Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-04, 21:50   #4291
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
taaaak.. Ja już marzę o porodzie. Jak dla mnie mógłby być nawet za 5 minut;-))))
Szalone kobiety

Zebcia jesteś ???? widzę Cię na doleeeeeee

Edit : Zebcia A widzę że jesteś...brakowało nam Ciebie i czekaliśmy z utęsknieniem na Piotrusia
O nadrabianiu nie mysl....jak bedziesz miała chwilę to wpadniesz ...i napiszesz co u Was

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-01-04 o 21:55
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 21:52   #4292
Sensuel
Wtajemniczenie

Zebra....super,że już się pokazałaś .Tęskniłyśmy już
Stary 2010-01-04, 21:57   #4293
eudaimonia
Rozeznanie

Zebra!!! jak miło Cię widzieć!!
Jak będziesz mieć chwilkę to czekamy z utęsknieniem na relacje;-))
uściskaj Piotrusia od nas.

tak Pysiu, to pewnie szaleństwo.. ale już mi tak ciężko bardzo!! zresztą już od 3 tygodni mówią mi, że mogę rodzić w każdej chwili i to czekanie mnie dobija
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:01   #4294
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość

[/COLOR]tak Pysiu, to pewnie szaleństwo.. ale już mi tak ciężko bardzo!! zresztą już od 3 tygodni mówią mi, że mogę rodzić w każdej chwili i to czekanie mnie dobija
Rozumiem doskonale

Zebciu jak będziesz mogła napisac...to prosze napisz ...jak rozpoznałaś sączące się wody ? bo u Ciebie chyba tak się zaczeło (bo ja nie mam pojęcia jak rozpoznac że to to ... )

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:03   #4295
bardotka_a
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki

Gratulacje dla wszytskich nowych mamusiek!!!

Zebcia Fajnie, ze jesteś już w domku

Castilia

Zazdroszcze wam tego spokoju przedporodowego, ja jestem jedną nogą już w nowym domku ale tak na dobre jeszcze tam nie mieszkam część rzeczy tu część tam

Dzisiaj postanowiłam się spakować i jakoś za łatwo mi to poszło uświadomiłam sobie, że nie mam stanika do karmienia
nie wiem gdzie teraz coś kupie bo już nie mam siły na chodzenie po sklepach

Mam ogromną prośbę kupiłam Tantum Rosa ale tylko 4 saszetki i nie mam żadnej ulotki jak to przygotować?
Może mi ktoś napisać jak to się robi?
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:05   #4296
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja się zamotałam z tym no mi sie jednak wydaje, że Pantee powinna mieć przedłużony macierzyński o te 2 tyg, co wypadają ferie, ale jak już napisałam najlepiej dopytać u źródła, tzn kogoś z pracy - dyrekcję, w sekretariacie. Wtedy będą najpewniejsze wieści
No wlasnie ja bylam pewna ze ja tez bede miala o 2 tyg przedluzone (mam tp 28.01 a ferie sa od 01.02), nawet moja szwagierka tak mowila a ona jest ksiegowa w szkole. A np czy jezeli wypadaja inne swieta typu 1,3 maj, boze cialo albo wielkanoc to czy o te dni tez nam sie wydluza.......kurcze za duzo tych watpliwosci jest. W przyszlym tygodniu bede w szkole ze zwolnieniem to musze spytac.

Zebra super ze juz jestescie. Ucaluj Piotrusia i jak bedziesz miala chwile to czekamy na relacje
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:05   #4297
soraya1
Raczkowanie

kasya, oliwia - kciokole zacisniete

Fleur, Majkela - OGROMNE I SERDECZNE GRATULACJE !!!

Castilla - jestesmy z Toba

Zeberka - super, ze jestes - brakowalo nam Ciebie

------

Dzieki za kciuki za dzisiejsze KTG - skurczy brak zapis prawidlowy - jutro wizyta u gina
soraya1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:14   #4298
aldii
Zakorzenienie

To ja mam nadzieje, ze Zebcia szybko do nas wroci i nadal bedzie przodowniczka watkowa

OOOO jeste i ZEBCIA witaj kochana

Czy Wam kobietki tez dzis tak wizu swiruje ??
Stary 2010-01-04, 22:16   #4299
xmila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Mam ogromną prośbę kupiłam Tantum Rosa ale tylko 4 saszetki i nie mam żadnej ulotki jak to przygotować?
Może mi ktoś napisać jak to się robi?
Tu jest napisane: http://www.tantumrosa.pl/polog-w_pologu.html i http://www.tantumrosa.pl/infe-informacja.html

Zebra - super, że już w domku

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota

Edytowane przez xmila
Czas edycji: 2010-01-04 o 22:20
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:17   #4300
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja się zamotałam z tym no mi sie jednak wydaje, że Pantee powinna mieć przedłużony macierzyński o te 2 tyg, co wypadają ferie, ale jak już napisałam najlepiej dopytać u źródła, tzn kogoś z pracy - dyrekcję, w sekretariacie. Wtedy będą najpewniejsze wieści
No wlasnie ja bylam pewna ze ja tez bede miala o 2 tyg przedluzone (mam tp 28.01 a ferie sa od 01.02), nawet moja szwagierka tak mowila a ona jest ksiegowa w szkole. A np czy jezeli wypadaja inne swieta typu 1,3 maj, boze cialo albo wielkanoc to czy o te dni tez nam sie wydluza.......kurcze za duzo tych watpliwosci jest. W przyszlym tygodniu bede w szkole ze zwolnieniem to musze spytac.

Zebra super ze juz jestescie. Ucaluj Piotrusia i jak bedziesz miala chwile to czekamy na relacje
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:18   #4301
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Aldii ja od 16 się dobic nie mogłam na Wizaż....
Zebciu...hurraaa...fajnie, że juz w domu
A ja głupia zaczęłam czytać wspomnienia mam z porodów i teraz mi jest nie dobrze i mam nerwa głupie babsko ze mnie...ech....
Stary 2010-01-04, 22:18   #4302
aldii
Zakorzenienie

Bardotka :

3. Jak stosować lek Tantum Rosa.
Zawartość jednej saszetki rozpuścić w 0,5 litra przegotowanej wody.
W połogu: zewnętrznie do przemywania krocza od 1 do 2 razy na dobę.
W pozostałych wskazaniach: płukać pochwę roztworem od 1 do 2 razy na dobę, o ile lekarz nie zaleci inaczej.
Leczenie ciągłe nie powinno przekraczać 7 dni, a o jego ewentualnym przedłużeniu powinien zadecydować lekarz.
W przypadku wrażenia, że działanie leku jest za mocne lub za słabe należy zwrócić się do lekarza.

Tu jest link do stronki : http://www.tantumrosa.pl/infe-informacja.html
Stary 2010-01-04, 22:26   #4303
bardotka_a
Wtajemniczenie

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Bardotka :

3. Jak stosować lek Tantum Rosa.
Zawartość jednej saszetki rozpuścić w 0,5 litra przegotowanej wody.
W połogu: zewnętrznie do przemywania krocza od 1 do 2 razy na dobę.
W pozostałych wskazaniach: płukać pochwę roztworem od 1 do 2 razy na dobę, o ile lekarz nie zaleci inaczej.
Leczenie ciągłe nie powinno przekraczać 7 dni, a o jego ewentualnym przedłużeniu powinien zadecydować lekarz.
W przypadku wrażenia, że działanie leku jest za mocne lub za słabe należy zwrócić się do lekarza.

Tu jest link do stronki : http://www.tantumrosa.pl/infe-informacja.html
również dziękuje
Stary 2010-01-04, 22:41   #4304
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie dziewczyny... Jesteście kochane... Ciężko mi tym bardziej, że jestem z tym w zasadzie sama... Wie tylko moja przyjaciółka w pl a teraz jestem spowrotem w domu i jestem tu zupelnie sama...

Jasne, że można się domyślać... Tego typu sprawy zwykle mają jeden scenariusz tyle, że u mnie to było kilkakrotne a ja po prostu żyłam sobie w niewiedzy... W niewiedzy wzięłam ślub kościelny i w niewiedzy zaszłam w ciążę... To mnie najbardziej złości bo gdybym wcześniej się dowiedziała miałabym przynajmniej możliwość ''uciec'' na jakiś czas i zobaczyć czy będzie o mnie walczył... A teraz...

Pysiu nie wiem co może wyjść z tego dobrego... A Twojej przyjaciółce wyszło to na dobre???

Pokażę Wam zdjęcie z Sylwestra... W końcu wybralam sukienke sama, ale wszystko to byla jedna wielka ''maskarada'' jak sobie możecie wyobrazić...
o kurcze... No chłopa to tylko powiesić za jaja...
Ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny nie nadrobie pewnie juz nigdy tego wszytskiego... Pisze tylko, ze w domku juz jesteśmy i lece karmic chyba trzeba Gratuluję i tu Majkela i trzymam za Was kciuki dziewczyny napisze wiećej może jak mały da
Karm, przewijaj i jak wrócisz to opowiedz nam wszystko o tych wodach

A ja dziś zadzwoniłam do swojego gina po wynik z tego paciorkowca i na szczęście nie mam tego dziadostwa

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:48   #4305
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
co myślicie o tym łóżeczku? http://www.allegro.pl/item867779280.html
chyba zamówię bo chciałam jakieś tanie a to nawet mi się podoba
To łóżeczko jest bardzo ładne. Pisałam Wam kiedyś, że spodobało mi się jedno w sklepie za 215 zł i że je raczej kupię, tylko po remoncie - to właśnie pisałam o tym łóżeczku
Teraz to widzę, że raczej go nie będę kupowała w sklepie, a po prostu zamówię na allegro właśnie wyliczyłam, że zaoszczędzę około 22 zł

Bo łózeczko w sklepie kosztuje 215 zł, taki materac - w sklepie - jak tu jest dorzucany kosztuje 80 parę zł, więc miałam zamówić na allegro za 50 parę zł + koszt wysyłki, czyli jakieś 70 zł razem. Byłabym wtedy 10 zł do przodu a tutaj 250 zł + 18 zł, to jeszcze bardziej mi się opłaca
Ale zrobiłam kalkulacje

Normalnie dla Ciebie za podanie tej aukcji. Mam tylko nadzieję, że ją wystawią jeszcze, bo widzę, że wszystko się już sprzedało

A jeszcze jak otwierałam stronkę z tą aukcją, to sobie pomyślałam, ale śmiesznie by było, gdyby to "moje" łóżeczko było na tej aukcji; no i jest

A Ty zamówiłaś ten zestaw?
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:51   #4306
brzoskwinia82
Zadomowienie

tak zamówiłam właśnie ostatnie, zastanawiałam się i zastanawiałam aż w końcu zostało jedno, to stwierdziłam że zamówię bo jak nie wystawi znowu?

a popatrzyłam z ciekawości i znalazłam jeszcze taniej tylko materac kokos-pianka-kokos
http://www.allegro.pl/item868388916_...zawa_24_h.html

a nie doczytałam kokos-pianka-gryka też do wyboru, ale przesyłka droższa - 30 zł...

Edytowane przez brzoskwinia82
Czas edycji: 2010-01-04 o 22:55
brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:54   #4307
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
A ja mam wiesci od Olivki:
..." Jest ciekawa czy jakaś mama urodziła
Ona jednak będzie rodziła dopiero jutro lub w środę ...rozwarcie ma na 3 cm...i reszta gotowa ...
ma nadzieję że do środy zostanie mamusią "...
Dzięki za info
No to trzymamy kciuki za kolejną przyszłą Mamusię
Stary 2010-01-04, 22:57   #4308
agusiamatyldka
Raczkowanie

cala noc zle spalam mialam skurcze i ciagle stawianie brzucha...myslalam ze to juz pojechalam na ktg , wyszly skurcze ale lekarz odeslala mie do domu zeby jescze poczekac...jak narazie caly czas jest tak samo,bole jak na @ jakies male skurcze i to stawianie...pierwszy termin za mna ten z usg 4.01 dwa dni przed drugim terminem(ktory mialam od poczatku w karcie ciazy i sie wzial nie wiadomo skad) z 6.01 i nie urodzilam , wiec jak nie urodze 6.01 czyli 2 dni przed 3 terminem ktory mam na 8.01(wyliczony i jest to termin z @ (wyliczony przez 2 lekarzy)to sie nie sprawdzi to co mowil szaman a wtedy ... jasnowidzem to on nie jest ale jak nie byl pewny albo tak sie mu powiedzialo to mogl nie mowic ...zobaczymy do srody..

ogolenie jestem mega wkur***** , czuje sie jak wieloryb , boli mie brzuch i wogole jest mi zle... dotego wszytskiego mam same klody pod nogami na uczelni... a tak chcialam wszytsko pozalatwioac przed porodem

wklejam zdjatko moje z dzisiaj -wieloryba...

zapomnialabym dodac ze na zdjeciu jest moj jeden z dwoch ukochanych pieskowrudy labrador-tofik

Edytowane przez agusiamatyldka
Czas edycji: 2010-01-04 o 23:00
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 22:58   #4309
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
uświadomiłam sobie, że nie mam stanika do karmienia
nie wiem gdzie teraz coś kupie bo już nie mam siły na chodzenie po sklepach
zawsze możesz zamówić przez neta - wybór jest ogromny

Cytat:
Czy Wam kobietki tez dzis tak wizu swiruje ??
i to bardzo. trzeba się niezle pomeczyc by przeczytac co dziś piszecie

----------
dziś z mojego odlewu nic a nic nie wyszło. Tż powrócił z pracy i padł.. nie mam sumienia go zmuszać do czegokolwiek.. tylko o obiecanym masażu plecków mu przypomnę

Stary 2010-01-04, 22:58   #4310
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
dobra kupiłam to łóżeczko bo wszyscy brali i jedno tylko zostało, szybko wciskałam kup teraz żeby nikt mnie ubiegł dzięki
Już doczytałam, że kupiłaś Ciebie nikt nie ubiegł, a mnie ubiegłaś Ty nieładnie
Mam nadzieję, że jeszcze wystawią tą aukcję bo naprawdę warto - przynajmniej takie jest moje zdanie
Stary 2010-01-04, 23:02   #4311
eudaimonia
Rozeznanie

agusiamatyldka ja ci dam wieloryba jesteś chudzinką!!
i wyglądasz ślicznie!! a uczucie wieloryba to ma pewnie każda z nas.. szczególnie przy końcówce.. niestety coś o tym wiem

Stary 2010-01-04, 23:07   #4312
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Przepraszam, że tak rzadko bywam, nie cytuję i nie odnoszę się do tego co piszecie, ale nie bardzo mam czas i siły po prostu wolę iść odespać godzinkę niż na wizażu siedzieć z oczami na zapałaki, wybaczcie kochane

Ogólnie u nas tak w porządku, wpadliśmy w rytm, mamy już stałe godziny karmienia i snu i nasze dni wyglądają tak samo, przeiwjamy się, karmimy, godzinkę buszujemy, śpimy i tak w kółko. Wieczorami i w nocy walczymy z brzuszkiem niestety, tak więc Kamyku wiem co przeżywasz kochana i łączę się z Tobą w bólu Siedzę i ryczę z bezradności razem z małym, bo nie potrafię mu ulżyć. Żadne domowe sposoby nam nie pomagają, ciepłe okłady, leżenie na brzuszku itp. Również jedziemy na kropelkach i jeszcze dodatkowo na herbatce koperkowej, bo po drugiej przeryczanej nocy straciłam całkiem pokarm i mały jest teraz w całości karmiony sztucznie W dodatku baby blues na całego u mnie. Poza tym
kończymy dzisiaj trzy tygodnie, uwierzycie? i z tej okazji rano odpadł nam wreszcie pępek. Zapaprali go w szpitalu jeszcze, był zaczerwieniony więc wypaprali mi dziecko fioletem ale na szczeście już się pozbyliśmy cholerstwa i mamy teraz śliczny okrąglutki brzusio bez kikutka I mamy dzisiaj o 15.40 wizytę u kradiologa dziecięcego mam nadzieję, że mały nie ma żadnych problemów z serduszkiem, strasznie się denerwuję, że coś mogłoby być nie tak Cały styczeń mamy wizyty u różnych specjalistów, w związku z tym, że mały urodził się w takim stanie i po tych kombinacjach z terminem, przez co wg lekarzy ze szpitala Filip urodził się na początku 36 tc, co jest kompletną bzdurą Poza tym zaliczyliśmy już 4 wizyty położnej i to chyba nadal nie jest koniec

Lila, Kamyku widziałam zdjęcia Waszych Skarbów- przesłodziaki

Dziewczyny poza tym wszystkie wyglądacie pięknie i kwitnąco, przeleciałam w szybko fotki brzuszków i pozostałe i cudnie wyglądacie I trzymamy z synkiem mocno za rozpakowujące się mamusie

A teraz lecę trochę ogarnąć, jakieś pranko nastawić, bo mały sporo ulewa i często się musimy przebierać i podszykowac na obiadek póki moje małe Książątko najedzone fika i powoli do snu się układa

Miłgo dnia wszystkim brzuszkom życzę
za pępuszek
Trzymam kciuki by wszystko było Ok z maluszkiem. Sweet na pewno dajesz sobie świetnie radę, niestety hormony buszują... A z tymi kolkami to niestety jest do d..., trzeba jakoś przetrwać.
Jak możesz pisz (nawet rzadko), chociaż podejrzewam, że jesteś wyczerpana i wolisz się chwilę przespać - i dobrze, musisz mieć siły.
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Mamusie z Maluszkami u boku
Stary 2010-01-04, 23:08   #4313
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Już doczytałam, że kupiłaś Ciebie nikt nie ubiegł, a mnie ubiegłaś Ty nieładnie
Mam nadzieję, że jeszcze wystawią tą aukcję bo naprawdę warto - przynajmniej takie jest moje zdanie
myślę, że wystawią
agusiamatyldka - Ty to chyba wieloryba nie widziałaś (czyli mnie )

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 23:14   #4314
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A dziś w nocy obudziłam się o 5 z takim bólem mocnym jak na @ a jako że nie chciało mi się szukać nospy, to pomasowałam brzuszek i powiedziałam do Natalki żeby nie świrowała i jak chce to niech w dzień wychodzi a w nocy jeszcze pośpimy I jakoś zasnełam a teraz spokój

Ale mnie rozbawiłaś a jaką masz posłuszną córcię
Stary 2010-01-04, 23:19   #4315
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
agusiamatyldka - Ty to chyba wieloryba nie widziałaś (czyli mnie )
he he he już to widzę! pewnie taki z ciebie wieloryb jak z agusi, czyli żaden!!! proszę o fotę to ocenimy

Stary 2010-01-04, 23:21   #4316
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Pępek odpadł wczoraj - ufff, bo jak wiecie, nie wiedziałam co z nim robić, ale udało się.
za pępuszek
Stary 2010-01-04, 23:23   #4317
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta Pokaż wiadomość
fleurdelacor GRATULACJE !!!!!!! :roz a: Duża dziewczynka i kolejna dzielna i dumna Mama
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Mamy kolejna rozpakowana mamusie

SMS OD MAJKELA :

"Dziś o 16.05 na świat przyszedl ADAŚ 3730 g 58 cm"

Gratuluejmy !!!!!! Jaki duzy synus

Usciskalam ja od nas
Cytat:
Kasya napisala : " Jutro o 9 rano maja mi robic cesarke Trzymajcie prosze kciuki "

Majkela GRATULUJE !!!!!
Asiuulka thx za info
Castilia wspolczuje i sciskam mooocno
gratuluje i trzyma kciuki za porody...jutrzejsze....

ja tylko na chwilke...

A u mnie bylma u Gnia...i co Dupa...roz warcie 1 cm...oznak porodu nie widac a skurcze moga byc przepowiadacze...i tak mam czekac az ma corka wyjdzie na swiat.... Tylko kiedy....

ide sie okapac pa do jutra
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 23:23   #4318
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamatyldka Pokaż wiadomość
cala noc zle spalam mialam skurcze i ciagle stawianie brzucha...myslalam ze to juz pojechalam na ktg , wyszly skurcze ale lekarz odeslala mie do domu zeby jescze poczekac...jak narazie caly czas jest tak samo,bole jak na @ jakies male skurcze i to stawianie...pierwszy termin za mna ten z usg 4.01 dwa dni przed drugim terminem(ktory mialam od poczatku w karcie ciazy i sie wzial nie wiadomo skad) z 6.01 i nie urodzilam , wiec jak nie urodze 6.01 czyli 2 dni przed 3 terminem ktory mam na 8.01(wyliczony i jest to termin z @ (wyliczony przez 2 lekarzy)to sie nie sprawdzi to co mowil szaman a wtedy ... jasnowidzem to on nie jest ale jak nie byl pewny albo tak sie mu powiedzialo to mogl nie mowic ...zobaczymy do srody..

ogolenie jestem mega wkur***** , czuje sie jak wieloryb , boli mie brzuch i wogole jest mi zle... dotego wszytskiego mam same klody pod nogami na uczelni... a tak chcialam wszytsko pozalatwioac przed porodem

wklejam zdjatko moje z dzisiaj -wieloryba...

zapomnialabym dodac ze na zdjeciu jest moj jeden z dwoch ukochanych pieskowrudy labrador-tofik
Babeczko pięknie wyglądasz do wieloryba to jeszcze z pół roku ciąży Ci potrzeba
buzaiki dla psiurka śliczna mordka
Stary 2010-01-04, 23:23   #4319
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour Pokaż wiadomość
n0 i juz po bolu. mala liwia wiktoria przyszla na swiat wczoraj. jest przesliczna. 3630g. niestety wciaz jestesmy w szpitalu a tak bardzo chcialabym juz do domu.
GRATULACJE Kochana
Stary 2010-01-04, 23:25   #4320
filka2
Zadomowienie

ja własnie wróciłam z tesco z zakupówo 23!!!
a własnie brzoskwinka ty chyba nam brzuszka nie wstawiałas albo nie pamietam.
ide do wanny,może tej nocy....
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości