|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
BAN stały
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Witajcie
![]() ![]() Diete Dukana polecily mi dwie kolezanki ktore aktualnie ja stosuja ![]() Ja chcialabym zaczac od jutra. Generalnie zawsze bylam dosyc pulchna osoba- tzn nie otyla czy cos, ale do szczuplych sie nie zaliczalam ![]() Aktualnie waze 70 kg - dzis sie zwazylam. Chce zrzucic 12 kg, by znow czuc sie sexy i dobrze wygladac ![]() Przeczytalam juz wszystkie wskazowki z pierwszej czesci watku i jutro rano lece na zakupy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
szamanka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Cosmaaaaaa ja również tak jak Ty zamierzam schudnąć jakieś 13kg
![]() Od świąt już mi zeszło trochę, jakieś 1,5kg, bo to przecież sama woda. Pewnie jutro tez będzie mniej, bo zmieniając jedzenie na całkiem inne można to zauważyć. Poza tym po @ też się człowiek lepiej czuje ![]() ![]() Mam nadzieje, że Dukan pomoże mi schudnąć tyle ile chce. Dziś mój pierwszy dzień, aktualnie jeśli chodzi o jedzenie to dobiegł do końca. Martwię się jedynie tym, co będę jadła na uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
Nowe przeczytajcie cały watek tej diety od 1 części to wszystko stanie się jasne myślicie że to jest nierealne to sie mylicie bo ja właśnie tak zaczęłam tą dietę nie zadawałam głupich pytań tylko szukałam w tym co już jest napisane i tak na prawdę nie pytałam się o nic bo wszystko co mogło być niejasne zostało już daawno wytłumaczone.
No a co do "starych" Dukanek to kochaniutkie jak tam idzie na froncie bo u mnie stoi a nawet rośnie ale zrzucam wszystko na @ odegram się na niej jak sobie pójdzie ![]()
#3155 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim (z tego co się zorientowałam po przeczytaniu wątku od deski do deski ) dziewczynom!
Podobnie jak kilka z Was, ja również mam noworoczne postanowienie i jutro zaczynam dietę Dukana! Pomyślałam, że łatwiej mi będzie jeśli się tu zarejestruję i podzielę z Wami swoimi przemyśleniami, sukcesami i porażkami. Jutro wracam do pracy po świętach, koniec odwiedzin znajomych zakrapianych alkoholem, koniec posiłków po 20 więc spokojnie mogę zacząć dietkę. Kupiłam książkę Dukana, przeczytałam od deski do deski, a dzis jeszcze raz o fazie uderzeniowej! Poczytałam Wasz wątek i jestem pełna podziwu dla niektórych dukanowiczek, Wasza determinacja i silna wola bardzo mnie motywuje, no i oczywiście udokumentowane efekty ![]() Może jeszcze kilak słów o mnie, żeby nie było tak, że tylko ja Was znam ![]() Startuję z wagą ( jutro podam dokładnie) ale myślę, że ok 65 kg, mam 160 cm wzrostu, a więc do zrzucenia ok 15 kg. mam 24 no niebawem 25 lat. ![]() myślę, że najwyższy czas cos zmienić i wziąć los w swoje ręce, a nie tylko użalać się, że nie jest tak jak bym chciala! Strasznie przytyło mi się po tegorocznych świętach, zajadałam stresy ![]() mam nadzieję, że mogę liczyć na wasze wsparcie z góry dziękuję i do jutra!
#3156 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tez bym porobila chetnie kilka rzeczy z watku przepisowego- juz zdazylam tam zajrzec ![]() ![]() Zamierzam kilka dni przezyc na jogurtach i serkach + ewentualnie piers z kurczaka badz indyka na grillu, bo mam taki domowy i obowiazkowo ryby, bo je kocham i ciesze sie ze nie sa zakazane! Martwi mnie tylko fakt ze piewsza faza jest bez owocow, bo nie potrafie sobie wyobrazic dnia bez pomelo, no ale mam nadzieje ze szybko przejde do fazy 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
ddisappearr z takim podejściem to na pewno Ci się uda jesteś młoda więc szybko pójdzie tylko trochę ruchu polecam zamiast zajadania się ako sposób na stres ja już to zastosowałam przed dietą i podziałało bo schudłam 3 kg
![]()
#3158 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Raczkowanie
|
Cosmaaaaaaaaaaa "dziecino" II faza tez jest bez owoców lepiej przeczytaj książkę bo jak czytam te brednie to mi sie robi żal że podchodzicie a nie macie pojęcia do czego
#3160 |
szamanka
|
Ja jestem teraz na etapie czytania, książeczka już opanowana
![]() ![]() ![]() Gdyby nie te wyjazd w góry, to bym zaczęła już od jutra... a tak to się boję, że on mi później wszystko popsuje i stracę motywację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
ale u nas baby-boom witamy witamy
![]()
#3162 | |
BAN stały
|
Cytat:
I wypraszam sobie dziecine.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale co do mylenia tych faz mam nadzieje że nie pomylisz się i nie zaczniesz III zamiast II bo to chyba hm.. byłby błąd
![]() |
#3164 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jesli chodzi o mylenie faz nie zdarzy mi sie to, spokojnie- tak jak mowie za duzo informacji naraz. Ogarnelam pierwsza faze, co moge jesc itd to ogarne i inne jak przyjdzie na nie czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
[1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;16232326]Mąka kukurydziana zakazana,dopuszczalna 1 łyżka skrobi kukurydzianej(a to co innego niż mąka).
I jak ty ten chlebek upiekłaś strasznie jestem ciekawa.Ja robię sobie placki otrębowe z przepisu w książce.[/QUOTE] Mąka kukurydziana zakazana???? to co robi w takim razie w przepisie wiolqn na babeczki i chleb dukana???? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- weteranki ratunku już nie nadążam..
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Zadać czy nie zadać pytanie. Zrobiło się nerwowo.
A co tam zadam: Jak sprawdziły Wam się wyniki z testu Dukana? Czy test ma tendencje do rozciągania wyników w czasie (jak u mnie), czy też sprawdza się mniej więcej. Czekam na odpowiedzi, mniej na nerwowe uwagi. Pozdrawiam wszystkich !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Konto usunięte
|
To ja już całkiem zgłupiałam z tą mąką kukurydzianą,bo niby nie ale jednak jest.Ja w każdym razie nie używam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Raczkowanie
|
jeszcze niedawno mówiłyśmy o szarej strefie że sie nie odzywają a teraz wszyscy się odzywają bez etapu szarej strefy oj gdzie się podziałyście Bogaczka jeszcze nie widziałam cię po tej imprezce twego Małża jak poszło?
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ja używam mąki od biedy a co do testu to ja miałam do 4.01 ważyć 60,4 kg ale były po drodze święta więc nie patrzę na tą datę myślę coś o 10-12.01 jak sie uda ![]()
#3170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ratunku!!! Suwałki zamarzają w zastraszającym tempie już -21,5 st mrozu
Start 17 sierpień było 86kg ![]() cel 65kg ![]() 1 grudzień Start III faza Edytowane przez agus30 Czas edycji: 2010-01-03 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pytam ponieważ mój test pokazał, że moją wagę ( o 7kg mniejszą od obecnej) osiągnę dopiero 20 lutego - a od 30.12.2009 jestem na uderzeniówce. Liczyłam, że wyrobię się do końca stycznia a potem III Faza -w sumie nie miałam przesłanek by tak prorokować - myślałam, że 1 kg na tydzień to nie dużo. Być może coś źle w teście wypełniłam. Pożyję zobaczę. Dzięki za odp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez zaraz sprobuje zrobic ten test ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Poza tym zamierzam od jutra tez na silownie chodzic wiec tym bardziej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
Cosmaaaaa ale teraz tak bez złośliwości to radze ściągnąć książkę od wiolqn z podpisu bo naprawdę lepiej wiedzieć i z resztą ja nawet nie kupowałam tej ksiązki tylko ją sobie druknęłam i podkreslaczem potraktowałam jak chcesz to teraz właśnie jednej z nowych wysłalam nowszą wersję książki jak chcesz mogę przesłac ale to dopiero jutro wieczorkiem bo dzisiaj słabo poczta na wp chodzi poszukaj na chomiku też są
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piszemy Ci tego, bo jestesmy zlosliwe, ale dlatego, ze w przeciwienstwie do Ciebie mamy wiedze na temat tej diety i nie chcemy, zebys sobie zaszkodzila. zastanow sie. warto przeczytac CAŁĄ ksiazke, zwlaszcza ze jest dostepna zeskanowana wersja na chomikuj . pl ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Kilti synti ja już dzisiaj odpadłam,nie dałam rady.Jak można siadać do watku i nie przeczytać od tego miejsca gdzie się skończyło
![]()
#3178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że się dziewczyny jutro będą odzywać i damy radę ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Buuu nie zazdroszczę temperaturki ![]()
![]() |
#3180 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie.
Trochę Was poczytałam i też mam zamiar spróbować tej dietki. Czy wytrwam - zobaczymy. Mam do zrzucenia ponad 20 kg, które nabyłam w ciągu roku: sterydy, hormony, zażeranie stresu... No i skutek taki, że nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Przy wzroście 162 waga 80. Wita Was gruba 80. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.