Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 13:52   #4591
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Anika to mi się taka figurzasta wydaje
Ubieram się bo trzeba iść do kościoła.

Edytowane przez Magdzia94
Czas edycji: 2010-01-03 o 13:58
Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:52   #4592
n0emi
Zakorzenienie

kasiamajo masz duzy biust
Pewnie masz ladna figurke. Jestes chudziutka ale biust tez masz
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:59   #4593
Jagoda90
Zadomowienie

to mój 1000 post

no właśnie, może tak jest....a ja ciągle się upieram przy czymś bez nich...

a myślicie, że mogę np używać gliss kur (ów) i innych tego typu a raz w tygodniu myć szamponem, który hm oczyści włosy z silikonów ? ( tylko jakim ) ?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
A farbujesz wlosy chyba na blond tak??
tak, tzn raz farbowałam, a wcześniej sprej z Joanny, ale nawet wcześniej nim psikałam i podobały mi się moje włosy
więc chyba przeproszę się z gliss kurem itd
ale vatikę i amlę chcę mieć

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:00   #4594
Magdzia94
Zakorzenienie

seboradin ten do zniszczonych oczyszcza fajnie jagoda skoro ci służą silkiony to dlaczego nie ? ale używaj też olejów i tych innych naszych specyfików

Stary 2010-01-03, 14:03   #4595
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Masz 60 cm pod biustem?
Szczuplutka jesteś bardzo .
Ja mam:
pod biustem - ok. 71 cm
biust - 89 cm
talia - 62 cm
biodra - 87 cm

Miki, następna chudzinka

Narek, ja dzięki Tobie zaczęłam regularnie smarować czymś usta, teraz są takie fajne gładziutkie
masz idealne wymiary

tak wiem mam bardzo mały obwód pod biustem, ale moja mama też taki ma, babcia też kiedyś miała trochę dziwnie to wygląda bo dolne żebra bardzo się odznaczają no i mam spore problemy z kupnem stanika, mały obwód i spora miseczka i wszystkie bluzki zatrzymują mi się na biuście i nie przylegają pod nim , no i muszę zdobyć kilka cm mięśni w tyłku, bo jest galaretowaty, niby ma ładny kształt, ale jest za miękki, no i chciałabym umięśnić trochę ramiona i wzmocnić mięśnie podtrzymujące biust, pozbyć się cellulitu i będzie super to się rozmarzyłam
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:06   #4596
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
to mój 1000 post

no właśnie, może tak jest....a ja ciągle się upieram przy czymś bez nich...

a myślicie, że mogę np używać gliss kur (ów) i innych tego typu a raz w tygodniu myć szamponem, który hm oczyści włosy z silikonów ? ( tylko jakim ) ?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

tak, tzn raz farbowałam, a wcześniej sprej z Joanny, ale nawet wcześniej nim psikałam i podobały mi się moje włosy
więc chyba przeproszę się z gliss kurem itd
ale vatikę i amlę chcę mieć
Aha no to blondy maja to do siebie, ze rozjasniacz wzera sie we wlosy i ciezko pozniej je odbudowac, zeby wyladaly jak nienaruszone. Do takich wlosow trzeba 2 razy wiecej samozaparcia.
A moze zejdziesz na jakis ladny braz?? czy pasuja ci jedynie blondy?

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
masz idealne wymiary

tak wiem mam bardzo mały obwód pod biustem, ale moja mama też taki ma, babcia też kiedyś miała trochę dziwnie to wygląda bo dolne żebra bardzo się odznaczają no i mam spore problemy z kupnem stanika, mały obwód i spora miseczka i wszystkie bluzki zatrzymują mi się na biuście i nie przylegają pod nim , no i muszę zdobyć kilka cm mięśni w tyłku, bo jest galaretowaty, niby ma ładny kształt, ale jest za miękki, no i chciałabym umięśnić trochę ramiona i wzmocnić mięśnie podtrzymujące biust, pozbyć się cellulitu i będzie super to się rozmarzyłam

Wlasnie chcialam sie zapytac jak ty kupujesz staniki Jak ja musze czasem je zwezac bo sie za bardzo rozciagaja.
Stary 2010-01-03, 14:10   #4597
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
no właśnie o takie 15 sekund rozciąganiami chodziło, jak będzie ciężko to też tak zrobię
Ja tam na zdjęciu żadnej asteroidy nie widziałam śliczny masz brzuszek
No to czego gadasz ,ze masz wielbłąda?

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
A no szczuplutka, wcale nie obraziłabym się gdybym miała więcej ciała tu i tam
No nie, znowu wąski

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Ja mam tearz pewnie wymiary mniej wiecej takie Biust:94, pod chyba 73, talia bedzie pewnie koło 67 , biodra 88. Nie wiem ile dokładnie, bo zgubiłam miarę, a przez Święta mogło się to zmienić

Właśnie, muszę jeszcze kupić stanik pod sukienkę, to znów bedzie masakra z dobraniem, ja pieprzę
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 14:12   #4598
n0emi
Zakorzenienie

ja zobaczylam tylko wymiary pod piersiami i na piersi bo zapamietal bra-fitter jak kiedys sprawdzala, a teraz zgubilam te cos do mierzenia

anika masz wiekszy biust odemnie
Pod piersiami- 71 cm
W piersiach- 84,5 cm
Stary 2010-01-03, 14:14   #4599
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
kasiamajo masz duzy biust
Pewnie masz ladna figurke. Jestes chudziutka ale biust tez masz
dzięki, teraz mam okres więc biust trochę urósł ale ogólnie można go zaliczyć do sporych a taka idealna znowu nie jestem, mam za krótkie kończyny, za bardzo umięśnione uda-pewnie od rowerka i jednocześnie galaretowaty celulasty tyłek, za wąskie ramiona i biodra, dziwne żebra, brzydkie dłonie i stopy to mój największy kompleks
Stary 2010-01-03, 14:17   #4600
Magdzia94
Zakorzenienie

ja dobry stanik to mam tylko jeden, bo sama kupowałam, a resztę kupowała mi mama. I na pierwszy rzut oka wydają się dobre, ale jak się okazało przy chodzeniu, to pierś wylewa mi się z nich, a tak przecież nie powinno być. tyle razy jej mówiłam że ja chcę sobie sama kupować.

Stary 2010-01-03, 14:18   #4601
19agusia91
Zakorzenienie

Ja powinnam nosić 65H, no powodzenia :P
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 14:19   #4602
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
seboradin ten do zniszczonych oczyszcza fajnie jagoda skoro ci służą silkiony to dlaczego nie ? ale używaj też olejów i tych innych naszych specyfików
kończy mi się olej z pestek winogron, tzn tak naprawdę to rodzina więcej razy go używała, poszukam kokosowego, dam mu jeszcze jedną szansę

Cytat:
Aha no to blondy maja to do siebie, ze rozjasniacz wzera sie we wlosy i ciezko pozniej je odbudowac, zeby wyladaly jak nienaruszone. Do takich wlosow trzeba 2 razy wiecej samozaparcia.
A moze zejdziesz na jakis ladny braz?? czy pasuja ci jedynie blondy?

wiesz, blond to mój naturalny kolor, bardzo bardzo jasny blond, z wiekiem zaczęły mi ciemnieć jednak, teraz zdecydowałam się na farbę, nie mam zniszczonych końcówek, ale po prostu jakoś takie te włosy są dziwne, a blondy są najgorszymi włosami do pielęgnacji według mnie, cienkie itd. na ciemnych włosach łatwiej o blask itd, mój kolor włosów jest też uzależniony oczywiście od pory roku
ciekawa jestem jakie będę miała odrosty, może farbnę do zbliżonego koloru do odrostów, nie wiem

wybaczcie, że Was tak zamęczam tymi moimi włosami

Stary 2010-01-03, 14:20   #4603
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, teraz mam okres więc biust trochę urósł ale ogólnie można go zaliczyć do sporych a taka idealna znowu nie jestem, mam za krótkie kończyny, za bardzo umięśnione uda-pewnie od rowerka i jednocześnie galaretowaty celulasty tyłek, za wąskie ramiona i biodra, dziwne żebra, brzydkie dłonie i stopy to mój największy kompleks
Oj napewno przesadzasz. Ja bym chciala miec wiekszy biust taki jak ty. Zawsze podobalo mi sie jak drobna dziewczyna ma biust
Tez mam troche kompleksow, ale wszystko wynika z tego, ze siedze teraz w domu i nie mam prawie ruchu. chcialabym zgubic tluszcz z lydek i ud i je umiesnic. Do tego to samo z ramionami (ale znalazlam juz cwiczenia), z brzuchem juz cos robie, z pupa tez ( i polecam wymachy z 8 min buns- bez tych pierwszych cwiczen). I tez mam za waskie biodra.
Za to TŻ kocha moje stopy, zawsze sciaga skarpetki i mi je masuje, a czesto tez bierze do buzi i udaje ze zjada
Za to zadne meskie stopy mi sie nie podobaja...
Stary 2010-01-03, 14:22   #4604
Magdzia94
Zakorzenienie

Idę Do zobaczenia po 17

Stary 2010-01-03, 14:23   #4605
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
To też jesteś szczuplutka, masz większy biust ode mnie i biodra

A ile macie w udzie?
Chyba 45-47 cm, a w łydce w najszerszym miejscu 34 cm - mam wystający mięsień i ciężko mi dopiąć kozaki, zatrzymują się w jednym miejscu i dalej nie chcą iść, ale na szczęście zakupiłam już dobre

Cytat:
Anika to mi się taka figurzasta wydaje

Cytat:
masz idealne wymiary

No właśnie, musisz mieć bardzo mały obwód stanika, 60 albo 55 (jest taki?). Ciężko kupić 65, więc co tu mówić o 60.
Cytat:
a taka idealna znowu nie jestem, mam za krótkie kończyny, za bardzo umięśnione uda-pewnie od rowerka i jednocześnie galaretowaty celulasty tyłek, za wąskie ramiona i biodra, dziwne żebra, brzydkie dłonie i stopy to mój największy kompleks
Ale masz za to świetną buźkę, widziałam w albumie .
Ja też z racji swojego wzrostu zawsze narzekam na krótkie nogi, ale taka już moja uroda.

Cytat:
ja dobry stanik to mam tylko jeden, bo sama kupowałam, a resztę kupowała mi mama. I na pierwszy rzut oka wydają się dobre, ale jak się okazało przy chodzeniu, to pierś wylewa mi się z nich, a tak przecież nie powinno być. tyle razy jej mówiłam że ja chcę sobie sama kupować.
Ja bym nie kupiła stanika bez przymierzenia, bo nawet czasami jeżeli rozmiar jest dobry, to biust w nich kiepsko wygląda.

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2010-01-03 o 14:24
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:25   #4606
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
kończy mi się olej z pestek winogron, tzn tak naprawdę to rodzina więcej razy go używała, poszukam kokosowego, dam mu jeszcze jedną szansę

wiesz, blond to mój naturalny kolor, bardzo bardzo jasny blond, z wiekiem zaczęły mi ciemnieć jednak, teraz zdecydowałam się na farbę, nie mam zniszczonych końcówek, ale po prostu jakoś takie te włosy są dziwne, a blondy są najgorszymi włosami do pielęgnacji według mnie, cienkie itd. na ciemnych włosach łatwiej o blask itd, mój kolor włosów jest też uzależniony oczywiście od pory roku
ciekawa jestem jakie będę miała odrosty, może farbnę do zbliżonego koloru do odrostów, nie wiem

wybaczcie, że Was tak zamęczam tymi moimi włosami
Co ty gadasz!! przeciez to jest watek wlosowy
Ja ci tylko powiem, ze naturalny blond jest piekny, bo w zadnym innym kolorze nie ma sie takich refleksow.
Moze wlasnie przefarbuj sie na zblizony kolor do wlosow, zobacz jak ci w nich jest i moze zapuszczaj swoje.
Ja mialam i blond i czarne. Najlepiej wygladalam w czarnych i TŻ byl nie za bardzo za pomyslem wracania do naturalnych. A teraz to niepozwala mi farbowac
I nie ma zadnego porownania do tych naturalnych a farbowanych. Popatrz nawet na miki wlosy. Jakie miala w blondzie, a jakie teraz
Mimo wszystko natura przewaznie wie w czym nam najlepiej
Stary 2010-01-03, 14:36   #4607
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Ja ci tylko powiem, ze naturalny blond jest piekny, bo w zadnym innym kolorze nie ma sie takich refleksow.
Moze wlasnie przefarbuj sie na zblizony kolor do wlosow, zobacz jak ci w nich jest i moze zapuszczaj swoje.
Ja mialam i blond i czarne. Najlepiej wygladalam w czarnych i TŻ byl nie za bardzo za pomyslem wracania do naturalnych. A teraz to niepozwala mi farbowac
I nie ma zadnego porownania do tych naturalnych a farbowanych. Popatrz nawet na miki wlosy. Jakie miala w blondzie, a jakie teraz
no tak, naturalny najlepszy dlatego teraz mam takie jasne jak naturalne
wiesz, ja kiedyś ufarbowałam sobie szamponetką na brąz omg...
ale teraz wiem, że blondy są dla mnie, cóż potrzebne są takie przykre doświadczenia

Stary 2010-01-03, 14:37   #4608
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Za to TŻ kocha moje stopy, zawsze sciaga skarpetki i mi je masuje, a czesto tez bierze do buzi i udaje ze zjada
, mój TŻ nie lubi moich stóp bo są lodowate

Cytat:

Ale masz za to świetną buźkę, widziałam w albumie .

Ja bym nie kupiła stanika bez przymierzenia, bo nawet czasami jeżeli rozmiar jest dobry, to biust w nich kiepsko wygląda.
dziękuję
ja kiedyś zamawiałam staniki przez internet i były dobre
ale przeważnie kupuję stacjonarnie bo wolę przymierzyć, a jak już znajdę pasujący to biorę przynajmniej dwa takie same zawsze kupuję 60 pod biustem i zapinam najciaśniej i jest OK, w każdej firmie są różne rozmiary, 60 cm u jednej to nie to samo co 60 u innej a z miseczkami to już w ogóle jest dziwnie, mam w kolekcji C, D, DD, E różnych firm i wszystkie są takie same
Stary 2010-01-03, 14:39   #4609
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba 45-47 cm, a w łydce w najszerszym miejscu 34 cm - mam wystający mięsień i ciężko mi dopiąć kozaki, zatrzymują się w jednym miejscu i dalej nie chcą iść, ale na szczęście zakupiłam już dobre
Ja mam w udzie 43 cm a w łydce 29 cm, chciałabym je umięśnić bo średnio wyglądają. Mi ciężko znaleźć kozaki które nie będą odstawać

Cytat:
Oj tak, moje blond włosy to było zupełne nieporozumienie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 14:40   #4610
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe wlasnie moj TŻ ma czesto lodowate nogi. Siedzimy juz godzine pod kocem on mnie dotknie nogami, a to dalej lody brrr nie pozwalam mu sie tak dotykac
Stary 2010-01-03, 14:40   #4611
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Moje też zawsze mówi żebym nie dotykała go tymi lodami

Stary 2010-01-03, 14:45   #4612
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, naturalny najlepszy dlatego teraz mam takie jasne jak naturalne
To jezeli farbujesz na podobne do swoich to moze lepiej, zeby byly naturalne
ale duzo osob robi tak: ma brazowe wlosy - farbuje na braz, ma blond-farbuje na blond.
Stary 2010-01-03, 14:45   #4613
Bejjka
Zakorzenienie

Bry!
widzę, że zrobiło się bardzo wymiarowo dzisiaj
ja też muszę się zmierzyć tu i ówdzie chyba dołącze do Was Maniaczki a6w, bo wystarczyło pare dni picia i jedzenia na mieście a wyglądam jakbym była w ciąży

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
wstawiłam tylko się nie śmiejcie z koloru mojej skóry - takie światło
Dymka, co Ty gadasz? masz fajowy brzuszek

Cytat:
brzydkie dłonie i stopy to mój największy kompleks
ja też mam brzydkie dość duże, siniejące....nawet dbać mi się o nie nie chce

właśnie pożegnałam gości po tygodniowej wizycie i w domu mam taki sajgon, że hoho....
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:49   #4614
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
ale duzo osob robi tak: ma brazowe wlosy - farbuje na braz, ma blond-farbuje na blond.
Ja bym chciała pofarbować na brąz ale na inny odcień niż mam Może kiedyś skuszę się na Venitę

Stary 2010-01-03, 14:50   #4615
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Witam piękne
już która godzina
musze sie wziaśc w końcu za naukę... bo do tej pory nie udało mi sie to wcale... a juz tyle wolnego minęlo a jutro na uczelnię

miłego dnia
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:52   #4616
Szotta
Zakorzenienie

Witajcie...
szalony dzień

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
mam do Was kolejne pytanie
po temacie hodowania psów/kotów/krewetek/kiełków naszła mnie ochota na te ostatnie zastanawiam się nad zakupem naczynia, wspominałyście o jakimś, chodziło o coś takiego: http://allegro.pl/listing/search.php...t=1&category=0 ?
Ja mam tą drugą

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja pamiętam moje "Bóg się rodzi, monstrum leje" Jak ja wtedy temu biednemu Jezuskowi współczułam, że go jakiś potwór bił
O widzisz, to ja mu lepiej życzyłam
U mnie było "hulajże jezuniu"
A drugi "przekręt" w moim wykonaniu to "chała na wysokości" podobno nawet w kościele

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2010-01-03 o 14:53
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:54   #4617
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chciała pofarbować na brąz ale na inny odcień niż mam Może kiedyś skuszę się na Venitę
Ja tez juz chcialam farbowac na braz, ale w ostatniej chwili zmienilam zdanie. Brązy czesto wychodza za ciemne, u mnie kolor nigdy dlugo sie nie trzyma, plowieje, po jakims czasie kazda farba zostawia rudy polysk. Plus coraz bardziej zniszczone, bo jak plowieje farba to musze za kazdym razem na cala dlugosc nakladac. A juz drugi raz z odrostow schodzic nie chce.
I tak zostalam przy swoich

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość

O widzisz, to ja mu lepiej życzyłam
U mnie było "hulajże jezuniu"
A drugi "przekręt" w moim wykonaniu to "chała na wysokości" podobno nawet w kościele
Stary 2010-01-03, 15:02   #4618
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
no tak to jest
przemyślę to wszystko, zobaczę jakie będę miała odrosty i jeśli zdecyduję się na taki jak odrost to pójdę do fryzjera, moja koleżanka z brązu przeszła na bardzo fajny rudy- w ogóle nie miała zniszczonych, a później wróciła do swoich- fryzjerka zrobiła jej takie, jakie ma naturalne

Stary 2010-01-03, 15:04   #4619
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez juz chcialam farbowac na braz, ale w ostatniej chwili zmienilam zdanie. Brązy czesto wychodza za ciemne, u mnie kolor nigdy dlugo sie nie trzyma, plowieje, po jakims czasie kazda farba zostawia rudy polysk. Plus coraz bardziej zniszczone, bo jak plowieje farba to musze za kazdym razem na cala dlugosc nakladac. A juz drugi raz z odrostow schodzic nie chce.
I tak zostalam przy swoich
Ja dlatego zdecydowałabym się tylko na Venitę, nawet jak kolor nie wyszedłby taki jakbym chciała to po kilku myciach zejdzie ale na razie wolę nie kombinować i tak ostatnio włosy są w gorszej formie, mniej wypadają ale są troche przesuszone no i denerwują mnie te wszechobecne antenki, w sumie cieszę się że rosną ale wyglądają jakbym miała połamane włosy bo są różnej długości

Stary 2010-01-03, 15:09   #4620
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dlatego zdecydowałabym się tylko na Venitę, nawet jak kolor nie wyszedłby taki jakbym chciała to po kilku myciach zejdzie ale na razie wolę nie kombinować i tak ostatnio włosy są w gorszej formie, mniej wypadają ale są troche przesuszone no i denerwują mnie te wszechobecne antenki, w sumie cieszę się że rosną ale wyglądają jakbym miała połamane włosy bo są różnej długości
Ja bym w twoich wlosach nic nie zmieniala, bo dla mnie dalej sa idealem.
Ale wiadomo, ladnej dziewczynie bedzie we wszystkim ladnie
A czasem kobieta potrzebuje zmian
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości