2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 21:36   #1831
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mój TŻ snuje wizje mojej osoby jako bogini greckiej
Zajrzeliśmy ostatnio do salonu Sposa i tam była piękna suknia w której się oboje zakochaliśmyCena 2900zł
Noo ale muszę przymierzyć, zresztą Pani była bardzo fajną osóbką więc luzik
Też bym chciala coś z lekka seksownego, ale boję się że nic nie znajdę
I TŻ oraz parę innych osób też twierdzi że jest wymagająca blablabla

a faktycznie ja też Cie tak widzę i wklejałam Ci linka jakO przymierz, może akurat to będzie taZnajdziesz znajdziesz
Ciekawe kiedy do mnie zadzwonia z Madonny, że suknia juz jest
Stary 2010-01-03, 21:36   #1832
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

spokojnie! bo drukujecie jak szalone!
która ma jutro urodziny przyznać się :P

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:40   #1833
madmuazelle
BAN stały

Samoa,no to możemy sobie przybić piątke bo ja również obawy/czarne mysli co do ciąży.Długo by o tym pisac.
A zaproszenie,hm mogą być ale bez rewelacji.

Co do sukień slubnych,to ogladałam dzisiaj,bo weszłam na pewne dwie stronki salonów slubnych z mojego sąsiedniego miasta ( miałam ulotki? z sukienkami i z podanymi adresami ),noi miała być kolekcja 2010 od grudnia i jakoś jeszcze nie ma,za to jest wyprzedać klekcji 2009,ładne podobaly mi się z jednej stronki,bo z drugiej niezbyt były fajne suknie.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
A jeszcze pare stron,a raczej postów narzekałam,że pustki i tylko pare postów do nadrobienia. A tu zwrot akcji i posty produkujemy jak szalone.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no chyba widać, że zostało
Krejzolka.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:43   #1834
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello

Chilanes- telegramy przynoszą ludzie ze wsi no i każdy dostaje czekoladę Sasiedzi dodatkowo dostaja placek No i z telegramami chodzi się także jak jakieś dziecko ma komuunię-nie wiem skąd to się wzięło ale to miło dostać życzenia od sąsiadów i innych życzliwych osób
Chyba bym padła, jakby mi się pod drzwiami rządek ludzi z telegramami ustawił, a ja bym im miała czekolady rozdawać

Cytat:
no chyba widać, że zostało
Eee... tylko takie małe różki i ogonek

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

A jeszcze pare stron,a raczej postów narzekałam,że pustki i tylko pare postów do nadrobienia. A tu zwrot akcji i posty produkujemy jak szalone.
Piszemy, żebyś nie musiała narzekać na nas
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:44   #1835
kaska87
Zakorzenienie

a ja znalazłam piękną suknię i wiem, że by była na mnie idealna-bo kierzyłam identyczny krój i łądnie zamaskowałą bioderka ale cena będzie pewnie ok 5000-6000 kosztowała więc nie dla mnie aha i od razu piszę, że nie ma problemów z chodzeniem
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=63.eresma

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:47   #1836
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm wszystkie są okey, ale z pewnością bym nie zapłaciła za nie 700zł!
Toż to dużo za dużo jak na jakieś 100zaproszeń(no chyba że znajomi zamawiali większe ilości)
ja tez nieJa dam max 350 zl a i tak uważam, ze to grube przegięcie.
Oni zaprosili 140 osob to zaproszen mieli okkolo 70 ale mieli diw ekartki zadrukowane i to zrobiło taka cenęMasakra.
Cytat:
No i miło się z nim gadało zobaczymy jak dalej będzie Ostatnio doszły do mnie słuchy, ze jak młodzi podpisywali protokół to robili to na plebanii nie w zachrystii no i żeby fotograf mógł zrobić zdjęcia a kamerzysta filmować młodzi ksiądz chciał 150 zł Ale ludzie starsznie na niego ploktują i kurde neiw iem czy to prawda. Koleżanka nie miałą takiej sytuacji jak brała tu slub no ale mógł teraz ześwirować ehhhh I ciekawe czy ma cennik za slub czy co łaska. No ale to tż chce zapytac na spotkaniu

No i tżcik mnie dzisiaj zaskoczył i powiedział, ze w nastęoną sobotę(w ta idę do szkoły) jedziemy oglądac obrączki i może już kupimy jak nam się coś spodoba Zaskoczył mnie totalnie, bo mieliśmy kupować w czerwcu a moze juz w styczniu kupimy
u mnie w kościele kościelny ponoc mowi, ze co łaska ale co najmniej 150 zeta
Fajnie jak załatwicie obraczki
Cytat:
A nie Aniołek? A później Ty?

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Samoa,no to możemy sobie przybić piątke bo ja również obawy/czarne mysli co do ciąży.Długo by o tym pisac.
A zaproszenie,hm mogą być ale bez rewelacji.
no dokladnie, mogłybyśmy tu wypisywac nasze czarne wizje
No zdjae sobie sprawę, że bez rewelacji, liczę, ze będa bardzo dobrej jakości i mnie nie rozczaruja na żywoPierwsze dwa mi sie najbardziej podobają

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
a ja znalazłam piękną suknię i wiem, że by była na mnie idealna-bo kierzyłam identyczny krój i łądnie zamaskowałą bioderka ale cena będzie pewnie ok 5000-6000 kosztowała więc nie dla mnie aha i od razu piszę, że nie ma problemów z chodzeniem
na Ciebei byłaby idealna, bo jestes wysokaZwłaszcza, ze nawet tą modelke skraca dlatego trzeba byc długonogim gigantem
I pewnie kosztuje 5-6 koła, bo Galante kosztuje 5 koła a jest podobna.
Stary 2010-01-03, 21:50   #1837
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, właśnie pytam bo ja nie mam pamięci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 21:52   #1838
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Chyba bym padła, jakby mi się pod drzwiami rządek ludzi z telegramami ustawił, a ja bym im miała czekolady rozdawać
bez przesady rządka ludzi na pewno nie ma Ale fakt może denerwowac jak co chwila ktoś do drzwi dzwoni Ale większość przynosi w piątek i jakis tłumów nie ma, bo to przeważnie znajomi ze szkoły np Nie jest źle naprawdę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:53   #1839
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa, właśnie pytam bo ja nie mam pamięci
no to Aniołek ma jutro a ktos ma jeszcze 7 chyba. Obca ma 7
Stary 2010-01-03, 21:54   #1840
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no dokladnie, mogłybyśmy tu wypisywac nasze czarne wizje
No zdjae sobie sprawę, że bez rewelacji, liczę, ze będa bardzo dobrej jakości i mnie nie rozczaruja na żywoPierwsze dwa mi sie najbardziej podobają
A nom,ja dziecko bardzo chce mieć,poznać uczucie noszenia go w brzuchu No,ale właśnie....ciemnośc widze ciemność

Cytat:
Hm,noo nawet nawet ta suknia.

Cytat:
Piszemy, żebyś nie musiała narzekać na nas
Wypraszam sobie ( żartuje ) ,ja to głownie tu narzekałam na tytuły wątku. No,ale toooo pisanie postów mnie się podobaaa
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:55   #1841
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
na Ciebei byłaby idealna, bo jestes wysokaZwłaszcza, ze nawet tą modelke skraca dlatego trzeba byc długonogim gigantem
I pewnie kosztuje 5-6 koła, bo Galante kosztuje 5 koła a jest podobna.
no tyle na ile ja się nastawiam na pewno nie będzie kosztowała ale ona jest idealna bo carrera była w A, ale może będzie na wyprzedaży pod koniec roku

