|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Gratuluję wszystkim nowych piersiątek.Trafiłam na to forum w zasadzie tylko w jednym celu: jestem zdecydowana na zabieg ale oczywiście mam masę wątpliwości i pytań. Tym bardziej, że nie znam żadnej osoby po operacji. Czytam w kółko niusy na necie dot. tematu no i najwyższy czas zapisać się na konsultacje. Chcę zrobić zabieg w Szczecinie w artplastice. Nie wiem jednak u kogo: Pastucha, Jurek, Krajewski? Waham się między tymi trzema nazwiskami. Zależy mi na implantach pod mięsień (nie rodziłam jeszcze) i startując z A chciałabym uzyskać efekt dużego C, w każdym razie biustu który będzie adekwatny do mojej sylwetki i wzrostu (1,77 cm, 62 kg). Czy któraś z Was stawała przed takim dylematem jeśli chodzi o ekipę z artplastica?
|
|
|
|
#182 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Samii kojarze ze były i G ale skoro babol twierdził ze na mnie będzie E dobre..to ja nie wiem..
dobrze ze chociaz F wzięłam ![]() a jak bedzie ta 70 dam znać a jakże ( a przy 70 to miseczka F powinna być większa niz w tej 65 prawda? |
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to się tam przelicza, że objętościowo to ma wyjść jakoś.. pewne kwestie mnie przerastają i wcale tego nie kryję na metce tego czarnego jest zaznaczone tylko do F niestety |
|
|
|
|
#184 |
|
Kazar Lady
|
Skoro jest tak napisane to musi tak jest..te G to lev 4 czyli nie takie same..ale G widziałam
gałki oczne mi cisną na mózg a zreszta jaki mózg..ja mam tam silikon ![]() zobacz jaki ten kolorek śliczny ale DD
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:11 |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Misia, fajny! Ja sie troche do SA zrazilam, ale moze warto podjac kolejna probe
![]() Sami, no chyba nie liczysz na to, ze Ci odpuscimy??? Co robisz na drazku z glowa w dol??? ![]() Zobaczcie jak calkiem fajny topik
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Doszukalam sie waszych fotek, naprawde cycuchy fantastyczne, jestem taka zadowolona bo od kilku mc-y szukalam lekarza i jakos zaden nie mogl mi podpasowac, a tu tak trach i czuje ze to ten!
powiedzcie mi ile dalyscie za operacje, i ile trzeba dac zaliczki na dzien dobry.
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-18 o 19:17 |
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale co ja mam teraz zrobic bo klikam na to i nic sie nie dzieje za tempa jestem chyba |
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faktycznie Ciebie nie ma na liście - nie wiem w jakiej postaci dostajecie zaproszenia i co trzeba kliknąć - może zaraz któraś klubowiczka pomoże
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-03 o 19:21 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej pysiu,dziekuje za komplement ![]() staniczek kupilam w Irlandii i to wlasnie nie w jakims firmowym sklepie,dlatego dumalam,czy bedzie dobry.Kupilam go w takim dunnsie,za 7 euro(chyba,dokladnie nie pamietam) i dziewczyny mam pytanie.czy wy czujecie wkladke u dolu piersi?bo na poczatku wyczuwalam ja tylko jak sie schylalam,tak jaby sie marszczyla,a teraz czuje i bez schylania. Na dole piersi ,takie marszczenie.czy to normalne?nie widac tego,tylko w dotyku czuc.
Dr.Jarlinski,Wroclaw Mentor 300Hp listopad 2009 Edytowane przez nusia0210 Czas edycji: 2010-01-03 o 19:41 |
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Udało się
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-18 o 19:18 |
|
|
|
|
#195 | |
|
Kazar Lady
|
Iwowianka - chyba czegoś nie zrozumiałas - nikt personalnie do ciebie nieczego nie pisał odnośnie Klubu - klub jest nasz świeżutki i jeszcze puściutki ale jest założony tak jak Listopadowa napisała po to założony żeby uniknąć takich sytuacji jakie miały miejsce pare dni temu - cały czas piszemy na tym wątku i odpowiadamy na każde pytanie więc o co kaman
nie chcemy żebyś znikała pisz a my cio pomozemy w decyzjach a swoją drogą poczytaj też poprzednie części i wyłowisz grom informacji na temat powiekszania piersiListopadowa jak żałuję że nie mieszkasz bliżej własnie szukam weta coś się mojemu psiakowi stało ...---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() juz chcialabym byc po i wybierac nowe staniczki....no ale najwazniejsze to cierpliwym byc .Mam wiele do nadrobienia wiec mykam Was poczytac.. |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie obraziłam
Po prostu się nie znam. ale na pewno nie chce włazić nigdzie gdzie nie powinnam . A jestem tak głupiutka że nawet nie wiem co to jest wątek ogólny(sic!) trafiłam tu bo nie znam osobiście nikogo kto mógłby mi cokolwiek doradzić. Studiowałam rózne wpisy pod hasłem powiększanie piersi, sama założyłam jakiś wątek ale w zasadzie intersuje mnie głównie artplastica i tamtejsi chirurdzy. Poszperam w wyszukiwarce.
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki za zamieszanie.
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Miskaa - a możesz coś bliżej napisać?
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się.. ja też nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum coś pisałam,znikało mi,nie wiedziałam o co chodzi,też"ledwo klepałam posty"..nadal ledwo klepię ![]() ..szło mi to jak krew z nosa,ale jakoś szło.. dziewczyny się starają,ale i tak z początku miałam wrażenie,że nikt nie ma specjalnie czasu się ze mną niańczyć dasz radę parę zarwanych nocy i zacznie się to wszystko jakoś kręcić nie poddawaj się,w żadnym wypadku
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A klub to zupełnie co innego-to takie nasze drugie forum, do plotek . Wiele razy miałyśmy mało przyjemne sytuacje i dlatego powstało takie właśnie miejsce
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() to jest wątek ogólny wiec pisz pisz moja droga Listopadowa pies dorosły zderzył się z 2-miesięcznym...tamten biedny puścił pawia i leżał a to taki wariat więc już samo leżenie było wielce niepokojące..kurcze tak sie boję o tego malucha.. |
|
|
|
|
#205 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli któraś z Was ma doświadczenia ze Szczecinem bardzo proszę o jakąś wiadomość. POZDRAWIAM SERDECZNIE i dziękuję![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmykam chyba jeszcze 30 minut na orbitreka
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Miskaa - raczej nic takiego, mały przeżył szok - miał prawo zwymiotować, ale zwróć uwagę, czy w ciągu 4 godzin nie rozwinie się wstrząs (drżenie ciała, nastroszona sierść, zimne uszy i kończyny, duszność) - wtedy pędem do lekarza
. Nie wiem też jak duża była ta siła uderzenia, ale nie podejrzewam aby doszło do skrętu żołądka (czy mały był świeżo po jedzeniu?). Czy nadal leży czy zaczyna normalnie funkcjonować?
|
|
|
|
#208 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
- niekoniecznie musi być bardzo blisko
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Psa mojej znajomej pare dni temu napadl owczarkopodobny pies. Poszarpal po karku i glowie a potem uciekl. Mala calkiem sprawnie sie po tym pozbierala, miala "tylko" dwa ale dosc glebokie zadrapania na karku. Byly Swieta wiec o weta trudno, wiec wlascicielka opatrzyla suczke w domu. Niestety do rana sunia nie przezyla. Okazalo sie, ze niebezpieczne byly krotoki wewnetrzne i to one spowodowaly agonie ... pysia, podziwiam ... ja po swiatecznym lenistwie zalapalam sie na zakwasy w rekach i udach ... to chyba od "zabki"
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
iwowianka
na tym wątku 2 lub 3 osoby robiły u Krajewskiego,i z tego co wiem były bardzo zadowolone nie chciałabym napisać coś głupio czy niedyskretnie,bo ta z tych osób która mogłaby Ci coś więcej powiedzieć,gdyż często tu bywa została ostatnio zaatakowana przez osoby z zewnątrz wątku,była taka przykra sytuacja i nie wiem,czy będzie chciała zaufać kolejnej nowicjuszce..![]() więcej nie powiem,poszukasz lub niech ktoś inny dopowie..
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

powiedzcie mi ile dalyscie za operacje, i ile trzeba dac zaliczki na dzien dobry.

. Już jest super
za tempa jestem chyba
, ale w związku z ostatnimi zawirowaniami na forum (obraźliwe epitety pod kątem naszych piersi) założyłam klub z dostępem dla osób naprawdę zainteresowanych tematem. Jako, że ciężko jest po kilku postach ocenić, czy nowa osoba faktycznie interesuje się właśnie tym tematem jasno określiłam zasady wstępu do klubu: klub jest dla aktywnie udzielających się w naszym wątku ogólnym dziewczyn po op. i przed op. - ale z ustalonym terminem konsultacji (czy też zabiegu)

. Nie wiem też jak duża była ta siła uderzenia, ale nie podejrzewam aby doszło do skrętu żołądka (czy mały był świeżo po jedzeniu?). Czy nadal leży czy zaczyna normalnie funkcjonować?
- niekoniecznie musi być bardzo blisko