|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
no niestety
![]() teraz mam niewinny katar, zatkany nos, uszy, oczy mi lzawia wlasnie sie uraczylam theraflu i probuje sie zmeczyc, zeby moc normalnie zasnac obejrzalam wlasnie wojne polsko-ruska - boze co za *******y!! masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
A Wy co, spicie?
Dzis o 12.25 dwa odcinki Leksyonu ciazy na planete ![]() agus biedna - po takiej dawce antybiotywko, organizm zwariowal, lez w lozeczku i sie nie ruszaj z domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Aguś życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ja pierwszy raz sie szczepiłam i o dziwo (od pukac) jeszcze chora nie byłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() chorowitkom zdrówka życzę/!!! ![]() a co do szczepien na grype to ja sie nigdy juz nie zaszczepie. raz tylko to zrobilam i wtedy to dopiero mnie prawdziwa grypa dopadła... masakra!! ja w zyciu taka chora nie bylam... ruszyc sie nie moglam. goraczka 40 st, kaszela jak u gruzlika.... masakra!! za to moj TZ szczepi sie kazdej jesieni i jest zadowolony.... takze to kwestia indywidualna. a dodam jeszcze ze przed szczepieniem bylam zdrowiutka i badana przez lekarza.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
anula masz jakis sprawdzony przepis nababkę cytrynową? z polewą lukrową o smaku cutrynowym?
pliss
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to podobnie jak twój TZ. co roku mega grypa i to w zime co najmniej 2 razy a teraz?? zdrowa jak ryba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
http://mojewypieki.blox.pl/strony/Ba...biszkopty.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
ale tu dzis cisza
![]() my z męzulem własnie posprzątalismy mieszkanko i niedługo będziemy się szykowali na wycieczkę. męzul wymyslił jakąs trasę w sumie 300km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedys szczepilam sie co roku,ale odkad sie nie szczepie mniej choruję...Teraz od 1.5 roku biore tran i zeszlej zimy nie bylam chora ani razu a tej juz drugi raz jestem przeziebiona ,wiec nie wiem czy ten tran jeszcze dziala?moze za dlugo go biore... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rosette to tylko pozazdroscic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
oo to masz super.
ja to kiedys więcej chorowałam w zimę niż byłąm zdrowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
ja od 3 lat farbuje sie lorealem i nic mi nadmiernie niewypada
![]() ![]() ale odrazu ci mowie ze zadne twoje dewagacje ktora farba, sie niesprawdza, bo w kazdym kraju sklady kosmetykow sie roznia.. tlumaczyl mi to moj fryzjer ze w danych krajach sa inne warunki klimatycze i to co u nas jest dla normalnych tam np grecja wlochy hiszpania moze byc dla suchych dlatego musisz isc do ich drogeri i czytac. moj fryzjer mowil mi ze czasem nawet w angli irlandi farby kosmetyki sie roznia... to tak jak ze slodyczami nasza krajowa milka a milka w holandi ![]() Cytat:
a rh- ma moja mama ![]() ![]() ![]() dobrze aczkolwiek to ostatni miesiac i juz sie nie mozemy wyprowadzki doczekac.. szkoda ze niewiele pomoge ale jednak.. no i nasze pomyslyu z rozwalaniem scian beda musialy poczekac... niektore fragmenty leksykonu sa przerazajace gdyby nie studium medyczne ktorym bylam i naogladalam sie porodow i to z roznymi kompliacjami chyba bym sie wystraszyla.. ![]() agaaaaa sluchaj ja tez sie meczylam z zatokami i polecam sciaganie... ja chodze prytwatnie za zabieg place 10 zl.. nie duzo a warto. Na poczatku jak mi to zaproponowal to bylam przerazona bo sobie stare sposoby wyobrazilam igly itd.. ale to nic takiego masz przy nosie taka kulke nic do nosa niewkladaja i wlaczaja papke nic nieboli trwa to niecala minute i jest ok.. moze byc tylko malo przyjemne jak w miedzy czasie wkropia do 2 dziurki sol fizjologiczna zeby rozcienczyc ale minute i masz spokoj.. ja przed slubem bylam chyba na 8 takich zabiegach bo mialam takie zawalone a to jest tak ze co sciagna to splywa z tych dalszych zatok i trzeba powtorzyc zabieg az wszzystkiego nieoproznia.. i od tego czasu raz na 3 tyg ide oczyscic jeden zabieg i mam spokoj naprawde polecam....
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
No niestety będę musiała isc na żywiął z tą farbą
![]() Martucha a kiedy wy się przeprowadzacie?? aa i mam pytanie: czy ten @ który miałas będąc w ciązy to był tak normlany?? czy widac było konkretnie, ze cos z nim nie tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ale naskrobałyście My dzisiaj z mężem wróciliśmy od jego siostry. Fajnie spędziliśmy ten weekend, w kinie na Avatar 3d byliśmy (polecam, świetny film), po sklepach poganialiśmy, na luzie wszystko nie tak jak w domu. Teściu dzisiaj milutki ale jakoś nie wdajemy się w rozmowy. Za to co powiedział długo będziemy mieli żal do niego. mam nadzieję, że niedługo uda nam się znaleźć swoje mieszkanko Powoli zaczynam kupować pierdoły do kuchni typu miski, szklanki itp. Teraz chcę kupić jakiś mikser, tylko nie wiem jaki. Macie jakiegoś faworyta sprawdzonego? Co do tematu ciąży i porodu, to ja bym chciała żeby mój tz był ze mną, ale nie wiem, czy on da radę, bo jest bardzo wrażliwy na krew i jeszcze mi biedaczek zemdleje. U nas jeszcze daleko do dzidzi więc nie mam się co martwić na zapas.
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do okresu 1 dzien bylo plamienie 2 krew 3i4 plamienie ale odkad odstawialam tabletki mialam takie dziwne okresy dlatego to zlekcewarzylam... dlatego ANULAAA rob test a za tydzien go powtorz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w to niedzielne popoudnie
![]() Ja dzis u rodzicow bo mezus w pracy i nie chcialam caly dzien siedziec sama w domu. zrobilysmy z mama obiad a zaraz beda i gofry i tak nam milo mija dzien. Co do mezow przy porodzie to moj na bank bedzie przy mnie, bynajmniej jak rozmawiamy na ten temat to tak mowi. On jest ratownikime medycznym wiec takie widoki nie sa mu obce. Kiedys moje kolezanki sie smialy ze ten moj to taka full opcja - zrobi dziecko, odbierze dziecko ;p haha a tak poza tym to jutro urodzinki mojego mezusia - prezent juz kupiony - koszula, razem wybieralismy wiec jeszcze tak mysle nad jaks niespodzinka... ale pusto w glowie... ![]() A mam taki dylemat - chce obciac wlosy i nie umiem sie jakos zdecydowac... wiecie ktora to ja na nk - moze doradzicie czy obciac, czy mi bedzie pasowac? Chce tak do ramion na bombke - dluzej z przodu, krocej z tylu... Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-03 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam test - 1 kreska hehe chyba z moją głową coś nie tak, ale poczekam i zrobię za tydzień jeszcze raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
i dupa z naszej wycieczki
![]() własnie sie ubierałam a tu zadzwonił do TZ nasz niedosżły swiadek ze jest na jeden dzien w Holandii i chce z nim pogadac na osobności ![]() teraz to ja juz nigdzie nie jadę, bo co ja po ciemaku zabaczę ![]() edit: katunia która to ty na nk?? ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Katunia a myslałąs o grzywce?? jednak jadę na te wycieczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byla u mnie siostra wkoncu wrocila ze swoich wyjazdow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katunia mysle ze taki bob ci bedzie pasowal.. ale tez kreci mnie zrobienie ci grzywki tak jak mowi magda, skrocenie wloskow i grzywka ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-01-03 o 16:13 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() ![]() jeszcze w domku jestem ![]() ale może już nie długo będzie ze mną mój synuś ![]() kiedyś napewno
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||||
Zakorzenienie
|
To chybna jest jakieś skupisko w Wielkopolsce
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Martuś, mdłości niebawem przejdą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
wróciłam z wycieczki i własnie wzięlismy sie za robienie obiadku
![]() Cytat:
a własnie i jak mały będzie miał na imię?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jutro tz idzie do pracy i bede sama.. az sie boje... ale dam rade.. a siostra... wlasnie ona da mi doslownie kopniaka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Marta super, że siostra sie zgodziła i widac, ze jest bardzo szczęsliwa, ze bedzie wtedy z Tobą.
a ty idziesz do pracy, czy masz zwolnienie teraz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
a wiecie, ja tez jestem rh - ;/ niestety
a dzisiaj snilo mi sie ze dziewczynke urodzilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.