![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
potrzebuję twojej cierpliwości i wskazówek. i całej twojej miłości i więcej.
pe es. uwielbiam cię. uwielbiam twój dotyk. wciąż proszę o więcej. rzeźbisz mnie dłońmi. zebrało mi się na nadzieję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Raczkowanie
|
chcę. pragnę. jak nigdy niczego
miałam ochote na tamte emocje. wiesz? Sprawiasz, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech. To takie banalne. Banalny uśmiech, banalne słowa, banalne gesty, które dają niebanalną radość. Twój uśmiech mnie buduje, znowu mnie nakręca.! bezszczelie kradnę Twoje myśli. wiesz? Lekkie uczucie żalu, może odrobina zawiści, poczucie niewykorzystanej szansy i moment zamyślenia... rumieniec malować. marzenia na serca płótnie. tańczyć na skrawku tęczy.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2010-01-05 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Raczkowanie
|
miło bardzo.
![]() ![]() moje słonko. ![]() w sumie to nie dodaję cytatów, ale dzięki. ![]() ______________________ i nie powiem ci, że jest mi przykro. zaczekam na następnego. wydajesz się jakby cudem, ale niestety nie istniejesz. zima? ta prawdziwa przyszła do mnie już dawno, gdy musiałam przytulić cię na pożegnanie. cyrk jest własnie tutaj. to wszystkie te jasne światła i szczęście w moim umyśle. nie miała w zwyczaju uśmiechania się. chocapic, papergirl, KaMa2704, xxgroszek07xx- <333333 kamisha - where're you?
![]() |
#2135 |
Rozeznanie
|
grise, _Panna_Migotka_, Issuee, Mrs Unfabulous, bajsza, ruda wiewiora - bardzo dziękuję kochane
![]() ![]() _mandarynka, xxgroszek07xx, dontgivemenames, rebellious, Yakarta, modlishque - panie dziś okradłam ![]() ![]() bo on wyliczanką wybiera kolejną dziewczynę, której złamie serce... cóż za beznadziejna miłość. ja zakochana w nim, on zakochany w swojej przyjaciółce. noworoczne postanowienie? takie same od kilku lat; zapomnieć o nim. i znów mama i tata pytają czy mam chłopaka, a ja tylko cicho odpowiadam 'nie', bo nie mam siły mówić im, że mogłabym ich mieć na pęczki, ale tylko ten jeden, którego chcę najbardziej na całym świecie, nawet mnie nie zauważa. milczałam i uśmiechałam się. jak zwykle nie zauważyłeś, że pękało mi serce. pobawmy się w doktora, skarbie. don't say you love me tonight. wszyscy jesteśmy zakochanymi frajerami.
![]() |
#2136 |
dream big
|
*23:23 - ciekawe czy to Ty o mnie teraz myślisz...
![]() |
#2137 |
Raczkowanie
|
Życie po to jest żeby je przeżyć,
Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć, Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa, Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa... ![]() ![]()
![]() |
#2138 |
Wtajemniczenie
|
ej, zatrzymaj się na chwile, popatrz, ona tęskni. ;( Szczęściem był kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność. Nienawidzę Cię za to. Że uśmiechałeś się do mnie. Ale myślałeś o Niej. Miłość.? Tak, coś o niej słyszałam. Wytarła buty o moją wycieraczkę by później zapukać do drzwi obok.. Potrafiłeś szarość życia zabarwić kolorem
#2139 |
Raczkowanie
|
jejku, dziewczęta pędziiicie
![]() witam po niezauważonej nieobecności, już teraz w nowym roku ;* more than much! ;* [bardziej niż bardzo] tak wiele jest rzeczy, po które wciąż wyciągam ręce i powoli brnę przed siebie zabierając ciągle więcej... nie czas na racjonalność... i'm in love! <3 Chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem, a rozum chce je zagłuszyć i mówić za nie, nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić..! ![]() Jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie to coś Ci zdradzę, miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze! eldo<3 to wszystko na dziś ;(
#2140 |
Raczkowanie
|
Z łatowścią uwolniłeś moją duszę...
Zostawiłeś swoje potworne zaklęcie na mnie. Kochaj mnie, wtedy będę Cię kochać... Nic piękniejszego ponad życie, w życiu nic ponad czar miłości. Teraz umieram z miłości, bo ciebie tu nie ma Umieram i nie mogę mieć nadziei Że wrócisz tutaj |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Raczkowanie
|
cornels,beMine, cherry pie , Guziki xD -dziekuje Skarby ![]() Każdy lubi grać w udawanie. Oczywiście rodzaje tych gier mogą się bardzo różnić. Spotkaliście idealną parę? Połączone dusze, których miłość nigdy nie umiera. Dwoje kochanków, których związek nigdy nie jest zagrożony. Męża i żonę, którzy całkowicie sobie ufają. Jeśli nie spotkaliście idealnej pary, pozwólcie, że przedstawię. Stoją na szczycie tortu. Sekret ich sukcesu? Po pierwsze – nie muszą na siebie patrzeć. Czemu tak uciekasz w otchłań przed moją miłością ? Jesteś pierdo.lonym debilem, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdjęcia. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce gdy idziesz korytarzem. Ty taki gapowaty, że cię tylko w telewizji pokazywać.
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
o masakra . ;o dziewczyno oszalałaś ! ja ?
i to w takim gronie ? nie do wiary . ;o dziękuję , dziękuję , dziękuję ! ;* wspaniała jesteś . Mam ochotę tu i teraz na pocałunek w deszczu z Tobą . Chcę byś kochał mnie wraz z każdym zmierzchem i świtem , tak jak ja czuję do Ciebie zawsze więcej z każdym dniem i z każda nocą . W moim dzienniku przeważają Twoje nieobecności .. masz zaledwie kilka kratek oznaczających ' jestem ' .. to te kilka najważniejszych dla mnie dat , o których Ty nie pamiętasz .. Garsc po garści wyrywam swoje ciemno brązowe włosy , które kiedyś tak delikatnie dotykałeś , które obwijałeś wokół swojego palca tworząc coś na kształt spirali , która szybko znikała .. myślałam , że wraz w włosami wyrwę pamięc o Tobie , nie wyrwałam , pamiętam .. Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zadomowienie
|
jesteście takie szybkie, nie nadążam! ale podziwiam
![]() ![]() w szczególności chcę wyróżnić urzekające opisy envious ![]() oraz Chocolaaate, którą okradam z dosłownie każdego! ![]() _________________________ _________________ chodzące spełnienie marzeń. a to wszystko, to, co jest między nami.. to jakaś chora walka, dogryzanie sobie nawzajem i czekanie, kto pierwszy straci nerwy i odejdzie. nie chcę przegrać, bo nie chcę Cię stracić, ale nie mogę wiecznie się oszukiwać, że to kiedyś minie i zaczniemy żyć w związku, prawdziwym związku. witam w świecie, gdzie normalność jest kompletnie nienormalna. witam w moim zwiariowanym świecie. ![]() i całkiem poważnie spytał "kogo mam zabić, żeby ona była moja?" niech trwa to jak najdłużej, bo jesteś cudem w ludzkiej skórze ![]() 'a ich oczy przez ten moment, bez żadnych romantycznych mrzonek, są dla siebie bardziej niż znajome.' 'nie wszystko co piękne, jest dobre, ale to, co dobre, jest zawsze piękne' 'każda miłość jest czymś najważniejszym i najświętszym. bo miłość to nie tort, który możemy podzielić na większe i mniejsze kawałki. miłość jednoczy. wszystko jest miłością. dlatego mogę powiedzieć bez lęku: nasz związek jest tym, co najpiękniejsze w mym życiu.' ![]() '- (...) powinieneś namalować swoje wizje Raju. - zacznę od Ciebie.' 'i'm addicted to Your light' / jestem uzależniona od Twojego światła. ![]() codziennie zakochuję się w Tobie na nowo, codziennie mocniej. czy moc miłości ma jakieś granice? ; ) 'wiesz czemu to przetrwa? ponieważ wciąż pierwszą rzeczą, którą chcę zrobić każdego ranka to zobaczyć Twoją twarz.' jestem głupia. wystarczy mi jedna piękna chwila, bu oddać komuś cały swój świat. ![]() 'zawsze pójdę tam gdzie Ty, moją drogę znaczą ślady Twoich stóp.' 'skoro nie można się cofnąć trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód.' 'cause nothin' lasts forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle in the cold november rain' / bo nic nie trwa wiecznie, i obydwoje wiemy że serca mogą się zmieniać i trudno jest utrzymać świecę w zimnym listopadowym deszczu. 'są takie chwile, w których życie, z pozoru bez sensu, zdaje się mieć tysiąc sensów naraz' ![]() nie miałam okazji wcześniej, więc teraz życzę:
pomyślności w 2010. ;*
#2144 |
Zakorzenienie
|
Mów do mnie jeszcze, na tą rozmowę czekałam lata...
eeej, no mów jeszcze, ludzie nas nie słyszą.
#2145 |
Rozeznanie
|
kompromisów zero, znowu error.
godzina i wyszliśmy razem w poszukiwaniu wrażeń.
#2146 |
Raczkowanie
|
był śliczny. był lepszy od pyralginum, nic mnie przy nim nie bolało.
podobnie jak zdarzyło się to wielu innym ludziom na tej planecie, także i do mnie nie dołączono instrukcji obsługi. jeżeli chcesz się nauczyć kłamać, niemówienie wszystkiego może być dobrym początkiem. ogarnął ją przeraźliwy lęk, niewytłumaczalny, wręcz paniczny strach przed samotnością. i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości, czy pierwsza jest ostatnią, czy ostatnia pierwszą. najgorszą, najbrutalniejszą i najsmutniejszą zbrodnią jest miłość.
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
po nadrobieniu kilkudziesięciu stron, powracam w nowym roku
![]() poza tym abunee, amozefrytkidotego, dontgivemenames <3 i świeży nabytek wątku opisowego ellwinga ![]() pokaż mi gdzie Cię boli, a ja sprawię że będzie jeszcze gorzej. życzę ci mojego serca. więcej znaczysz od chlorowych wybielaczy. ja nie jestem wieloma kobietami. jestem jedną kobietą i chcę być jedną. bądź sobie niebem pełnym papierowych samolotów.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-01-03 o 02:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Raczkowanie
|
agattee - Skaarbie! ; ** Drogą jestem , więc na manowce wodze. Skronie me tony ważą , czuję się przepełniona szarością świata i przytłoczona głupotą ludzi. To przerażające, jak bardzo tematyka krzywdzenia budzi u ludzi kreatywność i pomysłowość. To nie kolor oczu się liczy, a prawda w nich zawarta. Ciągnęłam z lustra długie ścieżki kokainy, by przez kilka godzin widzieć inne odbicie w lustrze i żyć na prywatnym świecie. I wciąż mam nadzieję , że jeszcze kiedyś promienie zachodzącego szczęścia przenikną przez gęstą kurtynę mojej duszy i będą lśnić na mokrych od łez ścianach serca. Gdybym mogła rozdać swoją miłość do Ciebie, skończyłby się głód na świecie. Lecz po co milczenie zaszywać ciszą wśród skrajności ludzkich wad, gdy każdy wieczór to spektakl kukiełek podrygiwanych przez wiatr. Głupie serce, niewiele rozumie. To dziwne, że kiedyś Twoje słowa działały na mnie jak najwspanialszy afrodyzjak, a teraz są jak nóż wbijany w serce. Moje plany są jak krople deszczu na szybie, szybko padają,pokrywają życie i spadają, aż w końcu wyparowują pozostawiając po sobie pustynie. I zaczęłam zbierać wspomnienia , by kiedyś pokazać je innym , by pokazać jak pięknie można przeżyć życie. W pewnym momencie chcemy radykalnie zmienić nasze życie. A najgorsze, gdy nie masz odwagi amputować czegoś, co już dawno umarło. I na cały mój świat spłynęła jesień. Ta ponura, męcząca, która zabija samą swoją obecnością. Serce.Sterownia duszy,miejsce rozwoju i modernizacji uczuć. A poczucie winy niech zżera Cię każdego dnia, kawałek po kawałku, dopóki nie zostawi samotnego wraku człowieka na dnie oceanu łez. A ja krzyknę TAK, gdy inni będą mówić NIE. Ot tak... dla zabawy. Ty jak zwykle siedzisz na śmietniku tej miejskiej egzystencji i obgryzasz zleżałe już kości. Kolejny dzień w prawie martwym mieście.
#2149 |
Rozeznanie
|
agattee- <33
always be yourself- na zdrowie ![]() __ Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, że wyjdzie na moje . Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego. Czasem mam takie myśli, że aż sama się ich boję. poproszę melisę i piernik z niespodzianką. I popatrz - ledwie poznaliśmy się, już życie knuło, co mogło, żeby nas poróżnić. Muszę znosić codzienny wschód słońca. To potworne. To nieludzkie. Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skur.wiele umierali za swoją. i przyznam, że nie mam dziś humoru. dlaczego? może dlatego, że frytki były za słone. albo dlatego, że tato nie kupił mi bluzki? a może po prostu tęsknię? nie ważne. mam zły humor. nawet powietrze jest jakieś za słodkie.
![]() |
#2150 |
Raczkowanie
|
Świetne, ja też gdy patrzę na zegarek o takich godzinach zastanawiam się, czy myśli o mnie.
I'm left for lament, the love that came and went. / opłakuję miłość, która przyszła i odeszła. Sen o raju okazał się lipą. Samotność codziennością mi była i wtedy Ty się pojawiłaś. To nie dobrze, gdy na glos serca jesteś głuchy. Kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuje nienawiści, wszystkiego najlepszego obcy jest mi smak zawiści. Gdzieś za sensem życia popędzić szaleńczo. In my dream you're mine but in my life you're a dream. / W moich snach jesteś mój, ale w moim życiu jesteś snem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zadomowienie
|
Odmierzam swój czas rytmem serca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Przyczajenie
|
LonelyDay - cieszę się, że Ci się podobają
![]() Nie rozumiem serca. Przytul i szepnij do ucha to, co właśnie chcę usłyszeć. Pamiętasz tamte chwile, kiedy byliśmy w sobie zabójczo zakochani? tęsknię za Twoim zapachem, dotykiem i tonem, jakim wymawiałeś słowa `Kocham Cię`. - on cię kocha. - tak? to gdzie był, kiedy ja czułam to samo?
mam zielone oczy. zawsze są tego koloru, gdy jestem szczęśliwa . ![]() Edytowane przez nata_ Czas edycji: 2010-01-03 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Rozeznanie
|
'życie po kolejnym rozstaniu z ukochanym nie miałoby sensu' 'trafiłam do nieba... w samym środku piekła'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Twój dzwięk przerywa moje sny
jestem trucizną bez antoidotum cappucino najlepiej smakuje przy Twoim boku nie warto otwierać rozdziałów, które ktoś chciał zamknąć chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniach twojej świadomości dzień jak co dzień, poranek jak każdy inny. Raz śnieg, raz deszcz, czasem trochę słońca. ... pozdrawiam Cię serdecznym spie.rdalaj poczuj różnicę. kochać, a być kochanym nie ma mysli o Tobie. ani złych, ani dobrych milion postanowień na Nowy Rok. Jedno najważniejsze każda sekunda mojego życia należy do Ciebie
#2155 |
Rozeznanie
|
always be yourself - toż to zaszczyt, być okradzioną przez Ciebie! ;*
amozefrytkidotego - serce dla Ciebie także! <3 Nauczyłam się odchodzić. Wciąż i wciąż. Nigdy na zawsze. Ukryłabym się w Twoich ramionach. Uciekłabym od świata. Tylko ciebie nie ma bo ty jesteś w świecie i dla świata. Nie przy mnie. Nie dla mnie. miłość na odległość. odległość serc, nie kilometrów. Aaaa, to. To była miłość. Posiedziała trochę, popłakała, pożaliła się na zły świat i poszła. Powiedziała, że wróci. północ. pierwsza. druga. tęsknisz. tęsknię. nie śpisz. nie śpię. <3 kawa na jakiś tam początek dnia. by serce nie umarło z żalu. by oczy obudzić stęsknione. |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Rozeznanie
|
moje miasto jest nałogiem który pożera mi zdrowie
albo wiem truje mnie smogiem widać inaczej nie mogę.
#2157 |
Rozeznanie
|
Gdy ktoś traktuje nas jak psa musi się liczyć z tym, że psy gryzą.
Złap swój bakcyl i bądź w tym zaj_ebisty! "Do zakochania jeden krok" Tylko dlaczego siedmiomilowy i nie wiadomo w którą stronę? Czytając scenariusz swojego życia zastanawiam się, kto był na tyle złośliwy, by tak go napisać. Jeśli nie zdejmiesz tych różowych okularów, nigdy nie poznasz mnie naprawdę. Szkoda, że jesteś ze złota. Nie stać mnie, aby mieć Ciebie na własność. Myślałam, że jeśli podaruję Ci okulary skażone moją miłością dostrzeżesz mnie w tłumie.. Ty jesteś dla mnie miły i ja jestem miła dla Ciebie, jednak to za mało by mówić o miłości.. Chcę być najlepszą z najlepszych, ale pod względem Twojego gustu. Człowiek może mieć wszystko,z wyjątkiem tego czego najbardziej pragnie. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-03 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Raczkowanie
|
always be yourself - przez Ciebie? hm
![]() ![]() ___________________ W życiorys wpisałabym się samymi szóstkami, 666. Mam uczucia, i głowa mnie boli, kiedy ktoś mi kur.wa życie pier.doli. bo bicie Twojego serca to moja ulubiona melodia wnioski? po co wyciągać jakieś wnioski.
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
Banalne, ale od serca: życzę Ci stu najpiękniejszych lat spędzonych u mojego boku.
A dzisiaj nasza miłość jest niebieska. Wmawiam Ci, że nie tęsknię, chociaż w moim opisie widnieje "<3" zaraz po Twoim imieniu. Jesteś nieodłączną częścią mnie. Weź mnie. Baw się mną, dzisiaj Ci pozwalam. Kłam, że mnie kochasz. Desperacko pragnę być szczęśliwa.
#2160 |
Raczkowanie
|
Drift- gdzie się zgubiłaś?
![]() myślałeś że nie usłysze? serca wszystko słyszą
nie zobaczysz tego bólu,bo nie jesteś w środku mnie nie oswoisz mojego losu..bo on nie da się dotknąć masochizm bywa czasem pewnego rodzaju uzależnieniem....taki wiesz masochizm uczuć do Ciebie... moja miłość pragnie Ciebie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.