|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
hej Dziewczynki, pamiętacie mnie jeszcze?
gratuluję Wam zużyć, u mnie w grudniu słabiutko, później Wam wkleję podsumowanie, w styczniu za to będzie dużo lepiej ![]() mam nadzieję, że Wam ten Nowy Rok zaczął się lepiej niż mi... nie dość że 1. stycznia zmarła bliska mi osoba to jeszcze jestem wstrętnie przeziębiona ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
Poszedl tonik aloesowy Ori
![]()
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16244488]Dopiero jak cały, nie oszukuj!
![]() No dobra, niech Wam będzie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Parsi:
![]() ![]() Edycja: przed chwilą wyslałam smsa koleżance, której siostra jest konsultantką Oriflame, że nic nie chcę z obecnego katalogu ![]() Z tuszem CT poczekam - w katlogu nr 02 też jest, ale za to kuszą poczwórne cienie Pink Sands ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-04 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Kochane, dziękuję Wam za wsparcie
![]() a oto mój raport Grudzień 2009: Zużyte: (pełnowymiarowe) 1. Make-up Matujący Soraya 30 ml 2. Żel ginekologiczny do higieny intymnej 400 ml Soraya 3. Antyperspirant Adidas Intensive 50 ml 4. Błyszczyk Wibo Water Sheen 6 ml 5. Make-up Antybakteryjny Soraya 30 ml Próbki: Micel LRP Effaclar 15 ml Kupione: 1. Woda Kate Moss Summer Time 50 ml 55 zł 2. Antyperspirant Lirene Odżywienie 50 ml 9zł 3. Podkład Astor Mattitude 25 ml 32 zł 4. Kuracja liftingująca brzuch i pośladki Tołpa 40 zł 5. Tusz do rzęs Bell Push-up 10 zł 6. Brązowa kredka do oczu GR Emily 5 zł razem wydane: 151,0 zł ![]() Otrzymane: 1. Oliwkowe masło do ciała Cien Lidl 400 ml 2. CD antyperspirant Waterlily 50 ml nie wyszedł mi odwyk w tym miesiącu, zdecydowanie za mało zużyłam, ale przecież na siłę zużywać nie będę, jak nic się nie kończy... najbardziej się cieszę z zużycia błyszczyka, bo to nie zdarza się często, no i mam ich całą furę... co do kupionych rzeczy to niezbędne były wszystkie prócz wody toaletowej i kuracji Tołpy, chociaż kuracja się bardzo przyda bo nie miałam nic na cellulit, a Kate Moss Summer Time uwielbiam, no i udało mi się ją okazyjnie upolować ![]() na pocieszenie dodam, że mam już jedno styczniowe zużycie: carmex w sztyfcie ![]()
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2010-01-04 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie w Nowym Roku i życzę wszystkim mnóstwo szczęścia
![]() ![]() ![]() od sylwestra nie było mnie w domu, wróciłam dopiero wczoraj w nocy a dziś rano do pracy ![]() w tym roku jeszcze nic nie zużyłam i nie kupiłam ale na pewno coś pójdzie w najbliższych dniach ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16202257]Dziewczyny, w wątku "Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja" wkleiłam fotki mojego zbiorku ![]() Eirenn jak spisuje się ten żel antytrądzikowy ziaji?? ile za niego zapłaciłaś?? ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- mój raport: (ogólne podsumowanie roku w podpisie) zużyte w Grudniu: 1. korektor revlon colorstay 2. protex herbal 3. mleczko do demakijażu rival de loop 4. lakier do włosów taft 5. odżywka do paznokci wibo lovely 6. balsam do ciała dove 7. odżywka pantene pro-v intensywna regeneracja bez spłukiwania 8. krem tonujący ziaja nuno 9. loton provit keratyna w płynie kupione: 1. balsam do biała wanilia avon 10,90 2. płyn do kąpieli truskawka avon 6,90 3. woda divine 13,00 4. woda armani diamonds 20,00 5. cień moonlight essence 6,99 6. kaszmir do włosów loton 7,99 Wydane 67,78 zł czyli niedużo ale ja mniej więcej tyle wydaje co też chcę mimo wszystko ograniczyć. Z kupionych to w sumie tylko ten kaszmir niezbędny bo nie miałam psikacza do włosów a reszta to zachcianki ![]()
#2888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję zużyć - zarówno tych jeszcze grudniowych, jak i już noworocznych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
mam już pierwsze styczniowe zużycie - serum na końcówki oriflame
![]() ![]()
#2890 |
Konto usunięte
|
Ale dzień... Miałam na zakupy jechać, a autko coś marudziło dając znaki kontrolką, że warto by się zainteresować chłodnicą. I, kurde, prawie w ogóle płynu do chłodnicy w niej nie było... Musiałam więc uzupełnić i jakoś tak czas zleciał, że nie zajechałam do centrum handlowego. Pal licho, może jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- ganimedea to Twój kociak w avatarku? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Podliczyłam wydane pieniądze na kosmetyki w 2009 - wyszło niecałe 3000 zł + 124 zł na spraye i wody z Avonu.
Przed chwilą odstrzeliłam 7 kosmetyków ![]() ![]()
#2893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zainspirowałyście mnie. ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś zużycia i mini zakupy - wszystko planowane ![]() Zużyłam: 1. różaną sól do kąpieli (100g) 2. różany żel pod prysznic (100ml) 3. odżywkę do włosów z olejem rycynowym Ziaja Kupiłam: 1. szampon wygładzający Yung (3.49zł) 2. odżywkę wygładzającą Yung (3.49zł) Umyłam już włosy tymi kosmetykami i jestem zachwycona - mięciutkie, gładkie, błyszczące i nawilżone. ![]() Przyjrzałam się lakierom Lovely w Rossmannie i całkiem ładne kolory były, chyba jakieś nowe. Do tego spodobał mi się tusz Wibo (ten z silikonową szczoteczką) i błyszczyk z mentolem - kupię je sobie jak zaliczę sesję. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Konto usunięte
|
Ja zużyłam już żel TinTin i w zamian wyciągnęłam z prezentu od "Świętego Mikołaja" ten, który widać na moich zdjęciach - Ziaja Med. I jest chyba jeszcze lepszy!
![]() Kupiłam dziś sobie pudełeczka przezroczyste 3ml na odsypki kosmetyków. Pierwotnie przeznaczone do przechowywania ozdóbek do tipsów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podobnie jak Luskap wolałabym mieć większe zapasy z pielęgnacji niż kolorówki. Balsam czy żel to często kilka tygodni zużywania a kredka czy puder prawie cały rok. Orlico, czy ta podróbka Sexy girl bardzo odbiega od oryginalnej Christiny? Czy długo się utrzymuje?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-01-04 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.co do grudniowych zużyc to praktycznie nic nie poszło.nawet nie bede pisac bo chyba to byly 3 rzeczy.sprzedalam jeszcze siostrze krem z duopaku bielendy.za to w styczniu poszło juz:
-masło kakaowe ziaja -peeling do ciala czekoladowy perfekta -krem do twarzy bielenda kokosowa -hydrolat lipowy lada chwila zużyję psikadło do włosów,tołpe na cellulit.no i mam jeszcze 3 makijaze na studniowke wiec cos zarobie.kotek mi sie pochorował a sylwester był tak beznadziejny dla mnie ze az wstyd mówic ze jeszcze za niego zapłaciłam.ale dalej mam nadzieje ze ten rok bedzie o wiele lepszy niz poprzedni.
#2899 |
Zakorzenienie
|
Oj, ja też i to jak
![]() Próbuję przeforsować w domu przygarnięcie kolejnego kocurka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wydałam od początku sierpnia ok. 500 ![]() Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16255903] Kupiłam dziś sobie pudełeczka przezroczyste 3ml na odsypki kosmetyków. Pierwotnie przeznaczone do przechowywania ozdóbek do tipsów ![]() ![]() ![]() a gdzie takie pojemniczki kupiłaś? ![]() Muszę się Wam pochwalić ![]() - Nourishing Skin Cream, Himalaya Herbals - Relaksująca maseczka odżywcza z ryżem Inków, żeń-szeniem i pędami bambusa, Hean - Korektor Mint w woreczku strunowym, Everyday Minerals - Antybakteryjny korektor w kredce nr 1 Fast Cover-Up, My Secret - Smoothing Face Mask Japanese Sake and Rice Planet SPA, Avon - Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, Nivea Visage a do tego dziś poszła maseczka dermiki 'perfekcja' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
No no Hosenko, też Ci wyszła niezła sumka!
Jeszcze się nie chwaliłam, a zużyłam ostatnio płatki- takie ogóreczki na powieki ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam już spać! Dobranoc!
#2903 |
Konto usunięte
|
Idę jutro chyba wreszcie do tego miasta, kupię psikadło, płyn do demakijażu i farbę do włosów, a lakier zamówię sobie w Avonie (odcień Romance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16259825]Idę jutro chyba wreszcie do tego miasta, kupię psikadło, płyn do demakijażu i farbę do włosów, a lakier zamówię sobie w Avonie (odcień Romance
![]() Ja mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Super, a dziś juz jakies chore wypominania od rana
![]() Ja nie wiem, co tak się żremy ciągle ![]() Niby spora, ale średnio wychodzi ponad 250 zł na miesiąc, więc nie najgorzej ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16259825], a lakier zamówię sobie w Avonie (odcień Romance ![]() Nie mam, ale mialam kiedyś próbkę (dodawali do zamówienia) i średnio mi się podobał. Odłożyłam jeszcze jeden lakier ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-05 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Moja 80 letnia ciocia się rozchorowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||
Zakorzenienie
|
Księżniczko dziękuję za namiary.
![]() Parsifal, Loverynko ![]() Dzięki. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16255903] Kupiłam dziś sobie pudełeczka przezroczyste 3ml na odsypki kosmetyków. [/QUOTE] Gdzie kupiłaś? ![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Poszedl zel do mycia twarzy Johnson&Johnson
![]() edit: zapomnialam o chusteczkach do demakijazu Nivea ![]()
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-01-05 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.