|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
mój kryzys przychodzi zawsze jak odwiedzam moją siostrę ![]() ma wspaniale, dwuskrzydłowe lustro, w którym można obejrzeć się z każdej strony... a to niestety powoduje, że widzę swój skrócony tył ![]() z przodu włosy sięgają mi za brodę i mam namiastkę tego, co obcięłam,a z tyłu króciusieńko.... i jak już mocno wbiję sobie w móżdżek, że wcale nie jest tak źle, że wcale nie mam jeża na głowie, tylko fryzurę ala z reklam pantene, to to nieszczęsne (absolutnie wspaniałe ![]() ale to jeszcze trochę... ja mu pokarzę |
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miałam mieć dziś wolne-posprzątać, poćwiczyć porządnie, a wieczorem wyskoczyć gdzieś z koleżanką bo nie mamy się kiedy spotkać, a ty sms, że szefunio chory i muszę iść do pracy i nici z planów ![]() no nic odbiję sobie innym razem! |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie... ale są tony śniegu, ulice oblodzone, a ja nie mam zimówek, więc nie szaleję i autko siedzi pod śnieżną pierzynką na parkingu
dobrze, że ja nie mam takiego lustra.. w ogóle mam to gdzieś... nie podcinam włosów co najmniej do marca, bo już mnie wkurza ta długość taka ni w 5 ni w 9 Cytat:
jak pracowałam w barze, to też potrafili do mnie zadzwonić o dowolnej porze żebym przyszła bo ktoś tam nie może.. oczywiście ja szłam jak cymbał, a później i tak mieli to w dupie ![]() dowiedziałam się co ze stażem - wydusiłam od PUP-u aneks do umowy no i zaniosłam do kadr
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Blondii to do kiedy masz przedłuzone?
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak mówiłam przed Nowym Rokiem - do 28.02 na razie, a później to nie wiem..
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie wydaje ze staz mozna raz przedłuzyc, ale na 100% nie wiem
|
|
#4869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pocieszam się, bo zostało już tylko 5-6 cm z przodu.... |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
wy tu sobie plotkujecie, a ja nad głupim projektem siedzę
chyba zrobię chwilę przerwy na sprzątanie jeszcze włosy muszę umyć, bo wciąż mam olej na głowie
|
#4871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę sama już nie wiem co sądzić o sprayu Joanny na mokre włosy nie ma żadnego efektu (może jedynie trochę ułatwia rozczesywanie) ale jak psikam go przed suszeniem to są nieco gładsze i błyszczące |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przez to wypadanie straciłam połowę objętości i teraz mam takie smętne strąki |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam egzamin 9 i 11 stycznia
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem kiedy mam egzaminy, ale jakoś nic mi się nie chce.. masakra jakaś... ostatnie 2 tygodnie mnie wycyckały z energii totalnie
![]() Bejjka, moje się zsianowaciły... nie wiem, myślę, że to wina nieodpowiedniej pielęgnacji ostatnio... ale nie miałam czasu dziś ostro się olejuję a później na olej jeszcze maska i naprawdę żegnam się z prostownicą
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie spróbowałam 3 Bita, wyszedł przepyszny tylko strasznie słodki
kawałek dziennie w zupełności wystarczy
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moim włosom nic już nie pomoże![]() nic mi nie mowcie o sesji...straciłam kontrolę co, gdzie i na kiedy
|
|
|
|
|
#4878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam obecnie tylko olejek ten dla ciezarnych i resztki ze slodkich migdałów.mam w planach kupic Pottersa szampon przeciwłupiezowy, kiedys mi pomagał, zapach co prawda obrzydliwy, bo wędzonki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej mamie też pasuje spray Joanny ale ona ma mało wymagające włosy Miałam się zastanowić czy wymienię się z Narkiem na spray z Garniera ale chyba zostawię ( mam nadzieję, że nie będzie zła , jeśli Ci zależy Narku na nim mogę go kupić jak będzie w kiosku tam gdzie go kupowałam i Ci wyślę) może go jakoś zmodyfikuje albo będę używać tylko razem z suszarką
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Biedna
![]() mnie też boli ![]() Cytat:
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz troche daje recenzji na KWC, bo mam wielkie tyły, ale powiedzicie mi, czy jak nie pamietam czy cos ocenialam czy nie i pisze recencje, jakos to bedzie wychwycone ze dalam 2 recenzje? czasami jest po kilka stron opinii i nie chce mi sie wszystkiego przeglądac
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ja też zawsze w nogi wcieram Możesz sprawdzić tylko swoje recenzje ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Tutaj http://www.wizaz.pl/kosmetyki/recenz...nt=motylek1007 Swoją drogą też muszę napisać recenzję kilku kosmetyków, ciągle o tym zapominam
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi z biochemi najbardziej podpasował olej tamanu i kwas hialuronowy (2%) daję go do kremów, mieszam z olejami - super jest (moja mama też sobie chwali).
Cytat:
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko odkuje się*finansowo to planuje większe zakupki tylko nie wiem co wybrać mazidła czy biochemię bo średnio opłaca mi się płacic za dwie przesylki muszę znowu ruszyć z akcją zużywania zaczętych kosmetyków, bo za dużo ich się wala po domu już
|
|
|
|
|
#4888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na niektórych filmikach już ma ich jakby trochę mniej, ciekawe czy używałam jakiś kosmetyków zwiększających objętość. Cytat:
Ostatnio próbuje z tym walczyć, ale już mi to weszło w nawyk...Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj zestaw Accent do brązowych włosów (bo wreszcie skończyłam odżywkę Timotei), więc jutro testowanko mam nadzieję, że moje rudawe końcówki będą po nim chociaż odrobinę bardziej brązowe.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-01-04 o 13:07 |
||||
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem... staż absolwencki to do roku czasu, a później można jeszcze odbębnić sześciomiesięczny staż dla bezrobotnych... generalnie chyba jest tak, że ustawa nie reguluje ile razy może być przedłużany staży, tylko wszystko zależy od środków UP i terminów
najważniejsze to żeby UP miał kasę na staż i żeby nie był przekroczony rok myślałam, że po nowym roku już będzie hajlajf w urzędzie, a tu się okazuje, że oni dalej goli no... a Ty jakie masz włoski? (nie nadrabiałam wątku toteż nie wiem )jeszcze chce mi się spać i poza tym już nic więcej mi się nie chce... ![]() Cytat:
można jedynie edytować swoją poprzednią, ale nie wiem ![]() kurde wizaż mi dłuższy czas nie działał, a teraz strasznie się muli
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
no w koncu "stare" wlosomaniaczki wrocily
![]() aj te kryzysy Nie wiem co na nie poradzic, ja po prostu przeczekuje. Tez mam czesto, z tego wzgledu, ze zle sciete, nie ukladaja sie, te farbowane jeszcze zniszczone, ale robie sobie kuc i mam wtedy to w d....ie. Na szczescie nie mam lustra dwyskrzydlowego i nie widze tego oplakanego efektu ![]() Politechnika (czyli moj TŻ) ma jeszcze tydzien wolnego A moje plany na dzis to zrobic w koncu kurs biblioteczny na uczelnie no i porobic sciagi z ekonomii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

jak pracowałam w barze, to też potrafili do mnie zadzwonić o dowolnej porze żebym przyszła bo ktoś tam nie może.. oczywiście ja szłam jak cymbał, a później i tak mieli to w dupie 

Mam egzamin 9 i 11 stycznia
dziś ostro się olejuję 

, jeśli Ci zależy Narku na nim mogę go kupić jak będzie w kiosku tam gdzie go kupowałam i Ci wyślę) może go jakoś zmodyfikuje
albo będę używać tylko razem z suszarką