|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Mam i uzytkuje, poniewaz chce utrzymywac kontakt ze znajomymi z zagranicy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
może któraś z Was będzie wiedziała, o co chodzi...
![]() NIKT nie może wysłać do mnie wiadomości na Facebooku. w ustawieniach prywatności mam wyraźnie zaznaczone, że wszyscy mogą... i w ogóle coś ta prywatność szwankuje, bo większość opcji mam poustawiane na ,,wszyscy"a np.tablicę oglądać mogą jedynie znajomi. i bądź tu człowieku w kontakcie :|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam konto na FB, na nk i na gronie. Dla mnie to trzy różne strony, na nk przeglądam zdjęcia znajomych-tylko i wyłącznie, co czasem bardzo poprawia humor, na FB gadam ze znajomymi i gram w HappyAquarium
, a Grono traktuje jak forum
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Lubie i używam FB codziennie
![]() Moje ulubione aplikacje : MafiaWars Pet Society i ostatnio bardzo wciągnęło mnie w Restaurant City |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Cafe world na facebook
Czy gra któraś z was w cafe world na Facebook? Miło byłoby mieć sąsiadów
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie sie zapisałam. Wcześniej nie chciałam - za dużo chcieli danych osobowych. Teraz ominęłam podawanie nazwiska i jakoś jestem. Dobrze byłoby gdyby mozna było ukryc nazwisko i tylko okreslonym osobom pokazywac
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cafe world na facebook
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
to po co tam byc? skoro bez nazwiska, pewnie bez zdjecia etc. celem Facebook jest nawiazanie kontaktu z ludzmi, wiec to sie teraz troche mija z celem.
|
|
#129 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczyny poratujcie mnie
Zapisalam sie na facebooka i nie orientuje sie zupelnie w obsludze. Znajomi jakies fora znajduja, zapisuja sie gdzies, a ja od paru dni siedzie i jestem nadal kompletnie zielona. Nie ma jakiejs rozpiski for itp., jak np. na GoldenLine po typie?
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam mały problem na Face z aplikacją Lover of the day.
Zdarzyło mi się dwa, trzy razy kliknąć na tą śmieszną aplikację , dzisiaj wchodzę na swój profil, a tam pokazuje się ta aplikacja "(moje imię i nazwisko) discovered her Lover of the day and the result was (imię i nazwisko kolegi)", chociaż wcale jej nie używałam, nawet nie było mnie na komputerze w tym czasie! Czy to możliwe, że kliknęłam coś podczas poprzednich razy i teraz co jakiś czas Face będzie losował lowera dnia? Trochę mnie to irytuje, więc pytam Was, może któraś wie coś na ten temat.
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawdopodobnie kliknęłaś na "zezwól aplikacji publikować na mojej ścianie i moich znajomych". Nie wiem, czy udzielenie takiej zgody nie było warunkiem działania aplikacji. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo możliwe. Usunęłam tą aplikację w Aplikacjach, mam nadzieję że już nie będzie mi to przychodzić.
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Fishville facebook
Gra ktoś na facebooku w fishville???Poszukiwani sąsiedzi;D
)))---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- jEŚi ktoś zainteresowany oto mój e-mail : monisia_181@op.pl
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Fishville facebook
tez wysylam zapro i zapros jako sasiada
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
no problem
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Kachaaa nie dostałam Twojego zaproszenia ;/ ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Pomyłka ![]() kasienka.b tWojego zaproszenia nie dostałam :P
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
za duzo tych kasiek
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie za dużo
![]() Dziewczyny jeśli wy również szukacie sąsiadów na fishville lub na happyaquarium to zapraszam do sąsiadów. Mój e-mail to monisia_181@op.pl. |
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Na samym początku nie lubiłam tej str. ale teraz muszę przyznać, że lubię tam siedzieć, pograć czy porozwiązywać sobie jakieś quizy śmieszne
coraz więcej ludzi zaczyna się rejestrować, myślę, że kiedyś FB może być sporym zagrożeniem dla NK.
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
mój mail jakby ktoś chciał
![]() salvador.justine@gmail.co m |
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
z chcecia przylacze sie do sasiadow : trickskiller@wp.pl
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Proszę o zapraszanie do sąsiadów
![]() trojanowska_j@op.pl i trojanowska_j@o2.pl Będziecie mieć dwóch znajomych więcej
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Jak odblokowac aplikacje(farmvill) na facebook?:(
mialam za duzo prezentow bo ponad 100, i pod kazdym z nich pisalo zablokuj aplikacje,myslalam ze zablokuje dostawanie prezentow, a tu zonk,zablokowalo cala farme,nie mam do niej dostepu...ktos wie czy da sie to i jak odblokowac?? ratunku,ponad 40 poziom mialam;(
|
|
|
#145 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Jak odblokowac aplikacje(farmvill) na facebook?:(
Na pewno się da, wejdź w ustawienia aplikacji i poszukaj
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Wejdź na http://www.facebook.com/FarmVille i tam kliknij odblokuj aplikację.
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziala,jako ze mam zablokowana aplikacje, ta strona sie najpierw otwiera(niby) a potem samoczynnie sie przekierowywuje na strone glowna
|
|
|
#148 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Konto --> ustawienia aplikacji?
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Główna -> Znajomi (po lewej) -> Zmiany statusu -> Edytuj opcje (całkiem na dole).
(Chyba )
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
----edit----
grupy brak.. ![]()
Ja To Ja.... jestem księżniczką.. ![]() ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć Edytowane przez lemonka Czas edycji: 2010-03-07 o 21:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

, a Grono traktuje jak forum 
wystarczy Marzena 

Zapisalam sie na facebooka i nie orientuje sie zupelnie w obsludze.