|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
po prostu Łinli
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
dzień dobry
![]() nie mogłam spać do 3, tak to jest w wolne dni siedziec po nocach, później jak czas do pracy to cieżko się przestawić z powrotem. Na szczescie sluzbowy telefon ma głośniejszy dzwonek niż mój osobisty, szef mnie obudził że mam być wcześniej ![]() trzymajcie za mnie kciuki, bo od dzis masa nowych obowiązków do przejęcia w pracy ![]() na M*A*D promocja -25% ![]() ![]() miłego dnia ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2010-01-04 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Wtajemniczenie
|
Yo
![]() ![]() Uff, w tydzień, jak mnie tu nie było natłukłyście 25 stron ![]() ![]() Praniuszku gratulacje ![]() Aljaka, Domi kocham Wasze avki ![]() Violl przepraszam za tak długi brak odzewu. Jednak nie zdecyduję się na rozbiórkę (jeśli jeszcze jest), wynikła mi pewna...sytuacja, której wnikliwe opisywanie sobie w tym miejscu podaruję, bo i tak macie już dość mojego narzekania. W każdym razie bardzo dziękuję za pamięć ![]() Lemi ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za życzenia i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was ![]() ![]() ![]() Dziękuję Winly i Is za założenie nowych fajniusich wątków, wpiszę się, jak tylko wrócę do lbn i wygospodaruję trochę czasu ![]() Co do "świąt" sensu largo, napiszę tylko, że to było piekło, z przyjemnym, acz o wiele za krótkim sylwestrowym wycinkiem ![]() ![]() ![]() Domi przyznaję, że Twoje 'ósemki' dają radę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I się pochwalę- dostałam (zgadnijcie od kogo ![]() ![]() ![]() ![]() A zaraz idę sobie kupić pompona, znaczy się beret z pomponem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oki, już uciekam, do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze ![]() ![]() Bedziesz cos organizowac z MAD? ![]() Eve ![]() ![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Hexxiaczku, widzialaś mego posta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Paula
![]() ![]()
#2436 |
Zakorzenienie
|
A na tym osiedlu to ja mam robic za pana Aniola (Alternatywy), czy w ogole nie zostane wpuszczona za brame?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeść, wróciłam
![]() Nie mam siły nadrabiać, jestem kompletnie wyrwana z kontekstu, siedzę w pracy przy biurku i mnie buja jeszcze ![]() ![]() ![]() Ale oczywiście w życiu nie może być zbyt różowo. Tuż przed Świętami dostałam informację, że 26 stycznia mam paskudny egzamin i do tego czasu będę raczej offline ![]()
![]() |
#2438 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dzieńdoberek
![]() Winly ja wiem że ciężko, szczególnie obrona i pisanie tego g*** zniechęca, ale serio postaraj się wytrzymać. Moja historia podobna do Hexx. Ja skończyłam moje 3-letnie licencjackie normalnie, ale potem bronić mi się nie chciało i stwierdziłam, że za pół roku się obronię. Zorganizowałam się dopiero po trzech latach. Do tego czasu zmienił się program nauczania i musiałam nadrabiać różne zajęcia nawet z pierwszego roku ![]() ![]() Evelinko ![]() A 8 to nie moje, chyba Curry to wymyśliła w lecie, a potem sama przestała ćwiczyć ![]() ![]() I proszę mnie też do działeczki dokoptować ![]() Pan Anioł ![]()
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Givenchy Organza Lacoste Touch of Pink Guerlain L'instant Burberry Burberry Classic Clarins Par Amour Toujours-ale nie wiem czy czasem go nie mialas ode mnie,probowalas? Dior Addict Cartier Must Baby Doll La Perla J'aime Issey Miyake L'eau D'issey to bylby moje typy do przetestowania ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-01-04 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja lubię warszawską klubokawiarnię ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Hexx nic sie nie stalo, tak myslalam, ze nie zauwazylas. dziekuje
![]() ![]() Tz poszedl do pracy i jestesmy same. Zastanawialam sie nad spacerkiem, ale troche sie boje bo po ostatnim (kiedy bylo o wiele cieplej) mala miala katar, i teraz ma lekko przytkany nosek. i dzis tak ziimno u nas. i snieg zaczal padac- to juz na pewno nie pojdziemy, Wiki sie boi sniegu nadal, choc ostatnio probowalam ja przelamac, ale nic na sile. jak upadla to myslalam ze z siebie wyjdzie hehe. ale jak z Tz kopalismy sniegiem to sie cieszyla, jak sie rzucalismy sniezkami to tez. ale nie chciala lepic kulek. jutro ma byc cieplej to pojdziemy. ide nadrabiac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesteście niemożliwe ![]() edit: Mariola już Cię o to pytałam, ale przy tej produkcji postów pewnie nie zauważyłaś. Pisałaś, że etiaxil Cię podrażnił i że wracasz do starego dobrego SVR... możesz powiedzieć do jakiego konkretnie? ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-01-04 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Rozeznanie
|
przyszłam tylko się przywitać
![]() ![]() nie mam niestety czasu ani pisać ani nadrobić zaległości ![]()
#2445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ładna okolica chociaż? No bo tak w ciemno kupować to wiesz... Nie to co minerały ![]() Poza tym skoro tyle chętnych to własna Poczta też by się przydała, przynajmniej żadna przesyłka by nie zginęła. Angel, dziękuję przesyłka dotarła. ![]() Il to postaram się przejrzeć zbiory i wrzucić opisy na LaurEss. Cześć Ev i Fanko. Ev najgorsze masz już za sobą i na jakiś czas spokój ![]() Fanko, jak ja Ci zazdroszczę, nie dość że ciepło to jeszcze łódka, co prawda na łódce robię tylko za pasażera, ale przyjemności nic to nie ujmuje Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2010-01-04 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Hanneke;16248087]Ładna okolica chociaż? No bo tak w ciemno kupować to wiesz... Nie to co minerały
![]() Poza tym skoro tyle chętnych to własna Poczta też by się przydała, przynajmniej żadna przesyłka by nie zginęła. Hanneke nie wiem...nie widzialam jeszcze...tak sobie.....dumalam....:hah aha:.. ![]() ![]() Fanka Fiorda jak bylo? nasi goscie mowili ze popadalo troche jak nas nie bylo, zreszta jak stracili satelite to dzwonili jeden za drugim... Ale i tak caly czas +20 C jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Angel - ja pisałam o Forever i wstawiałam link do niego, nic nie pisałam o SVR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Winly właśnie ktoś organizuje Chance Chanel'a na zakupowym o TUTAJ, ale bez flachy
![]()
#2449 | |||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam do was
![]() Cytat:
![]() ![]() nie będziemy krzyczeć z okien jak nieokrzesane baby... my damy jesteśmy... zamontujemy sobie słup na środku, odprowadzimy od niego żyłki łączące wszystkie okna, każde z każdym, powiesimy na żyłce pojemnik na listy i będziemy przesyłać ![]() Cytat:
![]() ![]() Super prezent dostałaś! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A własna poczta to byłoby to! Od razu mówię, że ja w okienku siedzieć nie będę ![]() Cytat:
Właśnie dzwonili ze szpitala, że zwolnił się termin na 7.01. i chyba moja mama będzie miała ten zabieg teraz, a nie 14.01. Ale może i dobrze, im wcześniej tym lepiej. A no i dostałam tel od mojej fryzjerki, że nie wraca do pracy po urlopie bo jest w ciąży ![]() ![]() ![]() Domi ![]() ![]() acha! byłam dzisiaj w Auchan i kupiłam dwie Glorie, już ja zobaczę co to za cudo ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-01-04 o 14:33 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Hann, dziękuję bardzo
![]() mój niewielki zbiorek, a właściwie nasz ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- i jeszcze liścik z Lulua Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy trzymać kciuki ![]() No to możesz mnie tam zabrać, jak przyjadę. Ale moje plany trochę się zmieniły. Nie przyjeżdżam 25 stycznia, tylko 31 stycznia i nie na tydzień, tylko na dwa tygodnie ![]() Acha, i wylicytowałam dandeliona, za 13,5 dolara ... australijskiego ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-01-04 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fanka witaj i pokaż zdjęcie ![]() Evelinek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
Kamila, ale będziesz na wizażu podczas pobytu w Warszawie...?
![]() ![]() Frenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-01-04 o 15:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ muli ... Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-01-04 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
muli strasznie...
zglodnialam, ide cos wszamac i kliknelam sobie ta komodke ![]() jesli w tym tygodniu nie dojda dwie przesylki zagraniczne wyslane 10 grudnia, zaczne sie niepokoic... ale mam cicha nadzieje ze dojda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
jeju co się dzieje ??? stęskniłam się i nie mam jak o tym oznajmić ..wio ośle
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Kamila nie rób mi tego..weż lapka..będziesz nocami w łóżeczku znami plotkowała a nie żebrała o klawiaturę z bakteriami od kogoś ![]() ![]() ![]()
#2457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, weź lapka, weź lapka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No przecież nie miałam na myśli jakiegoś internetu nie wiadomo gdzie, tylko kabel w pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Osioł bacika się wystraszył..dwa razy tego samego posta pociagnął byle bacikiem po tyłeczku nie oberwać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.