|
|
#151 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
ale fakt, ze polskie kobiety kończa edukacje na rozm 75c, a D to kosmos...dalszej rozmiarówki nie znają, bo na rynku ogólnie D to namiot |
||
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewcyny przyszlam sie przywitac , chcialam powiedziec , ze u mnie za oknem sliczna zima
Chcialam sie jeszcze pochwalic , ze od wtorku wracam do pracy w studiu nusia sliczne przody i bardzo ladny stanik gdzie go kupilas ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- horo a Ty juz u doktorka bylas ![]() ![]()
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a nie wiecie gdzie mozna zobaczyc efekty pracy dr bromy? bo na jego stronie nie ma zadnego portfolio... podobno nie pokazuje tez swoich prac na konsultacji, blagam - pomozcie
|
|
|
|
#155 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale sama dobrze wiesz ... powolutku, z rozruchem i delikatnie ![]() Ja dzisiaj znowu poplywalam za Wszystkie Forumki . Troche wspolnie spalilysmy, bo prawie bez odpoczynku 1,5 godziny machalam konczynami marchwianka, od jutra trzymam za Ciebie kciuki Czytalam, czytalam, ze od jutra zaczynasz "zdrowe zycie" Cytat:
![]() malinowa, a Ty juz masz umowiona wizytke u Bromy? Bo jesli tak, to troszke cierpliwosci a wiele wyjasni sie podczas konsultacji!!! |
||
|
|
|
#157 |
|
Kazar Lady
|
śliczna sukienka...
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:12 |
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#159 |
|
Kazar Lady
|
tylko gdzie taka kupić..pięknista..
dziś kupiłam spódniczkę ołówkową .. widziałam fajne spódniczki w sklepiku i miałam jutro jechać a dziś mi wpadła w oko podobna i tańsza w dodatku
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ladnie, ladnie ... sezon na zakupy trwa ![]() Misiu, Sloneczko jak pozwolisz to w tym tygodniu wysle Ci ... no wiesz co |
|
|
|
|
#161 |
|
Kazar Lady
|
Aniu, nie ma sprawy
|
|
|
|
#162 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anna_ivy;16225072]Oj, pewnie juz doczekac sie nie mozesz
Ale sama dobrze wiesz ... powolutku, z rozruchem i delikatnie ![]() Ja dzisiaj znowu poplywalam za Wszystkie Forumki . Troche wspolnie spalilysmy, bo prawie bez odpoczynku 1,5 godziny machalam konczynami aniu ciesze sie strasznie ![]() 1,5 bez odpoczynku - szacuneczek ja najbardziej lubie kraulem plywac i delfinem , ale chyba na poczatek bede musiala klasykiem plywac Dziewczyny mam takie pytanko moge juz spokojnie w topie w nocy spac ( oczywiscie juz od kilku dni spie ) ale moze robie cos nie tak wiec lepiej sie upewnie
|
#164 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 |
|
Kazar Lady
|
pysiu ja śpię bez niczego bo i po co mi stanik czy top w nocy?- Broma po miesiącu każe wywalić pancerz i zacząć normalnie żyć..więc ja żyję i nie rozumiem uzależnienia Ani
|
|
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dr robi fajne piersi ![]() kiedy planujesz operację?
|
|
#167 |
|
Kazar Lady
|
jak to nie ma??a co się z nimi stało?
|
|
|
|
#168 | |
|
Przyczajenie
|
Chyba nie umiem szukac, ale bede przegladala jeszcze raz uwazniej
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
chociaz moze przydaloby sie troche schudnac... zastanawiam sie czy jak potem to zrobie to mi wszystko nie oklapnie, a nowe piersi to taka dobra motywacja!
|
|
|
|
|
#169 |
|
Kazar Lady
|
napewno w części 2 sa i moje i Samiii od Bromy
|
|
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
hej jestem nowa, moge się dołączyć? Chcę powiększyćpiersi ale nie moge zdecydować się na doktora. Który Waszym zdaniem jest dobry. Mieszkam w UK -może któras z Was robiła piersi w UK?
dr Jarliński Mentor okrągłe 350cc/400cc? 8 kwiecień operacja przed 75/86 Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka — Paulo Coelho |
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia są zarówno w części 1, 2 i 3
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jest postep Co wiecej rano po masazyku i po smarowanku dermatixem tak dwie - trzy godzinki tylko w szlafroczku sie blakam ![]() Jest wiec i dla mnie nadzieja ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Widze, ze wracasz do sportu z impetem! Wiesz, wcale Ci sie nie dziwie. Po pierwsze zawodowo jestes z nim zwiazana, wiec to jak druga skora. A po drugie te pare tygodni bezczynnosci daje w kosc, nie? ![]() Co do brzuszkow, to jeszcze troche potrwa zanim rece swobodnie na karku zapleciesz Wlasciwie ja do teraz same spiecia robie, bo tak jakos przywyklam, no i wciaz czuje bol po tym zapaleniu rotatorow pysia, sadze ze spokojnie mozesz w samym topiku nocki spedzac
|
||
|
|
|
#174 |
|
Kazar Lady
|
W uk BYŁ TEN renzai rezai JAKOŚ TAK
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Aniu smarujesz blizny dermatixem?? hmm mi nic nie mówił noo i ja je tak zostawiłam same sobie skoro ładne ale może faktycznie trzeba a jak to robisz? prosze o instruktaż
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Misiu, pewnie doktorek pokazywal Ci jak masowac. Instruktaz zawieral tez takie rozciaganie blizny dwoma palcami , wzdluz ciecia. Pod koniec masazu nakladam na palce odbrobine masci (baaardzo wydajna) i wcieram ja podczas paru ruchow rozciagajacych
![]() Nie wiem czy zrozumiale to naskrobalam ![]() Aaaa ... moje blizny wygladaja bardzo ladnie, ale skoro kupilam masc i badz co badz blizny jeszcze widac, to smaruje ![]() BTW niektore dziewczyny smaruja blizenki Cepanem. Moja znajoma blizne po wyrostku robaczkowym traktuje ta mascia juz 10 miesiac i zadnej poprawy nie ma ... Oczywiscie, moze to taka cecha osobnicza, a moze slaba skutecznosc tego "cebulaka"
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
dżizas!
4 część! a ja jeszcze trzeciej nie doczytałam wstaję jutro i od razu nadrabiam zaległości ![]() bo dziś.. jeszcze z nowego roku nie doszłam do siebie w każdym razie witam w Nowym Roku
|
|
|
|
#178 |
|
Kazar Lady
|
Samii Słońce jezszce nie doszłaś do siebie
![]() nioedługo zamiast na kawkę to na spotkanie AA się umówimy malinowa wrzucałam później fotki też - gdyby nie ta sytuacja sprzed kilku dni to bym wstawiła od nowa ale jakoś nie mam specjalnie ochoty, chyba rozumiesz.. |
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrowionka gorące od naszej Agness, jest w trasie- oczywiście powrotnej
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nadrobiłam na szybciocha zaległości ![]() ja masuje blizny cepanem teraz - wcześniej po op dermatix był (prócz tych zabiegów laserowych) i zdecydowanie lepiej miękną blizny po cepanie u mnie niż demratixie. tylko śmierdzi skubaniec, że nie wiem Miska, daj znać jak będzie SA 70F ten 65F skubaniec mnie ciśnie w biuście trochę, nie jakoś niewygodnie, ale odciska się na biedakach drań. ale drugi dzień w nim poginam i nie czuję, zebym coś na soebie miała w sumie, niezła jest ta jego konstrukcja itd a w ogóle, bo już nie pamiętam jak szukałam kiedyś, oni nie mają 65tek większych niż F czy tylko w tym modelu multi.... nie ma większych od F? bo tak to 65 mi się podoba - ani drgnie hihihi w tym 65F nawet jak się zwieszę do góry nogami na drążku (nie pytajcie po co )to cycki nawet nie drgną - może w sumie tak ma być... w każdym razie sportowce shock absorber są faaaaaajne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

Czytalam, czytalam, ze od jutra zaczynasz "zdrowe zycie" 

widziałam fajne spódniczki w sklepiku i miałam jutro jechać a dziś mi wpadła w oko podobna i tańsza w dodatku

myslalam ze moze jestescie gdzies w jakiejs galerii, ale nic, poszukam dalej 
Wlasciwie ja do teraz same spiecia robie, bo tak jakos przywyklam, no i wciaz czuje bol po tym zapaleniu rotatorow