|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja V
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewcyny nie przesadzajcie.. zawsze można się rozwieść jeśli jednak to nie to... po co się męczyć
|
#4953 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
no ja znowu dzis mam taka malutka imprezke tzn sa u nas znajomi... tak na chwilke wpadlam a jutroo na kulig sie wybieram![]() ![]() Brenduś gratuluje!!!! ale czemu masz doła pisz mi tu szybko!!!!
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
o brenda gratuluje
![]() a mnie tak strasznie krzyz boli ze nie wiem pewnie od tego krzywego siedzienia przy komputerze
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Brenda gratuluje
Nie ma co sie martwic na zapas, tak jak piszesz zareczyny to jeszcze nie ślub...Ja po spotkaniu z Donią, oj fajnie było, licze na częściej, daleko do siebie nie mamy. Mam zdjęcia, ale najpierw muszę je zrzucić, trochę obrobić i coś wkleję
|
|
|
|
#4956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u mnie juz znajomi pojechali, dzis tak na spokojnie hehe trzeba troszku sie uspokoic i nabrac sily na jutrzejszy dzien![]() i od poniedzialku przechodze na diete i zero alkoholu do tego sie zalicza, bo przeciez to tyle kalorii![]() ![]() heheh
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno zdjęcie miks... i w dodatku na trzeźwo
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kochana Basiu, ale była zabawa widzę
![]() ja też bym chciała się spotkac z kimś z wizazu kto jest chętny ![]() a co do mojego doła.. hmm sama nie wiem. Czy to dobra decyzja..czy za rok chce się wyprowadzać już z domu ( bo niby mamy brac slub 13 sierpnia 2011.) ale ja sama nie jestem najmniej pewna, w ogóle mnie to nie cieszy... i czekam tylko na jakiś cud, że albo stwierdzę , że tego chcę, albo będę miała odwage to zostawić. Jak by nie było to już prawie 6 lat... wszyscy już wiedzą... jego babcia jest taka kochana.. i wogóle chciała bym już dziecko.. itp.. ale czy z nim /;( o ja biedna i nieszczęśliwa, dlaczego los mnie skarał takim sercem niezdecydowanym... |
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
czesc spiochy!!!
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
hellol hellol
basia fajne zdjatka
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
na nowy rok życzę wam (w sumie to nam bo sobie też ) wytrwałości w dążeniu do celuehh, powiem wam, że po świętach i miesiącu spędzonym w domu, remontach, żywieniu się pizza, kebabami i jakimiś śmieciami czuję się z 10 kg większa, na wagę nie wchodzę bo nie ma baterii na razie, może to nawet i lepiej. Ale po ciuchach widzę że kiepsko. na szczęście od jutra jestem z kumpelą umówiona na fitness, dwa razy w tygodniu. No i KONIEC z żarciem, dosłownie, bo ostatnio to w naszym wykonaniu nie było jedzenie tylko żarcie. no. to wracam i mam nadzieję, że jakoś się uda. |
|
|
|
#4962 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
od dzis WIELKIE ODCHUDZANIE ![]() przynajmniej 5 kg mniej.... zakładam tak narazie sobie, jak sie uda wiecej to super ![]() ![]() wiec dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie... buziaki
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek
tak jak mówilam jestem ![]() z dobrym humorem ale bez jakis wiekszych planów sadze ze bedzie dobrze i jak zwykle siebie wspomorzemy ![]() jutro rano sie zważe i zobaczymy od czego tu zaczynam ![]() Dzis robie takie małe kroczki Pozdrawiam !!! |
|
|
|
#4964 |
|
Wtajemniczenie
|
bo właśnie Kasiu od takich małych kroczków należy zacząć....
ja też nie mówię że w ciagu miesiąca czy dwóch muszę schudnąć te 5 kg... ale do wakacji chce być te 5 kg szczuplejsza, nic na sile nie wiadomo z czego tez nie bede rezygnowac, albo w ogole przestane jesc... powoli powoli i do celu
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobietki.
No i już po zaręczynach. Przeszły bezproblemowo na szczęście, nawet mój tata co jest troche mruk, odzywał się i to mnie zaskoczyło ;P i oczywiście się objadłam i właśnie zaraz wskakuję na rowerek ![]() miłego dnia Wam zycze |
|
|
|
#4966 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero teraz zauważyłam Basiu Twoje zdjęcie! ale super
!!! ![]() ja również miło wspomianam spotkanie z Doniulką! a jak wy tak blisko mieszkacie to tymbardziej macie możliwość się spotykać. Kochane ja jestem taka mala wariatka wiec jak tylko bedziecie miały ochote sie spotkac to ja chetnie do was dojade , pomyslcie o tym dla chcącego nic trudnego a fajbie było by sie spotkać w trójeczkę, bo mimo ze Jaworzno zwiedzałam z Basienką się nie widziałam.Może kiedys uda nam się gdzies zrobic większe spotkanko ![]() Brendo- jak długo jestescie razem? |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaq- jesteśmy razem eeee jakoś 5,5 roku
uff a ja właśnie zrobiłam 20 km na rowerku jakies 550 kcal spalone mam w planie pić codziennie po 6 herbatek czerwonych ( kolezanka tak schudła) a od jutra idę na dietkę białkową oby poskutkowało bo jak narazie powiedzialam Tż-towi , że nie wychodze z domu bo nie mam w co się ubrac i czuje jak bym się toczyła. Fakt znów jest 55 kg, choć myslę, ze i wiecej moja waga jest jakaś dziwna.i naprawde czuje się tak cieżko... wrrra teraz ide zjeść brokułki z pomidorkami i jajkiem oraz schabik
|
|
|
|
#4968 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze ....
![]() bo ja jakos kojarze jakiegoś pana a pózniej jakiś epizod z panem od nauki jazdy i dlatego myalałm ze to takie rozstania i powroty. |
|
|
|
#4969 |
|
Wtajemniczenie
|
no no brenduś super, kurcze ze ja nie mam rowerka stacjonarnego
![]() ja zaraz bede gotowac kapusniaczek pierwszy raz w zyciu wiec zobacze co z tego wyjdzie![]() kurcze musze znowu wykupic karnet na basen, ale to wplynieciu pieniazkow na konto, no i nie wiem co z tym moim kolanem, bo dopiero wizyta w nastepny poniedzialek... kurcze dziewczynki wspierajmy sie bo tak jest o niebo latwiej piszmy o swoich osiagnieciach i malych slabostkach bo pewnie i takie sie zdarza
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z Tż tem mielismy rozstania i powroty.. stąd moje obawy co dalej ![]() Cytat:
ja dziś wdrażam się do ćwiczeń, ale jutro mam zamiar pokonać więcej km.. i dorzucić inne ćwiczenia no zobaczymy.. chciała bym jak dostane stypendium kupić sobie jakieś super dzinsy dlatego mam taki cel bo chciałam je kupić pod koniec stycznia ;P zobaczymy ile do tego czasu zleci mi, pomierzyłam się zważyłam i wszystko notuje![]() a Ty Martynko trzymaj się z tą nóżka. Moje kolano jak narazie sie nie odzywa.. zobaczymy jak długo.. ale basen bylby pewnie dobry. |
||
|
|
|
#4971 |
|
Wtajemniczenie
|
jeansy to i ja musze kupic sobie ale wlasnie tez chce je dopiero kupic jak juz schudne...
ja tez sie pomierzylam zwazylam i nastepny pomiar bedzie dopiero za 2 tygodnie.... ja wlasnie na swoje imieniny chcialabym byc przynajmniej 2 kg lzejsza a imieniny przypadaja na sam koniec stycznia wiec mam nadzieje ze mi sie to uda ![]() ![]() zreszta bede cieszyc sie z kazdych 10 dag straconych hehehe
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Brendus? jak humorek? ja dzisia bylam po karnet na basen i na aqua aerobic w srode zaczynam. raz basen i raz aqua- czyli w sumie 2 razy w tyg cos
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Brenda to fajnie, że zaręczyny się udały Neska no ładnie, ładnie to będziesz fajne ćwiczenia miała ![]() ja przez ostatnie dni jakoś nie miałam ochoty na jedzenie i trochę mi brzuch spadł.. ale dziś na przykład już miałam smaki na różne rzeczy na szczęście jednak oparłam się pokusom i bilans dzisiejszego dnia nie jest zły ![]() W ogóle to już mi się zaliczenia zaczynają i w ten weekend mam aż 4... to chyba najgorszy weekend stycznia, mam nadzieję, że zdążę się na wszystko nauczyć... udanego wieczorka
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasemmusze jeszcze dolozyc troche deiety do tych cwiczen i jakos moze bedzie...na wiosne zeby wygladac jak czlowiek
|
|
|
|
|
#4975 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
kurcze pol dnia sie dzisiaj mecze zeby wreszcie moc cos tu napisac bo co wchodze w odpowiedz to mi blad bazy danych wyskakiwal;/ no ale juz chyba "naprawilam" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
eh juz 4 dni nie jadlam nic z czekoladom:O cud normalnie hahaha nawet mnie do niej nie ciagnie mimo ze toffifi e ciagle stoi na lodowce a w puszce jest pelno przepysznych duzych cukierkow czekoladowych ale co takza tro ciagle objadam sie ciateczkami orzechowymi jutro mam na 2 pierwszych wfach lodowisko wiec sobie pojezdze i pocwicze hehe bo juz chyba z 3 lata nie jezdzilam a mieszkam obok lodowiska i basenu hahaha
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz znow sie zapisalam i moze dojde do jakiegos poziomu a pomysl, ze jak sie jest w wwodzie to i tak nie widac calego ciala...z reszta tam sie plywa a nie gapi na innych wiec luzik na lyzwach tez lubie jezdzc musze TZ wyciagnac ktoregos dnia ![]() a wlasnie czekam na mojego mezula.... jedzie z pracy sierotka moja i kapcia złapał.... a ja czekam z kolacja
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Morelko Neska ma racje, nie masz co się wstydzić, ruch w wodzie to najlepszy sposob na zrzucenie kilogramow, ooo na łyżwy też wybrałabym się, choć jeszcze raz na kulig wybrałabym się, bo wczoraj było świetnieeee choć megaaa zimno ![]() Madziu ja też mam sporo nauki ale jakos nie moge sie za nia zabrac ![]() Nesko to jest cudowną żoną ![]() ![]() ![]()
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak nie ma sie co wstydzić. ja też mam basen blisko..tyle, że ja bardziej wstydziła bym sie swojej cery:/ niż kilogramów.. bo mozna szybko do wody wskoczyć..a twarz zostaje:/ \jutro może wrzuce Wam fotki pierścionka, bukietu i jak ozdobilam stół i ubrałam się na zaręczyny :P
|
|
|
|
#4979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ty Pięknotko głupot nie wypisuj bo jesteś naprawde cudowną dziewczynką, która nie ma czego się wstydzić!!!
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! widzę, że wątek kwitnie, więc i może moja motywacja do odchudzania się tu bujnie rozwinie wśród was
od dziś wzięłam się za siebie po raz drugi - tak na poważnie. za pierwszym razem jakoś w czerwcu 2009 udało mi sie zrzucić około 5kg w 2 miesiące. niestety potem wszystko wróciło, a teraz to już w ogóle masakra jakaś. ale nie ma się co samobiczować, tylko trzeba wziąć się w garść. a wiec lat mam 26, ważę jakieś 78-79 kg przy wzroście 169 cm i mam zamiar schudnąć do swoich majowych urodzin jakieś 7kg. moje główne postanowienia to: - ograniczam jedzonko, - staram sie nie jeść białego pieczywa, - nie jem po 19.00, - ujędrniam ciało, - regularnie ćwiczę (mam już w tej materii pewne osiągnięcia, ponieważ chodzę 4 miesiąc z rzędu na fitness i zamierzam ćwiczyć dalej 2 x w tygodniu). mam nadzieję, że mnie przygarniecie ?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

a u mnie juz znajomi pojechali, dzis tak na spokojnie

!!! 
ale co tak
?