|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() Co do nauki, też mam sesje i ja znów zupełnie tracę apetyt ![]() ![]() Co do faceta-no to nic tylko się cieszyć, że koleś poważnie myśli o życiu z Tobą ![]() ![]() ![]() A w ogóle to mnie choroba dopadła ![]()
![]() |
#3212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Aktualnego to oboje jesteście temperamentni ![]() ![]() I wracaj na właściwą dukanową drogę! Bo jak ciągle czytam, że ktoś grzeszył to jakoś moje grzechy mają dla mnie mniejsze znaczenie... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- I nawet nie waż mi się tego torta tknąć ![]()
![]() |
#3214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem co studiujesz ![]() ![]() Co do mojego Pięknego no faktycznie trafił mi się skarbek, a dzisiaj mamy drugą rocznicę! ![]() Niestety świętowaliśmy wcześniej, bo nie było możliwości by dziś się zobaczyć ![]() Kurcze ja mam się uczyć! Uciekam ![]() ![]() lanka a Ty już nam wracaj na dobrą drogę, bo widzę że ta 3 faza Ci coś nie idzie ![]() ![]() ![]()
start: 80 kg ![]() po I fazie: 76.1 kg ![]() aktualnie: 71 kg cel: 60 kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Isabelll Czas edycji: 2010-01-04 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dbaj o tego Skarbka no i gratuluję rocznicy ![]() ![]()
![]() |
#3216 |
Zadomowienie
|
Poczytałam o pandze, no faktycznie, zbrzydła mi. :P Ale nie poradzę, żarcia wywalać nie będę. Wiedząc jak powstaje większość jedzenia byśmy tego palcem nie tknęły, niewiedza jest czasem błogosławieństwem - tak twierdzi mój Kochany, jak mu się pożaliłam.
Ale, ale... Poszłam ćwiczyć na vacu, wracam po godzinie, a w domu czuć rybę. Co się okazało. Moje dwie kiciunie, bez trzeciego co spał, wyjęły 1 filet z durszlaka i się nim zajęły. Został mi jeden. I to będzie mój ostatni. :P Na kolacje kupię tuńczyka w sosie własnym... ^^
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Baty przyjmuje z pokora i zasluzenie. Posiedze na proteinach czystych w trybie 2/1 PW do wyjazdu na narty i zobaczymy. Potem najwyzej beda wegle, ale bez cukrow i tluszczow to moze mnie szlag nie trafi ![]() Aktualny to tak wyglada tylko na spokojnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
80kg 29 IX 2009 -67.4 kg 23 lI 2010 I od nowa 75,3-74,6 - 73,7- 72,8- 71,9-71,2 - i znowu 74,1 i tak do usmiechnietej smierci... Cel 62 kg Edytowane przez lanka Czas edycji: 2010-01-04 o 11:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zadomowienie
|
No tak, a większość jajek na rynku znoszą kury, które nie mają piór, nigdy nie widziały światła dziennego i nie potrafią używać nóg. Nie można popadać w paranoję. Ja jestem głodna!!! ^^
![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zadomowienie
|
Akurat jajka mam z chowu wolnego!
![]() Jem to co lubię/mogę i na co mnie stać... ![]() Wiedzę mam, dziś się wzbogaciłam jeszcze o pangę :P Całego świata się nie zbawi, a coś jeść trzeba! Tak czy nie... :3
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
raz doznałam zaszczytu oberzeć filmik nakręcony z kamery jak kełbasę produkują długo wegatareanką byłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Przyczajenie
|
Witam Was Drogie Dukanki w tym Nowym Roku
![]() ![]() Nareszcie udalo mi sie przebrnac przez wszystkie nowe strony... ufff, troche tego bylo. Gratuluje wszystkim dziewczynom, ktore zalaczyly swoje zdjecia! bogaczka, oliwkaaa, eliza, betii - ![]() ![]() Lanka - nie badz dla siebie taka surowa ![]() ![]() Ciesze sie bardzo, bo udalo mi sie namowic mojego meza na nasza diete. Dzisiaj jest jego pierwszy dzien. Tak chlopak przezywa, ze nawet w nocy cos gadal o diecie ![]() ![]() ![]() wiolqn - gratuluje udanego urlopu i nie ukrywam, ze troche zazdroszcze Ci tych temperatur i ogolnie wrazen ![]() Witam tez nowe dukanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Raczkowanie
|
A ja tej diety tak ściśle nie stosuję. Rano: serek wiejski, na zagrychę marchewka
![]() ![]() ![]()
#3226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie się podziało nasze samozaparcie, dyscyplina i chęć do walki?!
![]() |
#3227 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kiltii synti;16236326]wiesz wiolqn mogłaby napisać równie dobrze skrobię o ona w przeciwieństwie do nas nie ma problemu z jej dostaniem gorzej u nas w PL bo dziewczyny znalazły ją w kilku sklepach jak dobrze pamiętam ostatnio w jakimś sklepie w Krakowie ale to też jest opisane w wątku radzę przeczytać
Ale wiolqn nie napisała słowa o skrobii a ja nie pytam gdzie kto co kupił ale co jest podane w przepisach a tam JEST maka kukurydziana wiec bardzo prosze czytać to co "nowe" dukanki piszą zanim każecie cokolwiek nam czytać. Bo ja czytać umiem i własnie mąkę kukurydzianą wyczytałam w przepisie na chleb dukana. |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Martelinka;16246739]
Cytat:
![]()
![]() |
#3229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maka dozwolona nie jest. Skrobia ma lepsze wlasciwosci wiazace wiec zuzywa sie jej mnie niz maki i dlatego jest dozwolona. Przejrzalam fotki dziewczyn. Pieknie. Gratulacje za wytrwalosc. Didier czy mnie wzrok zmylil czy ty w koncu spadek jakis zaliczylas? wieczorem wstawie swoje nowe a wmiedzyczasie tak poswiatecznie
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawde, im mniej sie wie tym lepiej w tym przypadku ![]() ja lata cale nie jadlam miesa, czasem kurczaka ale to moze ze 2 razy do roku, Dukan mnie troche przymusil ale tez jem drob ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
jej zauwazylas ... ![]() dopiero teraz dziewczyny zrozumialam, jak to jest miec motywacje do walki, teraz was dopiero na 100 procent rozumiem ![]() no i to jest zarabiste uczucie i chcialabym aby zostalo ze mna dluzej ![]() wiolqn - zarabiscie wygladasz ![]() Edytowane przez Didier Czas edycji: 2010-01-04 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mogę prosić o poradę?
zastanawiam, czy są tu dziewczyny, które trenują względnie dużo w ciągu tygodnia? mam ponoć w miarę normalną wagę, ale zależy mi bardzo na zbiciu BF i zastanawiam się właśnie nad sposobem jedzenia. dieta wygląda fajnie, jednak mam pewne obawy, ponieważ chyba potrzebuję jednak węglowodanów, mam nienajgorszy metabolizm i przy ograniczaniu ich do zera, kg będą mi spadać jak przy głodówce, a tego wolałabym uniknąć, bo mam niestety skłonności do przesady. czy taka dieta w moim przypadku ma sens? a może zmodyfikować tylko sposób żywienia i opierać się stale na czymś w rodzaju III-IV fazy? przy dostarczaniu ok. 3000-3500 kcal (w tym fastfoody i słodycze) nie tyję, ale moja waga też nie spada ;-) do tego bardzo lubię produkty białkowe, stąd moje zainteresowanie tematem. co o tym sądzicie? byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie porady!
#3233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A makrelkę wędzoną możesz jeść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
Nie ma w niej za dużo soli?
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 Edytowane przez Berlinianka Czas edycji: 2010-01-04 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zadomowienie
|
Jednego na pewno nawet nie liznę
![]() ![]() ![]() Wiolqn to nieźle dałaś radę ![]() Eliza dzięki za wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy sporym wysilku fizycznym potrzebujesz wegli jak najbardziej. a 3000-3500 kcal to duuzo. Normalnei babka potrzebuje max 2500. Jak odstawilabys fastfudy i ograniczyla slodycze to pewnie waga sama by zaczela spadac. Darowalabym sobie I i II faze, a zaczela III i IV. Pomoga ci ograniczyc nadmiar tluszczu i cukrow prostych i pewnei to juz wystarczy bys zaczela chudnac. W dni okolotreningowe mozesz jesc proteinowe posilki by dostarczyc miesniom budulca
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam wszystkie Dziewczynki (bo rodzynek najwyraźniej się wykruszył ) zaroiło nas się tutaj, że ho ho . . sama też zaraziłam kilka osób tą dietą . . . grono się powiększa. Tylko jakoś nerwowo i napięta atmosfera się porobiła na naszym wątku ![]() Dziś pierwszy dzień po urlopie, ponad dwa tygodnie mnie nie widzieli, to dziś same miłe rzeczy słyszę, no i jak tu się nie odchudzać ![]() Motywacja na korytazru się unosi normalnie ![]() Życzę więc tych spadków, żeby i Wam było tak miło, jak mi dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiolqn, faktycznie wyglądasz zarąbiście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wyniki juz dawno odebralam ale tak czytam czytam i nic nie moge skumac, w piatek ide do gina to sie dowiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.