Moje ogniwkowe twory biżuteryjne - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 13:08   #91
ayumi88
Rozeznanie

Dot.: Moje pierwsze twory biżuteryjne

Bardzo mi się podobają i 1 i 2 dla szefa.
ayumi88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 17:29   #92
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

przejrzałam cały wąteczek, przeczytałam o Twoim wahaniu, o władowanych pieniążkach, nie jesteś sama wiekszosć z nas włożyła dużo kasy i serca w to co powstało, a u Ciebie wszystko ładniutkie, przepraszam, ze nie podaje przykładów, ale dużo tego tutaj i tak na prawde wszystko mi się podoba, pozdrawiam serdecznie i w nowym roku życzę jeszcze wiecej zamówień- bo jak pisałaś troche ich dostałaś więc nie jest chyba aż tak źle ściskam
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-23, 21:53   #93
monka1123
Rozeznanie

Bardzo ładne biżutki robisz
Podoba mi się dużo z tych wzorków, np. te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1257196363
monka1123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-24, 12:22   #94
ollccia
Zadomowienie

Heurek - dziękuję Nie wiem tylko czy to postęp w pracach czy postęp w fotografowaniu Osobiście chyba stawiałabym raczej na to drugie, ale nie będę się upierać
Yori - trafniej bym tego nie ujęła...
Ayumi - dziękuję
Marta - miło mi bardzo, że do mnie zajrzałaś Jeżeli chodzi o zamówienia świąteczne, do trochę mi się ich zebrało, ale prawda jest taka, że połowę biżu zamówiła moja koleżanka, która zapadła na ciężki przypadek uzależnienia od Swarków i nie dość, że sama wzięła ode mnie chyba 1/3 moich tworów, to jeszcze całą żeńską część rodziny postanowiła obdarować A drugą połowę zamówił mój szef, który też stwierdził, że kolczyki u mnie pozamawia i będzie miał wszystkie rodzinne baby z głowy... Przytrafiło mi się jeszcze kilka okołoświątecznych tworów zamówionych przez znajomych znajomych, ale to raczej pojedyncze przypadki. Niestety ilość pieniędzy włożona przeze mnie w materiały ciągle rośnie i pociesza mnie jedynie fakt, że stosunek wydanych pieniędzy do odzyskanych po pozbyciu się tworów trochę się zmniejsza Niestety bizneswoman żadna ze mnie, bo nadal za słabo się cenię, ale tak mi jakoś głupio zdzierać z ludzi... Rodzina mnie tylko op***nicza, że w ogóle nie cenię swojego czasu, i że jak coś jest za tanie, to znaczy, że fatalnej jakości... No ale co ja na to poradzę? Jak się za drogo wycenię, to znowu nikt nic ode mnie nie weźmie i koło się zamknie... Ale póki co, bardziej traktuję tę moją działalność jak hobby niż źródło utrzymania, więc mam nadzieję, że konto w banku jeszcze trochę tej mojej rozrzutności zniesie
Monka
- dziękuję

Korzystając z okazji, że udało mi się wpaść na Wizaż w czasie przedświątecznej gorączki, chciałam życzyć wszystkim Forumowiczkom zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Narodzenia Pańskiego, tonących, mimo panujących za oknem szaleństw pogodowych, w mnóóóóstwie pięknego, białego, skrzypiącego pod stopami śniegu, Gwiadora z worem prezentów oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej, a w nadchodzącym Nowym Roku - dużo weny i biżuteryjnego natchnienia, wielu zadowolonych klientów i kwitnącej sprzedaży w galeriach
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 19:21   #95
ollccia
Zadomowienie

Święta, Święta i po Świętach...
Ale to wcale nie przeszkadza, żeby pokazać drugą część mojej okołoświątecznej radosnej twórczości biżuteryjnej

1. Błękitna laguna
Kolczyki i wisiorek wykonane z fasetowanych kul oraz nieregularnej bryłki przepięknie wybarwionego kwarcu niebieskiego, kryształków Swarovski bicone w kolorze Indian Sapphire oraz satynowanego srebra.
2. Koralowiec - zamówienie dla szefa
Kule czerwono-rudego korala na srebrnych płatkach.
3. Impresje- zmienione zamówienie dla szefa (te bardziej turkusowe turkusy )
Kolczyki i wisiorek z kostek "turkusowej" chryzokoli oraz łańcuszków chainmaille. Gdyby kogoś interesowało, skąd wzięła się nazwa, uprzejmie wyjaśniam - od obrazów Monet'a
4. Lazurowe wybrzeże
Kryształki Swarovski avant-garde w kolorze Indicolite na srebrnych łańcuszkach.
5. Złoty deszcz
Nie ma się czym chwalić, ale i tak pokażę Kolczyki i wisiorek z kryształów Swarovski pear w kolorze Golden Shadow. Bigle i krawatka - srebro pozłacane. Krawatka do wymiany na bardziej masywną, ale ponieważ w sklepie w Pn mieli tylko takie, chwilowo musiałam się zadowolić taką delikatną. Na szczęście udało mi się ją zacisnąć na dużym krysztale
6. Motylki
Dwie pary klipsików dla małych dziewczynek: motylki Swarovski 6mm oraz Swarovski bicone w kolorze Fuchsia. Przekładki srebrne, klipsy posrebrzane. Nie wiem czy siedmiolatki będą coś takiego nosić, ale zamówienia na różowe motylki dostałam od 2 osób, a teraz jeszcze mam trzecie na motylki Golden Shadow... Rodzice chcą, to zrobię. W końcu "nasz klient, nasz pan"... Przynajmniej do pewnego momentu...

1.Załącznik 2744909 2.Załącznik 2744910 3.Załącznik 2744911 4.Załącznik 2744912 5.Załącznik 2744913 6.Załącznik 2744914Załącznik 2744915

Edytowane przez ollccia
Czas edycji: 2009-12-27 o 19:22
Stary 2009-12-27, 19:45   #96
maueczarne
Raczkowanie

Błękitna laguna prezentuje się bardzo ładnie. Zwłaszcza wisior mi się podoba bo ta bryła jest przecudna Nie wiem czy to wizaz tak skopal zdjęcia czy co, ale wydaje mi się, że one same w sobie coś mają. Drażni mnie to tło ziarniste przy oglądaniu i trochę bym właśnie zdjęcia odszumowała.
Aaa i na koniec, te motylki myślę będą jednak noszone. Moje małe uczennice noszą takie słodkie mała kolczyki w kształcie motylków, gwiazdeczek itp. Czasami nawet ze Swarków.
Stary 2009-12-27, 20:51   #97
lwica83
Wtajemniczenie

Ollccia u mnie motylki też ostatnio zrobiły furorę jednych nawet nie sfotografowałam, ale właścicielkę znam więc jeszcze będę miała okazję ale czy klipsy to nie wiem... u mnie wkręty biorą górę (sztyfty miałam na mysli chyba jeszcze mi potrawy ciążą na żołądku)
lwica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 22:48   #98
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati

Cały wrzucik świetny ale https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261937899 te są najlepsze ach ten kolorek i kształt śliczne są.
kasia_kati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 02:08   #99
ollccia
Zadomowienie

Maueczarne - Wizaż skopał tylko jakość zdjęć, ale tło tak wygląda naprawdę, bo podkładem jest biała połyskująca kartka z fakturą. Niestety jest to jedyne białe tło, jakie jestem w stanie okiełznać i doprowadzić do białości w PS. Zwykła biała kartka nie da się tak wybielić, a ja jestem zbyt leniwa na to, żeby wycinać kolce albo tło gąbką/łatką traktować Poza tym fotki robię zazwyczaj tuż przed oddaniem, więc na dworze niekoniecznie jest jasno, a srebra nie oksyduję i muszę potem tak obrabiać zdjęcie, żeby tło było w miarę białe, ale srebrne elementy nie świeciły za bardzo... Wydawało mi się, że ta ziarnistość właśnie dodaje lekkiego smaczku fotkom, ale może mi się tylko wydawało Popytam znajomych, pozbieram opinie i pomyślę co z tym dalej zrobić
Lwica - niestety dziewczynki, dla których motylki były robione nie mają uszu poprzebijanych i z tego co wiem, raczej nie będą miały w najbliższym czasie, więc są zmuszone nosić klipsy. Dlatego właśnie się zastanawiałam, czy będą je nosić w ogóle... Bo co innego, jak się dziecku takie malutkie kolczyki na sztyftach założy i nie trzeba się nimi przejmować, a co innego klipsy, które łatwo zgubić. Ale wola rodzinki, najwyżej małe oprotestują biżu
Kasia_kati - ja też lazurowe kolczyki najbardziej lubię z tego wrzutu, ale przyznam się szczerze, że nie miałam na nie wizji do końca... Kupiłam Swarki bo mi się strasznie kształt i kolor spodobał (i mam nadzieję, że nowej właścicielce będą pasować - ona ma burzę loków wokół głowy, więc myślę, że w takiej formie kolce będą ok ) ale jakoś nie miałam do końca natchnienia na nie Poza tym czas mnie gonił i końcówka srebra i wyszły tak jak widać. Efekt mam nadzieję nie jest najgorszy
Stary 2010-01-02, 12:20   #100
ollccia
Zadomowienie

Witam wszystkich poświątecznie i zimowo w Nowym Roku I od razu się pochwalę - tym razem nie tym, co sama zmajstrowałam, ale tym, co potrafi nasza kochana Matka Natura Wrzucam kilka fotek zimy u moich rodziców - pierwsze zdjęcie to widok z mojego pokoju w domu rodziców, reszta to fotki lasu i łąki, gdzie wychodzimy na spacery z psami Jak widać, Matka Natura opiera się jeszcze tym wszystkim dziurom ozonowym i efektom cieplarnianym, i nasza polska zima bywa jeszcze od czasu do czasu zimą z pięknym śniegiem Szkoda tylko, że mróz już okien nie maluje...
PS. Mam nadzieję, że jak się kiedyś własnego domu dorobię, to również będzie stał wśród takiej pięknej przyrody

Załącznik 2757068Załącznik 2757069Załącznik 2757070Załącznik 2757071Załącznik 2757072
Stary 2010-01-02, 12:56   #101
lwica83
Wtajemniczenie

ojj jakie widoki ja też tak chcę... a za oknem mam drzewo i kolejny blok
Stary 2010-01-02, 13:02   #102
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati

ach , przepiękne widoki
Stary 2010-01-02, 14:49   #103
ollccia
Zadomowienie

Nom, widoki przepiękne Ale co się moja mama naawanturuje, że do autobusu trzeba iść kawał drogi, i że w ogóle na za***iu mieszka, to nasze... Najbardziej się wścieka, że ma "kawał" ogrodu do uprawiania, a jak latem dzwonie ok. 23 do rodziców pogadać, to się okazuje, że mama z konewką lata, po deszczu krzaki podlewa i nie można jej do domu zagonić, a tata z psami na tarasie siedzi... I bądź tu mądry człowieku...
Lwica - ja w Poznaniu mam za oknem widok na drugą oficynę w mojej kamienicy, a słońce zagląda do mnie dopiero od końca marca, jak się trochę na nieboskłonie podniesie i świeci ponad oficyną... Jedyne szczęście, że mam okna od południa, bo sąsiedzi z tej oficyny naprzeciwko mają wszystkie okna północne i u nich to dopiero egipskie ciemności panują... Także, jak już wyżej pisałam (nie wiem tylko, jak to zrobię), kiedyś zamierzam zaszyć się wśród łąk, pól i lasów, a jeszcze jakby jakaś woda się w pobliżu znalazła to wcale bym się nie obraziła A na razie pocieszam się wizytami u rodziców
Kasia_kati - wydaje mi się, że u Ciebie w okolicy powinny być podobne widoki, bo moi rodzice w ZG mieszkają

Edytowane przez ollccia
Czas edycji: 2010-01-02 o 15:15
Stary 2010-01-02, 15:21   #104
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati

Cytat:
Napisane przez ollccia Pokaż wiadomość
Kasia_kati - wydaje mi się, że u Ciebie w okolicy powinny być podobne widoki, bo moi rodzice w ZG mieszkają
A no w okolicy całkiem ładnie , te lasy takie białe w tej chwili, zima pomimo,że brrrr zimna potrafi być piękna ale widoków z okna juz takich pieknych nie mam
P.S. To Ty jesteś Lubuszanka
Stary 2010-01-02, 15:35   #105
ollccia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kati Pokaż wiadomość
A no w okolicy całkiem ładnie , te lasy takie białe w tej chwili, zima pomimo,że brrrr zimna potrafi być piękna ale widoków z okna juz takich pieknych nie mam
P.S. To Ty jesteś Lubuszanka
Hmm, ja to taka ogólnopolska jestem Pochodzę spod Lublina, 20 lat temu rodzinnie do ZG się przeprowadziliśmy, a od 8 prawie lat w Poznaniu mieszkam Ale w ZG często bywam, więc taka pół-krwi Lubuszanka ze mnie jest
Stary 2010-01-02, 16:05   #106
ollccia
Zadomowienie

Wrzucam taką małą radosną twórczość artystyczną w tematyce zimowej - obrazek, który wyhaftowałyśmy z siostrą jako prezent choinkowy dla rodziców jakieś 10 lat temu Zdjęcie dość średniej jakości, bo haftowanka wisi na ścianie za szkłem, ale jakby się kto pytał, to jest to młyn wodny

Załącznik 2758002

I jeszcze dopiero co sfotografowany prezent tegoroczny dla mojej siostry - zakładka do książki z bordowym jadeitem soocho

Załącznik 2758003Załącznik 2758004Załącznik 2758005
Stary 2010-01-03, 10:08   #107
heurek
Wtajemniczenie

Mama 60, żebyśmy mogły napisać coś o Twoich pracach musisz założyć własny wątek, teraz zaśmiecasz koleżanki

Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje

heurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 11:36   #108
mama60
Raczkowanie

Witam i przepraszam ,że zajęłam cudzy wątek,ale napisałam ,że nie wiedziałam jak to się robi,jestem poczatkująca w kontaktach na blogach i dopiero się uczę .Jak widać na zasadzie prób i błędów.
Mira.
mama60 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 12:06   #109
Dora47
Rozeznanie

Wrzucik z 27.12. cały śliczny, dla siebie wybrałabym :błękitną lagunę i koralowiec piękna klasyczna biżuteria https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261937899
i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261937899
Zimowe fotki są przepiękne
Dora47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 12:09   #110
ollccia
Zadomowienie

Mama - nie szkodzi Zaraz napiszę do moderatora, żeby przeniósł Twoje fotki do nowego wątku
Dora - dziękuję
Stary 2010-01-03, 12:54   #111
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Piękne widoki..... ehh.. chciałabym też kiedyś mieć takie obrazki za oknem

A ostatnia zakładka jest przyjemna Z chęcią bym ukradła ;]

mama60 - ale wizaż to nie blog! to forum....... przepraszam, musiałam, ale rozśmieszyło mnie nazwanie forum blogiem
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 15:08   #112
lwica83
Wtajemniczenie

Ollccia te elementy zakładki można gdzieś kupić? czy sama klepałaś? jeżeli kupiłaś to zdradź tajemnicę
Stary 2010-01-03, 18:53   #113
ollccia
Zadomowienie

Lwica - podstawa zakładki jest posrebrzana, znaleziona w BS I szczerze mówiąc, jakoś w ogóle nie miałam na nią natchnienia, tym bardziej, że siostra sobie kolor bordo zamówiła (nie wiedząc co w ogóle dostanie ) i niestety tylko takie kamienie udało mi się wyszukać...
Dlatego tym bardziej cieszę się Moniko, że się podoba

A co do zimowych widoków, to korzystając z okazji i poprawy pogody za oknem udałam się dzisiaj na dłuuuugi spacer z futrzakami i aparatem, także mogę jeszcze trochę śnieżnej przyrody pokazać Nie mogę tylko odżałować, że szadź się u nas nie pojawiła, bo po drodze do Pn wszystkie drzewa wyglądały jak z lodu wykute...

Załącznik 2761109Załącznik 2761110Załącznik 2761111Załącznik 2761112
Załącznik 2761113Załącznik 2761114Załącznik 2761115

A tak wygląda psie szczęście

Załącznik 2761120Załącznik 2761117Załącznik 2761116

PS.1. Niestety od dłuższego czasu mam poważny napad braku natchnienia biżuteryjnego i nie wiem kiedy jakieś nowe prace wrzucę, więc pokazuję fotki tego, co mi obecnie radość biżutkowania zastępuje
I z góry przepraszam za ten wysyp zdjęć nie-na-temat

PS.2. Chwała temu, co ocieplane kalosze wymyślił...

Edytowane przez ollccia
Czas edycji: 2010-01-03 o 18:57
Stary 2010-01-03, 19:14   #114
zuteria
Rozeznanie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1262540513 Śliczne zdjęcie Olciu
Wyobrażam sobie ile radochy musiało Ci sprawić na żywo oglądanie tego psiego szczęścia

EDIT: Aha, no i weno wracaj!

Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz

Edytowane przez zuteria
Czas edycji: 2010-01-03 o 19:15 Powód: zapomniałam
zuteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 20:04   #115
ollccia
Zadomowienie

Zuteria - dziękuję Zdjęcia robiłam raczej mało "artystycznie", bardziej jako zimową pamiątkę, jednak jak na mój całkowity antytalent do fotografowania i warunki - obsługa aparatu jedną ręką, obsługa 2 psów drugą ręką to ta fotka faktycznie nawet fajnie mi wyszła I do tego całkowicie przez przypadek No i niestety zdjęcia kompletnie nie oddają tej psiej radości z powodu "odpowiedniej rasowo" pogody... Chyba bym musiała filmy zacząć nagrywać, a najlepiej jak psy wyjdą na pierwszy w roku śnieg w ilości większej niż 5cm. To dopiero jest szaleństwo... A nie, takie wychodzenie na spacer w deszczu i około-wiejskim błocku po psi brzuch i nasze kolana...
Stary 2010-01-04, 10:08   #116
lwica83
Wtajemniczenie

achhh aż miło popatrzeć na te widoczki... zdjęcia są baaardzo zimowe normalnie zazdroszczę (wiem powtarzam się ale tylko moge do monitora powzdychać)
a i za odpowiedź dziękuję
Stary 2010-01-04, 20:19   #117
heurek
Wtajemniczenie

A tam widoki, jak to zima ale piesy, piesy kochana to masz wspaniałe

Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje

heurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-04, 23:06   #118
ollccia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heurek Pokaż wiadomość
A tam widoki, jak to zima ale piesy, piesy kochana to masz wspaniałe
A dziękuję pięknie w imieniu piesów Nie da się ukryć, że hasiory ogólnie rasowo są przepiękne (chociaż ta nasza sunia-tłuściocha to taki husky-piąta woda po kisielu ), a szczególnie fajnie wyglądają w takim właśnie zimowym krajobrazie, ale polskie lato to dla nich straszna męczarnia... Pomijając już fakt gubienia ton futra prawie cały rok, to bywa nawet, że jak jest za gorąco, to po 3 minutach spaceru robią w tył zwrot i do domu Szczerze mówiąc nigdy posiadania husky nie planowaliśmy (naszym ogólno-rodzinnym marzeniem był zawsze nowofundland ), a oba psy trafiły do nas całkowicie przypadkiem w odstępie chyba 8-9 lat i gdybyśmy się mieli sami decydować na tę rasę to chyba byśmy się nie namyślili... Szkoda psów na nasze warunki pogodowe... Rodzice mają jeszcze o tyle dobrze, że mieszkają pod lasem i można z nimi na porządne spacery wychodzić, ale same raczej nie pobiegają, bo już nie wrócą... Taką mają włóczęgowską naturę i bieganie z wiatrem we krwi, dlatego pod tym względem są trochę uciążliwe (psa to już nie wiem ile razy odbieraliśmy we wsiach okolicznych jak mu się udało przez niedomknięte drzwi prysnąć), ale za to koci charakter indywidualisty odpowiada nam idealnie Szkoda mi tylko patrzeć jak ludzie trzymają takie psiaki w mieszkaniach albo w kamienicy i na spacery po chodniku wzdłuż ulicy wyprowadzają... Nasz piesio trafił do nas jak miał pół roku i wtedy zostaliśmy jego piątym właścicielem... Ale tak to jest jak się bierze psa dla urody, a potem się okazuje, że mały hasior i noworodek w mieszkaniu w centrum miasta to nie jest taki dobry pomysł, a jeszcze gorzej jak się hasiora bierze do pilnowania obejścia, a potem się robi zdziwioną minę, że wszystkie okoliczne kurczaki pozagryzał... Albo się trzyma 18 suk w 6 boksach, żeby kasę na rozrodzie zarabiać, a potem się oddaje takie najmniejsze, wychudzone, zabiedzone, bo sobie w walce o miskę nie radzą i szczeniaków rodzić nie będą mogły... Normalnie ludzka głupota/chciwość nie zna granic...
Oj, ale się tu mało przyjemnie zrobiło... Przepraszam, ale musiałam się trochę wyżalić Ogólnie hasior - fajny pies, ale dość wymagający i więcej z charakteru to on ma z kotem niż z innymi psami wspólnego Obrońca też z niego żaden, bo jeszcze nieproszonego gościa z radością po mieszkaniu oprowadzi, ale do dzieci niezastąpiony i w ogóle milutka przytulałka (o ile ma akurat natchnienie na to, żeby się dać pogłaskać )
Stary 2010-01-09, 12:41   #119
ollccia
Zadomowienie

Kobietki moje kochane! Mam do Was pytanie - wczoraj zrobiłam serduszkowe kolczyki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy (zdjęcia poniżej). Wiem, że trochę późno się obudziłam, ale tak wyszło... I nie wiem teraz, czy lepiej wystawić je na licytację na necie czy zanieść do Zamku, żeby licytowano je "na żywo". Z tego, co zauważyłam, na aukcjach internetowych WOŚP jest strasznie dużo biżuterii i tylko niektóre biżutki osiągają kwoty, którymi naprawdę warto wesprzeć WOŚP. Nie wiem, jak to wygląda na aukcjach na żywo, a chciałabym, żeby kolce przysłużyły się i dzieciom, dla których gra Orkiestra i zwycięzcy licytacji, i dlatego mam rozterkę... Poradzicie coś?

Załącznik 2772908Załącznik 2772909Załącznik 2772910

PS. Mam nadzieję, że ten post nie łamie regulaminu Forum, jako że nie jest to oferta sprzedaży, a licytacji na szczytny cel

Edytowane przez ollccia
Czas edycji: 2010-01-09 o 12:43
Stary 2010-01-09, 13:24   #120
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

ja co prawda posrebrzane- ale wrzuciłam na aukcje, myśle, że tam też mogą osiągnąć ładną kwote- tylko musi znaleść sie na to klient
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości