|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ale jestem madra
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ja jestem ![]() dotta dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
[QUOTE
kurka juz sama nie wiem ![]() ![]() ![]() No właśnie ściągają do prac domowych,gotowania,w ogóle po domku to rzadko noszą,tylko na wyjścia ![]() Obawiam się,że jak ja założę to już nie zdejmę ![]() A jak się pościera to się odda do nabłyszczenia i będą jak nowe ![]() Coś tak czuję,że na takich zwykłych zostanie...A jak moda się zmieni,to może na którąś rocznicę ślubu sobie zmienimy na inne ![]() Zeby to TŻ słyszał hihihi zbrodnia w ciemną noc by była ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- karolinusienka cierpimy na bezsenność obie? ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- [/COLOR]karolinusienka cierpimy na bezsenność obie?[/QUOTE] A w ogóle to wiesz co? Znasz się ze swoim TŻ od dnia kiedy mój mi się oświadczył,a Wasza data ślubu to taka sama jak moja planowana i u nas oznacza naszą 4 rocznicę poznania... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co ![]() ![]() ![]() i pewnie sie okaze, ze najlepsze przyjaciolki bedziemy ![]() ![]() Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2010-01-03 o 00:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=karolinusienka;1621 9265]ale jestem madra
![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym na to nie wpadła, a już na pewno nie o tej godzinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
a bo ja chcialam sciagnac zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
ja spadam już spać, bo jutro ciężki dzień-nauka
![]()
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba nikogo nie ma ![]() A gdybyśmy tak do rana pisały i rano dziewczyny wchodzą,a tu nowy wątek ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- A Ty byłaś? I nic nie mówiłaś,już myślałam,że desancik był ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Kolorowych maleńka ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
![]() A jaki masz pierścioneczek? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dwie na bezsennosc cierpiace, nowy watek zakladamy, bo my o pie.rdo.lach gadamy PM 2o11 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tytuł wątku jak najbardziej na miejscu ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Musimy coś nadrukować,żeby miały dziewczyny co czytać od rana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
hehhee i tak beda mialy
![]() ![]() ja to chyba zaraz zmykam, bo cos mnie brzuchol zaczal bolec i mnie mdli, bo jajecznice jedlismy i chyba mi cos usiadlo, bo czuje sie kiepskawo jakbym sie lekko nawalila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
Wiesz co?Ja też...już mnie głowa zaczyna boleć od kręgosłupa mojego nawalonego...
Ja wczoraj chorowałam z przejedzenia makabra ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Te święta mnie wykończą... ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Czy oprócz nas,jest jeszcze ktoś?helllooo? ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- To może rzeczywiście idzim lulu? |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
idymy oki??
bo wole przespac te mdlosci, bo robi sie goraco ![]() dobranoc ![]() ![]() ![]() spij kolorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Miętkę sobie wypij na odtrucie żołądeczka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
aaa tekst na zaprszenia wymyslalam ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zadomowienie
|
I dobranoc słodkich senków i do juterka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
wlasnie nie mam
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
No jakże by inaczej
![]() Co kobieta wymyśli to wiadomo. Takie trzy, jak nas dwie, to nie ma ani jednej ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- To gorzką herbatkę...mi pomaga bynajmniej.Dobranoc papatki ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Ja też się biorę za dietkę,bo podobno jak z TŻ idziemy razem, to najpierw widać nasze brzuchy... potem nas hihihi ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- I dobranoc wszystkim!!!!I do juterka i do miłego ![]() ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Właśnie sie zorientowałam,że piszę sama ze sobą ![]() A to już objaw awaryjny. No co?Nie śmiejcie się jutro tylko ze mnie...Wizaż wciąga...jakbyście nie wiedziały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten mroźny zimowy poranek
![]() Micia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy znowu jestem ![]() Jutro też idę chyba ostatni raz (tzn na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() faktycznie, prawie nic tam nie masz. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kuferek śuper. Wszystko bymi pomieścił, dostałam kiedyś od Tż tylko że o 1/2 mniejszy ![]() ![]() A ja zmykam się szykować i uciekam do kościółka, a później Tz przychodzi do mnie na obiad. buziole
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Normalnie to chyba nie nasz wątek, taka tutaj cisza od rana... Wstałam niedawno z małym poślizgiem, a za chwilę jedziemy z P. na małe zakupy i w poszukiwaniu prezentu, bo popołudniu idziemy do znajomej na urki ![]() ![]() Już poprawione, w rzeczach typu zespół itd była bardzo mała czcionka. EDIT: Ivonka, dobrze już ? ![]() Micia, jestem w szoku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Ach... dzisiaj nie miałam być w pracy, tylko że wczoraj właścicielka mnie poprosiła, żebym wcześniej skończyła, a w niedziele przyszła też bo ludzie wyjeżdżają... A jeden recepcjonista już jest w nowej pracy,a recepcjonistka jest chora i we wt dopiero przychodzi.
I czekam jeszcze 3 pokoje muszą wyjechać i mogę iśc do domku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz jestem jestem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj po chwili jak do Was pisalam to przyszedl heh nie umial beze mnie a ja bez niego.... faktycznie decyzja byla nagla, wybuchowa i wogole masakryczna :/ bo ja ogolnie stwierdzilam, ze jednego jego kumpla w zyciu nie zaakceptuje i nie chce stac miedzy nimi i musze sie usunac z jego zycia. a on za to nie lubi jak ja tak gadam.. i klotnia gotowa i BUM! ale pozniej dluga rozmowa, i wtedy tez wlasnie rozmawialismy o jego zmianie na lepsze (dziewczyny... ostatnio naprawde bylo bosko... taki czuly wobec mnie chyba nigdy nie byl hihi) no i tak jakos wyszlo, ze wyladowalismy w lozku radosni jak nigdy, namietni... no i ... kolejne BUM=pogodzenie na dobre PRZEPRASZAM ZE WAS NASTRASZYLAM ;* juz nie bede.. Jakby cos to bede Wam takie rzeczy pisac jak juz serio.. pojdzie sobie w siną dal DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ DZIEWCZYNY ;* nasza sytuacje napisalam Wam w wielkim skrocie bo tymi paznokciami mi sie zle pisze heh
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Karolinusienka niezła ta Teściowa.Normalnie aż mi kopara opadła. mnie z tym spaniem było tak,że ja niezbyt chciałam nocować u TŻa,bo moim zdaniem to nie wypada,żeby dziewczyna u chłopaka...raz tylko po Sylwestrze rok temu nocowałam,ale grzecznie zapytałam Teściów czy mogę.I oni nie robili żadnych jazd,że mamy spać osobno-zresztą siostra TŻa już dawno temu przetarła te szlaki. A co d nocowania u mnie,to TŻ nie mógł.Dopiero po zaręczynach zaczął i często u mnie śpi. Nawet Tata go sam zachęca. I widzę,że Rodzice trzymają się swoich reguł,bo u Nas Bratowa też mogła spać dopiero po zaręczynach. Tylko,że ona mieszka godzinę drogi od Nas,a mój TŻ mieszka 200 metrów ode mnie ![]() ![]() Widzę,że mowa o obrączkach ![]() My chcemy na pewno z firmy Breuning. I na pewno pojedziemy do Taxora,to taki sklep w Żywcu co mają ponad 1000 wzorów obrączek ![]() ![]() I mieliśmy już wybrane wzory,jakie się Nam podobają. Tżowi to obojętne,byleby to nie były jakieś kanciaste,tylko zaokrąglone na bokach.No i białe złoto ![]() Osttaniio szliśmy po Ch i zobaczyliśmy na wystawie jubilera (ale to nie był żaden Apart czy cuś) jedne z tych Naszych borączek z Breuninga.Weszliśmy o nie zapytać. I pani Nam powiedziała,ze białe złoto jest twardsze i abrdziej wytrzymałe niż żółte,bo jest wzmocnione niklem. I podobno nie ma różnicy,czy matowe czy błyszczące,bo albo się ścierają,albo rysują.No więc tak czy siak są narażone na różne uszkodzenia ![]() Pokażę Wam,które Nam się podobają: http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=21&kol=1 Tylko one nie mają żadnych takich paseczków po bokach,tak chyba narysowali to załamanie (bo jak mówiłam,one są zaokrąglone na brzegach). Także męska jest zupełnie zwyczajna,a damska ma te dwa brylanciki. No i jak na Breuninga są tanie,bo tylko 3,500 ![]()
![]() |
#598 |
Lena
|
cześć dziewczyny!
Micia- fajnie że sie pogodziliście... Pierścionek zaręczynowy- ja nigdy nie lubiłam nosić na palcach jakiekolwiek biżu. a pierścionek zaręczynowy ściągam jak tylko przekroczę próg domu! ale wyjście na "miasto" bez pierścionka jest już nimożliwe! ![]() a czy pierścionek sie zużywa??, nieszczy??? nie sądze, żeby noszeniem go to było spowodowane. moim zdaniem jeśli coś takiego następuje to wina kruszcu.... jakiś trefny... no i dodsatkowo może przy myciu jakieś detergenty...
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Mustique no wiesz...czasem jakieś rysy,ściera się to itp.
![]()
#600 |
Zakorzenienie
|
Hejo
katar juz mam mniejszy, ide zaraz do kosciola...sis mi wyslala swoje zdjecia co jej ten fotograf w wawie robil i ja tez chceeeeee....nastepnym razem jade z nia ![]() Micia nie strasz dziewczyno!ale serio-wiedzialam ,ze sie pogodzicie, bo u Was to taka hustawka, ze hoho ![]() ![]() Ivona kurde niefajnie powiedzial...mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie ![]() Karolinusienka no niezla ta tesciowa...a myslalam ,z emoja mama jest konserwatywna,bo nie ma mowy o zamieszkaniu przed slubem ani ciaza, ani w ogole niczym;p a spimy razem.heh. ide sie ogarniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.