Stary 2010-01-03, 21:58   #1842
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no tyle na ile ja się nastawiam na pewno nie będzie kosztowała ale ona jest idealna bo carrera była w A, ale może będzie na wyprzedaży pod koniec roku
to może wypożycz z madonny i spokój bedzie.
Stary 2010-01-03, 22:00   #1843
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie w kościele kościelny ponoc mowi, ze co łaska ale co najmniej 150 zeta
Fajnie jak załatwicie obraczki
.
Tez się cieszę aczkolwiek wolałabym kupic jak będzie ciepło bo te moje puchnące paluchy i żeby nie okazało się, ze w dniu ślubu nie można założyć
U nas kościelnego na szczęście nie ma Ale są szafarze(wkurzają mnie oni, bo komunie rozdają i inne takie rzeczy, na ofiarę zbierają-no ale nie wiem czy na ślubach są-u siostry ich nie było. Więc na śluby chyba nie chodzą:P
A organista co łaska-więcej niz 50 zł nie dostanie
No i ministranci ale im sie da po 20 zł i niech spadają

i wymyśliłam, że czytania w trakcie mszy będa czytac moje kuzynki-14 i 15 lat Uczestnicza w różnych konkursach recytatorskich z sukcesami zreszta to ładnie przeczytają Już się zgodziły zresztą-tylko księdza muszę zapytać czy mogą czytać

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
no to Aniołek ma jutro a ktos ma jeszcze 7 chyba. Obca ma 7
pudło black ma 6
Stary 2010-01-03, 22:02   #1844
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to może wypożycz z madonny i spokój bedzie.
to połowa ceny będzie pewnie chyba taką drogą bym się bała wypożyczyć, może znajdę podobną gdzieś mam na to cały rok

Stary 2010-01-03, 22:06   #1845
anesh_
Zakorzenienie

Śpicie???
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 22:07   #1846
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Śpicie???
nie..
ale coś produkcja postów zmalała

Stary 2010-01-03, 22:08   #1847
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To ministrantom też trzeba płacić
Stary 2010-01-03, 22:08   #1848
madziulka_
Zakorzenienie

O ta mi się podoba:
http://moda.allegro.pl/item872594184...z_aniolem.html

Tymczasem dobranoc

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 22:09   #1849
paszczakx
Przyczajenie

Cytat:
Hej!! Jestem w szoku, bo chciałas taka sama sukienke ja przymiezyłam ja i juz był koniec, sexownie z klasa, no miała to cos, sukienka nieweilu osoba podoba sie na zdjęciu ale wiem ze jak zobacza na zywo to beda w szoku. Ogólnie ja ja zamowiłam, cena mnie tez przeraziła....ale wymysliłam ze ja wypozycze. kosztuje to 2900 , wypozyczaja ci kiecke na tydzien, uwzgledniaja juz w tym czyszczenie , normalnei przyjezdzasz na przymiarki id.Stwierdziłam ze i tak jej pewnie nie sprzeedam więc raz sie zyje.... pozdrawiam
paszczakx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 22:11   #1850
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paszczakx Pokaż wiadomość
Hej!! Jestem w szoku, bo chciałas taka sama sukienke ja przymiezyłam ja i juz był koniec, sexownie z klasa, no miała to cos, sukienka nieweilu osoba podoba sie na zdjęciu ale wiem ze jak zobacza na zywo to beda w szoku. Ogólnie ja ja zamowiłam, cena mnie tez przeraziła....ale wymysliłam ze ja wypozycze. kosztuje to 2900 , wypozyczaja ci kiecke na tydzien, uwzgledniaja juz w tym czyszczenie , normalnei przyjezdzasz na przymiarki id.Stwierdziłam ze i tak jej pewnie nie sprzeedam więc raz sie zyje.... pozdrawiam
jupi! super napisz mi ile kosztuje jak bym chciała kupić masz fotki z przymiarki możesz wstawić i oni ją na mój rozmiar zamawiają nie wiem jak to wygląda

wiecie co! będą miałą tą suknie nie wiem jak ale ją chcę nie tak jak inne wczesniej, które "chciałam" ze względu na cenę ale co miałam Wam pisać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-03 o 22:15
Stary 2010-01-03, 22:12   #1851
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Krój bardzo ładny, ale materiał jak dla mnie zbyt świecący
Stary 2010-01-03, 22:13   #1852
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm powiem tak. U nas ministranci to gorzej niż hieny. Ustawią się tacy przy wyjsciu z kościoła z koszyczkami i liczą na coś od gości. a ja tego nie chcę, bo to okropnie wygląda i widac to na płycie i na zdjęciach. więc dostaną poi 20 zł (przewaznie 2 ich jest więc to duzo nie wyjdzie) no i zakaże im stac przy drzwiach-świadek to załatwi. 20 zł to i tak dużo, bo od gości by tyle nei nazbierali-w każdym razie ja nigdy neiw rzucam i naprawde rzadko kto wrzuca.
a ta normalnei to wiem, że się nie płaci. Szkoda, ze nie ma żadnych chłopców w rodzinie co sa ministrantami. To by oni służyli do mszy
Stary 2010-01-03, 22:14   #1853
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

JA też nie wiedziałam i na pewno bym nie zapłaciła, ale teraz musimy z tżtem tę kwestię przemyśleć. Albo zapytam siostry tżta, bo ona dwa lata temu brała ślub w tym kościele.

Ile mądrych rzeczy można dowiedzieć się z wizażu.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-01-03 o 22:15
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 22:15   #1854
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Tez się cieszę aczkolwiek wolałabym kupic jak będzie ciepło bo te moje puchnące paluchy i żeby nie okazało się, ze w dniu ślubu nie można założyć
U nas kościelnego na szczęście nie ma Ale są szafarze(wkurzają mnie oni, bo komunie rozdają i inne takie rzeczy, na ofiarę zbierają-no ale nie wiem czy na ślubach są-u siostry ich nie było. Więc na śluby chyba nie chodzą:P

i wymyśliłam, że czytania w trakcie mszy będa czytac moje kuzynki-14 i 15 lat Uczestnicza w różnych konkursach recytatorskich z sukcesami zreszta to ładnie przeczytają Już się zgodziły zresztą-tylko księdza muszę zapytać czy mogą czytać

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

pudło black ma 6
o ta Black sie czai, ale dobrze pamiętalam, że ona ma i sie tajniaczy
No braczki lepiej jak jest ciepło, bo jak odbieralismy to obrączka tz była luźna bo był mróz a wczoraj mierzyl i była idealna
A z tym czytaniem to fajny pomysłJA nie mam dzieci w tym wieku, tzn. mam, ale oni sa polsko-francuscy i czasem wypowiadaja polskie wyrazy z francuskim akcentem, mowie Wam jak zabawnie to brzmi

Cytat:
to połowa ceny będzie pewnie chyba taką drogą bym się bała wypożyczyć, może znajdę podobną gdzieś mam na to cały rok
ej a jakbys się ubezpieczyła - oc w życiu prywatnym i wali Cie co się stanie z suknia
Stary 2010-01-03, 22:18   #1855
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ej a jakbys się ubezpieczyła - oc w życiu prywatnym i wali Cie co się stanie z suknia
to jest plan:coje st:

mamo niech ją ktoś na all wystawi albo żeby w salonie mi się ją udało zamówić na wyprzedaży myślicie, że można ja na wiosnę juz zarezerwować i jak będzie wyprzedaż na jesień to będzie na mnie zcekał ten model salonowy?

Stary 2010-01-03, 22:20   #1856
paszczakx
Przyczajenie

Cytat:
jupi! super napisz mi ile kosztuje jak bym chciała kupić masz fotki z przymiarki możesz wstawić i oni ją na mój rozmiar zamawiają nie wiem jak to wygląda
Kurcze nie mam fotek z przymiarki bo z tego wszytskiego to zapomniałam zrobic, tez załuje bo juz powoli zapominam jak wygladałam ona jest cudna przez to ze ona sie tak subtelnie mieni, nie tak tandetnie tylko na tym gorsecie ma wyszyte takie kryształki i w słoncu to sie mieni....Sukienka jezeli chciałabym kupic to kosztowała 4800 zł... no niestety moze i bym na to uzbierała ale stwierdziłam ze to nie ma sensu, noi tak strasznie długo ja miałam na sobie ze panie w salonie poradziły mi ze jest mozliwosc wypozyczenia, kosztuje to własnie 2900, przyjezdzasz miesiac przed weselem , oni robia przymiarke i ja dopasowuja do ciebie normalnie, kiecke dostajesz w czwartek przed weselem i tydzien pozniej(tez czwartek) ja oddajesz.Pani mi powiedziała ze taka sukienke ciezko byłoby mi sprzedac z tego wzgledu ze jest bardzo dopasowana i nastepna osoba musisała by ja pewnie troszke przerabiac a to kosztuje tez ok 1000 zł.....noooo chyba wszystko ci powiedziałam, w kazdym razie jedz sobie do madonny i ja przymiez bo naprawde warto...
Stary 2010-01-03, 22:22   #1857
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, Black się nie tajniaczy no

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 22:23   #1858
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paszczakx Pokaż wiadomość
Kurcze nie mam fotek z przymiarki bo z tego wszytskiego to zapomniałam zrobic, tez załuje bo juz powoli zapominam jak wygladałam ona jest cudna przez to ze ona sie tak subtelnie mieni, nie tak tandetnie tylko na tym gorsecie ma wyszyte takie kryształki i w słoncu to sie mieni....Sukienka jezeli chciałabym kupic to kosztowała 4800 zł... no niestety moze i bym na to uzbierała ale stwierdziłam ze to nie ma sensu, noi tak strasznie długo ja miałam na sobie ze panie w salonie poradziły mi ze jest mozliwosc wypozyczenia, kosztuje to własnie 2900, przyjezdzasz miesiac przed weselem , oni robia przymiarke i ja dopasowuja do ciebie normalnie, kiecke dostajesz w czwartek przed weselem i tydzien pozniej(tez czwartek) ja oddajesz.Pani mi powiedziała ze taka sukienke ciezko byłoby mi sprzedac z tego wzgledu ze jest bardzo dopasowana i nastepna osoba musisała by ja pewnie troszke przerabiac a to kosztuje tez ok 1000 zł.....noooo chyba wszystko ci powiedziałam, w kazdym razie jedz sobie do madonny i ja przymiez bo naprawde warto...
a w jakim mieście kupowałaś bo cena też czasem różni się o 500zł między np krakowe a wrockiem nie wiem dlaczego zaraz policzę ile by kosztowała na wyprzedaży bo wiem jak tam liczą...

Stary 2010-01-03, 22:27   #1859
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
O ta mi się podoba:
http://moda.allegro.pl/item872594184...z_aniolem.html

Tymczasem dobranoc
bardzo ladnaWyobrażam sobie Ciebie w takiej

mierzyłam podobną, taką http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=28.411
ale mi nie siadła, za to tz sie podobała
Cytat:
Hmm powiem tak. U nas ministranci to gorzej niż hieny. Ustawią się tacy przy wyjsciu z kościoła z koszyczkami i liczą na coś od gości. a ja tego nie chcę, bo to okropnie wygląda i widac to na płycie i na zdjęciach. więc dostaną poi 20 zł (przewaznie 2 ich jest więc to duzo nie wyjdzie) no i zakaże im stac przy drzwiach-świadek to załatwi. 20 zł to i tak dużo, bo od gości by tyle nei nazbierali-w każdym razie ja nigdy neiw rzucam i naprawde rzadko kto wrzuca.
a ta normalnei to wiem, że się nie płaci. Szkoda, ze nie ma żadnych chłopców w rodzinie co sa ministrantami. To by oni służyli do mszy
o jak chamsko

Ej ja musze spac, bo jestem spiąca a wy mnie zagadujecie. Wstydu nie macie

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
to jest plan:coje st:

mamo niech ją ktoś na all wystawi albo żeby w salonie mi się ją udało zamówić na wyprzedaży myślicie, że można ja na wiosnę juz zarezerwować i jak będzie wyprzedaż na jesień to będzie na mnie zcekał ten model salonowy?
korku zadzwoń albo rusz dupeczke do salonu a nie gdybaj

Cytat:
Samoa, Black się nie tajniaczy no
to 6 rano stawiaj flaszkę, żebysmy wiedziały za co te życzenia
Stary 2010-01-03, 22:27   #1860
paszczakx
Przyczajenie

Cytat:
a w jakim mieście kupowałaś bo cena też czasem różni się o 500zł między np krakowe a wrockiem nie wiem dlaczego zaraz policzę ile by kosztowała na wyprzedaży bo wiem jak tam liczą...
Madonna w katowicach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości