![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Korektory:HR I Spehora,depilator, filtry, mineraly, biochemia
Cytat:
Reszty juz nie mam bo kupowalam sample do testowania i jak udalo mi sie ustrzelic kolor to puscilam je w swiat ![]() Mam jasna karnacje ale nie naleze do typowo bladolicych w EDM np.pasuje mi Fairly Light Nautral Intensive,Perfect Intensive,Linien Intensive. Soft Tan Ethereal jest dobrze odwzorowany choc wiadomo,ze duzo zalezy od ustawien monitora ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Na razie się wstrzymam, bo mi się nie kalkuluje.
Będę zaglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co bys byla w stanie oddac w pierszej kolejnosci? ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucam foty ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-01-04 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze jakies oleje w domu/kwas hialuronowy w proszku z konserwantem ktory starczy porcje-jestes zainteresowana?bo ja tego nie zuzyje na pewno tymbardziej,ze mam teraz leki na glowie i musze odstawic wszelkie samorobione dobrocie. Jakies sample z Silk Naturals z pielegnacji tez sie znajda. Moze odsypki rozy/cieni mineralnych Cie interesuja? Probki filtrow? Mam tez roznosci dla skor suchych/atopowych bo sama borykam sie z tego typu problemami wiec przejrze dokladnie Twoja wish liste ![]() A i mam na zbyciu czarna baze EGM ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-01-04 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
To,co mozemy ustalic szczegoly a oleje opisze jak juz bede w domu ![]() -oleje -HA -EGM czarna baza -LaurEss podklad Soft Tan -LRP Anthelios XL 50+ spray ok.polowy za -tusz -sephorowa wanilie -odlewke OI (masz atomizer?)
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Zgadza sie
![]() Atomizer mam, ale gdybys mi zechciala dolozyc do paczki jakis zwrotny, to sie nie obraze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Atomizer moge dolozyc-taki na 22ml moze byc?przyda sie? Oleje jak dobrze pamietam to sa z BU-na bank arganowy 15ml i chyba z pestek czeresni 15ml oraz macerat nagietkowy 15ml z ZSK.Potwierdze jeszcze pozniej i sprawdze daty waznosci ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Wracam skruszona.. jeśli chcesz pędzelek, to ja jednak parę drobiazgów znalazłam u Ciebie, ale czy mogę poprosić o te daty ważności? (wydaje mi się, że pisałaś że dzisiaj będziesz mogła je ewentualnie dopisać). Wtedy zerknę jeszcze raz i wypiszę listę co mnie interesuje
![]() Czy na ten post też można patrzeć? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1836 Daj znać u mnie, czy nadal zainteresowana jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Z półproduktów to by było tak:
lipodermina (nie wiem ile masz, ile możesz/chcesz wymienić) ekstrakt z rozmarynu (nie wiem ile masz, ile możesz/chcesz wymienić) adenozyna 5g ekstrakt z truskawki (nie wiem ile masz, ile możesz/chcesz wymienić) roślinny HA (masz go jeszcze? ile ml chcesz/możesz wymienić?) frakcja sojowa (jak wyżej, masz jeszcze? ile chcesz/możesz wymienić?) masło mango - na wypróbowanie, moze być 5-10g ekstrakt z liścia pokrzywy (nie wiem ile masz, ile możesz/chcieć wymienić) cytrynowy olejek z drzewa herbacianego, chętnie spróbuję jeśli faktycznie pachnie jak serum lemon - o ile mnie nos nie myli, to mogłam się tym serum smarować dla samego zapachu, mi się szalenie podobał, ale znowu mam w domu czysty olejek z drzewka herbacianego i.. no nie mogę znieść go, nawet kilku kropel w toniku. Z pozostałymi olejkami chyba nie będę kombinować, bo każdy nos inny ![]() Jeszcze wypatrzyłam: zalotkę i masło TBS na spróbowanie jeśli ładnie pachnie truskawką ![]() ![]() - morning, clear - mala ilość na wypróbowanie(jak to kupowałaś, zamawiałaś całe thymeless fair collection?) - Wet sand - odsypka w sloiczku wielkosci sampla - Dusty Miller - odsypka w sloiczku wlk. sampla Podkreśliłam te co chcę bardziej ![]() ![]() Wypisałam to wszystko co mi się spodobało, teraz mi powiedz ile z tego byś mogła puścić w świat i o jakich wielkościach rozmawiamy i będziemy myśleć dalej ![]() Wpisałam zalotkę, kiedyś chciałam sobie kupić, ale tak jakoś nigdy nie było okazji i czuję że jakbym ją miała to i tak bym jej nie używała.. PS Mówisz że jakbym chciała coś konkretnego popróbować to mogę pisać.. dopiero przyszły do mnie paczki z miazdeł i zsk ![]() ![]() ![]() EDIT: Jeszcze ekstrakt z owsa! Dopisując daty chyba dorzuciłaś go do listy, bo wcześniej nie widziałam ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-01-07 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
rozmarynu 2g adenozyna 5g truskawka 7-8g HA mam malenko, moge dac 5ml na sprobowanie frakcji juz niestety nie mam masla mango moge 10g lub wiecej pokrzywa 3g owies 2g Zalotke i maselko jak chcesz, to bierz ![]() z korektorow nawilzajacych zostal mi juz tylko clear, mialam odsypki z wymianki, kupic mozna tylko w zestawie z pedzlem ![]() Dusty miller i wet sand tez juz niestety nie mam ![]() Olejek cytrynowego drzewa herbacianego pachnie identycznie jak serum lemon, bo to serum wlasnie dzieki niemu ma taki zapach ![]() Poza rzeczami, ktorych brakuje cala reszte moge oddac, tylko nie wiem czy bede miala az tyle pojemniczkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Mi bardzo pasuje, mango mogę przygarnąć całe 20g jeśli nie używasz go
![]() Właśnie przejrzałam swój zbiór ale wszystko pełne, z pustych pudełeczek mam tylko jedno mazidłowe po spirulinie 10g, mogę je zwrotnie wrzucić do listu z 10ml(5g) zielonej glinki z zsk jeśli chcesz, bo widziałam że szukasz, zawsze na maseczkę będzie ![]() Szkoda, że nie masz już dusty miller i wet sand, a na te nawilżające korektory się czaję ![]() ![]() PS Mam jeszcze jedną buteleczkę pustą po jedwabiu mazidlanym, ona na 10ml jest i o ile się nie mylę jest z kroplomierzem, to też mogę zwrotnie wrzucić i wlać do niej trochę oleju jakiegś jeśli chcesz, nie mam akurat tych których poszukujesz, ale mam z orzecha włoskiego, słodkich migdałów, pachnotki, lniany - ale nie otwarty jeszcze, miodli indyjskiej(ale ten masz - neem), kiełków pszenicy- tego też nie otwierałam jeszcze, kokosowy i to chyba wszystkie. Kokos i orzech włoski z mazideł ich mam dużo, to mogę zalać do pełna ![]() ![]() EDIT: To już chyba wiem jakiego olejku szukałam całe życie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-01-08 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo lubie karite, szczegolnie pod oczy i do ust
![]() Chetnie przyjme kazde zwrotne opakowanie ![]() ![]() Clear moge oddac caly jaki mam, nie ma tego wiele - na kilka razy. Mnie jakos nie zachwycily te nawilzajace korektory..Prawie nie widze roznicy miedzy nimi a zwyklymi ![]() W takim razie chcialabym olej z orzechow wloskich, bardzo go lubie, tylko jakos wypadlo mi z glowy przy tworzeniu listy poszukiwanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Oleje sa takie jak pisalam wyzej,wazne do 10/11 -pasuje?
![]() Wymienimy sie adresami na PW? Mam jeszcze pytanie czy pasuje Ci wyslanie tego jako przesylki listowej z zadeklarowana wartoscia?bo zalezy mi na zawartosci i w takich przypadkach wole paczke ubezpieczyc na wszelki wypadek ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
chciałbym:
na pewno: *EDM: -Wet sand - odsypka w sloiczku wielkosci sampla -Dusty Miller - odsypka w sloiczku wlk. sampla - Viki's radiant creation - odsypka ok.4ml w sloiczku *BU -serum lemon -frakcja sojowa(mazidla) ewentualnie -Garnier Pure Purifying Peel Step 2 - peeling kwasowy Opakowanie 50ml, nowy. -może jakieś ekstrakty lub gotowe wcierki? przez weekend się zastanowię, ok? -->probki: *Hermes Elixir *Guerlain Angelique *Dior J'adore EDT *L'eu d'issey wszystko ps. chętnie oddam flata, jope, próbasy egm ale jaki kolor? i odlewke peelingu.
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-01-08 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos moze za HR u mnie?
najbardziej jednak interesuje mnie paletka givenchy i moge zaproponowac piatki diora pink idol 770 spoza watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() wracam jak bumerang, o paletke Givenchy zapytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
->Podklad Nawilzajacy Manhattan Light& Natural make up SPF 10, odcien light beige - najjasniejszy z dostepnych, czysty jasniutki bez, dla jasnej karnacji, nowy.
-> odzywka do wlosow Kallos Latte, 250ml w sloiczku zastepczym -> Miniatura perfum D&G Light Blue 5ml, moge tez oddac ok 5-8ml w oryginalnym flakonie50ml ->probki: *Hermes Elixir *Guerlain Angelique *Jazmin Kavali - robiona coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko teraz zauwazylam, ze nie zaktualizowalam postu, wanilii jest w tej chwili 85ml ![]() Jesli Ci to nie przeszkadza, mysle, ze mozemy sie wymieniac adresami. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() Rozswietlaczy juz nie mam, frakcji tez ![]() Serum lemon do wziecia cale ![]() Z ekstraktow do wlosow mam pokrzywe, rozmaryn, owies tez jest fajny do wcierek. Pozatym mam adenozyne od thanatosa. Moge Ci umieszac dowolna wcierke z tego co mam, zerknij sobie do receptariusza na mazidlach, moze cos Ci przypadnie do gustu. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
HR juz polecial do Layli ![]() ![]() ![]() Pink idol to niestety nie dla mnie kolorki. Bede do Ciebie zagladac ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Bardzo przepraszam, ale reszcie odpisze wieczorem. Teraz musze uciekac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
witaj Lorane, addicta i gucci usunęłam z listy bo nie jestem w 100% pewna że są to oryginały.
natomiast może rozważysz coś z pielęgnacji z paletkę givenchy? czego szukasz, może akurat mam poza wąkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje ![]() Pomieszalam daty z olejami i jest tak: -BU olej arganowy Eco 10/10 15ml - BU olej z pestek czeresni 12/10 -macerat z nagietka ZSK ok.15ml bo widze,ze otwieralam go chyba ![]() Wysle PW wieczorem ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To wrzucę pudełeczko z glinką i buteleczkę z olejem, tylko wiesz co ja zasugerowałam się na stronie mazideł że to jest 10 ml bo tam jest tak napisane (w butelce 10 ml i 30 ml (...)) że teoretycznie w takiej idzie, ale dzisiaj mogłam sprawdzić tą wielkość i to nie jest 10 ml ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||
Rozeznanie
|
Mirro, znalazlam pod choinka cienie w poszukiwanej kolorystyce ![]() ![]() A moze interesuje Cie Innocent? ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Interesuja mnie: Les Belles Delice d'Epices Nina Ricci odlewka z wymianki , atomizer ok 4ml Hypnose EDP, Lancome Voluspa, cardamon Voluspa, vanille Creme Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY Angel TM ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Pielegnacji napewno nie ![]() ![]() Za paletke chcialabym inna paletke gornopolkowa, ewentualnie zapach. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Bo buteleczki mazidlane sa na 10ml, natomiast oleje sa pakowane w troche inne, szersze buteleczki 10g a nie 10ml ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi najbardziej zalezałoby na : -> Miniatura perfum D&G Light Blue 5ml, moge tez oddac ok 5-8ml w oryginalnym flakonie50ml zalezałoby mi zarówno na miniaturze jak i flakoniku może zrobić większą próbkę-odlewkę Hypnose i Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spokojnie, nie namawiam. w razie czego daj znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() interesują mnie minerały edm( light almond, fawn, winged butter) i może seforowa wanilia ![]() znalazłabyś coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390916
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.