My wyzwolone kobiety - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany
tak 14 100,00%
nie 0 0%
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 11:47   #421
ruda_niunia
Rozeznanie

Dot.: My wyzwolone kobiety

Emily - widze ze Ty tak samo uparta jak ja jestes....

kotku- hehe lenia na kompa to chyba nigdy nie ma a to taki pozeracz czasu... no ale jak mam do wyboru milo spedzic czas z Wami albo sprzatanie to widomo co wybiore wykorzystuje teraz czas bo jak moj wroci to on zasiadzie przed lapkiem a ja bede tylko zerkac na niego z tesknota...

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

na komputer znaczy sie
ruda_niunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:50   #422
jobu33
Wtajemniczenie

Idę posprzątać po obiedzie, a potem odśnieżanie i wyjazd

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Myslałam ,że Cie nie ma, mój maż jakiś film oglada , na górze to ja jeszcze posiedze

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:50   #423
ruda_niunia
Rozeznanie

kurcze niezle jestescie...podziwiam Was... ja jeszcze nawet nie wiem co na obiad zrobic ...
kotku to jak z M ?
Stary 2010-01-03, 11:51   #424
jobu33
Wtajemniczenie

Właczyłam lokówke aby zrobic sie na bóstwo haha na zakupy, własciwie to wyjde pierwszy raz od sylwestra a więc trzeba cos z soba zrobic...

Stary 2010-01-03, 11:53   #425
ruda_niunia
Rozeznanie

porzadek z praniem robilam.. musze jakos tego lenia przemoc...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

ja dzisiaj musze znowu miec spotkanie z prostownica bo jak wstalam to mi sie niemal loki porobily tam gdzie mam miec proste wlosy... jak zwykle na odwrot...
Stary 2010-01-03, 11:57   #426
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ruda_niunia Pokaż wiadomość
kurcze niezle jestescie...podziwiam Was... ja jeszcze nawet nie wiem co na obiad zrobic ...
kotku to jak z M ?
Pisałam Ci niunieczku,ze się zastanowie, przy M nie wolno brać alkoholu do ust a ja w styczniu mam 3 imprezki,,,i co...musiałabym byc o suchym p...ku, ale zobacze jutro Ci tak jak pisałam napisze z samego rana,

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
porzadek z praniem robilam.. musze jakos tego lenia przemoc...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

ja dzisiaj musze znowu miec spotkanie z prostownica bo jak wstalam to mi sie niemal loki porobily tam gdzie mam miec proste wlosy... jak zwykle na odwrot...
Jak to jest jeden chce miec kręcone a ma proste jak drut a drugi chce proste bo ma kręcone hihih chyba nie za bardzo zagmatwałam

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Jak widze rudziak mi uciekł ale Emily chyba jest????
Dobra kochane ja tez zwiewam a z pozostałymi sie policzymy,ze sie nie odzywają

Stary 2010-01-03, 12:00   #427
ruda_niunia
Rozeznanie

hihi wiem o co Ci chodzi ... ja mam proste ale podatne na krecenie - wystarczy z w kapieli zalapia pary i jak sie poloze spac to wstaje i sa pofalowane... dobrze ze nie musze calosci prostowac bo nie lubie siedziec i meczyc sie z wlosami...

no wlasnie...alko...ech.. to jest bol bo ostatnio dosc czesto mam wieczorem chetke na winko... a tak znowu trzeba bedzie tylko sline przelykac jak L. bedzie sobie popijal...chyba ze planowane - to tego dnia mozna nie wziac M....

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

nie ucieklam tylko nkody mnie meczy
o to rob sie kochana na bostwo a ja zaraz ide puzzle ukladac
Stary 2010-01-03, 12:01   #428
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi wiem o co Ci chodzi ... ja mam proste ale podatne na krecenie - wystarczy z w kapieli zalapia pary i jak sie poloze spac to wstaje i sa pofalowane... dobrze ze nie musze calosci prostowac bo nie lubie siedziec i meczyc sie z wlosami...

no wlasnie...alko...ech.. to jest bol bo ostatnio dosc czesto mam wieczorem chetke na winko... a tak znowu trzeba bedzie tylko sline przelykac jak L. bedzie sobie popijal...chyba ze planowane - to tego dnia mozna nie wziac M....

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

nie ucieklam tylko nkody mnie meczy
o to rob sie kochana na bostwo a ja zaraz ide puzzle ukladac
Ok bede później wieczorkiem jak mój siądzie przed telewizorkiem ale mam nadzieje,że ugóry a nie na dole, bo bedzie znowu smęcił jaki to On samotny hihi

Stary 2010-01-03, 12:21   #429
ruda_niunia
Rozeznanie

tak tak.. dziewczynkom co siedza cicho to w tylki naklepac trzeba

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

hehe to ja sie ciesze ze moj ma PlayStation - przynajniej jak gra to sie nie bijemy o kompa - ale to i tak dopiero jak mlody pojdzie spac - czyli po 21 (22 w PL)... o ile filmu nie ogladamy...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

no i upieklo mi sie narazie... maly juz rysuje

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

bibisi co slychac? juz troche wypoczeta?
Stary 2010-01-03, 12:25   #430
bibisi
Raczkowanie

GG do bibisi

Czesć laski
Byłam wcześniej ale zanim zdążyłam cokolwiek napisać musiałam pójść uspokoić moich panów bo mieli jakiś konflikt a maż sam sobie nie radził
Ja dzisiaj na obiad biały barszczyk z kiełbaska i jajeczkiem , jak na Wielkanoc
Niesamowicie jestem szczęśliwa ze już skończyły się te wyjazdy ) Chyba cały styczeń nigdzie nie pojadę chyba ze tak bez noclegów bo to dla mnie najgorsze. O ile z Arkiem nie ma kłopotu to z Przemkiem jest maskara zanim uśnie w innym miejscu. Jedna wielka męczarnia. Ale na razie koniec z tym.
Na wagę nawet nie staję bo się boję Ale będe wracać do białkowej diety tylko dałam sobie na razie tydzien na M. Ż. żeby łątwiej przyzwyczaić się do mneijeszej ilości jedzenia. Oj ale w sumie dobrze zę ostatnio schudłam bo mogłam wazyć o pare kilo wiecej niz na początku diety a to juz by była masakra.
bibisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:27   #431
jobu33
Wtajemniczenie

Hej no nie uwolnię się od Was ciągle tu zaglądam hihi a i jeszcze musiałam odpowiedziec na innym wątku na którym się udzielam a obiecałam dziewczyną.że przynajmniej jednego posta dziennie będę pisać, zwłaszcza jak mnie znalazły ,że mam czas dla Was hihi

Stary 2010-01-03, 12:55   #432
ruda_niunia
Rozeznanie

bibisi - no wlasnie te swieta... rozepchalam sobie zoladek i teraz ciagle bym w lodowe siedziala

kocurku - tak to jest... hehe to teraz bedziesz musiala sie dwoic

Kurcze ja myslalam ze moj juz dawno w garazu a on dzwonil ze byla nasypana gorka sniegu tak ze drzwi nie mogl otworzyc ( snieg, potem padal deszcz a na koniec to zmrozilo i teraz jest lod).. jezdzi po sklepach.....a tam soli nie ma szok...byla tylko w malym sklepiku ale cena 2 razy wyzsza niz normalnie i to za mala paczuszke... jaja normalnie...ponoc probowal lopata ale za ciezko to idzie.... nawet samochodu nie moze do srodka wstawic... a teraz na dworzu -1 wiec nie za szybko to sie samo odmrozi...

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

kociaku czemu przy Twoim nicku ( w osobach obecnych na watku) jest + ? taki maly szczegol ale mnie zaciekawil....
Stary 2010-01-03, 13:08   #433
bibisi
Raczkowanie

GG do bibisi

Kurcze laski czy tylko ja poległam przez święta z jedzeniem ? Teraz muszę wrócić chociażby do tych 96 kg, oj będzie ciężko.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

I zostałam sama
Stary 2010-01-03, 13:41   #434
ruda_niunia
Rozeznanie

bibisi - nie tylko Ty... ja tez jadlam to co chcialam i teraz mam za swoje... przed swietami miescilam sie w spodnie rozm. 14 i mialam zamiar je nosic.. teraz sie wbijaja troche w brzuch i musze zrzucic co nieco bo 16 mi zjezdzaja z tylka - i te zle i tamte niedobre...

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ale sie wlasnie wpienilam..doslownie a wlasciwie spienilam smieje sie sama z siebie bo zagadalam sie z malym i mialam sobie zrobic picie - taki sok rozcienczany z woda... i oczywiscie siegnelam po... ply do naczyn tez czerwony byl moze i zapach to on ma czerownego grapefruita ale smak to juz nie
Stary 2010-01-03, 13:52   #435
Betaa
Rozeznanie

Witajcie Laseczki!!!!!!!!!!!!

Milutkiego popołudnia Wam zycze!!!
Betaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:49   #436
diablica nr 1
Rozeznanie

cześć laski

ja dziś mało piszę bo córcia robi swoja stronę internetową ,a ciężko to jej idzie i ona okupuje komputer,
u mnie dziś spokojnie
kotku miałam cię poprosić o pomoc bo nie mogla tego zrobić,ale jakoś sama doszła)

witaj nowa koleżanko)

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

sama ((
diablica nr 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:54   #437
homi
Rozeznanie

GG do homi

witam

dzięki kochane za komentarze pod zdjęciami na nk,tak wygladam aktualnie (, to sporo więcej na wadze niż rok temu , widać po fotach z zeszłego roku można porównać na nk ,katastrofa ale c€ć ,

ja żadnego postanowienia też nie mam ,

nie odzywałam się bo nie było kiedy

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

teraz w skrócie wczoraj byliśmy we dwoje z mężulkiem na spacerku w lesie ,na górkach pozjeżdzaliśmy z górek na oponie ,frajda jak tra lala ,chasaliśmy jak dzieciaki , póżniej pojechaliśmy do domku trafiliśmy na księza ,zdążyliśmy jednak

i tel.od znajomych że mamy kulig, mąż zrobił grzańca z winka swojej roboty ,kiełbaski spakowałam ciacho ,kawę w termosie i heja do znajomych

kulig superrrrrrrrrrrrrr, było nas chyba 16osób ognicho kulig 2 tury i imprezka w garażu z piecem gdzie się cały czas grzało winko i piwko ,no impreza super , teraz wiadomo czemu się nie odzywałam

spadam i sorki za moje długie opowiadanie )

do jutra

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

witaj Betta napisz coś o sobie ,znamy się może ???????????
homi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:13   #438
diablica nr 1
Rozeznanie

hej !!
Stary 2010-01-03, 17:31   #439
Betaa
Rozeznanie

Witaj Diablico Stara Koleżanko

Witaj Homi
Tak znamy się....zmieniłam tylko troszke nick
Betaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:43   #440
homi
Rozeznanie

GG do homi

Cytat:
Napisane przez Betaa Pokaż wiadomość
Witaj Diablico Stara Koleżanko

Witaj Homi
Tak znamy się....zmieniłam tylko troszke nick

no to mamy zagadkę podejrzewam że wiem kim jesteś ,ale daj bliższe namiary na siebie Betto hihi

Diabliczko dużo zdróweczka dla Twojej rodzinki

wpadłam do Was na minutkę

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

diablico widzę Cię ,odezwij się ,jak zdróweczko,
lepiej troszkę

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

ja już uciekam ,dobrej nocki zyczę papa

Edytowane przez homi
Czas edycji: 2010-01-03 o 18:42
Stary 2010-01-03, 21:01   #441
diablica nr 1
Rozeznanie

dzięki Homi-jest dużo lepiej

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

no cóż nudzi mi się samej

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

dobranoc)
Stary 2010-01-03, 21:53   #442
ruda_niunia
Rozeznanie

dobrej nocy kochane
Stary 2010-01-04, 06:51   #443
jobu33
Wtajemniczenie

Witajcie wczoraj późno wróciłam , a więc juz nawet siły nie miałam aby otworzyc kompa. Witaj Betaa Ciesze się,że jesteś z NamiMam nadzieję,że czas Ci pozwoli na obskoczenie i Nas i Was hihi

Nie wiem czy bedę miała czas dzisiaj zaglądać w pracy bo rozpoczyna sie okropna harówka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 06:59   #444
homi
Rozeznanie

GG do homi

dzień doberek z rana , dopiero co otworzyłam oczy i już myk do WAS

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Witaj bibisi
Stary 2010-01-04, 07:21   #445
bibisi
Raczkowanie

GG do bibisi

Witam panie
Ja jestem dzisiaj potwornie zdechła. Mały pół nocy chodził z pokoju do pokoju, już nie wiem jak z nim postępować. Jak już było pięknie że Arek chce spać w swoim pokoju to ten zaczyna urządzać nocne harce, kiedy to się skończy ????Koniec końców usnął w naszym pokoju na podłodze na dywanie Nie wiem czy budzic go rano zeby spał w dzien czy neich spi do której chce a późiej dopiero na noc spanie, strasznie męczące te nocne spacery mojego pana
Stary 2010-01-04, 08:29   #446
jobu33
Wtajemniczenie

Jestem ale tylko na chwile tak jak mówiłam z samego rano dostałam w łeb, ropoczynają sie oceny pracownicze jak co roku ale przyspieszyli o miesiąc. Nie jest to nic przyjemnego siedziec i słuchac co maja do Ciebie, jakie zastrzeżenia, uwagi..od tego zalezy Twoja pozycja, wynagrodzenie itd....

Stary 2010-01-04, 09:19   #447
homi
Rozeznanie

GG do homi

Kociaku to nie zazdroszczę ci tego siedzenia

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

i znowu kot i paw gadają ))

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

mam lenia ,nic mi się nie chce ,znowu siedzę w piżamie przed kompem,

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

hmm ,kto to nas podgląda ???????????

jak widać prowadzę monolog

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

ojojojj cisza ,gdzie się podziewacie lalki

a diablica na dziś umówiona z jakimś panem na małe co nie co ,diabliczko nie spij się za bardzo ,ale tak z samego rana?

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

spadam najwyższa pora zabrać sie za robotę ,a WAS nadal nie ma po za milczącą agison - pozdrawiam

do później lalki

Edytowane przez homi
Czas edycji: 2010-01-04 o 09:16
Stary 2010-01-04, 09:23   #448
Oolcia86
Rozeznanie

GG do Oolcia86

hellllołłł

ja juz dzis bylam u lekarza na pobieraniu krwi. zrobila mi 3 wkłucia i reka mi teraz rwie jak cholercia bo na koneic zyła pękła

wczoraj bylam u mamy i potem u taty, no i w media wybrac sobie prezent na urodzinki

dzidzia juz mnie tak kopie ze az maz wyczuwa ale mowi ze czuje jakby ktos uderzyl w innym pokoju w rure a on w innym wuczul wibracje hehe faceci

u mnie zima wrocila, snieg lezy od 3 dni i mróz straszny lewdno do domu dzis doszlam

pozdrawiam
Oolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:32   #449
kingul
Raczkowanie

Hej kochane!Nie pisałam ale was poczytywałam w wolnej chwili!Mała mi się trochę rozchorowała kaszel ma brzydki ale bez temperatury narazie próbuję sama ją wyleczyć ale jeśli dziś w nocy będzie jeszcze miała mocny to jutro do lekarza pojadę!U mnie też zima na całego mrozik i śnieżek sypie!W końcy ta szkoła się zaczęła bo już żeśmy spali prawie do 11ej tak się przez te święta rozleniwiłam a dziś pobutka o 8.30 jutro 0 6.30 i zaczynamy wracać do rzeczywistości na dwa tygodnie bo od 16ego znów ferie !Uciekam teraz posprzątać i przygotować obiad zajrzę pużniej!
kingul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:36   #450
Oolcia86
Rozeznanie

GG do Oolcia86

ja tez dzis bylam zmuszona wstac z budzikiem o 7 rano ! ojjj ciezko bylo hi hi

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

a tak wogóle to wie ktos co z Basia? bo widze ze wciaz sie nie odzywa na forum. moze Kasia jej cos nagadała
Oolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości