|
|
#4621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
paulina0215 dam znać
![]() cao ładna, taka klasyczna, choć brakuje mi kolorku... Sory, że Was nie cytuje, ale działa dzisiaj jakby chciało a nie mogło, mam nadzieję, że łapiecie o co chodzi i na co odpowiadam... Aaa u nas jedna dziewczyna dopiero w pt. nam powie czy idzie czy nie, a w sobote mamy studniówkę już teraz, także to dopiero jest szał ![]()
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
asialll: kup sobie do niej jakas dobra wyszczuplajaca bielizne. chodzi mi o szorty, one wszytsko pieknie zakryja
![]() biala lila: bardzo dobry pomysl z tym makijazem moj tż tez bez krawata i bez koszuli nawet a studniowka za 12 dni.... teraz jest troche nie teges miedzy nami wiec nie wiem jak bedzie...cao: bardzo ci ladnie w niej ja bym tylko dodala dodatki w zywym kolorze... buty i torebke juz masz wiec moze chociaz bizuteria w zywym kolorze? np fuksja? mysle ze dobrze by to wygladalo...EwelinQsia: a ty czemu nie wstawilas sukienki i dodatkow na albumik???? <foch>
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Groteska jak dla mnie przesada, czerwony pasek, czerwone rajstopy, czerwony kwiat i jeszcze taki ciemny makijaż? Ja jestem na nie... Ja bym zrobiła coś delikatnego...
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak wg to jestem szczęśliwa, aż sie tym pochwalę. okres mi się skończyć powinien dzień przed 100dniówką właśnie skończyłam pisać ten durny referat, który zajął mi 53 str JUPI ![]() a w szkole ponoć nie mogą nas pytać itp aż do po feriach, czyli w połowie lutego ![]() aż chyba skoczę sobie jutro na pizze ![]() Groteska ja bym się zastanowiła nad czerwonymi rajstopami..
Edytowane przez SiemaszSkarbie Czas edycji: 2010-01-04 o 20:24 |
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
czerwony pas i kwiat ok ale rajstopy???????????? wg mnie tez to pachnie groteska..... wogole uwazam kolorowe rajstopy na takie okazje za totalnie nieeleganckie.... nie poodba mi sie ten pomysl... radze zmienic rajtki na cieliste bo wg mnie bedzie to wszytsko komicznie wygladac...
|
|
#4627 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Hm... jak szaleć to szaleć ;p A' propos makijażu, to właśnie chciałabym iść w stronę tego stalowego, bo smokey eyes jest już trochę oklepane, więc byłoby to coś innego , ewentualnie coś delikatnego, całą nadzieję pokładam w kosmetyczce i modlę się, żeby źle nie wyszło
|
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Groteska a może zrezygnuj z czerwonych rajstop na rzecz czerwonych ust? Czerwone rajstopy sa mało eleganckie, a to przecież taki nasz pierwszy bal...
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zadomowienie
|
mell no moge Wam wstawić, ale te bez głowy co na forum, bo obecnie innych nie mam
![]() Aaa i mam studniówkę w sobote a jak narazie tylko sukienkę(jeszcze do przeróbek i doszycia) i stanik... A no i buty Reszty brak... Idę do miasta w środe... Ehh na nic nie ma czasu, a tym bardziej kasy... Hmm więc musiałam poczekać do ostatniej chwili, zaraz Wam pokaże coś jak znajdę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() A czemu nie mogą Was pytać? Ja też tak chce!! |
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Groteska jak napisałaś o tym stroju partnera to w sumie przy nim rzeczywiście bd wyglądała dość "delikatnie" W sumie myślę że jak maluje Cię kosmetyczka to powinnaś być zadowolona ...
Dziewczyny jeszcze raz apeluje o tę pracę z polskiego z matury próbnej ostatniej ... |
|
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
Groteska "jak szaleć to szaleć"? hahahah jesteś przygotowana na to, że nie będą podziwiać tylko się śmiać?
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna
Ja dzisiaj zobaczyłam zdjęcia z sylw i masakra
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biała lilio, nie mogę zacytować, ale przyda mi się to co napisałaś z granicy
|
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
no to u mnie w klasie jest dziewczyna, która jednego dnia idzie na studniówke, a już następnego nie i weź tu się z nią dogadaj... :/
a tak w ogóle to wszyscy od Was z klasy idą na studniówke? Edytowane przez paulina0215 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:34 |
|
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie jakaś masakra dzisiaj z tym Wizażem...
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biała lilio, nie mogę zacytować, ale przyda mi się to co napisałaś z granicy przepraszam za spam, ale wina wizażu
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja przywłaszczyłam sobie Ciebie mozesz TŻowi powiedziec ![]() Groteska napewno będziecie rzucać się w oczy.. ale jak już chcecie chociaż jak któraś dziewczyna pisała, ja bym zrezygnowała z rajstop, a za to w usta czerwone bym zainwestowała
|
|
|
|
#4639 |
|
Przyczajenie
|
Oj dziewczyny pończochy samonośne mam przygotowane na początek, a jak mi puści oczko, to wtedy mam awaryjne czerwone.
Każdy się krzywi gdy słyszy o tych czerwonych rajstopach, a nikt nie widział jak całość wygląda. Moi rodzice to tradycjonaliści a taki zestaw im się spodobał .Poza tym, moje czerwone rajstopy to jeszcze nic, pare dziewczyn ma zamiar ubrać rajstopy w cętki, czego kompletnie nie widzę ;|. Jak mój aparat wróci z naprawy to mogę przesłać wam fotki i zobaczyciejak całość z czerwonymi rajstopami, a także bez nich wygląda ![]() P.S Komicznie wyglądam z czerwonymi ustami. Nie pasują mi i już. |
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Groteska: ty zartujesz czy powaznie mowisz? bo dostrzegam w tym nutke prowokacji...
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Połączenie czarny-czerwony jest ogólnie trochę oklepane, a już czerwony w takiej ilości to niezbyt dobry pomysł.
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
SiemaszSkarbie ja Twoja? To do mnie było ?
![]() ![]() Jigoku to ja jestem oklepana też teraz Twoim zdaniem, bo mam czarno-czerwoną A łe tam ![]() Wstawiłam ten link czy mi sie nie udało? Bo też wizaż dzisiaj to tragednia ![]() http://moda.allegro.pl/item871187518...zamy_ceny.html Jedna dziewczyna z drugiej grupy szyje takie coś, jak zobaczyłam... Padłam... Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2010-01-04 o 20:45 |
|
|
|
|
#4643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie na 33 osoby nie idą 4, a dwie przychodzą tylko na częśc oficjalną. po rozmowach ze znajomymi z innych klas wiem, że piątka "nie-studniówkowiczów" to taka średnia u nas moj chłopak też ma dready i nie szalejemy zbytnio. czerń i dodatki fioletowe. tydzień temu kupowaliśmy garnitur (rany! kupno garnituru z moim TŻem mogłam zostawić teściowej, naprawdę masakra!), krawatu/a ciągle nie ma, ale szaleć nie chcemy. tak jak mówiły już dziewczyny, jest to pierwszy, taki z prawdziwego zdarzenia, nasz bal. tu kabaretki (przynajmniej tak mi się wydaje ) rajty w cętki czy jakieś extremalne kolory chyba nie przejdą.
razem od 15.02.2008r bloguję sobie To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k*rwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Edytowane przez fruwak_18 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:48 |
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
a jak by inaczej
![]() ![]() Groteska ciężko mi sobie to trochę wyobrazić, fakt ![]() wiecie co dziewczyny, tak sobie teraz mysle.. co będzie z tym wątkiem jak nam się studniówki pokończą? będzie go któraś jeszcze chciała kontynuować czy poleci w zapomnienie.. ? ciekawe..
Edytowane przez SiemaszSkarbie Czas edycji: 2010-01-04 o 20:50 |
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Cao, śliczna sukienka! Tylko koniecznie ożyw ją jakimiś dodatkami w wyróżniającym się kolorze
. Nie mam czasu nadrabiać . To i tak cud, że mam chwilę, żeby tu wejść ... Jedyne, co jeszcze powiem, to dziękuję, że o mnie pamiętacie . Iii nie gadajcie za dużo! :P
|
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
a dziękuję bardzo
muszę przyznać że dość długo czaiłam się na zakup tych kolczyków : http://allegro.pl/item847615910_dlug...x_kaskada.htmlpo czym poszłam do orsay'a i kupiłam swoje za dokładnie 19,90
|
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
SiemaszSkarbie będą następne wątki, pisałyśmy o tym jak Ciebie jeszcze nie było, mam swoją prywatną bi
![]() ![]() Wstawiłam sukienkę na albumik ![]()
|
|
|
|
|
#4649 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

], rajstopy, buty, bieliznę i podwiązkę. Mam jedynie problem z fryzurą i makijażem. Chciałabym, aby fryzjerka stworzyła mi na głowie coś podobnego do koka hiszpańskiego i do tego będzie duży czerwony kwiat i mam pytanie jaki do tego makijaż? Nie chcę przesadzić, bo obcisła mała czarna+ czerwone rajstopy juz się będzie rzucać w oczy, więc nie chcę czerwonych ust. Jak sądzicie czy smokey eyes będzie przesadą? Myślę nad tym czy zrobić sobie w troche jaśniejszych kolorach- więcej szarości itp.
!

przywłaszczyłam sobie Ciebie
. To i tak cud, że mam chwilę, żeby tu wejść ...