Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 23:21   #901
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej Żonki
U nas dzisiaj pogoda ładna, od rana sypał śnieżek

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
JA tez musze na diete przejsc bo po ciazy odrazu wrocilam do swojej wagi ale przez ta cukrzyce ciazowa bylam tak wyglodniała normalnego jedzenia ze teraz nadrobiłam z nawizką
dla Dawidka, niech to paskudztwo szybko go opuści!
na szczęście katarek już prawie minął

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Jutro ciąg dalszy zakupów budowlanych ..... czas na gniazdka i włączniki plus nowe okucia do drzwi wewnętrznych ..... zostały ZŁOTE ala szejk z Dubaju ...... mocno już oblezione .....
to trzymam za owocne zakupy, takie pierdółki są najgorsze
Stary 2010-01-03, 09:06   #902
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny,
witam Was w Nowy 2010 Rok .

Jak tam Wasze noworoczne postanowienia? Bo ja kilka mam i mam nadzieje, że w tym roku uda nam się je spełnić .
Stary 2010-01-03, 16:41   #903
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc dziolchy

wpadam na chwile a nawet nie wiem czy juz sie witalam w Nowym Roku

mam postanowienie noworoczne zeby zgubic boczki

dzisiaj bylismy z tż na zakupach -obkupilam corcie i sobie czapke i rekawiczki,a jechalam po prezent dla malza ktory ma 7-go urodziny

acha dalam kilka nowych fotek do albumu wizazowego oczywiscie mojej Werci

pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich babek

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:42   #904
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROCZKU

ja im blizej konca macierzynskiego to częsciej musze bywac w pracy niech to szlag, do tego Agatula ma alergie , a ja niecałe dwa miesiące i musze wracac do pracy - jestem co najmniej przerazona

buziaki kochane żonki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:30   #905
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej zoneczki

jutro do pracy juz buuuuuuuuuuuuuuuu ;( ja nie chce!!!

Czeko79- ja tam lubie takie zakupy my teraz tez na urzadzaniu sie skupiamy i wczorajw lasnie sprzety wybieralismy do kuchni, lazienki fajna sprawa - jak sie ma kase...

Katarzinko- a ta alergia juz stwierdzona?czy na arzie podejrzewacie?? na co ma alergie??

Czeko21- hmm moj malz tez ma urodziny 7go

Marta- a duzo tych postanowien masz??

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:43   #906
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU!!! Niech to będzie rok spełniających się życzeń a przede wszystkim niech będzie lepszy od 2009!

Trochę to spóźnione, ale co tam Sylwester był średni na jeża, posiedzieliśmy tylko ze znajomymi, bez żadnych szaleństw. Wypiłam pół butelki wina i to by było na tyle. Bez rewelacji.
Jak tam u Was z pogodą? U mnie mroźno, ale spacerki są zaliczane do tego na basen znowu biegam
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
O to Ci ktos zrobil wizazowa niespodzianke . Za zakupki trzymam kciuki na pewno cos upolujesz. I nie stresuj sie dentysta.... choc widze ze ze stresu nasz organizm reaguje tak samo
niestety, już mi znowu wizaż zblokowali
u dentysty było ok, nawet bez znieczulenia leczyłam i pani mi kamień ściągnęła (pierwszy raz w życiu zresztą, aż sama nie mogła uwierzyć, że mam tak mało kamienia a nigdy ściąganego nie miałam) i znowu mam wszystkie ząbki zdrowe i spokój na jakiś czas

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A ja wlasnie dostalam tel od babci z informacja ze moj kolega ( moja sympatia z dziecinstwa) zginal w wypadku samochodowym we Wloszech....
przykro mi...

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a gdzie jest Bershka? w jakim miescie?? jak bylam w Irlandii to byl moj ulubiony sklep i mam pol szafy ciuchow tej marki nie wiedzialam ze polsce tez jest
jest w Białymstoku (gdzie najczęściej robię zakupy) i w Warszawie też widziałam.

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
niestety w związku z tym sylwek musiał zostać odwołany mieliśmy jechać w góry, tuż przed samymi świętami się pojawiła bardzo kusząca i taniusia propozycja od znajomych, no ale czeka nas biała sala...
ojej, szkoda takiego wypadu ale co tam, zdrowie najważniejsze

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
nie umrę raczej od tego, więc nie ma tragedyi
okazało się, że to co mi dolega to po prostu jakaś dziwna infekcja
<daruję Wam szczegółów... bo to masakra>, a dziwna- bo po prostu nic mnie nie boli i praktycznie nie mam żadnych objawów
dostałam antybiotyki i maśc
za tydzień do kontroli

Żeby był o stokroc lepszy od poprzedniego
super, oby jak najszybciej poszło w cholere to cholerstwo antybiotyków na babskie sprawy nabrałam się więcej niż na przeziębienia więc w pełni się z Tobą solidaryzuję zdrowiej szybko!!!

A ten pogrubiony fragment życzeń noworocznych w 100% trafiony

Cytat:
Ogólnie lekarz nie widzi nic niepokojacego. TO nie jest zabkowanie robilismy padanie moczu malej i jest ok wiec to tez nie infekcja zwiekszylam ilość sztucznego mleczka bo moje jej chyba nie wystarcza
no to dobrze, oby małej się poprawiło.

Cytat:
Ja wczoraj z pracy wróciłam o 18-tej i około 20-tej zasnęłam
Wstałam około 23 i przywitałam Nowy Rok mlecznym drinem
I potem znów poszłam spać
Ale oświadczam, że wczoraj rano odebraliśmy nasze mieszkanie

Coprawda nie odbyło się to w spokoju bo dzień wczesniej zadzwoniła była właścicielka z informacją, że ona sobie KLAMKI OD OKIEN ODKRĘCI I ZABIERZE no żesz QRWA już nie byłam miła ....... wykrzyczałam babie co o niej myślę i powiedziałam, że jeśli będzie brakowało w mieszkaniu czegokolwiek co spisaliśmy w umowie to przychodzę na odbiór mieszkania z policją ..... poskutkowało ......
1. no to super sylwestra miałaś, zabawa na całego
2. gratuluję, aż się mój mąż uśmiał jak mu o tych klamkach przeczytałam. Do czego jej klamki od okien jacyś nienormalni Ci ludzie.
Cytat:
siedzę dziś cały dzień pod kołdrą, w dodatku z gorączką i podejrzewam, że z jakims zapaleniem...
pandemia i mnie dopadła!
nie idę do lekarza, bo od wczoraj i tak biore antybiotyki na tamto dziadostwo, więc powinien on poskutkowac na oba zapalenia...
zobaczymy
no no ale Cię złapało na początek roku...kuruj się.

ok będę oglądać "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet", tzn taki mam plan, zobaczymy co z tego wyjdzie. Do zobaczenia.

gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:09   #907
kasienka1985
Zakorzenienie

hejka
tu Wasz zdechlak
jednak byłam u lekarza...
mam zapalenie oskrzeli!
przedwczoraj całą noc nie spałam, bo myślałam, że głowa mi pęknie
caly wczorajszy dzien z gorączką i w dodatku złapał mnie katar!
nos mnie tak boli, że chyba dziś już mi odpadnie...
swoją drogą... moze to byc ciekawe doswiadczenie

no i tak to u mnie właśnie wygląda...
lekarz dopisal mi lek przeciwbolowy i zwiekszyl dawke antybiotyku- na 2 zapalenia i tyle.

śmiejemy sie z Miskiem, że odleżyny nam już grożą, bo 3 dzien lezymy naturalnie Uki mi towarzyszy <w mej niedoli>

Miłych powrotów do pracy kochane.
Gosieńko- nie martw się ważne, że po pracy masz wizaż

Idę się umyc i cos chyba obejrzymy.
ech.... te odleżyny...

buziaki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:52   #908
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
to trzymam za owocne zakupy, takie pierdółki są najgorsze
No właśnie dzisiaj poszło 1,5 tys na gnizadka, włączniki, rury, nowe okucia do drzwi wewnętrznych, nową skrzynkę z bepiecznikami itd

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jak tam Wasze noworoczne postanowienia? Bo ja kilka mam i mam nadzieje, że w tym roku uda nam się je spełnić .
Ja mam jedno ..... zwolnić trochę tempo i zadbać o swoją kondycję fizyczną i zdrowie ..... od jakiś 2 tygodni boli mnie koszmarnie odcinek lędźwiowo - krzyżowy kręgosłupa ...... ale tak, że mam powazny problem z nachylaniem się i kucaniem ..... jak uklęknę to nie mogę się podnieść i oczywiście nie mam kiedy iśc do lekarza .....

Cytat:

ad1. gdzie Ty te boczki wyszperałaś .... chyba na policzkach
ad2. Najlepsze jest to z obgryzaniem paznokci u stóp

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ja im blizej konca macierzynskiego to częsciej musze bywac w pracy niech to szlag, do tego Agatula ma alergie , a ja niecałe dwa miesiące i musze wracac do pracy - jestem co najmniej przerazona
Ojć kolejna mamusia po malutkiej przeżywa stres z zostawieniem maleństwa w domu i powrotem do pracy

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Czeko79- ja tam lubie takie zakupy my teraz tez na urzadzaniu sie skupiamy i wczorajw lasnie sprzety wybieralismy do kuchni, lazienki fajna sprawa - jak sie ma kase...
Jakbym miała kase na wszystko to też bym lubiła takie zakupy ..... a tu się okazuje, że musimy kupić nową kuchenkę ..... bo starej metalowe dysze przy palnikach są przerdzewiałe ..... musiało to chyba być ciągle zalewane i wycierane raz na miesiąc ...... jeszcze nie widziałam 4-letniej kuchenki gdzie z dysz od palników sypie się rdza całymi garściami .....

narazie wybraliśmy taką http://www.ceneo.pl/1995952, ale jutro jak nam zdemontują zabudowę to zobaczymy czy czasem płyta nie jest zintegrowana z piekarnikiem

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Jak tam u Was z pogodą? U mnie mroźno, ale spacerki są zaliczane do tego na basen znowu biegam
szczerze zazdraszczam tego biegania na basen

Cytat:
hejka
tu Wasz zdechlak
mam zapalenie oskrzeli!

śmiejemy sie z Miskiem, że odleżyny nam już grożą, bo 3 dzien lezymy naturalnie Uki mi towarzyszy <w mej niedoli>
Kuruj się Rybka i niech małż Ci ze 3 razy dziennie robi porządne masaże ...... ehem przeciwodleżynowe oczywizda .....

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-01-03 o 21:54
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 22:39   #909
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
U nas ciąg dalszy ładnej śnieżne pogody, więc nawet i spacerek żeśmy zaliczyli jutro mam wolne i z siostrą idziemy na małe zakupki ubraniowe dla niej, ale może i coś sobie kupię

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
w sumie to żadnych ale przydałoby się jeszcze schudnąć trochę

Cytat:
idę zaraz pooglądać te fotki

Cytat:
z powrotem do pracy rozumiem Cię doskonale ale wiesz mi sam początek jest najgorszy, potem jest już lepiej a do czego Agatka ma uczulenie i na co?

Cytat:
mam zapalenie oskrzeli!
kuruj się kochana oczywiście pod czujnym okiem małża
Stary 2010-01-04, 11:32   #910
kasienka1985
Zakorzenienie

Izuńkuuuuu afromenku mój sliczniasty pisaj jak było???
Wygladalas w tej sukienie bosssssssssssssssssko!!!
nawet kwiatuch mi nie przeszkadzal

a ja się kuruję, dziś sama, bo wąż w robocie

lecę do kibelka i zaraz wracam

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-01-04, 12:08   #911
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

Czeko21- hmm moj malz tez ma urodziny 7go
hehe tego samego dnia bralysmy slub i jeszcze nasi malzowie w tym samym dniu urodziny maja -trzeba to oblac

Cytat:
w Białymstoku (gdzie najczęściej robię zakupy) i w Warszawie też widziałam.

o kurcze to drugi koniec Polski

Cytat:

ad1. gdzie Ty te boczki wyszperałaś .... chyba na policzkach
ad2. Najlepsze jest to z obgryzaniem paznokci u stóp

serio mam
wiesz nie obgryza jeszcze ale namietnie ssie duzego palca

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 12:48   #912
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

WITAM DZIOOOOBKI W Nowym Roku.

Cytat:
Czesc dziolchy
wpadam na chwile a nawet nie wiem czy juz sie witalam w Nowym Roku

dzisiaj bylismy z tż na zakupach -obkupilam corcie i sobie czapke i rekawiczki,a jechalam po prezent dla malza ktory ma 7-go urodziny

A ja zapomniałam o postanowieniu. Hmmm
O i zakupki już w Nowym roku zrobione, a ja jeszcze w sklepie nie byłam żadnym.
Cytat:
Przytulas dla Agatki. I nie myśl tak o tym, że do pracy musisz iść za te dwa miesiące, bo męczysz się.
Cytat:
Trochę to spóźnione, ale co tam Sylwester był średni na jeża, posiedzieliśmy tylko ze znajomymi, bez żadnych szaleństw. Wypiłam pół butelki wina i to by było na tyle. Bez rewelacji.

niestety, już mi znowu wizaż zblokowali
u dentysty było ok, nawet bez znieczulenia leczyłam i pani mi kamień ściągnęła (pierwszy raz w życiu zresztą, aż sama nie mogła uwierzyć, że mam tak mało kamienia a nigdy ściąganego nie miałam) i znowu mam wszystkie ząbki zdrowe i spokój na jakiś czas
Mieliśmy wczoraj bałwana lepić, ale najpierw w kościele byliśmy, potem odwiedziny u znajomych, mamy imieniny i tak zleciało.
Cytat:
hejka
tu Wasz zdechlak
mam zapalenie oskrzeli!

Zdechlaczku wracajcie do zdrówka. I masować sie!
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
U nas ciąg dalszy ładnej śnieżne pogody, więc nawet i spacerek żeśmy zaliczyli jutro mam wolne i z siostrą idziemy na małe zakupki ubraniowe dla niej, ale może i coś sobie kupię
To udanych zakupków życzę. A na spacery jakos nie mogę czasu wygospodarować, a właściwie to leń sie zrobiłam straszliwy.

Zanim wysłałam wiadomość, to skoczyłam po chlebek i zmarzłam strasznie, ale co sie poślizgałam...

CO ja miałam dziś za sen...RANY JULEK! Jak mąż do pracy wychodził to mu zdążyłam opowiedzieć.
W ciąży byłam i to było w trakcie porodu. Słuchajcie wody mi odeszły i nie miałam skurczy...nie chcieli mnie do jednego szpitala przyjąć, więc pędziliśmy do drugiego ..tak w skrócie. I wtedy mąż wstawał do pracy i sie obudziłam, może i lepiej, bo nie było akcji porodowej...
TO chyba od tych ostatnich rozmów o maleństwie.

I chwalem sie afrogigantem...i szczere opinie proszę, bo jak cos to wiecej sie tak nie uczeszę.. no dobra żartuję. Chciałam delikatnego irokeza i to gładkiego i upiete loki z boku, ale podsunęłam fryzjerce myśl, żeby był irokez, ale pokręcony...no i prosze co stworzyła. Ale fotki dodam za chwilę.

Sylwester bardzo udany. Pieć osób mnie nie poznało(a to sami znajomi). Szaleliśmy do 04:30, aż brakło sił. Jeden z najbardziej udanych Sylwków.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-01-04 o 12:51
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:52   #913
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam w Nowym RokuI zycze aby byl lepszy od poprzedniego, zrealizowania wszystkich postanowien i spelnienia marzen!!!

My sylwka sprdzilismy u znajomych...spokojnie bylo bez tancow, synek ich spal na gorze to i cicho musialo byc. Okolo 2 przenieslismy sie do innych znajomych ale dlugo tam nie bylismy bo juz powoli impreza umierala... w domku bylismy kolo 4 i caly Nowy Rok przeleniuchowalismy
Temat swiat przemilcze - nie chce mi sie do tego wracac.

W sobote bylam na zakupkach bo wyprzedaze sie zaczely i nastawilam sie na szal zakupowy i kupilam tylko posciel, bluzeczke, koszulke, torebke i polbuty. Dla meza nic nie upolowalam ale w niedziele pojedziemy razem to moze sobie cos wypatrzy

Czekotubko Gratuluje przejecia mieszkania

Kasienko zdroweczka zycze

Milego dzionka laski
Stary 2010-01-04, 13:36   #914
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
I chwalem sie afrogigantem...i szczere opinie proszę, bo jak cos to wiecej sie tak nie uczeszę.. no dobra żartuję. Chciałam delikatnego irokeza i to gładkiego i upiete loki z boku, ale podsunęłam fryzjerce myśl, żeby był irokez, ale pokręcony...no i prosze co stworzyła. Ale fotki dodam za chwilę.

Sylwester bardzo udany. Pieć osób mnie nie poznało(a to sami znajomi). Szaleliśmy do 04:30, aż brakło sił. Jeden z najbardziej udanych Sylwków.
no przecie ja juz pisała żem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
że cudeńko moje kochane śliczne mniam mniam chrup chrup

zazdroszcze super sylwka!
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
W sobote bylam na zakupkach bo wyprzedaze sie zaczely i nastawilam sie na szal zakupowy i kupilam tylko posciel, bluzeczke, koszulke, torebke i polbuty. Dla meza nic nie upolowalam ale w niedziele pojedziemy razem to moze sobie cos wypatrzy

Kasienko zdroweczka zycze
1- buahahahahahahhaha a to nie był szał
chwal się ino migiem
ja mam fazę pościelową, ostatnimi czasy zakupiłam chyba z 5 <all> i ciekawe kiedy je wszystkie wyśpię
2- dzieki rybo swoją droga... niezwykle apetyczne z Ciebie ciachunio świąteczno- sylwestrowe

hmmm... co do masowania, przytulania, wygrzewania, etc.
mam jakiegoś gada!!!!!!!!!!!!!!!!
który nie chce mi przejsc!
a ja tak się chcę pokochac

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-01-04, 14:14   #915
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hej ho moje drogie
Dopadło mnie choróbsko-znaczy sie potworny katar co uszy zatyka
Czuję się pskudnie. A jeszcze bylismy mnie zarejstrowac w ZUSie iprzy okazji kupilismy juz prezent dla tescia na urodziny( w Lidlu mieli zestawy malarskie dla poczatkujacych adeptów rysowania malowania i tworzenia)
No i szwagrowi zawieźliśmy biurko

A teraz szukam jakiegoś lekarza-czas sie zapisac do jakiejs przychodni w koncu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 14:22   #916
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
My sylwka sprdzilismy u znajomych...spokojnie bylo bez tancow, synek ich spal na gorze to i cicho musialo byc. Okolo 2 przenieslismy sie do innych znajomych ale dlugo tam nie bylismy bo juz powoli impreza umierala... w domku bylismy kolo 4 i caly Nowy Rok przeleniuchowalismy
Temat swiat przemilcze - nie chce mi sie do tego wracac.

No to ładne zakupki zrobiłaś paulinko .
Czyli Sylwester kulturalnie bardzo. To prawie tak jak u nas...

Cytat:
no przecie ja juz pisała żem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
że cudeńko moje kochane śliczne mniam mniam chrup chrup

zazdroszcze super sylwka!
a
Oh Ty Mycho. Czuję się taka "ukąsana"
A to drobne białym maczkiem...niech spierdziula ..oby szybko gad jeden, bo zaczniemy czarować. Zdrówka jeszcze raz.

Załącznik 2762735
Załącznik 2762736
Załącznik 2762737
Załącznik 2762738
Stary 2010-01-04, 15:05   #917
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Hej ho moje drogie
Czuję się pskudnie. A jeszcze bylismy mnie zarejstrowac w ZUSie iprzy okazji kupilismy juz prezent dla tescia na urodziny( w Lidlu mieli zestawy malarskie dla poczatkujacych adeptów rysowania malowania i tworzenia)

ech... bidulinko
i Ciebie niestety dopadło
Cytat:
Oh Ty Mycho. Czuję się taka "ukąsana"
A to drobne białym maczkiem...niech spierdziula ..oby szybko gad jeden, bo zaczniemy czarować. Zdrówka jeszcze raz.
ech...
aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno!
Oddawaj mi Twoją fryzjerkę! jest geniuszem!!!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-01-04 o 15:09
Stary 2010-01-04, 15:36   #918
mooonik
Zakorzenienie

Witajcie w Nowym Roku

nasz sylwester skończył się o 1.30
tak jak pisałam siedzieliśmy w domku sami, wypiliśmy aż po 1 piwie i o północy butelkę szampana i nas tak nagle zmogło, że poszliśmy spać ale za to przynajmniej w nowy rok nie zdychaliśmy na kaca

Kasiu zdrówka życzę i szybkiego wyleczenia, żeby bara-bara mogło być

Cytat:

Czeko Bershka jest też w Krakowie może tu masz bliżej a nie patrzyłaś w necie czy nie ma gdzieś w pobliżu Ciebie?

Cytat:
CO ja miałam dziś za sen...RANY JULEK! Jak mąż do pracy wychodził to mu zdążyłam opowiedzieć.
W ciąży byłam i to było w trakcie porodu. Słuchajcie wody mi odeszły i nie miałam skurczy...nie chcieli mnie do jednego szpitala przyjąć, więc pędziliśmy do drugiego ..tak w skrócie. I wtedy mąż wstawał do pracy i sie obudziłam, może i lepiej, bo nie było akcji porodowej...
TO chyba od tych ostatnich rozmów o maleństwie. .
no to miałaś sen
ale się pochwalę,że miałam w podobnym tonie
też śniło mi się, że byłam w ciąży już sama końcówka, miałam rodzić, ale nie miałam czasu bo musiałam w pracy oddać jakiś projekt i pojechałam do tej pracy, a w międzyczasie urodziła za mnie moja mama ja sobie wróciłam spokojnie do domku, dziecko- dziewczynka już była umyta, ubrana i najedzona, więc wzięłam ją i pojechaliśmy z mężem do siebie

nie wiem skąd mi się to wzięło chyba dlatego, że ostatnio rozmawialiśmy z mężem o dziecku, z mamą o porodzie gadałam trochę w święta i może....

Izuś ślicznie wyglądałaś lasencjo włoski mi tylko troszkę nie pasują nie wiem, coś mi nie gra, może jakby nie były takie ulizane z jednej strony ale to tylko moje zdanie najważniejsze, że byłaś zadowolona

Cytat:

eeee wcale się nie obkupiłaś pokazowuj fotki

Cytat:
uu dopadło i Ciebie dużo zdrówka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 16:15   #919
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Hej ho moje drogie

Zdrówka Izulek.
fajowy prezent dla teścia.
Cytat:
ech... bidulinko
i Ciebie niestety dopadło
ech...
aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno!
Oddawaj mi Twoją fryzjerkę! jest geniuszem!!!
No powiem, że czesała mnie dopiero trzy razy(m.in na ślub) i bardzo jestem zadowolona z jej prac. Nie oddam! A najlepsze jest to, ze to koleżanka Krzyśka z podstawówki. Kto by przypuszczał, że do niej trafię.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Witajcie w Nowym Roku
nasz sylwester skończył się o 1.30
tak jak pisałam siedzieliśmy w domku sami, wypiliśmy aż po 1 piwie i o północy butelkę szampana i nas tak nagle zmogło, że poszliśmy spać ale za to przynajmniej w nowy rok nie zdychaliśmy na kaca

no to miałaś sen
ale się pochwalę,że miałam w podobnym tonie
też śniło mi się, że byłam w ciąży już sama końcówka, miałam rodzić, ale nie miałam czasu bo musiałam w pracy oddać jakiś projekt i pojechałam do tej pracy, a w międzyczasie urodziła za mnie moja mama ja sobie wróciłam spokojnie do domku, dziecko- dziewczynka już była umyta, ubrana i najedzona, więc wzięłam ją i pojechaliśmy z mężem do siebie

nie wiem skąd mi się to wzięło chyba dlatego, że ostatnio rozmawialiśmy z mężem o dziecku, z mamą o porodzie gadałam trochę w święta i może....

Izuś ślicznie wyglądałaś lasencjo włoski mi tylko troszkę nie pasują nie wiem, coś mi nie gra, może jakby nie były takie ulizane z jednej strony ale to tylko moje zdanie najważniejsze, że byłaś zadowolona
moooniku to też miałaś niezły sen! Muszę spytać moją mamę, czy by nie urodziła za mnie... U mnie też chyba z rozmów o dziecku się wzięło. No i pewnie to jakiś znak...
Dziekuję za szczerość. Prawdę mówiąc to Krzysiek jak mnie zobaczył się lekko wystraszył, co też sobie wymyśliłam na głowie, ale potem nie mógł oka oderwać.. Najgorszy był pierwszy rzut oka, a potem już sie przyzwyczaiłam. Zgadzam się, że z tej jednej strony tak łyso, ale mimo wszystko stwierdziłam, że częściej będe tak eksperymentować.:cm ok:
Stary 2010-01-04, 17:38   #920
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

1- buahahahahahahhaha a to nie był szał
chwal się ino migiem
ja mam fazę pościelową, ostatnimi czasy zakupiłam chyba z 5 <all> i ciekawe kiedy je wszystkie wyśpię
2- dzieki rybo swoją droga... niezwykle apetyczne z Ciebie ciachunio świąteczno- sylwestrowe

no nastawilam sie na wiecej... chcialam jakies fajne sweterki,bluzeczki i nic nie moglam wypatrzec... wczesniej tez troche pokupowalam m.in ta sukienke na swieta i na sylwka, jeansy, tunike... dzis nie bede miala jak zrobic fotek bo maz bedzie i sie bedzie smial ze ciuchy fotografuje, jutro ma wolne to tez nie ale w srode juz moze mi sie uda
milo mi

przepedzam gadzine zebys mogla poprzytulac sie do mezusia

Izazusia zdroweczko Kochana

Izka slicznie wygladalas fryzurka boska i sukienka tez laseczko!

Moonik ale sen wygodnicka dala mamie zeby jej dziecko urodzila
Stary 2010-01-04, 19:35   #921
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Siedzę z mokrymi włosami (po basenie oczywiście) i czekam na męża bo mamy znowu coś oglądać. Wczoraj te "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" całkiem mi się podobało. Jak dla mnie to taki robiący wrażenie film a że ja z tych "bojących się" jestem to trochę musiałam pod kołdrą posiedzieć

Tak tu piszecie o tych postanowieniach noworocznych a ja...a ja nie mam żadnych, muszę to przemyśleć i może też coś postanowić
Cytat:
mam zapalenie oskrzeli!

ojej mam nadzieję, że jakoś zdołasz wyleczyć te odleżyny

Cytat:
No właśnie dzisiaj poszło 1,5 tys na gnizadka, włączniki, rury, nowe okucia do drzwi wewnętrznych, nową skrzynkę z bepiecznikami itd

szczerze zazdraszczam tego biegania na basen
podczas remontu pieniądze idą jak woda, to fakt ale pomyśl, jak później będziesz miała pięknie...

ze zdrowiem nie ma żartów a biegania na basen nie zazdraszczaj tylko sama pobiegaj gorąco polecam. Poza tym taki basen to na kręgosłup chyba też może pomóc co

Cytat:
a ja się kuruję, dziś sama, bo wąż w robocie
OMG, ale radzisz sobie jakoś

Cytat:
http://www.bershka.pl/docs/DIRECTORIO_130209.pdf

na tej stronce możesz zobaczyć gdzie jest bershka najbliżej Ciebie.
Cytat:
Witam w Nowym RokuI zycze aby byl lepszy od poprzedniego, zrealizowania wszystkich postanowien i spelnienia marzen!!!

W sobote bylam na zakupkach bo wyprzedaze sie zaczely i nastawilam sie na szal zakupowy i kupilam tylko posciel, bluzeczke, koszulke, torebke i polbuty.
1. dzięki
2. tak zazwyczaj jest, jak się na wielkie zakupy nastawisz to g...kupisz a jak tak przypadkiem tylko zajrzysz to z torbami wracasz...przynajmniej ja tak mam.
Cytat:
czyli jednak Cię nie oszczędziło

no no laska z Ciebie nie ma co
włosy są Twoje, tzn czy masz takie kręcone czy kręciłaś na coś?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 09:17   #922
Milibili
Zadomowienie

Witajcie kochane! Wczoraj wizaz padł i skasowal mi posta jak ja tego nie lubie pisze pol dnia i daje potem wylij a tu : date base error

WIec tak na szybko - * dla wszystkich chorowitek Wracajcie do zdrowka!

Izka- fryzura mi sie bardzo podobala Wygladalas w niej swietnie jedyne co bym zmienila to dalabym mniej srebrnego cienia, tak aby nie byl na calej powirzchni nieruchomej powieki ale to tylko takie moje widzimisię

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 10:02   #923
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ STOKTROTKI

Cytat:
Hej Siedzę z mokrymi włosami (po basenie oczywiście) i czekam na męża bo mamy znowu coś oglądać. Wczoraj te "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" całkiem mi się podobało. Jak dla mnie to taki robiący wrażenie film a że ja z tych "bojących się" jestem to trochę musiałam pod kołdrą posiedzieć

no no laska z Ciebie nie ma co
włosy są Twoje, tzn czy masz takie kręcone czy kręciłaś na coś?
gosieńku ja też z tych bojących się....i zdarzało mi się nie raz, że chowałam głowę pod kołdrę.
Dziękować.
A co do włosków, to moje są daleko, daleko od kręconych. Napisałabym proste, ale wywijają sie niepotrzebnie skubańce. Fryzjerka kręciła na lokówce, tyle, że sama je nawijała.
Cytat:
no nastawilam sie na wiecej... chcialam jakies fajne sweterki,bluzeczki i nic nie moglam wypatrzec... wczesniej tez troche pokupowalam m.in ta sukienke na swieta i na sylwka, jeansy, tunike... dzis nie bede miala jak zrobic fotek bo maz bedzie i sie bedzie smial ze ciuchy fotografuje, jutro ma wolne to tez nie ale w srode juz moze mi sie uda
milo mi

Izka slicznie wygladalas fryzurka boska i sukienka tez laseczko!
Paulinko poczekamy na twoje fotki, lepiej niech mężowie nie oglądają takich rzeczy.
Dziękuję.
Cytat:
Witajcie kochane! Wczoraj wizaz padł i skasowal mi posta jak ja tego nie lubie pisze pol dnia i daje potem wylij a tu : date base error

WIec tak na szybko - * dla wszystkich chorowitek Wracajcie do zdrowka!

Izka- fryzura mi sie bardzo podobala Wygladalas w niej swietnie jedyne co bym zmienila to dalabym mniej srebrnego cienia, tak aby nie byl na calej powirzchni nieruchomej powieki ale to tylko takie moje widzimisię
Miluś mnie tez tak wyskakuje, to ja wtedy robię WSTECZ i potem DO PRZODU(przejdź do następnej strony) i powinna sie pokazać wiadomość, którą stworzyłaś, a jeśli nie to: jak kończę pisać, to zawsze sobie kopiuję to co napisałam i gdyby coś sie zawiesiło, to odpalam jeszcze raz wizaż i wchodzi. Za dużo razu się nadenerwowałam, żeby dać spokój.
Dziekuję
A makijaż w rzeczywistości tak nie dawał po oczach, wręcz nie było widać, że tak górna powieka jest pomalowana, tylko aparat tak odbijał światło. Ale mimo wszystko dziekuję, bo to cenna wskazówka.

Zmykam liczyć faktury. A potem pewnie odwiedzic rodziców.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-01-05 o 10:05
Stary 2010-01-05, 10:59   #924
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hej myszeczki moje drogie

Choróbsko mija-pije duzo herbatki, robie inhalacje i kąpiele i jest lepiej
Dziękuje za trzymanie kciuków o ozdrowienie

Ps.
Mam prośbe-wypełnicie mi ankiete/??

http://www.ankietka.pl/ankieta/33337...a-odpadow.html
Stary 2010-01-05, 11:08   #925
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziubki moje

Piszę na szybkiego, w pracy od samego początku mnie robotą zawalili po same uszy (już wczoraj dostałam tyle tekstów, że do piątku się będę z tym obrabiać...). A do tego przestawić się nie mogę na wstawanie ranne znowu

Izuś ślicznie wyglądałaś, ale ładnemu we wszystkim ładnie przecież

Mili jak tam córcia? Dalej taka marudna czy daje mamusi odpocząć?

Dla wszystkich chorowitek duuuuuużo zdrówka, kurujcie się.

Mykam pracować, buziole

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:51   #926
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Siedze w pracy i sie nudze...

Agunia to przyjemnej pracy - obys sie szybko uporala i miala czas na wizaz

Izazusia ankieta wypelniona zdroweczka

Gosia ja tez zadnego postanowienia nie zrobilam...
Stary 2010-01-05, 14:46   #927
agunia82
Zakorzenienie

Izuś ankietę wypełniłam, ale mi się ona jakaś taka tendencyjna wydaje

Paulina dziękuje Dzisiaj już sobie robię fajrant bo i tak się narobiłam a w sumie to i tak zaraz do domku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 15:07   #928
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

haha dzieki za wypełnienie

Chcę zobaczyć ile osób byłoby w stanie pogodzić się ze spalarnią tuż obok własnego domu
Pewnie niewiele.

Katarek już mi przeszedł-może to od tej herbatki tymiankowej-była ohydna ale miała pomóc. No i pomogła A dzisiaj chwila prawdy-cedzę nalewki od owocków i przelewam do butelek
Na pierwszy smak najmniej warta uwagi jest gruszkówka. Ciekawy smak ma jarzębinówka a zupełni słodziutki, babski nalewka z dzikusa czyli dzikiej rózy w lesie zerwanej
Której polac na skosztowanie??
Stary 2010-01-05, 16:31   #929
paulinaizabela
Zakorzenienie

To ja tej slodziutkiej poprosze moze mnie rozgrzeje troche bo jakos tak zimno mi dzis caly dzien...
Stary 2010-01-05, 20:14   #930
katarzinka
Wtajemniczenie

dzięki kochane jak ja bym bez was dała radę??

a Agatulę uczula prawdopodbnie mleko (takim maluchom nie robi się testow , bo są niewiarygodne, można tylko eliminowac i obserwowac) - wiec ja jestem na diecie , zeby ona miała nieuczulające mleczko

a co do pracy - wkurzają mnie na maksa - nie przedłuzą ze mną umwoy a i tak ciągle czegos ode mnie chcą i taki mam ten macierzyński
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości