|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
postanowienie oj widzę że spoko podchodzisz do tej diety czyli tak z dobrym nastawieniem zmobilizowana to na pewno będzie procentowało w przyszłości tylko
żeby nie było zbyt poważnie to poleci z górki ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]()
74kg -64 kg -18.10.09- :11.01.2010/20.04.2010 Edytowane przez kiltii synti Czas edycji: 2010-01-02 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wracaj na jasną stronę mocy
![]() |
#3094 |
Rozeznanie
|
witam
![]() Moim noworocznym postanowieniem jest schudnąć ok. 11kg. za pomocą właśnie tej diety. Przeczytałam książkę, często śledzę forum i od jutra chcę zacząć ![]() Ważę 64kg, przy wzroście 168cm. 3 razy w tygodniu tańczę, dwa razy po 3-4 godziny, raz 1,5 godziny. W planach również raz w tygodniu basen i siłownia ![]() Do tego wszystkie ulepszacze ciałka, typu antycellulitowe kremy, ponieważ z tym mam duży problem.. Liczę na wasze wsparcie ;*
#3095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
74kg -64 kg -18.10.09- :11.01.2010/20.04.2010 Edytowane przez kiltii synti Czas edycji: 2010-01-02 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() właśnie zrobiłam sobie test Dukana i wyszło mi, że powinnam schudnąć do 03.07.10r. i ważyć wtedy 55,4 kg. Jako cel postawię sobie te 56kg i mam nadzieję, że dotrwam ![]()
![]() |
#3097 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wytrwale dążące do wspaniałej figurki
![]() Już kiedyś miałam przyjemność być na tej diecie, niestety złamałam się podczas "tłustego czwartku" mój błąd. Jeżeli chodzi o mnie to zupełnie nic mi nie smakowało, no może oprócz pulpetów. Zapychałam się colą 0 co nie było zbyt mądre i ogórkami. Chciałabym zacząć dietkę znowu, ale jakoś brakuje mi motywacji. Dlatego tez postanowiłam do was dołączyć "w kupie raźniej" ![]() Moja waga to 70 kg przy 168 cm. Może na pierwszy rzut oka nie wydaje się dużo, ale uwierzcie mi że u każdego to inaczej wygląda. Cel = 55 Czy się uda??? zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Jak widac jestem tutaj nowa,chcialabym sprobowac pozbyc sie zbednych kilogramow z Wasza pomoca. Sorki, za pisownie, ale nie mam polskiej trzcionki. Jutro wkleje avatarek, przesylam serdecznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() damy radę ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#3100 |
Raczkowanie
|
Leszczesiu a ja się strasznie cieszę,że sobie pomogłaś
![]() jak weszŁam na forum to myślałam,że watki pomyliłma ![]() ![]() Wiolqn udało ci się utrzymac diete na urlopie ![]() Dzis bylismy na kolacji u znajomych i wyli ze mnie ze śmiechu bo nie dosc ,że przyszłam z własnym chlebem to jeszcze śledzie pod kranem ze smietany płukaŁam ![]() A u mnie przez @ od pięciu dni tylko 0,1 mniej ![]() ![]() Ach no i zaczęłam aerobic od dziś ![]()
Start 16.10.2009 106,5 Po 2 msc. 16.12.2009 92,4 Jest 07-04-2010 78,2 Coraz blizej celu Będzie 68 ( a jak zjadę do 62 to będę zimą w bikini biegać ) Edytowane przez Oliwkaaa Czas edycji: 2010-01-03 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne Edytowane przez YettaV Czas edycji: 2010-01-03 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do wątku - faktycznie troszkę się można tu ostatnimi czasy pogubić ![]() ![]() Ah i wielkie brawa za zapisanie na aerobik! Wszelki ruch jest dobry ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2010-01-03 o 00:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Raczkowanie
|
Witam stare i nowe dukanki
![]() ![]() Olivka i Leszczesia Gratulacje bo dalej brniecie uparcie do celu! Od jutra znów 100% dukana a i od 1.01 nie PALĘ (DNI BEZ KIJA NIE PODCHODZ) musimy to przetrwać. Szczęśliwego roku 2010 dla wszystkich dukanek!!! Oby kilosy szybciej spadały ![]()
#3104 |
Raczkowanie
|
Hej,
i ja dołączam do Was ![]() Jest 69kg a marzy mi sie 59kg(przy 170cm wzrostu) mam nadzieje, że w razie zwątpienia pomożecie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Oliwkaaa;16219167]Leszczesiu a ja się strasznie cieszę,że sobie pomogłaś
![]() jak weszŁam na forum to myślałam,że watki pomyliłma ![]() ![]() Wiolqn udało ci się utrzymac diete na urlopie ![]() Dzis bylismy na kolacji u znajomych i wyli ze mnie ze śmiechu bo nie dosc ,że przyszłam z własnym chlebem to jeszcze śledzie pod kranem ze smietany płukaŁam ![]() A u mnie przez @ od pięciu dni tylko 0,1 mniej ![]() ![]() Widze że nie tylko ja jestem taka''stuknięta''(bez obrazy oczywiście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Dziewczyny co uważacie o ten nowej wersji Dukana żeby leciec na II fazie systemem 1/1 bo pisał że niby takie rezulatty daje co 5/5.Wiec jak wy to stosujecie?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj trzeci dzień na pierwszej fazie.
I sama nie wiem jak to u mnie wygląda, bo różnic nie widzę, ale to raczej logiczne po tak krótkim czasie dietowania. Mam za to pytanie, czy mleko,kefir można pic w czasie pierwszej fazy?I budyń? Można, nie można? I ogólnie muszę zacząć korzystać z porad i przepisów z książki, bo powoli mi się nudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Przyczajenie
|
Hej, czy by mógł mi ktoś wysłać na emaila książkę?wiem ze na pierwszym poście jest, ale mi wyskakuje jakis błąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Oliwka chciałabym zobaczyć miny twoich znajomych jak myłaś te śledzie ![]() U mnie też dzisiaj @ i od wczoraj spadło 0,4 ale to z nadwyżki sylwestrowej ![]()
#3109 |
Przyczajenie
|
Witam z rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorki za bledy ale nie mam polskich liter co mnie strasznie wkurza ![]()
#3110 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wczoraj w nocy dałam plamę, nażarłam się znów pistacji taka małą miseczkę ale nie wytrzymałam ! beznadziejnie w połowie dopiero przypomniałam sobie kurcze ! dieta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Przyczajenie
|
giovinezza
![]()
#3112 |
Przyczajenie
|
Hey wszytskim,
Już drugi dzień leci. Właśnie jestem po śniadanku - 4 jajka ![]() ![]() Dziewczyny gratuluje Wam Dukankom tak super spadków wagi - aż miło czytać, a jaka motywacja większa ![]()
#3113 |
Zadomowienie
|
Witam,
jestem tu nowa, ale pomyślałam, że jeśli będę opisywać jak idzie mi dieta, to będzie dodatkowa motywacja. ![]() Zaczęłam 2 stycznia 71kg/169 cm W planach mam 60 kg... ^^ Dziś 69 kg, ale pozbyłam się wody więc normalka. ![]() Niebawem znowu się odezwę. Trzymam kciuki za siebie i za Was! Edytowane przez Berlinianka Czas edycji: 2010-01-03 o 10:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 | |
BAN stały
|
Hej. Jestem tutaj nowa.
![]() ![]() Wczoraj zaczęłam pierwsza fazę. Wczoraj ważyłam 69kg, dzisiaj 67,8 ![]() Diete chciałam zacząć wcześniej, ale te święta ![]() Ogólnie mam w planach spaść do 54kg, czyli 15kg ![]() wczoraj przez nią o mało się nie wyprowadziłam więc tym razem chyba mam mocną motywację ;D trzymajcie za mnie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
o widze jesteśmy w podobnej sytuacji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Raczkowanie
|
Ojej ile Nowych- witam Was serdecznie
![]() U mnie wzrost o +0,8, ale w Sylwestra i Nowy Rok sobie pozwoliłam na za dużo-mimo III fazy nie można było tego zaliczyć do uczty tylko do obżarstwa ![]() ![]() A muszę Wam powiedzieć, że mimo III fazy zapominam o niektórych rzeczach, które już mogę jeść - zwłaszcza o owocach - jakoś mi ich nie brakuje, a kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez nich ![]()
#3116 | |
BAN stały
|
Cytat:
dużo nowych bo postanowienia noworoczne, a do tego trzeba sie odbić po świętach ![]() ajć... ja też chcę ![]() jak zrobiłam test Dukana, to mi wyszlo, że schudne jedynie do 57,9 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Przyczajenie
|
Dzien dobry!
Jestem kolejną "nową". Mam do zrzucenia sporo - moja waga w chwili startu (wczoraj rano) wynosila 82 kg, dzis rano 80,3 kg, mam 163 cm wzrostu. Chce dotrzec do 64, czyli tylu, ile cale zycie (prawie cale) wazylam. Jest to moja pierwsza dieta w zyciu. Dluga droga przede mna, jak widzicie. Nie wiem, czy wytrwam, glownie ze wzgledu na okropne jedzenie. Niestety, nie cierpie ryb. Mieso jadalam zwykle raz na ruski rok, troche lepiej sprawa ma sie z nabialem, ale bez przesady. Zawsze warzywa byly dla mnie najlepsze na swiecie, a teraz sie zastanawiam, w co ja sie wpakowalam... Dieta proteinowa! Ciezka sprawa, bardzo ciezka sprawa. Poniewaz na dodatek brak mi polotu w kuchni, nie wiem, co jesc. Zamierzam skorzystac z wyprobowanych juz przepisow, dla ktorych zalozono juz odrebny wątek na wizażu, ale nie moglam tam doszukac sie przepisu na jakis koktajl proteinowy, o ktorym ktos wspominal na tym (chyba) forum. Nie sposob przejrzec tych kilkunastu setek postow, stąd moja prośba: ma ktoś z Was pod ręką przepis na ten koktajl? No i na jakąś potrawe nadającą się do jedzenia w I fazie NA CIEPŁO? Wszelkie sugestie i każda pomoc będą mile widziane. Pozdrawiam! X |
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
Yeah! pierwszy sukces!
![]() ![]() xfileah jeśli chodzi o potrawy na ciepło to mięso albo ryby z piekarnika bądź na parze więcej pomysłów nie mam,może inni znają jakieś przepisy ![]()
#3119 | |
BAN stały
|
Cytat:
to może poszukaj innej diety? takiej, w której znajdą się Twoje ulubione produkty (oczywiście dietetyczne ;p) skoro nie lubisz mięsa, ryb... może spróbuj taką, która opiera się na warzywach? inaczej nie wytrzymasz.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Przyczajenie
|
Nigdy wczesniej nie bylam na zadnej diecie. Teraz jednak nie mogę nie być.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.