|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek, sorki, że tak pytam, ale czy Ty masz zamiar komentować wszystkie wypowiedzi od początku forum????
|
#1023 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() mam troszkę wolnego czasu i tak jakoś wyszło...... chyba to nie problem?
|
|||
|
|
|
#1024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
Tygrysek - buty cudne i biżuteria również
|
|
|
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zdziwiłam się, że na to, co się pisze do Ciebie nie odpisujesz, ale komentujesz wszystkie stare wątki ![]() Pokażesz tą suknię jeszcze raz? ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Ja chyba jednak zdecyduję się na kupno w sklepie, nie ma to jak przymierzenie i zobaczenie "na nodze" jak będą wyglądać ![]() My zaproszenia napewno będziemy zamawiać, ale winietki ustaliliśmy, że zrobimy sami Tak samo z prezentami dla gości Też sama lepię aniołki z masy solnej
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
wow wy to jesteście dopiero zboczeńce
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A podziękowania dla gosci to chyba takie kartoniki z migdałami. Firma która je sprzedaje jest z Bielska więc akurat z miasta narzeczonego Może będzie można odebrać osobiście.
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-01-04 o 12:49 |
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie w Nowym Roku
Chciałam wam pokazać moją noworoczną faworytkę ![]() ![]() Ale, jeśli będzie pasować, to może zdecyduję się na szycie. Co o niej myślicie?
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jeszcze sypiasz? Po co! tyle czasu marnujesz:PA poważniej, to winietki i zawieszki mam już zrobione, na winietkach po potwierdzeniu przybycia wytstaczy nakleić dane gości i tyle. Zamaist to robić na 2 tygodnie przed ślubem, mam juz wszystkio poskładane na 7 m-cy przed. Teraz będę drukować i składać zaproszenia i można siedzieć spokojnie
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem jest ulepienie aniołków z masy solnej Ilość troszke przeraża, bo wyjdzie tego cosik ok. 90 sztuk, ale mam już 21 ulepionych, więc myślę, że do czerwca się wyrobię ![]() Z czasem tylko rzeczywiście bywa krucho, ale się staram Czasu jeszcze troszkę mam i liczę, że sie wyrobię ![]() Od lutego zaczynamy kurs przedmałżeński Nareszcie ktoś pomyślał i zorganizował go w tygodniu, a nie tak jak było poprzedniu, w weekendy Już mam ciary na samą myśl ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Ja też myślę o szyciu, ale okazuje się, że znalezienie dobrej krawcowej to graniczy z cudem normalnie!!! Po targach ślubnych mam się zamiar wybrać do krawcowej, żeby zobaczyć, jak szyje, bo jak na razie, to co mi polecały kumpele, jest...
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
ja posłuchałam swojego TŻ, który rok przed ślubem powiedział po co się spieszyć i co? teraz na wariackich papierach, bo nie dość że nie mam kiecki, to jeszcze chcę zrobić zaproszenia (na allegro moje wymarzone kosztują 5 zł a muszę mieć 100 szt). Więc przygotowuję się do ślubu, zaczyna mi się sesja i jeszcze obrona . I dostaję
Co do sukni też muszę uszyć bo do maja panie nie chcą mi zamawiać sukni, powiedziały, że nie zdążą . Edytowane przez Ahsa Czas edycji: 2010-01-04 o 13:11 |
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro pokażę je temu mojemu i zobaczymy ![]() Powiem Ci Ahsa, że mój Teżet miał takie samo podejście, mamy jeszcze dużo czasu. Teraz zostało ostatnie 5 miesięcy, a do załatwiania tyle, że... W niedzielę targi w Poznaniu Mam nadzieję, że nic nam nie pokrzyżuje planów i się na nie wybierzemy Może znajdę tam jakąś fajną sukienkę
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie "troszkę" za dużo. Niemniej sukienka mrobi piorunujące wrażenie Cytat:
|
||
|
|
|
#1035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
No cena jest koszmarna, dlatego nie stać mnie, żeby ją zamawiać w salonie. Nie mierzyłam jej jeszcze, ale gdyby okazała się dobra, to może zdecyduję się szyć ją u krawcowej. Tylko zastanawia mnie czy efekt będzie ten sam...
|
#1037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps. mój nowy wybor to 5700 na ebay, więc tylko szycie. |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kumpela rok temu szyła u babki, która do sukni, którą jej pokazała naniosła masę swoich poprawek, bo stwierdziła, że uszycie identycznej było by plagiatem ![]() A ja właśnie bardzo bym chciała, żeby mi uszyto dokładnie taką jaką pokażę na zdjęciu Problemem jest znalezienie dobrej krawcowej. W przyszłym tygodniu chcę jechać pod Poznań, podobno babeczka tam świetnie szyje!!! Się okaże, czy mi się spodoba również ![]() No i jeszcze czekam na namiary do podobno świetnej krawcowej, która niby szyje rewelacyjnie, ale nie mam pojęcia skąd ona jest ![]() Daję sobie dwa tygodnie na załatwienie sprawy ze sukienką Bo na końcu będę musiała brać, co będzie, a nie to, co mi się podoba
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
Biorę jeszcze ewentualnie pod uwagę suknię Papa Michel "Elaver" -tę przynajmniej mierzyłam i wyglądam ładnie, no i cena jest do zaakceptowania.
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już będzie wszystko leciało z górki Ja dzisiaj zabrałam się za szukanie po necie graweru na obrączki, zaproszeń, terminów kursów przedmałżeńskich, no i kursów tańca ![]() W tym miesiącu mamy zamiar jeszcze ustalić ostateczną listę gości i wybrać menu No i zamówić obrączki, garnitur i suknię Powoli będzie trzeba się też rozejrzeć za jakimiś bucikami ![]() Musze pogonić tego mojego z tymi winietkami Lepiej, żeby były już gotowe i leżały w oczekiwaniu na Ten Dzień, niż żebyśmy potem w biegu robili wszystko na szybko A co do sukni, to mam zamiar rozejrzeć się za jakimiś ciekawymi modelami Może cosik mi się spodoba i wtedy od razu kierunek krawcowa ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Mi też bardziej się podoba Maggie Sottero, ale ze względu na zaporową cenę nie jestem w stanie jej zamówić - mogę tylko szyć ze zdjęcia ryzykując, że nie wyjdzie taka jak chciałabym, albo mogłabym też zrobić kilka poprawek do sukni Papa Michel, troszeczkę ją upodabniając do MS, choć tu też ryzykuję... Ech...nie wiem co robić
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
myślę, że lepiej spróbować uszyć idealną niż z ładnej próbować na siłę zrobić idealną. Ja tak zrobię, pojadę do Wawy jak znajdę idealną to j a kupię (ocywiściew rozsądnej cenie) jeśli nie to szyję tą którą wybrałam ostatnio. jak to się mówi kto nie ryzykuje ten traci
|
|
|
|
#1044 |
|
Przyczajenie
|
Co sądzicie o mojej sukni?
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za opinie!Oczywiście będę szyła białą!
|
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
A jaką suknię w końcu wybrałaś?
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna! Co to za kolekcja Classy???? I mogę wiedzieć ile kosztuje?
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Susanna a możesz mi wysłać na PW namiary na tę firmę z Bielska od kartoników?
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękna
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

proszę podpowiedzcie mi co zrobić

Nareszcie ktoś pomyślał i zorganizował go w tygodniu, a nie tak jak było poprzedniu, w weekendy
Już mam ciary na samą myśl 

jak dla mnie "troszkę" za dużo. Niemniej sukienka mrobi piorunujące wrażenie