studniówkowiczki 2010 :) cz II - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 22:22   #3571
aga3304
Zadomowienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II

Cytat:
Napisane przez magda_w91 Pokaż wiadomość
a ja sie tak zastanawiam czy brac buty na zmiane.. tzn nizsze
bo mam butki oo 11 cm ale platforme maja z 1cm.. i sie zastanawiam czy sie wybawie
kupno szpilek nadal przede mną, ale na pewno wezmę jakieś na zmianę, najwyżej przeleżą cały wieczór w szatni

Cytat:
Napisane przez MonissiaxD Pokaż wiadomość
nie przejmuj się, na pewno coś znajdziesz

bez sensu jest taki polonez.. jakbyście nie mogli dobrać chłopaków chociażby z równoległych klas.. ;|
ale nie martw się, ważne żeby zabawa była udana

Własnie tańczymy całą szkołą, 5 klas, a układ trójkowy jest od lat, bo w szkole jest więcej dziewczyn,a przyjęło się, że tańczą praktycznie wszyscy....
No, tyle, ze pierwszy raz nauczycielka wywinęła nam taki numer... i nauczyciele siedzą z nami na dole, też pierwszy raz, bo w zeszłym roku jednen koleś wychodził na czworaka.... zawsze jesteśmy pokrzywdzonym rocznikiem...

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:22   #3572
melleczka
Zakorzenienie

to moja mama tez sie wczesniej bala i tez mi mowila nieraz "z seksem nie ma zartow", "zebyscie niespodzianki jakiejs nie wymyslili" i takie tam...

a teraz to nic nie mowi juz, tak jakbym juz byla dorosla to moge

ale mi sie wydaje ze tu chodzi o to ze co ona by zrobila jakbym ja jej powiedziala ze " no mamy ja wiem jak to z tym jest" ze mnie nie musi uswiadamiac bo my juz po i tak mysle ze ona by wtedy zglupiala i tego sie boi
Stary 2010-01-02, 22:24   #3573
midnight 1991
Przyczajenie

eh nasza czolowka... to cos w stylu ramowki telewizyjnej, nas zwychowawca siada przed tv z pilotem i oglada rozne takie... wszytko sparodiowane ;p
mod ana sukces
wiadomosci, pogoda, program kulinarny, cos w stylu mam talent, robie za wszystkich 3 jurorow na raz xD takze tego xDDD kilka reklam, program modowy jakis... konczys ie spiacym wychowawca
ot co szłu "ni ma" ale mysle ze cos ztego bedzie;p

O ja tez butow nie moge kupic ;/
midnight 1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:25   #3574
MonissiaxD
Raczkowanie

Cytat:
a ja sie tak zastanawiam czy brac buty na zmiane.. tzn nizsze
bo mam butki oo 11 cm ale platforme maja z 1cm.. i sie zastanawiam czy sie wybawie
ja mam buty 11 cm i biorę buty na zmianę - jakieś 5 czy 6 cm mają. nie chcę balerinek bo dziwnie bym się jakoś w nich czuła, a z kolei w bosych nogach też nie wypada do eleganckiej sukienki, chociaż to i tak lepsze wg mnie od tych nieszczęsnych balerinek

radziłabym Ci wziąć coś na zmianę, jak nie będziesz czuła potrzeby to po prostu nie zmienisz butów, no ale jesli byś miała się męczyć to lepiej mieć coś w razie w ;p
MonissiaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:26   #3575
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
nadrobilam, no 6 stron

tż byl u mnie juz jest ok

ehhh...

co do Soni to ja bym jej absolutnie pod demona nie dawala, nie ten typ. ona byla strasznie delikatna i nie sprzedawala sie bo chciala tylko sytuacja ja zmusila.

co do czolowki to my juz mamy nakrecona, ale tez zmienialismy wszystko do ostatniej chwili nie bylo konkretnego scenariusza bo nic sie nie podobalo....

ja tez Lucce starsznie zazdroszcze... no niestety moi to nigdy nie wyjezdzaja

u nas polonez tradycyjnie parami uklad ma trwac jakies 4 minuty.... byla jedna proba tylko z podstawowym krokiem...

co do prezentacji to ja jeszcze tez nic nie mam
a moj temat "nieszczesliwa milosc w roznych tekstach kultury"
mam zamiar dac:
"pokute" (ksiazki nie czytalam ale film widzialam i bardzo mi sie spodobal wiec albo to albo to dam),
"romeo i julia" choc nie wiem czy to nie za banalne
"tristan i izolda"
"kochankowie" obraz Magritte'a
"konrad wallenrod"
"chlopi"
zastanawiam sie nad "udreka i ekstaza" irvinga stone'a, czytalam ta ksiazke ze 4 lata temu i strasznie mi sie podobala, malo pamietam ale wydaje mi sie ze byl taki watek wiec musze jeszcze sie dowiedziec co nie co
i jeszcze moze jakis obraz....

oczywiscie to tylko propozycje jak macie jeszcze jakies pomysly to piszcie

w poniedzialek ide do biblioteki wiec tam cos wykminie i we wtorek oddam bibliografie.

co do0 prezentacji to sie jakos nie boje tego

mam temat z korespondencji sztuk wiec chcialabym tez jakis obraz i to dlatego
dobrze że sie pogodziliście

moi też nigdzie nie wyjeżdżają ehh, jego też...

a Cierpienia Młodego Wertera?
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:28   #3576
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
domyslam się, we wakacje byłam z tż u mojej rodziny, której praktycznie cały czas w domu nie było, więc też "mieszkaliśmy" sami..
ja to mam chyba głupio, moi rodzice się strasznie boją że bedę w ciąży, albo że nie wiadomo co nie rozmawiałam z nimi nigdy o antykoncepcji, i nie zamierzam, więc moze nie wiedzą, że o tym wiem a tak strasznie bym chciała iśc nieraz do tz na noc jak nie ma jego rodziców..
Cytat:
a ja tylko jedną noc z nim spędziłam zazdroszczę tym, które miały ich tak długo, a szczególnie Lućce () bo mieszkał u niej ..............
Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
wiesz jak ciezko mi sie teraz pozbierac jak sie wyprowadzil?
Ja wlasnie zaczynam mieszkac ze swoi tz i.... tesknie bardzo za rodzicami chyba kwestia przyzwyczajenia i jeszcze przerazaja mnie obowiazki domowe w zwiazku z czym czuje sie dosc zagubiona. Zawsze chce sie tego czego sie nie ma.

A torebki i bizuterii na studniowke dalej nie mam

aako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:28   #3577
pragnienie
Rozeznanie

Moi też nigdy nigdzie nie wyjeżdzają zresztą mieszkam jeszcze z dziadkami, więc to już w ogóle. A ile się muszę nakłamać, gdy idę do TŻ wieczorem, gdy u niego pusto W sylwestra powiedzieliśmy swoim rodzicom, ze idziemy do kolegi TŻ a rodzice TŻ poszli na jakis bal więc byliśmy sami u niego Następnego dnia tataTŻ się dopytywał czy nie byliśmy czasem w domu a nie na imprezie i jakieś głupoty gadał, że pewnie mnie TŻ przywiózł do siebie Oni coś czują chyba

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:29   #3578
magda_w91
Raczkowanie

Cytat:
to moja mama tez sie wczesniej bala i tez mi mowila nieraz "z seksem nie ma zartow", "zebyscie niespodzianki jakiejs nie wymyslili" i takie tam...

a teraz to nic nie mowi juz, tak jakbym juz byla dorosla to moge

ale mi sie wydaje ze tu chodzi o to ze co ona by zrobila jakbym ja jej powiedziala ze " no mamy ja wiem jak to z tym jest" ze mnie nie musi uswiadamiac bo my juz po i tak mysle ze ona by wtedy zglupiala i tego sie boi
u mnie to samo bylo.. w tamtym roku jak jechalam razem z tz na dwa dni do katowic to mowila ze dziecko to nie zabawka ze na cale zycie zebym pamietala o tym i wogole takie tam;p i od tamtej pory nic a nic..
tzn ja jej nie mowilam o niczym, ale mam wrazenie ze ona to wie, tzn domysla sie

prawko

23.04.2009

Avonomaniaczka

Są smaki, które budzą w nas ukryte pragnienia...

magda_w91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:31   #3579
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cześć dziewczynki No ja tak sobie Was czytam i czytam od paru dni i w końcu też postanowiłam coś napisac Studniówkę mam 16 stycznia, wiec juz nie długo.
Mnie przytrafił się gorszy problem... Otóż kupiłam sobie czarną kieckę za kolano a tu sie okazało ze jedna laska tez taka ma.. No i juz jej nie założe. Dzwoniłam więc do kuzynki zeby mi przyslala swoja. A że jej kiecka strasznie mi sie podoba więc nie ma problemu. Problem jest tylko taki :czy będzie pasowac No i tak czekam na ta paczke mam nadzieje ze w nastepnym tyg dojdzie. Jak nie bedzie dobrze lezec to nie mam pojecia co zrobie:/ Będę pewnie na szybcika kupowała kolejna..

Co do kiecki którą mam dostać to jest brązowa pod spodem, a na wierzchu czrna koronka. Mam juz nawet złotą kolie i kolczyki. Będzie zonk jak nie bedzie pasowac...

No a to mój pierwszy post na wizaz.pl więc jeszcze sie nie zaznajomiłam co i jak ;]
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:32   #3580
magda_w91
Raczkowanie

Cytat:
ja mam buty 11 cm i biorę buty na zmianę - jakieś 5 czy 6 cm mają. nie chcę balerinek bo dziwnie bym się jakoś w nich czuła, a z kolei w bosych nogach też nie wypada do eleganckiej sukienki, chociaż to i tak lepsze wg mnie od tych nieszczęsnych balerinek

radziłabym Ci wziąć coś na zmianę, jak nie będziesz czuła potrzeby to po prostu nie zmienisz butów, no ale jesli byś miała się męczyć to lepiej mieć coś w razie w ;p
ja mam takie wlasnie z 5 cm tylko ze srebrne sandalki.. bo inne to juz upelnie inna bajka

prawko

23.04.2009

Avonomaniaczka

Stary 2010-01-02, 22:32   #3581
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
Moi też nigdy nigdzie nie wyjeżdzają zresztą mieszkam jeszcze z dziadkami, więc to już w ogóle. A ile się muszę nakłamać, gdy idę do TŻ wieczorem, gdy u niego pusto W sylwestra powiedzieliśmy swoim rodzicom, ze idziemy do kolegi TŻ a rodzice TŻ poszli na jakis bal więc byliśmy sami u niego Następnego dnia tataTŻ się dopytywał czy nie byliśmy czasem w domu a nie na imprezie i jakieś głupoty gadał, że pewnie mnie TŻ przywiózł do siebie Oni coś czują chyba
u mnie to samo! też dziadkowie mieszkają ze mną w domu, ale na szczeście nie w mieszkaniu...

no i jakie zdziwienie w oczach rodziców jak jest godzina 19, śnieg sypie a ja nagle wychodze i mowie że ide do parku albo do carrefoura też się muszę nieźle nakombinować...

kiedyś szłam na sylwestra do tż, jego rodziców nie bylo, ale oczywiście nie mogłam tego powiedzieć moim, więc jego mama nakłamała mojej mamie, że jest w domu no i moi myśleli, że siedze tam z tż i jego rodzicami, a byliśmy sami

a, no i rodzice tż nam w pełni ufają i wiedzą że nie jesteśmy głupi.. a moi się śmieją i mówią że nie chcą zostać dziadkami...

Edytowane przez touch of pink
Czas edycji: 2010-01-02 o 22:35
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:36   #3582
magda_w91
Raczkowanie

Cytat:

kiedyś szłam na sylwestra do tż, jego rodziców nie bylo, ale oczywiście nie mogłam tego powiedzieć moim, więc jego mama nakłamała mojej mamie, że jest w domu no i moi myśleli, że siedze tam z tż i jego rodzicami, a byliśmy sami
oo to tesciowa jakas wyrozumiala

prawko

23.04.2009

Avonomaniaczka

Stary 2010-01-02, 22:39   #3583
MonissiaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Będzie zonk jak nie bedzie pasowac...
no to po prostu zapytaj ją jaki ma rozmiar tej sukienki, no jedynie, że to szyta na miarę..

Cytat:
ja mam takie wlasnie z 5 cm tylko ze srebrne sandalki.. bo inne to juz upelnie inna bajka
jeśli pasują Ci one do sukienki, to śmiało bierz. jak to mówi mój tata: "nie zaszkodzi, to jeść nie woła"

swoją drogą tak się zastanawiam Dzeiwczyny, czy Was odwożą po imprezie Wasi TŻ, lub po prostu ot?.. bo ja napisałam do swojego podczas jednej z wieczornych rozmów smsowych coś w stylu, że mam zapytanie w kwestii dojazdu na i z 100dniówki na co on mi opisał, że "mam się nie martwić. dojazd i przyjazd będę miała"
a on nie wie nawet skąd ja jestem, gdzie mieszkam itd. i nie zaczynał nigdy tej kwestii organizacyjnej ani nic, więc nie wiem. nie mam pojęcia co on kombinuje
Stary 2010-01-02, 22:42   #3584
magda_w91
Raczkowanie

Cytat:

swoją drogą tak się zastanawiam Dzeiwczyny, czy Was odwożą po imprezie Wasi TŻ, lub po prostu ot?.. bo ja napisałam do swojego podczas jednej z wieczornych rozmów smsowych coś w stylu, że mam zapytanie w kwestii dojazdu na i z 100dniówki na co on mi opisał, że "mam się nie martwić. dojazd i przyjazd będę miała"
a on nie wie nawet skąd ja jestem, gdzie mieszkam itd. i nie zaczynał nigdy tej kwestii organizacyjnej ani nic, więc nie wiem. nie mam pojęcia co on kombinuje
my sie z kumplem ugadalismy ze ma nas zawiez i przywiez bo zadne z nas nie chce trzezwo siedziec;p

prawko

23.04.2009

Avonomaniaczka

Stary 2010-01-02, 22:48   #3585
melleczka
Zakorzenienie

co do szpilek to ja 2 pary ze soba na pewno na zmiane wezme czyli 3 pary butow ale to u mnie normalka.... na sylwestrze mialam 4.... kozaki, spzilki w ktorych ostatecznie tanczylam cala noc, balerinki i plaskie sandalki wiem... chore

_________________________ ________

wkleje wam rozmowe z gg... zeby sie ktoras czasem nie nabrala bo ja sie malo co nie nabralam...

x-A zgadnij jaką kasie znasz
m-Kasia B****??
x-Tak
m-heh jak po imprezie??
x-A dobrze a u ciebie
m-tez
x-;P
m-jak K***??
x-Co robisz
m-a nudze sie a Ty??
x-A ok ok ;P A tez mam prośbę
m-jaka??
x-Mogłabys mi doladowac konto a ja ci doladuje za dwa dni bo dopiero bede mogla ok? To pilne.
m-ale jak doladowaC??
x-No kupić karte i wysłac kod na GG
m-normalnie karte kupic??
x-Tak
m-nie za bardzo bo ja tez nie przy kasie:/
x-Aha
m-a K***??
x-Nio.. Co by tu zkminic. Ktory K***?
m-Twoj K***
x-A nie jemu nie powiem a ktos inny?
m-a W**** moze??
x-A jest na gg?
m-jest. wysle ci nr
x-Ok.
m-8*******
x-Ok zw zaraz naphsze. Co powiesz:P?
m-a nudy u mniea Ty sama dzis??
x-Nio..
m-czemu??
x-Bo K*** bd ale pózniej
m-aha
x-Kurde w**** tez nie
m-dlaczego??
x-Tzn niewiem nie odpisala jeszcze
m-napisz na tel bo moze jej nie ma na gadu, czesto jej nie ma
x-O odpisala ze nie ma jak
m-o kurcze:/
x-Nio A kto inny hmm?
m-ehhh...a sms z internetu??
x-Jaki sms?
m-no z bramki...bo chcesz sms czy dzwonic??
x-Dzwonic:-[
m-o kurcze, to moj cos zalatwi...teraz Ci potrzebne??
x-Nio . Naprawde Moglby?
m-poczekaj 10min
x-Ok ale karte do plusa
m-to za 30??
x-Jak moze to 50 bo musze. Ale jak nie tio ok. Ja za dwa dni oddam
m-nie mam tyle kasy...
x-To 30
m-to komus chcesz??
x-Kofana jestes Potem ci Wytłumacze Ok?

kiedy napisala ze z plusa to sie zastanowilam bo moja Kasia ma z orange i tak qwogole to ona gg nie ma. ale tak to jest jak sie chce pomoc.... koncowki rozmowy nie wklejam bo cenzura, tż sie wkurzyl i mocno tego kogos zjechal

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

u mnie mamusia za kierowce bedzie robic bo na studniowke idzie i bedzie pilnowac i pomagac troche wiec kierowca tez bedzie
Stary 2010-01-02, 22:48   #3586
MonissiaxD
Raczkowanie

a co na nogi? chciałam wziąć rajstopy, ale dzisiaj kol mi mówi, że podczas takiej imprezy to mi się będą zsuwać i że niby w zeszłym roku jak była jako ot to laski, które miały rajstopy były nieszczęśliwe..
Stary 2010-01-02, 22:49   #3587
melleczka
Zakorzenienie

to u mnie nie ma az tak zebym musiala kombinowac czy cos.... wakacje 2008 spedzilismy razem, 5 dni w gorach w tym roku bylismy na tydzien nad morzem ale za pierwszym razem bylo ciezko...
Stary 2010-01-02, 22:49   #3588
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:

x-A zgadnij jaką kasie znasz
m-Kasia B****??
x-Tak
m-heh jak po imprezie??
x-A dobrze a u ciebie
m-tez
x-;P
m-jak K***??
x-Co robisz
m-a nudze sie a Ty??
x-A ok ok ;P A tez mam prośbę
m-jaka??
x-Mogłabys mi doladowac konto a ja ci doladuje za dwa dni bo dopiero bede mogla ok? To pilne.
m-ale jak doladowaC??
x-No kupić karte i wysłac kod na GG
m-normalnie karte kupic??
x-Tak
m-nie za bardzo bo ja tez nie przy kasie:/
x-Aha
m-a K***??
x-Nio.. Co by tu zkminic. Ktory K***?
m-Twoj K***
x-A nie jemu nie powiem a ktos inny?
m-a W**** moze??
...
ale ktoś wymyślił ja bym nikomu nie kupila, jeśli bym nie znała nr

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:50   #3589
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
a co na nogi? chciałam wziąć rajstopy, ale dzisiaj kol mi mówi, że podczas takiej imprezy to mi się będą zsuwać i że niby w zeszłym roku jak była jako ot to laski, które miały rajstopy były nieszczęśliwe..

bo chlopaki rajstop nie lubia one przeszkadzaja w roznych ciekawych rzeczach a przeciez zawsze mozesz je sciagnac.... lepiej przyjsc w rajtkach i w razie czego zdjac niz przyjsc bez i zmaraznac... a jak nie to zaloz ponczochy...
Stary 2010-01-02, 22:51   #3590
AcutoPeperone
Raczkowanie

Monisia ja już wiem jaki rozmiar Ale boję się że może byś ciut za luźna. No i nie wiem czy dobrze bedzie wyglądac bo na niej była za kolano, a u mnie może byc przed.. Cały czas sie zastanawiam co robic jak bedzie nie dobra.. Bo w sumie kupowac następną..

No i mogę Wam pokazać kiecke bo znalazłam ją nie dawno na allegro
http://moda.allegro.pl/item802570972...r_s_solar.html

Myślę ze jak będzie za luźna to coś tam da sie jeszcze zrobic
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:52   #3591
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
ta fryzurka mi się spodobała.. myślicie, że da radę zrobić taką z włosów do ramion?
Na pewno nie będzie tak bujna, ale jasne, że się da Dobry fryzjer wszystko zrobi I bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez qbsession753 Pokaż wiadomość
a ja postanowiłam, że po prostu nie będę tracić czasu na tą prezentację, a ustny polski to i tak mi mało daje.. właściwie jest po nic i nigdzie się nie liczy
Tak więc mama znalazła polonistkę i ona napisała prezentację. Teraz jedynie pozostaje mi się z nią kilka razy spotkać, obgadać, co potrzeba i gotowe.
Ja bibliografie już oddałam, a prace mam zamiar napisać sama
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:53   #3592
magda_w91
Raczkowanie

ja mam ponczoszki samonosne

prawko

23.04.2009

Avonomaniaczka

Stary 2010-01-02, 22:53   #3593
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ktoś wymyślił ja bym nikomu nie kupila, jeśli bym nie znała nr

no ja sie od poczatku zastanawialam juz i cos mi nie gralo... ale wiesz... glupio mi bylo jakos wyjechac czy cos bo ja moja Kasie bardzo lubie i to jest naprawde super dziewczyna i jakbym tylko mogla to bym pomogla jej... jak napisala ze za 50 to juz bylam pewna... jak nie masz kasy to kupujesz za 5 a nie za 50.... tym bardziej "jaki K***?" jak to jej chlopak jest.... poza tym ona raczej problemow z kasa nie ma i jak cos chce to to ma wiec to mi sie tez dziwne wydalo... i wogole sposob pisania... ale glupio mi bylo wlasnie dzwonic odrazu bo jakby sie okazalo ze to ona to wiesz... a tż jak sie wkurzyl.... lo
Stary 2010-01-02, 22:55   #3594
MonissiaxD
Raczkowanie

Cytat:
bo chlopaki rajstop nie lubia one przeszkadzaja w roznych ciekawych rzeczach a przeciez zawsze mozesz je sciagnac.... lepiej przyjsc w rajtkach i w razie czego zdjac niz przyjsc bez i zmaraznac... a jak nie to zaloz ponczochy...
hahaha jeżeli chodzi o taką niekorzyść używania rajstop to mi to nie przeszkadza .. a opcji "bez niczego" to nawet nie dopuszczam, no to nic to, najwyżej będę nieszczęśliwa ^^

ja idę spać, jutro ostatni dzień przerwy świątecznej.. koszmar ; (
dobranoc
Stary 2010-01-02, 22:57   #3595
melleczka
Zakorzenienie

touch of pink: o tym nie pomyslalam dzieki a tez dobre... tylko ze nie czytalam
Stary 2010-01-02, 22:58   #3596
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Monisia ja już wiem jaki rozmiar Ale boję się że może byś ciut za luźna. No i nie wiem czy dobrze bedzie wyglądac bo na niej była za kolano, a u mnie może byc przed.. Cały czas sie zastanawiam co robic jak bedzie nie dobra.. Bo w sumie kupowac następną..

całkiem całkiem ta sukienka
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:59   #3597
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
nadrobilam, no 6 stron

tż byl u mnie juz jest ok

ehhh...

ja tez Lucce starsznie zazdroszcze... no niestety moi to nigdy nie wyjezdzaja

u nas polonez tradycyjnie parami uklad ma trwac jakies 4 minuty.... byla jedna proba tylko z podstawowym krokiem...
Ja też zazdroszcze, moi ciągle w domu...
4 minuty?? W szoku jestem, u nas jak narazie 20 minut
Stary 2010-01-02, 23:00   #3598
MonissiaxD
Raczkowanie

Cytat:

jeśli będzie bardzo źle to może pogadaj z tamtą laską o ile się znacie, która ma taką samą sukienkę i może ona ma jakąś możliwość żeby załatwić sobie inną. niekoniecznie Ty musisz rezygnować z tej swojej wymarzonej, walcz o swoje !

Cytat:
a tż jak sie wkurzyl.... lo
ja mu się nie dziwię.. takie coś to już jest szczyt..
Stary 2010-01-02, 23:01   #3599
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
No rodzice aż tacy głupi nie są, na pewno wiedzą
Nasi rodzice wiedzą, że biore tebaletki anty więc reszte się mogą sami domyślać i nic nie mówią, mamy swój wiek
Stary 2010-01-02, 23:04   #3600
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Ja też zazdroszcze, moi ciągle w domu...
4 minuty?? W szoku jestem, u nas jak narazie 20 minut
nom... bo 5 klas...
ale w sumie to sie ciesze....

bo komu by sie chcialo dluzej ogladac 5 razy praktycznie to samo

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

a co do sylwestra to tż tez byl troche zazdrosny i dlatgeo tak... ja tez bylam o taka gowniare... szukalam jej na nk ale kurde nie wiem jak sie nazywa ani nic tylko szukam tak po znajomych ktorzy moga ja miec w znajomych bo siedzieli razem.... kurde ale bede szukac.

ale tżtowi tez powiedzialam ze dostalam komplementy od chlopakow ze ladnie wygladam o ironio on mi to dopiero wczoraj powiedzial ze ladnie wygladalam....

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości