"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 22:16   #4201
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Ech, dziewczynki, to ja odpadam ja kończę pracę o 21:30... No, ale nic, będzie jeszcze następna okazja, mam nadzieję oby tylko szybciej niż ta, gdzie ostatnie spotkanie było w wakacje

Mama mnie pocieszała w kwestii wesela vs. zaręczyn siostry TŻa. Mama! na dodatek przeżyłam szok, bo gdy powiedziałam o 2012, to powiedziała, że... to przecież za długo, że powinno być wcześniej! ach, ci dzisiejsi rodzice...

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Kamka, właśnie obejrzałam zdjęcia z Sylwka... pięknie wyglądasz a nowa fryzurka się spisuje

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:20   #4202
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

dziewczynki mamy juz 4200 postow - jeszcze pare dni i kolejna czesc przywitamy w takim tempie to ja tu do 100 czesci doczekam albo i 200 hehe
Stary 2010-01-02, 22:23   #4203
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dziewczynki mamy juz 4200 postow - jeszcze pare dni i kolejna czesc przywitamy w takim tempie to ja tu do 100 czesci doczekam albo i 200 hehe
Nooo... X miała być moja...

Stary 2010-01-02, 22:23   #4204
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość

A na kiedy jest planowane spotkanie?
poniedziałek 4.01 godz około 18:00-19:00

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja jestem chętna. Mogę być na Rynku ok. 17:30-18:00.
a to może tak na spokojnie (bo z tego co pamiętam Basiek kończy coś o 19:00 --> ale nie wiem czy mnie pamięć nie zawodzi ) na 19:00 ??

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ech, dziewczynki, to ja odpadam ja kończę pracę o 21:30... No, ale nic, będzie jeszcze następna okazja, mam nadzieję oby tylko szybciej niż ta, gdzie ostatnie spotkanie było w wakacje

Mama mnie pocieszała w kwestii wesela vs. zaręczyn siostry TŻa. Mama! na dodatek przeżyłam szok, bo gdy powiedziałam o 2012, to powiedziała, że... to przecież za długo, że powinno być wcześniej! ach, ci dzisiejsi rodzice...

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Kamka, właśnie obejrzałam zdjęcia z Sylwka... pięknie wyglądasz a nowa fryzurka się spisuje
a daleko od rynku pracujesz?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:39   #4205
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Nooo... X miała być moja...
nooo to twoj TZ ma jeszcze jakies pare dni
Stary 2010-01-02, 22:49   #4206
justyna_dt
Zakorzenienie

Frezyjko, ja mieszkam 100 km od Krakowa
arrakis, nooo... na pewno się wyrobi

Stary 2010-01-02, 22:50   #4207
P-o-n-y
Zakorzenienie

na TVP2 leci fajna komedia o zombie
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:55   #4208
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezyjko, ja mieszkam 100 km od Krakowa
arrakis, nooo... na pewno się wyrobi
ojjj :/ to kawalek.......... zrobimy w takim razie jeszcze jedno spotkanie i jeszcze jeden termin bo ten chwilowo nie ma brania a najwyżej z carmelkiem w dwójkę się uchlejemy

jak któraś jeszcze chętna na spotkanie w Krakowie w poniedzialek 4.01 około godz. 18:00-19:00 pisać

idę w nynki więc dobranoc
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:56   #4209
Hawwa87
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za życzenia

Cytat:
Dziewczynki, Wy mi tu o ślubie w 2011, a to przecież już tuż tuż! Nie ma szans, żebyśmy się wyrobili nieeee, nie wydaje mi się w ogóle. I tak ten 2012 jest już dość blisko...
E tam nie ma szans, ja też najpierw chciałam 2012, a teraz już wolę 2011
Jak TŻ się pospieszy oczywiście

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Ale razem spędzimy poniedziałek, zaproponował (sam z siebie!!!!!!!! ) kino zobaczymy jak z finansami w razie czego spacerkiem i grzańcem w łóżeczku też nie pogardzę
No, jestem pod wrażeniem i bardzo mnie cieszy przemiana Twojego TŻta

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jak mi miło, że jako jedyna z obecnych zauważyłaś moją obecność a jak było, super, lepszego sylwestra do tej pory nie miałam
Fajnie, że jesteś zadowolona i dobrze, że z TŻtem już ok

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hawwa, spoznione, najlepsze zyczenia typuje Cię jako jedna z kolejnych zareczonych

aha, i moje typy :
- medleine
-katarakta
-justynka
-hawwa
-karmelek

:-D
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
I crozee

To są pewniaki.
Nie wiem skąd mnie kopnął taki zaszczyt Zbliża się nam 5. rocznica, ale ja nic nie przewiduję, gadaliśmy sobie o ślubie, ale zaręczyny to jeeeeszcze.

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
ej, mojemu TZtowi sie pomylilo, ile ma lat! aahahahaha! powiedzial, ze przeciez on juz 26 lat bedzie mial teraz, a bedzie mial 24 co za głąb :P
Dobry jest

Cytat:
Mnie też Tata zaskoczył, jak powiedziałam, że chciałabym ślub, jak jeszcze będę na studiach Stwierdził, że to ja będę decydować, a spodziewałam się sprzeciwu

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:33   #4210
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Ja bym jeszcze gwiazdeczkę26 dorzuciła do tej listy. Coś czuję, że ten rok będzie dla niej szczęśliwy. Myślę, że tż Candy Killer też się ogarnie i pierścionek wręczy. Gwizdak to może już ma pierścionek na palcu. I czarna kawa80 też ma duże szanse na pierścionek, wszak już się oświadczyła.
no pewnie tylko, ze to sa moje typy na najblizsze miesiace ale fakt, kawuszka tez powazna kandydatka i candy wszak pierscionek juz widziała wirtualnie, ale sie liczy

a co do oswiadczyn w tym roku, to wszystko mozliwe, wiec biore pod uwage takze arrakis chlopa na razie brak, ale wszystko sie moze zdarzyc mojej znajomej oswiadczył sie po 3 miesiacach i we wrzesniu biora slub
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość

Co trzeba zrobic na komputerze, zeby wrocily polskie znaki i interpunkcja. Litery mi przekoziolkowaly na klawiaturze, z zamiast y i na odwrot, wiem jeszcze gdzie jest kropka, a gdzie przecinek. Jesli ktos wie jak to zmienic to prosze o porade
ja mam xp wiec wytłumacze jak ja to robie ;-)
jak jest ten pasek na dole, co jest start, to kilka sie chyba na pasek narzedzi i trzeba wybrac pasek jezyka, zeby pojawiła sie ikonka PL lub takie cos szare z takim kabelkiem do gory potem sa opcje (polski) i (polski 214). wybiera sie polski i literki wracaja na swoje miejsce ;-)

Cytat:
a ile wynosi jakis limit postow?? sa jakies procedury z tym zwiazane? :P

a ja tak w ogole jestem u tzta na noc. lezelismy sobie w łozku i w ogoleee a potem zaczełam mu marudzic, ze sie nie stara itd, ze oczekiwałam 'czegos' po dzisiejszym wieczorze itd i on mi wyskoczył, ze jedziemy na spacer gdzies albo do kina. pojechalismy na rynek, polazilismy dwie godziny, pogadalismy wrocilismy, zrobił mi kakao ( takie mu wyszło jak ja sobie kupuje na miescie! ) i w ogole mi tak fajnie sie zrobiłooooooo. kocham Go

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

http://slub.onet.pl/1546992,obyczaje_artykul.html
Stary 2010-01-02, 23:48   #4211
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
RUSAŁKO MOJE GRATULACJEE
pieknie to wyszło! buziaki i jeszcze raz kochana Gratulacje!!!!!

Cytat:
Napisane przez aaaneczkaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Dawnoo mnie tu nie było Zniknęłam zaraz po "opowieści" o moich zaręczynach ale znów się rozchorowałam i tak...
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za gratulacje i w ogóle Co do rodziny-moi się ucieszyli, TŻ rodzina jest raczej bez emocji i nijak nie zareagowali, przez co się oboje poryczeliśmy i tyle...ale szkoda o tym mówić...Co do ślubu...nie wiem...nie rozmawialiśmy jakoś szczegółowo, tylko tak ogólnie. W każdym bądź razie możliwe, że wesela w ogóle nie będzie, a tylko jakiś obiad, czy coś. Nie wiemy jeszcze, póki co się nie rozglądamy. I co do zamieszkania razem to też jeszcze nic nie wiadomo...
Rusałko - gratuluję serdecznie piękne zaręczyny
Cytat:

Rusałko zazdroszczę i gratuluję zaręczyn.

Tuż po świętach jaki byłam u Tżta zobaczyłam torebkę z Apartu i coś mnie pokusiło, żeby sprawdzić zawartość A w środku było małe pudełeczko Dalej nie zaglądałam co wybrał Jak Tż zauważył, że nie udało mu się ukryć tej torbki to mnie straszył, że już mi się oświadcza, o malo nie zemdlałam z wrażenia
Ale w końcu Tż powiedział, że czeka na bardziej odpowiedni momet, powiedział, że np może to być nasza rocznica i żebym się niedopytywała dalej, bo może się wystraszyć i nie dać pierścionka. No i powiedział, że musi mnie zabrać w odpowiednie miejsce.
Koniec końców pierścionka nie mam, ale pewnie nie będę czekać dłużej niż do kwietnia
Cytat:
Kupiony, ale nie podarowany a czakać trzeba
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
hej!

ja tylko na chiwilkę wpadłam dzisiaj....
szybciutko składam serdeczne gratulacje dla rusałki!!!!!!!!!!! super!! piękne zaręczyny i życzę Wam dużo szczęścia

Hawwa spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe... dużo zdrówka miłości i siły!! żeby wszystkie problemy udało się rozwiązać i żeby smutne informacje omijały Cię szerokim łukiem!!!!

Cytat:
aa ja dalej w pracy, ale niewiele się dzieje

za to jutro znowu dniówka 14 godzin a miałam iść na spacer z TŻtem

Ale razem spędzimy poniedziałek, zaproponował (sam z siebie!!!!!!!! ) kino zobaczymy jak z finansami w razie czego spacerkiem i grzańcem w łóżeczku też nie pogardzę

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

arrakis, klimatycznie i jaka bluzeczka
najfajniejsza fotka z kotem
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
RUSAŁKO, GRATULACJE!!!!!!!!!: jupi:
własnie jestem u tzta i leci jakis film.. koles własnie powiedział "will you marry me?"

:-D
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
szczęśliwego nowego roku...

ja wróciłam własnie ze wsi było bardzo fajnie. nie ma to jak spanie przy kominku i takie tam.

gratuluje zaręczonej Rusałce
Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
aaaneczkaaa (bo jeszcze nie miałam okazji) i rusałka, gratuluję Wam z całego serca cudownych zaręczyn!!

Dziękuje kochane za gratulacje

Ins cieszę sie z tych zmian Twojego Tżta Mam nadzieje że ten rok będzie dla Ciebie dużo lepszy, zasługujesz

katarakta piekne zaręczyny sie szykują już tuż, tuż

Zmęczona jestem, cały dzień w pracy jutro to samo.
Ale jakoś tak pełna optymizmu jestem - nowa energia we mnie wstąpiła

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 00:03   #4212
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hellol!!! malo cos dzisiaj napisalyscie i nie mam co czytacza duzo-zle, za malo-tez zle...babom nie dogodzisz.
Insane - strasznie sie ciesze ze twoj Tz powolutku zaczyna zachowywac sie jak na TZ przystalo!!!Suuper.jak juz pojdziecie na ten spacer to znaczy ze naprawde wzial sobie do serca twoje slowa, a do kina...to juz wogole bedzie pierwszy krok do pierscionka

Medeline - ciekawa masz sytuacje... pierscionek kupiony to tak jak juz by sie TZ oswiadczyl.Kupil-to znaczy ze jest zdecydowany ze chce spedzic z toba reszte zycia... fajnie tak, wiesz juz ze napewno go dostaniesz, tylko nie wiesz kiedy.zazdraszczam troszeczke,..a co?

zazdraszczam tez tego waszego spotkania zazdrosnicowego to troszke nie fair, ze mozecie blizej sie poznac, a te co nie mieszkaja w Krakowie to juz nie....

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja bym jeszcze gwiazdeczkę26 dorzuciła do tej listy. Coś czuję, że ten rok będzie dla niej szczęśliwy. Myślę, że tż Candy Killer też się ogarnie i pierścionek wręczy. Gwizdak to może już ma pierścionek na palcu. I czarna kawa80 też ma duże szanse na pierścionek, wszak już się oświadczyła.
Dziekuje Ci kochana Aleksandretko - to milo z twojej strony ze o mnie pamietasz Tak naprawde to kazda z nas ma podobne szanse.Wszak nigdy nie wiadomo co naszym TZtom do glowy uderzy.tak mi sie nasuwa :"Strzezcie sie dziewczyny-nie znacie dnia ani godziny"

Bylam dzisiaj na Avatarze - osobiscie bardzo mi sie podobal. Generalnie to film zrobiony dla efektow-wiec jak juz ogladac to tylko w 3D.

Rusalko a gdzie ta fotka pierscienia????????

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:05
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:05   #4213
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane za gratulacje

Ins cieszę sie z tych zmian Twojego Tżta Mam nadzieje że ten rok będzie dla Ciebie dużo lepszy, zasługujesz

Zmęczona jestem, cały dzień w pracy jutro to samo.
Ale jakoś tak pełna optymizmu jestem - nowa energia we mnie wstąpiła
No trudno się dziwić po takim cudownym początku roku

Spadam do łóżeczka, dobranoc
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:16   #4214
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Rusalko a gdzie ta fotka pierscienia????????
Zdjęcie ,byle jakie, jest na poczcie ale nic nie widać
Jak zdobędę lepszy sprzęt to coś sfotografuję

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:45   #4215
justyna_dt
Zakorzenienie

A u mnie dzisiejszy wieczór to jeden wielki żalpost zaręczynowy w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, co mi się śniło, a teraz już nie pamiętam pamiętam tylko, że TŻ dał mi pierścionek w jakimś dziwnym kształcie... jak jakiś hmm... stelaż? Taki wzór, szablon, nie wiem... przykrywał całą dłoń nie podobał mi się, byłam przerażona, jak na niego patrzyłam i pamiętam, że myślałam: "Wtf, co to jest!? Jak ja to dziewczynom na wizażu pokażę!?" pamiętam też, że zrobiłam niby zdjęcia tego pierścionka i na zdjęciach wyglądał jak duży, żółty kwiat, lilia albo coś w tym stylu, wyrastający mi z dłoni, a moja dłoń wyglądała jak gałęzie drzewa niby ładne, ale przyjemne to nie było widzieć swoją łapę zapuszczającą korzenie

Stary 2010-01-03, 01:46   #4216
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję Jakiś ostatnio jest miły. Nawet nocleg u siebie proponował ze śniadaniem do łóżka Jak to usłyszałam to padłam, żeby mój Tż zrobił dla mnie jedzenie i jeszcze z dostawą Grzecznie odmówiłam. Jakby nie było jest miło, ale nie chce od rana czuć się jak plastelina Serio serio, ostatni się zachowuje jak jakiś napalony nastolatek co to pierwszy raz na oczy babę widzi
Stary 2010-01-03, 05:47   #4217
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
A u mnie dzisiejszy wieczór to jeden wielki żalpost zaręczynowy w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, co mi się śniło, a teraz już nie pamiętam pamiętam tylko, że TŻ dał mi pierścionek w jakimś dziwnym kształcie... jak jakiś hmm... stelaż? Taki wzór, szablon, nie wiem... przykrywał całą dłoń nie podobał mi się, byłam przerażona, jak na niego patrzyłam i pamiętam, że myślałam: "Wtf, co to jest!? Jak ja to dziewczynom na wizażu pokażę!?" pamiętam też, że zrobiłam niby zdjęcia tego pierścionka i na zdjęciach wyglądał jak duży, żółty kwiat, lilia albo coś w tym stylu, wyrastający mi z dłoni, a moja dłoń wyglądała jak gałęzie drzewa niby ładne, ale przyjemne to nie było widzieć swoją łapę zapuszczającą korzenie
te korzenie to taki symbol przywiązania i dozgonnej miłości

No to ja znowu - dzień dobry
Dzisiaj też na 14 godzin, a powiem szczerze, że nie mam za bardzo siły nie wyspałam się i w ogóle. Pewnie w połowie dnia będą mi wchodzić nogi w tyłek.

A w poniedziałek ja bardziej liczę na spacer, ale tylko ze względów finansowych
ledwie co dołozyłam do mieszkania i do rachunku za wodę
Ale nie pogardzę a do kina może w środę, kiedy mielibyśmy dwa bilety w cenie jednego
Stary 2010-01-03, 09:00   #4218
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

10 godzina, a wy śpicie ?

Mi się poranek strasznie zaczął, wszystko mi leci z rąk (już zbiłam jedną szklankę ), w domu zmywałam makijaż 3 razy, bo sobie krzywdę robiłam i zasnęłam w tramwaju echhh
Stary 2010-01-03, 09:09   #4219
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się poranek strasznie zaczął, wszystko mi leci z rąk (już zbiłam jedną szklankę ), w domu zmywałam makijaż 3 razy, bo sobie krzywdę robiłam i zasnęłam w tramwaju echhh
Ja nie śpię, ja! Az o 9 dzisiaj wstałam... Eh nauki mam tyle, że się źle robi.
I TŻta brak..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 09:20   #4220
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

uff nadrobiłam Was wczoraj byliśmy na Avatarze - naprawdę super film tylko wysiedzieć te 3 h to ciężko, ale było warto
Ins niezmiernie się cieszę, że Tż pozytywnie zaskakuje - oby tak cały rok (baa całe życie było).

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:23   #4221
butterfly20
Zakorzenienie

Ja sobie wstałam o 8,bo w pracy siedzę:P

Justyś a kiedy Wy macie tę rocznicę?BO już pisałam,że chyba się nie uda jednak ta X część dla Ciebie.
Aaaa mój Tata też mówił,że co tak późno,że lepiej w 2010,a 2011 to najpóźniej. A potem jak zobaczył jak ciężko wszystko załątwić to się uciszył

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:32   #4222
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

nie spimy tylko jakos nie mam co pisac...
Stary 2010-01-03, 09:36   #4223
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Noo właśnie ja też

poszłabym do domu, pospałabym, TŻ by przytulił

A jestem tu uwięziona
Już wymyłam wszystkie szyby, lustra i półki i co ja mam robić ?

Z drugiej strony cieszę się, że nie ma ruchu. I pogoda kijowa, nie mogę sie dobudzić jak widać mam dzień na marudzenie
Stary 2010-01-03, 09:38   #4224
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien marudnika to moze dobrze,ze nie ma ruchu bo bys sie wyzywala na klientach
Stary 2010-01-03, 09:38   #4225
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Gwiazdeczko, a no dziwnie. Ale dopiero teraz mówi, że jest pewny (teraz już chyba odechciało mu się kłamać? ). Co mnie bardzo bardzo cieszy Chociaz nie umiem zapomnieć o tym co było.... Może teraz ten rok ine będzie bez sensu

Justynko, bo jak Ci da pierścień, to juz na amen go będziesz mieć

Ja o 12.20 odjeżdżam do Sosnowca. Jak mi się nie chce!!! Jeszcze pouczyć się będzie trzeba. Tyle tylko, że jedzie ze mną Mój Strasznie mi miło, że się tak poświęca: na jeden dzień jedzie, żeby mi torbę zawieźć, bo ja nawet jej nie udźwignę. Ech On jest taaaaaki silny

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-01-03 o 09:40
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 09:40   #4226
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
dzien marudnika to moze dobrze,ze nie ma ruchu bo bys sie wyzywala na klientach
e nie, nie mówię, że mam zły dzień chyba tak z nudów marudzę po prostu chcę do domu

ale chłopaki w pracy fajne, to rozweselają i dbają, aby za nudno nie było
Stary 2010-01-03, 09:46   #4227
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

no widzisz madeline jaki porzadny TZ

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
e nie, nie mówię, że mam zły dzień chyba tak z nudów marudzę po prostu chcę do domu

ale chłopaki w pracy fajne, to rozweselają i dbają, aby za nudno nie było
a ja nie mowie,ze zly tylko ze marudny tez tak mam czasem, ze niby mam obry dzien tylko marudze na wszystko
Stary 2010-01-03, 10:02   #4228
crozee
Zakorzenienie

hej hej heloł
kiedy gwizdak wroci?? (z pierscieniem ofc)
ehhhh smutno mi sie zrobiło. niby tak mi tz ostatnio nagadał o zareczynach, slubie itd, a dzisiaj stwierdził,ze wezmiemy go najwczesniej za dwa lata.... nie wiem, czy zartuje i mnie podpuszcza czy co.. ja miałam cicha nadzieje na 2011....
Stary 2010-01-03, 10:04   #4229
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

gwizdak pewnie dzisiaj wraca, bo jutro juz do pracy chyba idzie....
Stary 2010-01-03, 10:11   #4230
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Mi też się marzy ślub w 2011
Ale u nas przygotowania to max pół roku

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości