O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 12:07   #661
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
coroz to lepsze historie opowiadasz boki zrywac
uda sie uda, bedzie na pewno super zabawa
to co ja juz Cie moze nie zagaduje szykuj sie, w nowym roku sie jeszcze nagadamy opowiesz mi jak sie udala imprezka oki?
Mam nadzieję, że nasze śluby będą bardziej udane
Już się zdążyłam wykąpać, teraz będę sałatkę kroić. Mam dwie godziny żeby się ze wszystkim ogarnąć
W Nowym Roku napewno się nagadamy I na 100% opowiem, jak tam minął ten nasz Sylwester
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:16   #662
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nasze śluby będą bardziej udane
Już się zdążyłam wykąpać, teraz będę sałatkę kroić. Mam dwie godziny żeby się ze wszystkim ogarnąć
W Nowym Roku napewno się nagadamy I na 100% opowiem, jak tam minął ten nasz Sylwester
no ja jestem przekonana, ze nasze beda bardzo udane i nie ma innej opcji
no to zycze Szampanskiej Zabawy i wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, ktory z reszta bedzie nalezec do nas prawda
Baw sie dobrze
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:13   #663
Forget_me
Zakorzenienie

Zdecydowanie to będzie nasz rok
Od 5 stycznia możemy rozpocząć oficjalne odliczanie
Ja też życzę, aby ten nadchodzący rok 2010 był lepszy od tego mijającego Aby spełniły się Wam wszystkie marzenia, te większe i te malutkie
I żeby Teżety się Was Dziewczynki słuchały No i najważniejsze, szampańskiej zabawy

Ja teraz wykonam szybki make up i wracam do krojenia ogórków
Buziaki i do zobaczonka w Nowym Roku, Naszym Roku
Stary 2009-12-31, 18:41   #664
aicila
Rozeznanie

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,

więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:35   #665
Forget_me
Zakorzenienie

Dzień dobry w tym nowym, naszym roku 2010
Jak tam po Sylwestrze? Nam imprezka się super udała Nie myśleliśmy, że będzie tak świetnie Były tańce, pyszne jedzonko i super towarzystwo Właśnie zgrałam zdjęcia na kompa i czekam na przyjazd Piotrka, żeby mu je pokazać
Jedna niezbyt fajna rzecz to to, że znowu jestem chora
A jak tam u Was? Mam nadzieję, że również się świetnie bawiłyście
Stary 2010-01-03, 13:55   #666
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Hej Zabawa sylwestrowa u mnie była jak najbardziej udana, mimo że siedzieliśmy tak w gronie rodzinnym. Za to Nowy Rok się okropnie zaczął, bo jakoś się nie mogliśmy dogadać z TŻtem, ale już wszystko dobrze. Do tego wczoraj nam się jakieś "gówniuszczko" urwało od tego mechanizmu co szybę w samochodzie podnosi i wpadła nam do środka. Jechaliśmy 50 km bez bocznej szybki a padał śnieg, wiał wiatr i było -7 stopni! Przeklęta elektryka! Na szczęście udało się to zrobić i wracaliśmy już w całkiem normalnych warunkach Wymyślają teraz cuda w tych autach a to się wszystko nie nadaje na mróz
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:15   #667
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Hej Zabawa sylwestrowa u mnie była jak najbardziej udana, mimo że siedzieliśmy tak w gronie rodzinnym. Za to Nowy Rok się okropnie zaczął, bo jakoś się nie mogliśmy dogadać z TŻtem, ale już wszystko dobrze. Do tego wczoraj nam się jakieś "gówniuszczko" urwało od tego mechanizmu co szybę w samochodzie podnosi i wpadła nam do środka. Jechaliśmy 50 km bez bocznej szybki a padał śnieg, wiał wiatr i było -7 stopni! Przeklęta elektryka! Na szczęście udało się to zrobić i wracaliśmy już w całkiem normalnych warunkach Wymyślają teraz cuda w tych autach a to się wszystko nie nadaje na mróz
Oj wiem, o czym mówisz!!! Taka sama przygoda z szybą przydarzyła się nam w tym roku na wakacjach!!! Na szczęście tam było ciepło, ale zawsze na plażę jechaliśmy samochodem i jak zepsuła się szyba, to wyjazdy na plażę hotelową stanęły pod znakiem zapytania Na szczęście po chyba dwu godzinnej grzebaninie przy aucie udało się problem naprawić Kurcze współczuję Wam, bo nie wyobrażam sobie jazdy teraz, w taką pogodę bez szyby
A w ogóle to teraz już możemy oficjalnie rozpocząć odliczanie do ślubu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 09:19   #668
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Widzę, ze po Sylwestrze na forum ucichło
My oficjalnie ruszyliśmy z przygotowaniami ślubnymi
Właśnie się zabrałam za wybieranie graweru na obrączkach W tym tygodniu chcę jechać do krawcowej w sprawie sukienki
No i moj Piotrek się w końcu zdecydował na odwiedzenie krawca w sprawie swojego garnituru Przeraża mnie tylko myśl, że mamy się tam udać razem z teściową Przypuszczam, że może się to źle skończyć, bo ona się uparła na czarny garnitur A ja chcę brązowy
Im bliżej ślubu tym bardziej nerwowo będzie
Stary 2010-01-04, 16:15   #669
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Widzę, ze po Sylwestrze na forum ucichło
My oficjalnie ruszyliśmy z przygotowaniami ślubnymi
Właśnie się zabrałam za wybieranie graweru na obrączkach W tym tygodniu chcę jechać do krawcowej w sprawie sukienki
No i moj Piotrek się w końcu zdecydował na odwiedzenie krawca w sprawie swojego garnituru Przeraża mnie tylko myśl, że mamy się tam udać razem z teściową Przypuszczam, że może się to źle skończyć, bo ona się uparła na czarny garnitur A ja chcę brązowy
Im bliżej ślubu tym bardziej nerwowo będzie
no witam widze, ze ucichlo i to bardzo
ja tylko chce sie przypomniec ze od jutra mozemy zaczac odliczanko ja cie tylko 5 miechow nam zostalo ale sie ciesze
my jutro zamawiamy zaproszenia
to sie nie daj tesciowej ma byc brazowy i juz to wam ma sie podobac to co ubierzecie a nie jej badzcie stanowczy
Stary 2010-01-05, 08:26   #670
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
no witam widze, ze ucichlo i to bardzo
ja tylko chce sie przypomniec ze od jutra mozemy zaczac odliczanko ja cie tylko 5 miechow nam zostalo ale sie ciesze
my jutro zamawiamy zaproszenia
to sie nie daj tesciowej ma byc brazowy i juz to wam ma sie podobac to co ubierzecie a nie jej badzcie stanowczy
Odliczanie oficjalnie rozpoczęte Pięć miesięcy przed nami Teraz trzeba się ostro zabrać za przygotowania
Wczoraj troszkę szukałam w necie graweru na obrączki no i zaproszeń. Dzisiaj też się troszkę porozglądam, bo też chciałabym już powoli zamawiać zaproszenia A Wy na jakie się zdecydowaliście?
Poza tym sie pochwalę, bo mam już ulepionych 26 aniołków Cały czas nie są jeszcze pomalowane, ale liczę, że za to zabiorę się w przyszłym tygodniu No i najważniejsze, od pierwszego lutego zaczynamy uczęszczać na kurs przedmałżeński Nareszcie ktoś pomyślał i zorganizował kurs w tygodniu, a nie tak jak poprzednio, w weekend Więc czeka nas 6 spotkań, a potem tylko jeszcze wizyta w poradni
Dziewczyny, macie to już za sobą? Jak było? Bo ja się trzęsę na samą myśl
Stary 2010-01-05, 09:34   #671
Forget_me
Zakorzenienie

Dziewczyny, przeszukałam całe All. za zaproszeniani i w miarę normalnej cenie znalazłam tylko te dwa. Co o nich sądzicie?
Ja już sama nie wiem, które są ładniejsze
Stary 2010-01-05, 09:52   #672
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, przeszukałam całe All. za zaproszeniani i w miarę normalnej cenie znalazłam tylko te dwa. Co o nich sądzicie?
Ja już sama nie wiem, które są ładniejsze
no to rozpoczete ja juz wczoraj wieczorkiem siadlam i zamowilam, my mamy takie w formie kalendarza wkleje Ci link ok http://www.artkart.es24.pl/opis/2371...alendarza.html wejdz sobie w zdjecia to zobaczysz jak wyglada w srodku
Co do twoich zaproszen ja bym wybrala pierwsze sa sliczne no ale to tylko moje zdanie to wam sie musza podobac
Stary 2010-01-05, 10:15   #673
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
no to rozpoczete ja juz wczoraj wieczorkiem siadlam i zamowilam, my mamy takie w formie kalendarza wkleje Ci link ok http://www.artkart.es24.pl/opis/2371...alendarza.html wejdz sobie w zdjecia to zobaczysz jak wyglada w srodku
Co do twoich zaproszen ja bym wybrala pierwsze sa sliczne no ale to tylko moje zdanie to wam sie musza podobac
Świetne macie te zaproszenia!!! Bardzo pomysłowe
My dzisiaj usiądziemy do wyboru zaproszeń, bo pewnie dwa tygodnie nim dojdą, a pod koniec lutego chcielibyśmy się już zabrać za rozwożenie
Wczoraj wyszukałam jeszcze grawery na obrączki i urzekły mnie dwie:
"Tam skarb Twój, gdzie serce Twoje" oraz "Ty jesteś wszystkim, wszystko jest Tobą" Początkowo myślałam o grawerze w języku angielskim, ale Piotrek powiedział, że on chce polski, więc poszłam na ugodę Dzisiaj mu przedstawię moje pomysły i zobaczymy, co na nie powie
Stary 2010-01-05, 10:22   #674
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne macie te zaproszenia!!! Bardzo pomysłowe
My dzisiaj usiądziemy do wyboru zaproszeń, bo pewnie dwa tygodnie nim dojdą, a pod koniec lutego chcielibyśmy się już zabrać za rozwożenie
Wczoraj wyszukałam jeszcze grawery na obrączki i urzekły mnie dwie:
"Tam skarb Twój, gdzie serce Twoje" oraz "Ty jesteś wszystkim, wszystko jest Tobą" Początkowo myślałam o grawerze w języku angielskim, ale Piotrek powiedział, że on chce polski, więc poszłam na ugodę Dzisiaj mu przedstawię moje pomysły i zobaczymy, co na nie powie
a dzieki no chcialam miec jakies inne od wszystkich no i znalazlam takie
co do graweru to my chyba tylko imie i date slubu, moj nie chce zadnych tekstow wiec nie bede sie sprzeczac tez mysle ze polski tekst lepszy
Stary 2010-01-05, 10:30   #675
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
a dzieki no chcialam miec jakies inne od wszystkich no i znalazlam takie
co do graweru to my chyba tylko imie i date slubu, moj nie chce zadnych tekstow wiec nie bede sie sprzeczac tez mysle ze polski tekst lepszy
Piotrek też chciał mieć tylko imię i datę, ale ja myślałam nad jakimś tekstem więc stwierdził, że jak poszukam to może być i tekst
Dzisiaj mamy do załatwienia wybranie graweru, zaproszeń, księgi gości i albumu dla rodziców
Jejcia już się nie mogę doczekać A jak pomyślę, że zostalo ostatnie 5 miesięcy, to mam ochotę skakać z radości
Teraz w niedzielę są targi ślubne w Poznaniu i chyba się na nie wybierzemy Może znajdę jakiś fajny model sukienki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 10:42   #676
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Piotrek też chciał mieć tylko imię i datę, ale ja myślałam nad jakimś tekstem więc stwierdził, że jak poszukam to może być i tekst
Dzisiaj mamy do załatwienia wybranie graweru, zaproszeń, księgi gości i albumu dla rodziców
Jejcia już się nie mogę doczekać A jak pomyślę, że zostalo ostatnie 5 miesięcy, to mam ochotę skakać z radości
Teraz w niedzielę są targi ślubne w Poznaniu i chyba się na nie wybierzemy Może znajdę jakiś fajny model sukienki
no ja ksiege gosci juz mam ciekawi mnie tylko czy ta ksiega wypali czy wiesz goscie beda chcieli sie wogole wpisywac? Jejku ja tez tak mam ze bym mogla krzyczec z radosci moj tz ma mnie juz dosc dobrze ze mamy to forum to sobie mozemy tu pogadac co nie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

a u nas targi sa dopiero 14 lutego w Spodku wiec nie wiem czy bede isc, bylam w zeszlym roku i powiem szczerze ze bylam zawiedziona moze dlatego ze nic mi sie nie podobalo
Stary 2010-01-05, 10:47   #677
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
no ja ksiege gosci juz mam ciekawi mnie tylko czy ta ksiega wypali czy wiesz goscie beda chcieli sie wogole wpisywac? Jejku ja tez tak mam ze bym mogla krzyczec z radosci moj tz ma mnie juz dosc dobrze ze mamy to forum to sobie mozemy tu pogadac co nie
Hehe bardzo dobrze, ze jest to forum Dziewczyny ślub porzeżywają jakoś inaczej niż faceci Choć powiem Ci, że jak tak czasami czytam ile rzeczy niektóre dziewczyny mają już pozałatwiane, to jestem w szoku!!! Tym bardziej, że co niektóre ślub mają np. w sierpniu, a pozałatwiane tyle, że szok normalnie
My zgodnie z obietnicą z przygotowaniami na całego ruszyliśmy teraz, w styczniu Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy

Wiesz, wydaje mi się, że księga gości wypali U mojej kumpeli rok temu na ślubie też była księga gości i wpisali się wszyscy Tyle, że kumpela nie puściła tej księgi tak ot, tylko chodziła z nią jakaś tam jej znajoma i do każdego podchodziła z prośbą o wpis
Też myślę, że poproszę o chodzenie z księgą moją siostrę, która zarazem będzie moim świadkiem Myślę, że się zgodzi i pozbiera wpisy od każdego z gości
Stary 2010-01-05, 10:49   #678
ESTEE87
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny rzadko wchodze bo szybkosc mi zmniejszyli i denerwuje sie tylko Zaproszenia bardzo ładne Mi zostało 9 miesiecy ale chyba jeszcze troszke do zaproszen i takich tam Ja na targi chyba sie wybiore tylko nie wiem z kim bo TŻ powiedzial ze jemu to niepotrzebne, on to jest....
No i Wszystkiego Najlepszego w 2010 i super ślubów
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 10:52   #679
woda sodowa
Wtajemniczenie

Estee bylam w riverze i powiedzieli mi, ze sukienka jest narazie dostepna na stronie, a w sklepach to oni nie maja pojecia kiedy sie pojawi, moze za tydzien, moze za miesiac. Ehhh, co za nieprofesjonalna obsluga, nie to jak ja tam pracowalam
Cytat:
A ja mam 4 miesiace i 10 dni!

Cytat:
no ja ksiege gosci juz mam ciekawi mnie tylko czy ta ksiega wypali czy wiesz goscie beda chcieli sie wogole wpisywac?
My ksiegi gosci nie robimy, ja wlasnie takich rzeczy jakos nie lubie, nawet nie wiem dlaczzego.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 10:53   #680
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe bardzo dobrze, ze jest to forum Dziewczyny ślub porzeżywają jakoś inaczej niż faceci Choć powiem Ci, że jak tak czasami czytam ile rzeczy niektóre dziewczyny mają już pozałatwiane, to jestem w szoku!!! Tym bardziej, że co niektóre ślub mają np. w sierpniu, a pozałatwiane tyle, że szok normalnie
My zgodnie z obietnicą z przygotowaniami na całego ruszyliśmy teraz, w styczniu Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy

Wiesz, wydaje mi się, że księga gości wypali U mojej kumpeli rok temu na ślubie też była księga gości i wpisali się wszyscy Tyle, że kumpela nie puściła tej księgi tak ot, tylko chodziła z nią jakaś tam jej znajoma i do każdego podchodziła z prośbą o wpis
Też myślę, że poproszę o chodzenie z księgą moją siostrę, która zarazem będzie moim świadkiem Myślę, że się zgodzi i pozbiera wpisy od każdego z gości
a no popatrz to ja nawet o tym chodzeniu nie pomyslalam, gdziesz przeczytalam ze taka ksiege kladzie sie na jakims widocznym miejscu z dlugopisem i jak ktos chce to sie wpisuje musze to jeszcze przemyslec
pamietasz jak Ci pokazywalam te pudeleczka na te cukierki? to chyba jednak nie bede tego robic, mojego Lukasza siostra to miala na weselu i nie chce miec w sumie tego samego wiec wynalazlam takie cos 2w1 czekoladka i winietka
Stary 2010-01-05, 11:00   #681
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Estee bylam w riverze i powiedzieli mi, ze sukienka jest narazie dostepna na stronie, a w sklepach to oni nie maja pojecia kiedy sie pojawi, moze za tydzien, moze za miesiac. Ehhh, co za nieprofesjonalna obsluga, nie to jak ja tam pracowalam

My ksiegi gosci nie robimy, ja wlasnie takich rzeczy jakos nie lubie, nawet nie wiem dlaczzego.
witamy dawno Cie nie bylo, no pewnie jak nie lubicie takich rzeczy to po co takie cos robic, ja sprobuje i zobaczymy jak pojdzie nic na tym nie trace a moge jedynie zyskac fajna pamiatke na lata
Stary 2010-01-05, 11:05   #682
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny rzadko wchodze bo szybkosc mi zmniejszyli i denerwuje sie tylko Zaproszenia bardzo ładne Mi zostało 9 miesiecy ale chyba jeszcze troszke do zaproszen i takich tam Ja na targi chyba sie wybiore tylko nie wiem z kim bo TŻ powiedzial ze jemu to niepotrzebne, on to jest....
No i Wszystkiego Najlepszego w 2010 i super ślubów
Ech też się wkurzam, jak mi cosik wolniej działa net
Rzeczywiście masz jeszcze troszkę czasu Nam już zostało go coraz mniej więc teraz szybko załatwiamy kolejne najważniejsze rzeczy
A o targach ten moj jeszcze nie wie Specjalnie na sobotę zarezerwowałam bilety do kina na 2012, bo w niedzielę chciałabym jechać do Poznania Może cosik fajnego wpadnie mi w oko

Cytat:

To niedługo zacznie się nerwówka Pewnie niedługo będziecie już zaproszenia rozwozić

A księga gości jest fajnym wspomnieniem Goście wpisują takie rzeczy, że głowa mała

Cytat:
a no popatrz to ja nawet o tym chodzeniu nie pomyslalam, gdziesz przeczytalam ze taka ksiege kladzie sie na jakims widocznym miejscu z dlugopisem i jak ktos chce to sie wpisuje musze to jeszcze przemyslec
pamietasz jak Ci pokazywalam te pudeleczka na te cukierki? to chyba jednak nie bede tego robic, mojego Lukasza siostra to miala na weselu i nie chce miec w sumie tego samego wiec wynalazlam takie cos 2w1 czekoladka i winietka
U mnie napewno siostra będzie maszerować z księgą Bo pewnie jakbyśmy zostawili ją gdzieś położoną to 3/4 gości, by się nie wpisało
Pamiętam pudełeczka pan młody z małżonką Fajne były
Choć ta czekoladka też jest fajna I miałabyś już załatwione winietki Pomysłowe
Stary 2010-01-05, 11:12   #683
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
witamy dawno Cie nie bylo, no pewnie jak nie lubicie takich rzeczy to po co takie cos robic, ja sprobuje i zobaczymy jak pojdzie nic na tym nie trace a moge jedynie zyskac fajna pamiatke na lata
Napewno to fajna pamiatka
Cytat:

To niedługo zacznie się nerwówka Pewnie niedługo będziecie już zaproszenia rozwozić
My juz z 15 rozdalismy w pazdzierniku, jak bede w polsze pod koniec stycznia, to znowu zrobimy maraton.A dzis idziemy do City Hall zamawiac cywilny i jeszcze musimy sie bryknac po zaproszenia dla irlandzkich gosci.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 11:17   #684
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno to fajna pamiatka

My juz z 15 rozdalismy w pazdzierniku, jak bede w polsze pod koniec stycznia, to znowu zrobimy maraton.A dzis idziemy do City Hall zamawiac cywilny i jeszcze musimy sie bryknac po zaproszenia dla irlandzkich gosci.
Ja dziś chciałabym w końcu zamówić zaproszenia i w lutym zabrać się za rozwożenie
My będziemy brać konkordatowy, więc dokumenty USC załatwiać będziemy dopiero na krótko przed ślubem
Stary 2010-01-05, 11:54   #685
Esti10
Zakorzenienie

dziewczyny o tym jeszcze u nas nie gadalysmy myslalyscie juz jakie chcecie torty? czy dla was to bez znaczenia? ja pokaze jaki chce miec tylko pokryty czekolada plastyczna i kokardke rozowa albo blekitna no ale jeszcze zobaczymy
Stary 2010-01-05, 12:20   #686
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny o tym jeszcze u nas nie gadalysmy myslalyscie juz jakie chcecie torty? czy dla was to bez znaczenia? ja pokaze jaki chce miec tylko pokryty czekolada plastyczna i kokardke rozowa albo blekitna no ale jeszcze zobaczymy
Kurcze Esti, jestem w szoku, ile rzeczy Ty masz już pozałatwianych i co już planujesz Ślubujemy w jednym dniu, ale ja to się schować muszę O torcie jeszcze nie myśleliśmy, wiem tylko, z jakiej cukierni będzie ciacho Ogólnie ciasto załatwia nam facet od sali, my mamy mu podać w maju ile i jakie ciasta. Co do tortu powiedział nam, że mamy się tam przejść (znaczy do cukierni) i poprosić o pokazanie oferty weselnej Jemu mamy powiedzieć, na jaki tort się zdecydowaliśmy i on wszystko załatwi

Ten wybrany przez Ciebie tort wygląda bardzo smakowicie A kokardka mi się skojarzyła z dzieckiem -chłopczykiem
Stary 2010-01-05, 12:29   #687
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze Esti, jestem w szoku, ile rzeczy Ty masz już pozałatwianych i co już planujesz Ślubujemy w jednym dniu, ale ja to się schować muszę O torcie jeszcze nie myśleliśmy, wiem tylko, z jakiej cukierni będzie ciacho Ogólnie ciasto załatwia nam facet od sali, my mamy mu podać w maju ile i jakie ciasta. Co do tortu powiedział nam, że mamy się tam przejść (znaczy do cukierni) i poprosić o pokazanie oferty weselnej Jemu mamy powiedzieć, na jaki tort się zdecydowaliśmy i on wszystko załatwi

Ten wybrany przez Ciebie tort wygląda bardzo smakowicie A kokardka mi się skojarzyła z dzieckiem -chłopczykiem
a boja zawsze jestem taka do przodu ale spokojnie bez obaw zdążysz ze wszystkim, siostra mojego Lukasza zalatwiala duzo rzeczy na ostatnio chwile i zdazyli ze wszystkim wogole ona tak sie jakos nie podniecala jak my no ale widac kazy jest inny prawda a ty przeciez tez masz juz najwazniejsze rzeczy i zabierasz sie za reszte takze luzik
Stary 2010-01-05, 12:32   #688
ESTEE87
Wtajemniczenie

W sumie to podpatrze pomysły Wasze hehe
Woda_sodowa i tak dziekuje
Nie polecam 2012...Idzcie lepiej na Avatara 3d długi ale fajny
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:34   #689
Esti10
Zakorzenienie

a co do ciasta to sie zastanawiamy czy chcemy ciasta czy moze bankietowki, ciasta i tak zawsze najmniej schodzi wiec nie wiem sama zobaczymy jak wyjda cenowo takie bankietowki w porownaniu do ciasta
Stary 2010-01-05, 12:40   #690
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
a boja zawsze jestem taka do przodu ale spokojnie bez obaw zdążysz ze wszystkim, siostra mojego Lukasza zalatwiala duzo rzeczy na ostatnio chwile i zdazyli ze wszystkim wogole ona tak sie jakos nie podniecala jak my no ale widac kazy jest inny prawda a ty przeciez tez masz juz najwazniejsze rzeczy i zabierasz sie za reszte takze luzik
Moja kumpela brała ślub 6.06.2009 i też non stop gadała o ślubie Głównie o problemach z teściową Tak jej wtedy zazdrościłam, że zostało jej kilka miesięcy do ślubu i, że już tyle załatwiają Teraz mi zostało kilka miesięcy, a ona jakby obrażona była, jak jej cosik opowiadam Nie łapię tego

Najważniejsze rzeczy rzeczywiście są niby zalatwione, ale teraz zostały do dopracowania szczególiki i tego właśnie jest najwięcej Ale mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy Muszę pogonić Piotrulę z winietkami, bo stwierdziliśmy, że postaramy się sami zrobić winietki na stoły Kupimy specjalny papier i Piotrek ma się zająć wykonaniem Ciekawe, co nam z tego wyjdzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości