Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 00:11   #571
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Jesteście???

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
dla mnie jest niestety ... za mały tak z 1/3 mi wejdzie tam

dobranoc!
Dobranoc kolorowych i spij słodziutko
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:14   #572
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ale jestem madra wlasnie sie skapnelam, ze podlaczajac moj telefon do komputera przez kabel laduje go ehhehee

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

ja jestem

dotta dobranoc
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:21   #573
madziares25
Zadomowienie

[QUOTE

kurka juz sama nie wiem moze uzytkowanie moze tamta dziewczyna sciaga pierscionki do zmywania naczyn, czy kapieli-mnie sie niestety zapomnia[/QUOTE]

No właśnie ściągają do prac domowych,gotowania,w ogóle po domku to rzadko noszą,tylko na wyjścia
Obawiam się,że jak ja założę to już nie zdejmę
A jak się pościera to się odda do nabłyszczenia i będą jak nowe
Coś tak czuję,że na takich zwykłych zostanie...A jak moda się zmieni,to może na którąś rocznicę ślubu sobie zmienimy na inne
Zeby to TŻ słyszał hihihi zbrodnia w ciemną noc by była

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

karolinusienka cierpimy na bezsenność obie?

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

[/COLOR]karolinusienka cierpimy na bezsenność obie?[/QUOTE]
A w ogóle to wiesz co?
Znasz się ze swoim TŻ od dnia kiedy mój mi się oświadczył,a Wasza data ślubu to taka sama jak moja planowana i u nas oznacza naszą 4 rocznicę poznania...Patrz ile nas łączy
Stary 2010-01-03, 00:23   #574
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość

No właśnie ściągają do prac domowych,gotowania,w ogóle po domku to rzadko noszą,tylko na wyjścia
Obawiam się,że jak ja założę to już nie zdejmę
A jak się pościera to się odda do nabłyszczenia i będą jak nowe
Coś tak czuję,że na takich zwykłych zostanie...A jak moda się zmieni,to może na którąś rocznicę ślubu sobie zmienimy na inne
Zeby to TŻ słyszał hihihi zbrodnia w ciemną noc by była

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

A w ogóle to wiesz co?
Znasz się ze swoim TŻ od dnia kiedy mój mi się oświadczył,a Wasza data ślubu to taka sama jak moja planowana i u nas oznacza naszą 4 rocznicę poznania...Patrz ile nas łączy
no ja wlasnie anleze do tych co zapominaja zdjac, albo mi sie przypomina w trakcie np. zmywania

wiesz co chyba sie wyspalam i jakos usnac nie moge

i pewnie sie okaze, ze najlepsze przyjaciolki bedziemy hehehee

Edytowane przez karolinusienka
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:24
Stary 2010-01-03, 00:24   #575
madziares25
Zadomowienie

[QUOTE=karolinusienka;1621 9265]ale jestem madra wlasnie sie skapnelam, ze podlaczajac moj telefon do komputera przez kabel laduje go ehhehee[COLOR="Silver"]

Ja bym na to nie wpadła, a już na pewno nie o tej godzinie
Stary 2010-01-03, 00:26   #576
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym na to nie wpadła, a już na pewno nie o tej godzinie
a bo ja chcialam sciagnac zdjecia i przez blutut nie szlo wiec wymyslilam, ze przez kabel pojdzie podlaczylam i blutut zadzialal a telefon sie ladujea jaka oszczednosc pradu hehee
Stary 2010-01-03, 00:29   #577
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
no ja wlasnie anleze do tych co zapominaja zdjac, albo mi sie przypomina w trakcie np. zmywania

wiesz co chyba sie wyspalam i jakos usnac nie moge

i pewnie sie okaze, ze najlepsze przyjaciolki bedziemy hehehee
To ja mam tak samo.Nie nosiłam nigdy pierścionków na paluszkach i kilka miesięcy głupio mi było z zaręczynowy i przy każdej okazji przez kilka miesięcy klika razy dziennie się na niego patrzyłąm pod różnymi kątami,jak wygląda np. gdy w ręce trzymam szklankę z herbatkąA w tej chwili to zapominam,że go mam na paluszku.Ale gdy go nie mam to się czuję jakoś tak dziko.Kiedyś zdjęłąm go na noc do spania,rano zaspałami stojąc na przystanku uświadomiłam sobie,że go zostawiłam.Niewiele myśląc pobiegłam z powrotem do domu i tym sposobem spóżniłam się do pracy,no ale bez pierścionka?No jak?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 00:31   #578
kaska87
Zakorzenienie

ja spadam już spać, bo jutro ciężki dzień-nauka

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:32   #579
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam tak samo.Nie nosiłam nigdy pierścionków na paluszkach i kilka miesięcy głupio mi było z zaręczynowy i przy każdej okazji przez kilka miesięcy klika razy dziennie się na niego patrzyłąm pod różnymi kątami,jak wygląda np. gdy w ręce trzymam szklankę z herbatkąA w tej chwili to zapominam,że go mam na paluszku.Ale gdy go nie mam to się czuję jakoś tak dziko.Kiedyś zdjęłąm go na noc do spania,rano zaspałami stojąc na przystanku uświadomiłam sobie,że go zostawiłam.Niewiele myśląc pobiegłam z powrotem do domu i tym sposobem spóżniłam się do pracy,no ale bez pierścionka?No jak?
to ja tez mialam podobnie jechalam doDziubola bylam juz 3/4 drogi od domu i patrze pierscionka brak wiec pierwsze mozliwe skrzyzowanie i Karolcia zawrocila do domu po pierscionek bo jak to pojsc do Narzeczonego bez pierscionek, pewnie by pomyslal, ze mi sie nie podoba, i po drugie zle sie bez niego czulam

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dobranoc
Stary 2010-01-03, 00:37   #580
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
a bo ja chcialam sciagnac zdjecia i przez blutut nie szlo wiec wymyslilam, ze przez kabel pojdzie podlaczylam i blutut zadzialal a telefon sie ladujea jaka oszczednosc pradu hehee
I eleganckoA oszczędzać trzeba.Oszczędność to wielka zaleta przyszłych żon
Chyba nikogo nie ma
A gdybyśmy tak do rana pisały i rano dziewczyny wchodzą,a tu nowy wątek

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
A Ty byłaś? I nic nie mówiłaś,już myślałam,że desancik był i śpiochasz

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Kolorowych maleńka:-*

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:
to ja tez mialam podobnie jechalam doDziubola bylam juz 3/4 drogi od domu i patrze pierscionka brak wiec pierwsze mozliwe skrzyzowanie i Karolcia zawrocila do domu po pierscionek bo jak to pojsc do Narzeczonego bez pierscionek, pewnie by pomyslal, ze mi sie nie podoba, i po drugie zle sie bez niego czulam

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

dobranoc
Hehe
A jaki masz pierścioneczek?
Stary 2010-01-03, 00:38   #581
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nikogo nie ma

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Hehe
i nasz tytul

Dwie na bezsennosc cierpiace, nowy watek zakladamy, bo my o pie.rdo.lach gadamy PM 2o11

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Chyba nikogo nie ma

Hehe
wejdz sobie u mnie na blog-przygotowania i tam jest zdjecie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 00:47   #582
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
i nasz tytul

Dwie na bezsennosc cierpiace, nowy watek zakladamy, bo my o pie.rdo.lach gadamy PM 2o11

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

wejdz sobie u mnie na blog-przygotowania i tam jest zdjecie
Bardzo ładnyBiałe złoto
Ale tytuł wątku jak najbardziej na miejscu

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Musimy coś nadrukować,żeby miały dziewczyny co czytać od rana
Stary 2010-01-03, 00:49   #583
karolinusienka
Zakorzenienie

hehhee i tak beda mialy nasze gadanie o pier.dol.ach

ja to chyba zaraz zmykam, bo cos mnie brzuchol zaczal bolec i mnie mdli, bo jajecznice jedlismy i chyba mi cos usiadlo, bo czuje sie kiepskawo
jakbym sie lekko nawalila
Stary 2010-01-03, 00:54   #584
madziares25
Zadomowienie

Wiesz co?Ja też...już mnie głowa zaczyna boleć od kręgosłupa mojego nawalonego...
Ja wczoraj chorowałam z przejedzenia makabra

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Te święta mnie wykończą...

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Czy oprócz nas,jest jeszcze ktoś?helllooo?

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Cytat:
hehhee i tak beda mialy nasze gadanie o pier.dol.ach

ja to chyba zaraz zmykam, bo cos mnie brzuchol zaczal bolec i mnie mdli, bo jajecznice jedlismy i chyba mi cos usiadlo, bo czuje sie kiepskawo
jakbym sie lekko nawalila
To może rzeczywiście idzim lulu?
Stary 2010-01-03, 00:55   #585
karolinusienka
Zakorzenienie

idymy oki??
bo wole przespac te mdlosci, bo robi sie goraco

dobranoc do rana jutro tez mozemy naprodukowac

spij kolorowo
Stary 2010-01-03, 00:56   #586
madziares25
Zadomowienie

Miętkę sobie wypij na odtrucie żołądeczka...
Stary 2010-01-03, 00:57   #587
karolinusienka
Zakorzenienie

aaa tekst na zaprszenia wymyslalam ja taki off topic
Stary 2010-01-03, 00:57   #588
madziares25
Zadomowienie

I dobranoc słodkich senków i do juterkaMam nadzieję,że bez sensacji nocka Ci minie Buziaczki papa
Stary 2010-01-03, 00:57   #589
karolinusienka
Zakorzenienie

wlasnie nie mamTesciowa ma hmm jakos bede musiala przetrzymac, a jutro dieta ostra ehhh

dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 01:05   #590
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
aaa tekst na zaprszenia wymyslalam ja taki off topic
No jakże by inaczej
Co kobieta wymyśli to wiadomo.
Takie trzy, jak nas dwie, to nie ma ani jednej

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

To gorzką herbatkę...mi pomaga bynajmniej.Dobranoc papatki

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Ja też się biorę za dietkę,bo podobno jak z TŻ idziemy razem, to najpierw widać nasze brzuchy... potem nas hihihi

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

I dobranoc wszystkim!!!!I do juterka i do miłego

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Właśnie sie zorientowałam,że piszę sama ze sobą
A to już objaw awaryjny.
No co?Nie śmiejcie się jutro tylko ze mnie...Wizaż wciąga...jakbyście nie wiedziały:-*PA
Stary 2010-01-03, 06:43   #591
cobra115
Zakorzenienie

Witam w ten mroźny zimowy poranek

Micia nie dobrze się zaczął Nowy Rok czekam na relację... Jesteśmy z Tobą.

W pracy znowu jestem
Jutro też idę chyba ostatni raz (tzn na razie)
Stary 2010-01-03, 09:16   #592
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Ja jestem

M juz pojechal nie moglam sie od niego dzis odkleic..i ta nasz apiosnka happysad...cos pieknego

ogladalismy ostatni dom po lewej-horror,ale niektore momenty raczej przykre niz straszne

i smarkam jak nie wiem!

ma.ko fajnego mialas sylwka jednym slowem

butterfly TŻeci maja czasem takie przeblyski to fakt

moj pocalowal mnie dzis w pierscionek i powiedzial tez b.mile slowa

ide chyba sie kapac i gram...

albo nie, jeszcze raz sobie wlacze ta piosenke

mi tez sie wydaje ze Micia i TŻ sie pogodza
Hapysad ma rewelacyjne piosenki uwielbiam ich.

Cytat:
ktoś mi9 skasował wszystko z formularzyka
faktycznie, prawie nic tam nie masz.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I dołączam do grona tych pokłóconych Łukasz siedzi ogląda fim, a ja nadrabiam, ale do szału mnie doprowadza to, że proszę go o coś pół roku i nic. I potem jeszcze do mnie, że mu nie przypomniałam
oj, bo faceci tacy już są

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Idę spac - trochę mnie tym wszystkim dobił
Zapomniałam powiedziec, że powiedział, że przestało mu zależec - a ja tylko mu powiedziałam, żeby w końcu powynosił te butelki po piwie, a nie donosił następne. Wydarłam się na niego, ale ... achszkoda gadac

DOBRANOC
nie kłóćcie się już

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:16   #593
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
co do nocowania u Tesciow spalismy oddzielnie awanture zrobila Piotrkowi, ze usypal u mnie w lozku, tzn u niego w pokoju masakra powiedziala, ze pod jej domem nie bedziemy razem spac, bo ona ma swoje zasady i tyle. gdzie indziej, gdzie ona nie widzi mozemy robic co chcemy,a le pod jej dachem nie ma mowy wiec dla swietego spokoju Piotrek poszedl do nich i z tekstem "zadowolona?" to tak za dobranoc ehhh no ale co tam, przynajmniej u mnie mozemy sie wysypiac razem tylko niech mi juz nie gada o wnukach, bo jej wypomne i powiem, ze przez sciane za bardzo wnuka nie da sie zrobic
to faktycznie teściowa ma niezłe jazdy. Ehh, ale u Ciebie jest bynajmniej inaczej, jakoś przetrzymacie to osobne spanie do ślubu

Cytat:

ja po zakupach mam nową kiecuszkę do mojej kolekcji i butki

a to mój kuferek który od teściów dostałam
pokaż zakupy
A kuferek śuper. Wszystko bymi pomieścił, dostałam kiedyś od Tż tylko że o 1/2 mniejszy

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
W pracy znowu jestem
Jutro też idę chyba ostatni raz (tzn na razie)

A ja zmykam się szykować i uciekam do kościółka, a później Tz przychodzi do mnie na obiad.

buziole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 09:21   #594
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Normalnie to chyba nie nasz wątek, taka tutaj cisza od rana... Wstałam niedawno z małym poślizgiem, a za chwilę jedziemy z P. na małe zakupy i w poszukiwaniu prezentu, bo popołudniu idziemy do znajomej na urki Do usłyszenia później, miłego dnia

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
faktycznie, prawie nic tam nie masz.
Już poprawione, w rzeczach typu zespół itd była bardzo mała czcionka.

EDIT:

Ivonka, dobrze już ?

Micia, jestem w szoku , trzymam , żeby wszystko się wyjaśniło...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:35   #595
cobra115
Zakorzenienie

Ach... dzisiaj nie miałam być w pracy, tylko że wczoraj właścicielka mnie poprosiła, żebym wcześniej skończyła, a w niedziele przyszła też bo ludzie wyjeżdżają... A jeden recepcjonista już jest w nowej pracy,a recepcjonistka jest chora i we wt dopiero przychodzi.
I czekam jeszcze 3 pokoje muszą wyjechać i mogę iśc do domku tzn jedziemy do Bielska na zakupy tylko muszę się przebrać, bo mam jasnożólty sweterek który zaraz rano poplamiłam PePsI
Stary 2010-01-03, 09:37   #596
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
MiciaKicia Ty taka porywcza jak ja jestes i wiem, że u Was już były takie "zrywania" będzie dobrze
kurcze dziewczyny nie cyrkować mi tu z tymi kłótniami i rozstaniami
no fakt... jestem porywcza jak nie wiem co.. TZ troche mniej ale jednak tez jest ciut porywczy
Cytat:
Micia gdzie Ty jesteś co to się porobiło, pisz szybko
juz jestem jestem

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
bardziej mnie ciekawi rok mojego zamążpójścia

ale normalnie jaka była gadka wrzesień ślub->dużo średniokontrolowanego seksu-> i tak ze 3,4mc-e-> seks niekontrolowany w celach prokeacyjnych...

no mówię Wam ubawiłam się tą gadką do łez

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

MiciaKicia mam nadzieję,że jednak się wyjaśni. My w sumie nie kłócimy się tak często,ale czasem kiedy mam PMS nachodzą mnie jakieś dziwne wątpliwości.
A rozchodziliśmy się tylko przez złe zbiegi okoliczności.
Liczę na to,że u Ciebie wszystko się szybciutko wyjaśni.Bo jak to tak- kilka minut wcześniej pokazujesz śliczne,radosne zdjęcia z Sylwestra,cieszysz się,że będziecie młodą Młodą Parą,a tu nagle taka wieść?Nie nie nie!!Ja mam nadzieję,że to chwilowe nieporozumienie
owszem. chwilowe nieporozumienie i przykro mi ze Was tak nastraszylam.
Cytat:

a ja czekam na MicięKicię a ona gdzieś poszła i nie napisała o co poszło liczę na to, że się teraz godzą z TZ i będzie wszystko super
a noo fajne bylo godzenie
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

o to byl moj 1001 post

Cytat:
co do nocowania u Tesciow spalismy oddzielnie awanture zrobila Piotrkowi, ze usypal u mnie w lozku, tzn u niego w pokoju masakra powiedziala, ze pod jej domem nie bedziemy razem spac, bo ona ma swoje zasady i tyle. gdzie indziej, gdzie ona nie widzi mozemy robic co chcemy,a le pod jej dachem nie ma mowy wiec dla swietego spokoju Piotrek poszedl do nich i z tekstem "zadowolona?" to tak za dobranoc ehhh no ale co tam, przynajmniej u mnie mozemy sie wysypiac razem tylko niech mi juz nie gada o wnukach, bo jej wypomne i powiem, ze przez sciane za bardzo wnuka nie da sie zrobic
co zaa babaaaa!! masz racje, dowal jej robieniem wnukow przez sciane sasasasa
Cytat:

Strasznie młodo wygląda

Współczuję. Ale może da się to jeszcze ratować Chociaż z tego co tu o nim pisałaś to nie wiem czy jest sens
wiesz co Ci powiem? zmienil sie Wreszcie... i sam to powiedzial, ze sie zmienil dla mnie, zeby bylo nam lepiej.

Wczoraj po chwili jak do Was pisalam to przyszedl heh nie umial beze mnie a ja bez niego.... faktycznie decyzja byla nagla, wybuchowa i wogole masakryczna :/ bo ja ogolnie stwierdzilam, ze jednego jego kumpla w zyciu nie zaakceptuje i nie chce stac miedzy nimi i musze sie usunac z jego zycia. a on za to nie lubi jak ja tak gadam.. i klotnia gotowa i BUM! ale pozniej dluga rozmowa, i wtedy tez wlasnie rozmawialismy o jego zmianie na lepsze (dziewczyny... ostatnio naprawde bylo bosko... taki czuly wobec mnie chyba nigdy nie byl hihi) no i tak jakos wyszlo, ze wyladowalismy w lozku radosni jak nigdy, namietni... no i ... kolejne BUM=pogodzenie na dobre

PRZEPRASZAM ZE WAS NASTRASZYLAM ;* juz nie bede.. Jakby cos to bede Wam takie rzeczy pisac jak juz serio.. pojdzie sobie w siną dal

DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ DZIEWCZYNY ;* nasza sytuacje napisalam Wam w wielkim skrocie bo tymi paznokciami mi sie zle pisze heh

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:43   #597
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł

Karolinusienka niezła ta Teściowa.Normalnie aż mi kopara opadła.
mnie z tym spaniem było tak,że ja niezbyt chciałam nocować u TŻa,bo moim zdaniem to nie wypada,żeby dziewczyna u chłopaka...raz tylko po Sylwestrze rok temu nocowałam,ale grzecznie zapytałam Teściów czy mogę.I oni nie robili żadnych jazd,że mamy spać osobno-zresztą siostra TŻa już dawno temu przetarła te szlaki.

A co d nocowania u mnie,to TŻ nie mógł.Dopiero po zaręczynach zaczął i często u mnie śpi. Nawet Tata go sam zachęca.
I widzę,że Rodzice trzymają się swoich reguł,bo u Nas Bratowa też mogła spać dopiero po zaręczynach.
Tylko,że ona mieszka godzinę drogi od Nas,a mój TŻ mieszka 200 metrów ode mnie

Widzę,że mowa o obrączkach
My chcemy na pewno z firmy Breuning. I na pewno pojedziemy do Taxora,to taki sklep w Żywcu co mają ponad 1000 wzorów obrączek

I mieliśmy już wybrane wzory,jakie się Nam podobają.
Tżowi to obojętne,byleby to nie były jakieś kanciaste,tylko zaokrąglone na bokach.No i białe złoto

Osttaniio szliśmy po Ch i zobaczyliśmy na wystawie jubilera (ale to nie był żaden Apart czy cuś) jedne z tych Naszych borączek z Breuninga.Weszliśmy o nie zapytać.
I pani Nam powiedziała,ze białe złoto jest twardsze i abrdziej wytrzymałe niż żółte,bo jest wzmocnione niklem. I podobno nie ma różnicy,czy matowe czy błyszczące,bo albo się ścierają,albo rysują.No więc tak czy siak są narażone na różne uszkodzenia

Pokażę Wam,które Nam się podobają:

http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=21&kol=1

Tylko one nie mają żadnych takich paseczków po bokach,tak chyba narysowali to załamanie (bo jak mówiłam,one są zaokrąglone na brzegach).
Także męska jest zupełnie zwyczajna,a damska ma te dwa brylanciki.
No i jak na Breuninga są tanie,bo tylko 3,500

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 09:56   #598
Mustique
Lena

cześć dziewczyny!

Micia- fajnie że sie pogodziliście...

Pierścionek zaręczynowy- ja nigdy nie lubiłam nosić na palcach jakiekolwiek biżu. a pierścionek zaręczynowy ściągam jak tylko przekroczę próg domu! ale wyjście na "miasto" bez pierścionka jest już nimożliwe! przyzwyczajona jestem...

a czy pierścionek sie zużywa??, nieszczy??? nie sądze, żeby noszeniem go to było spowodowane. moim zdaniem jeśli coś takiego następuje to wina kruszcu.... jakiś trefny... no i dodsatkowo może przy myciu jakieś detergenty...
Stary 2010-01-03, 10:10   #599
butterfly20
Zakorzenienie

Mustique no wiesz...czasem jakieś rysy,ściera się to itp.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 10:13   #600
lusesita23
Zakorzenienie

Hejo

katar juz mam mniejszy, ide zaraz do kosciola...sis mi wyslala swoje zdjecia co jej ten fotograf w wawie robil i ja tez chceeeeee....nastepnym razem jade z nia

Micia nie strasz dziewczyno!ale serio-wiedzialam ,ze sie pogodzicie, bo u Was to taka hustawka, ze hoho

Ivona kurde niefajnie powiedzial...mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie

Karolinusienka no niezla ta tesciowa...a myslalam ,z emoja mama jest konserwatywna,bo nie ma mowy o zamieszkaniu przed slubem ani ciaza, ani w ogole niczym;p a spimy razem.heh.

ide sie ogarniac

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości