że w miarę widać to "tutti frutti"
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś był dla mnie na prawde dobry,ale ja przez problemy swoje rodzine itp wszystko wyrzucalam na niego i sie wyrzywalam i sie zmienil...ale nawet na wizazu mowili mi,że przeginam i ze to akurat moja wina...zmienilam sie i teraz musze to troche ponaprawiać,mysle,że z czasem się ulozy
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Lena: jak Ty stanik zapinasz?
zawsze mnie fascynowalo jak zapiac haftki, guziki itd z takimi dlugimi pazurami Pewnie powiesz, ze normalnie ale dla mnie to abstrakacja ![]() lena: a Ty jak poznalas Tz? o ile to nie tajemnica ![]() reszta tez sie moze pochwalic Bo gupek to pamietam, miala na sobie bluzke w panterke i mega chcice i potem juz jakos poszlo
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-01-02 o 22:06 |
|
|
|
#943 |
|
Konto usunięte
|
No, dostałam kilka fotek, przy czym na jednej mnie jakkolwiek widać, więc chociaż to zobaczcie.
Sukienkę miałam do kolan, na górze obcisła, na biodrach zaczyna się rozszerzać, TŻ mi ją znalazł w sklepie dzień wcześniej
|
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje,że szkola się zacznie to znow bede miec malo czasu i mniej będę myslec..to tez nas rozni,że on woli czasem posiedziec sam w domu,spedzic czas sam np na ogladnieciu tv,spaniu czy graniu na kompie,tak dla siebie ,a ja nie umiem usiedziec w miejscu,ciagle musze cos robić nie umiem znaleźć sobie miejsca ![]() Ale coz ja zrobie ,że go kocham pfff;p |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.joemonster.org/art/13042/..._choinkowe_III
Spojrzcie na 2 obrazek od gory i te balwany na dole
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
ja takich paznokci nie noszę na co dzień żeby było jasne
co do guzików i innych dupereli,to nie ma z tym aż takiego problemu jak mogłoby się zdawać..
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16214671]No, dostałam kilka fotek, przy czym na jednej mnie jakkolwiek widać, więc chociaż to zobaczcie.
Sukienkę miałam do kolan, na górze obcisła, na biodrach zaczyna się rozszerzać, TŻ mi ją znalazł w sklepie dzień wcześniej [/QUOTE]Ale jesteś ladnaaaaa:O:O I masz boski biust ja to mam taki maly i kurde za nic nie chce urosnac![]() ... juz chyba sam z siebie nie urosnie;p
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica,ładna jesteś..
bądź moją dziewczyną
|
#949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabawne, az mnie naszła na jakies takie kolorki ![]() Cytat:
Cytat:
Ale wcześniej mnie jeszcze w autobusie zobaczył i zdobył mój nr! ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16214671]No, dostałam kilka fotek, przy czym na jednej mnie jakkolwiek widać, więc chociaż to zobaczcie. Sukienkę miałam do kolan, na górze obcisła, na biodrach zaczyna się rozszerzać, TŻ mi ją znalazł w sklepie dzień wcześniej [/QUOTE] piękny wisiorek![]() Bardzo ładnie wyglądałaś, góra prezentuje się miodzio:P Cytat:
|
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
Haha, ale na tej fotce wyszłam na 15latkę
![]() Enticing92, wierz mi, tego małego B też nie chcesz - pic na wodę fotomontaż, pewnie sobie ramieniem przygniotłam i nagle "urosły" ![]() Lena, a kwiatek? |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
a propo piersi,to bolą mnie od tygodnia,myślałam w sylwka,że dostanę okres,a jego do tej pory nie ma,coś mi się rozregulowało,grrrr
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16214892] Lena, a kwiatek?[/QUOTE] ![]() oj nie becz! Ciebie kocham dalej,a mały skok w bok chyba mi się należy czy nie?
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Jakbys napisala kochanką to co innego a Ty ją poprosiłaś o chodzenie!!!!!!!! :cojest"
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
a może to niestrawność czy coś..
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16214892]Haha, ale na tej fotce wyszłam na 15latkę
![]() Enticing92, wierz mi, tego małego B też nie chcesz - pic na wodę fotomontaż, pewnie sobie ramieniem przygniotłam i nagle "urosły" ![]() Lena, a kwiatek?[/QUOTE] To chyba masz nie dobrany stanik bo B to to nie jest ![]() Ja nosze 70C ,a mam istne malenstwa...;/ A powinnam nosic 65 E,juz sobie nawet zamowilam,ale strasznie drogie...moze od tego się jako zmigrują czy coś. Dziewczyny a mogę spytać tak w ogóle ile macie lat? ![]() Bo się nie orientuje u zadnej
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orlica.. to nie tak jak myślisz,nie czytaj tego
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#958 |
|
Konto usunięte
|
Lena, nie czytałam - jestem Twoja!
![]() Enticing92, no mam B/C, ale malutki obwód pod biustem, więc wiesz I to dzięki pigułkom, zanim je brałam byłam deseczka. A teraz mi się duuużo przytyło, nawet tyłek dostałam ![]() Ja jestem rocznik 91, z 1 marca, więc uznajmy, że 19 lat
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
wyjdzie,że ja najstarsza... niedługo stuknie mi 22
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Ok, wziąć zabawki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

ja go rozkrecilam,bo byl cudny z charakteru i sie na mnie otworzyl jak na nikogo itp
Jakby był idealny, co to by była za przyjemność bycia z nim? Ideały są nudne! 

bądź moją dziewczyną
piękny wisiorek