|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol.3
Ma może ktoś w swoich zbiorach ten wzór?
Jakby któraś z Was posiadała bardzo proszę na maila kaiser84@poczta.fm |
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Przyczajenie
|
mój e-mail agnieszka.weselska@gmail. com
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
kanalia , Figamaga, urwanyguzik - motorki pomknęły do Was
|
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
witam
karollajna85 mogę prosić ten obrazek na jolekj@wp.pl Edytowane przez jjolek Czas edycji: 2010-01-04 o 09:33 |
|
|
|
#3636 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane daj znać czy doszły. |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Raczkowanie
|
emi58a
Baaardzo Ci dziękuje Pozdrawiam |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może napisz jeszcze jakie chcesz kartki. Ja mam też jakieś wzory na kartki z kwiatami, nie typowo urodzinowe, bardziej okolicznościowe - uniwersalne. |
|
|
|
|
#3640 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kolory już pomknęły do Ciebie,daj znać czy doszły Integra,dzięki za info,będę musiała się rozpatrzeć u siebie,co i jak,chyba już czas coś wyszyć
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Przyczajenie
|
Hej śledze wątek i czas sie odezwać potrzebuje wzór bernardyna może któraś z was mogłaby ewentualnie sie takim podzielić ze mną. Znalazłam jedynie szczeniaki w internecie a zalerzy mi na duzym dorodnym psie
mój mail cmok.cmok@wp.pl |
|
|
|
#3643 |
|
Rozeznanie
|
grazka52 czy masz może lepszą jakość, bo jednak nie dam rady w niektórych miejscach odczytać wzoru :-(
A może ktoś się spotkał z tymi motorkami... Bardzo proszę... ![]() :p rosi:
|
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam cię ale źle wpisałam melila uciekła mi jedna literka
jjolekj@wp.pl jesli mozesz to bardzo cię proszę wyślij jeszcze raz |
|
|
|
#3646 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3647 | ||
|
:)
|
Cytat:
pozdrawiam---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
a kolejne wzorki juz wysłałam do Ciebie w 2 meilach. Pozdrawiam
|
||
|
|
|
#3648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale jakbyś miała jeszcze trochę cierpliwości to możesz spróbować na anka.kluba@wp.pl ale jakby Ci się już nie chciało to nie ma sprawy
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
Witam hafciarki
![]() Pierwszy raz udzielam się w tym temacie, mimo tego, że stale obserwuję. Chciałabym zapytać, czy któraś z Was nie ma czasem wzorów na miśki z jakiejś serii przedstawionych niżej? Nie muszą być identyczne, chodzi o tą tematykę. Jedna z serii nazywa się Popcorn a druga Lickle Ted. Gdyby co proszę o informację lub wysyłkę na maila: kbogatko@prof.pl |
|
|
|
#3650 |
|
Konto usunięte
|
Ach, udało mi się samej znaleźć, po wyczytaniu na forum, że wiele wzorów jest na stronie Picasa Web. Gdybyście potrzebowały miśków, to polecam użytkowniczkę http://picasaweb.google.com/klaudiaIzquierdo Nie wiem, jak to jest z podawaniem tutaj linków, ale to nie jest reklama, więc chyba ok
|
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, motory przybyły
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy któraś z was haftowała obrazek ślubny, którego część zamieszczam w załączniku? chodzi mi o numery mulin. tam jest podane, że jest do DMC, ale niektóre numery są 5-cyfrowe, np 30739, itp. Chciałam zamienić je na tańsze odpowiedniki, ale okazało się, że w przeliczniku nie istnieją w ogóle takie 5-cyfrowe numery DMC. I tu mam problem. Co z tym zrobić, zależy mi na tym wzorze.
|
|
|
|
#3653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to chyba mulina metalizowana 'light effect' tu próbki
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem co to za mulina, pytałam w pasmanterii, znalazłam w necie. To mulina wiskozowa firmy DMC. U mnie w pasmanterii jak DMC kosztuje 2,40 tak ta kosztuje 3,80. Kobieta najpierw mówiła mi, że takiej nie ma i że pewnie źle spisałam, ze powinno być bez zera, ale później się okazało, że coś takiego jest, także już wszystko wiem. Początkowo zgłupiałam, bo nie było tych numerów w przeliczniku mulin.
|
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie ja nie wiem co z tym zrobić, bo wzorek ten pierwszy wygląda jakby czasem w jednej kratce było więcej krzyżyków i wtedy nie widzę kształtów dobrze i nie wiem czy to ma być pół krzyżyk czy coś innego... :-(
|
|
|
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
Czy któraś z was kojarzy może taki wzór haftu z jakby wykrojami ubrań? jeden dotyczył bodajrze kostiumu/garsonki (Suit) a drugi sukienki (Dress).. Na obrazku była modelka w stroju, wyglądało to jak szkic, a w tle właśnie wykroje ubrań. Szukam szukam i znaleźć nie mogę..
|
|
|
|
#3657 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!Po tak długiej nieobecności miałam sporo stron do przejrzenia i o wiele wzorków też chciałabym Was ![]() czy mogłabym otrzymać 1 i 3 wzór poduszki ze słonecznikami oraz drzewo genealogiczne z postu #3507 (str. 117) i motocykle z #3507 (str. 121) Iskra01pl i Morisia prosiłabym Was o wzory z bajki Muminki Dorotaa3 czy mogłabym prosić o wzór do tych 2 pór roku (były tam gdzie miałaś też pory roku w kształcie serduszek) Karollajna85 czy mogłabym prosić o wzory na komunię z postu #3582, szczególnie chodzi mi o ten z Papieżem i dziewczynką Stronę ze słonecznikami mogę otworzyć bez problemu. Są tam wzory na zegary. Mogę podesłać ![]() a tu właściciele gdzie są wzory na zegary na www chomikuj pl u: basia242 , Triteleia , jaga999 , Redwolfka , czesiajedna (nie wychodzi mi wklejanie linków z chomika więc podaję tylko właścicieli, każdy z nich ma folder zegary) anemonekk@gmail.com Edytowane przez anemonekk Czas edycji: 2010-01-05 o 23:33 |
|
|
|
#3659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spróbuje wysłać po raz 3, ale sprawdź może w folderze spam, może tak się schowały )
|
|
#3660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.