|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany![]() |
|||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 100,00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Emily - widze ze Ty tak samo uparta jak ja jestes....
kotku- hehe lenia na kompa to chyba nigdy nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- na komputer znaczy sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Idę posprzątać po obiedzie, a potem odśnieżanie i wyjazd
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Myslałam ,że Cie nie ma, mój maż jakiś film oglada , na górze to ja jeszcze posiedze ![]()
#423 |
Rozeznanie
|
kurcze niezle jestescie...podziwiam Was... ja jeszcze nawet nie wiem co na obiad zrobic ...
kotku to jak z M ? |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#425 |
Rozeznanie
|
porzadek z praniem robilam.. musze jakos tego lenia przemoc...
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- ja dzisiaj musze znowu miec spotkanie z prostownica bo jak wstalam to mi sie niemal loki porobily tam gdzie mam miec proste wlosy... jak zwykle na odwrot... |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Jak widze rudziak mi uciekł ale Emily chyba jest???? Dobra kochane ja tez zwiewam a z pozostałymi sie policzymy,ze sie nie odzywają ![]() ![]()
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
hihi wiem o co Ci chodzi ... ja mam proste ale podatne na krecenie - wystarczy z w kapieli zalapia pary i jak sie poloze spac to wstaje i sa pofalowane... dobrze ze nie musze calosci prostowac bo nie lubie siedziec i meczyc sie z wlosami...
no wlasnie...alko...ech.. to jest bol bo ostatnio dosc czesto mam wieczorem chetke na winko... a tak znowu trzeba bedzie tylko sline przelykac jak L. bedzie sobie popijal...chyba ze planowane - to tego dnia mozna nie wziac M.... ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- nie ucieklam tylko nkody mnie meczy ![]() o to rob sie kochana na bostwo a ja zaraz ide puzzle ukladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
tak tak.. dziewczynkom co siedza cicho to w tylki naklepac trzeba
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- hehe to ja sie ciesze ze moj ma PlayStation - przynajniej jak gra to sie nie bijemy o kompa - ale to i tak dopiero jak mlody pojdzie spac - czyli po 21 (22 w PL)... o ile filmu nie ogladamy... ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- no i upieklo mi sie narazie... maly juz rysuje ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- bibisi co slychac? juz troche wypoczeta? |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Czesć laski
![]() Byłam wcześniej ale zanim zdążyłam cokolwiek napisać musiałam pójść uspokoić moich panów bo mieli jakiś konflikt a maż sam sobie nie radził ![]() Ja dzisiaj na obiad biały barszczyk z kiełbaska i jajeczkiem , jak na Wielkanoc ![]() Niesamowicie jestem szczęśliwa ze już skończyły się te wyjazdy ![]() Na wagę nawet nie staję bo się boję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Hej no nie uwolnię się od Was ciągle tu zaglądam hihi a i jeszcze musiałam odpowiedziec na innym wątku na którym się udzielam a obiecałam dziewczyną.że przynajmniej jednego posta dziennie będę pisać, zwłaszcza jak mnie znalazły ,że mam czas dla Was hihi
![]()
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
bibisi - no wlasnie te swieta... rozepchalam sobie zoladek i teraz ciagle bym w lodowe siedziala
![]() kocurku - tak to jest... hehe to teraz bedziesz musiala sie dwoic ![]() Kurcze ja myslalam ze moj juz dawno w garazu a on dzwonil ze byla nasypana gorka sniegu tak ze drzwi nie mogl otworzyc ( snieg, potem padal deszcz a na koniec to zmrozilo i teraz jest lod).. jezdzi po sklepach.....a tam soli nie ma ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- kociaku czemu przy Twoim nicku ( w osobach obecnych na watku) jest + ? taki maly szczegol ale mnie zaciekawil.... |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Kurcze laski czy tylko ja poległam przez święta z jedzeniem ? Teraz muszę wrócić chociażby do tych 96 kg, oj będzie ciężko.
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- I zostałam sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
bibisi - nie tylko Ty... ja tez jadlam to co chcialam i teraz mam za swoje... przed swietami miescilam sie w spodnie rozm. 14 i mialam zamiar je nosic.. teraz sie wbijaja troche w brzuch i musze zrzucic co nieco bo 16 mi zjezdzaja z tylka - i te zle i tamte niedobre...
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Ale sie wlasnie wpienilam..doslownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
Witajcie Laseczki!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milutkiego popołudnia Wam zycze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
cześć laski
![]() ja dziś mało piszę bo córcia robi swoja stronę internetową ,a ciężko to jej idzie i ona okupuje komputer ![]() u mnie dziś spokojnie ![]() kotku miałam cię poprosić o pomoc bo nie mogla tego zrobić,ale jakoś sama doszła ![]() witaj nowa koleżanko ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
witam
dzięki kochane za komentarze pod zdjęciami na nk,tak wygladam aktualnie ![]() ja żadnego postanowienia też nie mam , nie odzywałam się bo nie było kiedy ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- teraz w skrócie wczoraj byliśmy we dwoje z mężulkiem na spacerku w lesie ,na górkach pozjeżdzaliśmy z górek na oponie ,frajda jak tra lala ,chasaliśmy jak dzieciaki , póżniej pojechaliśmy do domku trafiliśmy na księza ,zdążyliśmy jednak i tel.od znajomych że mamy kulig, mąż zrobił grzańca z winka swojej roboty ,kiełbaski spakowałam ciacho ,kawę w termosie i heja do znajomych kulig superrrrrrrrrrrrrr, było nas chyba 16osób ognicho kulig 2 tury i imprezka w garażu z piecem gdzie się cały czas grzało winko i piwko ,no impreza super , teraz wiadomo czemu się nie odzywałam spadam i sorki za moje długie opowiadanie ![]() do jutra ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- witaj Betta napisz coś o sobie ,znamy się może ??????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
hej !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Witaj Diablico
![]() ![]() Witaj Homi ![]() Tak znamy się....zmieniłam tylko troszke nick ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to mamy zagadkę podejrzewam że wiem kim jesteś ,ale daj bliższe namiary na siebie Betto hihi Diabliczko dużo zdróweczka dla Twojej rodzinki wpadłam do Was na minutkę ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- diablico widzę Cię ,odezwij się ,jak zdróweczko, lepiej troszkę ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ja już uciekam ,dobrej nocki zyczę papa Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
dzięki Homi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- no cóż nudzi mi się samej ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
dobrej nocy kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy bedę miała czas dzisiaj zaglądać w pracy bo rozpoczyna sie okropna harówka. ![]()
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
dzień doberek z rana , dopiero co otworzyłam oczy i już myk do WAS
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Witaj bibisi |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Witam panie
![]() Ja jestem dzisiaj potwornie zdechła. Mały pół nocy chodził z pokoju do pokoju, już nie wiem jak z nim postępować. Jak już było pięknie że Arek chce spać w swoim pokoju to ten zaczyna urządzać nocne harce, kiedy to się skończy ????Koniec końców usnął w naszym pokoju na podłodze na dywanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#447 |
Rozeznanie
|
Kociaku to nie zazdroszczę ci tego siedzenia
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- i znowu kot i paw gadają ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- mam lenia ,nic mi się nie chce ,znowu siedzę w piżamie przed kompem, ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- hmm ,kto to nas podgląda ??????????? jak widać prowadzę monolog ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ojojojj cisza ,gdzie się podziewacie lalki a diablica na dziś umówiona z jakimś panem na małe co nie co ,diabliczko nie spij się za bardzo ,ale tak z samego rana? ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- spadam najwyższa pora zabrać sie za robotę ,a WAS nadal nie ma po za milczącą agison - pozdrawiam do później lalki Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-04 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
hellllołłł
ja juz dzis bylam u lekarza na pobieraniu krwi. zrobila mi 3 wkłucia i reka mi teraz rwie jak cholercia bo na koneic zyła pękła ![]() wczoraj bylam u mamy i potem u taty, no i w media wybrac sobie prezent na urodzinki ![]() dzidzia juz mnie tak kopie ze az maz wyczuwa ale mowi ze czuje jakby ktos uderzyl w innym pokoju w rure a on w innym wuczul wibracje hehe faceci ![]() u mnie zima wrocila, snieg lezy od 3 dni i mróz straszny lewdno do domu dzis doszlam ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Hej kochane!Nie pisałam ale was poczytywałam w wolnej chwili!Mała mi się trochę rozchorowała kaszel ma brzydki ale bez temperatury narazie próbuję sama ją wyleczyć ale jeśli dziś w nocy będzie jeszcze miała mocny to jutro do lekarza pojadę!U mnie też zima na całego mrozik i śnieżek sypie!W końcy ta szkoła się zaczęła bo już żeśmy spali prawie do 11ej tak się przez te święta rozleniwiłam a dziś pobutka o 8.30 jutro 0 6.30 i zaczynamy wracać do rzeczywistości na dwa tygodnie bo od 16ego znów ferie !Uciekam teraz posprzątać i przygotować obiad zajrzę pużniej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
ja tez dzis bylam zmuszona wstac z budzikiem o 7 rano ! ojjj ciezko bylo hi hi
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a tak wogóle to wie ktos co z Basia? bo widze ze wciaz sie nie odzywa na forum. moze Kasia jej cos nagadała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.