Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 06:25   #4291
agness813
Raczkowanie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dzięki
Ja pisałam o tym, że za tydzień muszę jechać na badania i muszę być na czczo. Potem wypiję sobie glukozę i znów po godzinie będą kłuć. Dopiero potem pójdę sobie na pysznego tłuściutkiego pączusia - bo rzut beretem od przychodni jest netto a tam dają pyszne pączusie
Ano widzisz,nie doczytałam ....to uważaj na siebie i max skupienia na drodze!! I smacznego życzę... zazdroszczę pączusia...ja na dietce więc za szybko sobie nie pozwolę ale Ty śmiało możesz bezkarnie sobie podjadać,synuś i tak ci wszystkie zbędne kg zabierze

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
A u mnie bylma u Gnia...i co Dupa..rozw arcie 1 cm...oznak porodu nie widac a skurcze moga byc przepowiadacze...i tak mam czekac az ma corka wyjdzie na swita....
Cierpliwości kochana,z zaskoczenia zawsze lepiej

Musze się zbierać,trzeba jeszcze auto oskrobać...brrrr, jak ja nie cierpię tego
Stary 2010-01-05, 07:10   #4292
Ollliwka
Zakorzenienie

hej dziewczyny

dam znać na pewno jak będę miała wyniki.. czyli po południu
póki co jakoś tym się az tak nie martwię jak tym ,że na 3 dni musze iść na oddział ginekologiczny nie podobają jej się moje cykle nieregularne , długie.. mam badań na całą kartkę

A ja zaraz zbieram się na zajęcia.. tak mi się nie chce!
Stary 2010-01-05, 07:23   #4293
kretencja
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję za komplementy
Ja niedługo do pracy wychodzę i denerwuję się bardzo. Ostatnio moja nerwica wróciła ze zdwojoną siłą

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 08:36   #4294
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

hejka
Ja dziś do szkoły ale mi się nie chce
i zaspałam

Idę dziś z wynikami usg do gina, ciekawe co mi powie.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 09:29   #4295
weruczek
Zadomowienie

czesc dziewzynki sto lat mnie nie bylo, ech, życie...
jestem wolna: zwolniłam się z pracy i narazie dochodzę do siebie, aczkolwiek już bardzo bym chciała robić coś nowego, ale fajnego i związanego z moim zawodem... Ech... Rany, ile u was nowości, szok

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Matko, Malga na dniach rodzi, Lindsley już w połówce...
Tylko ja zostanę bez dzidziusia:/
Ech, czasem sobie myślę, że lepiej byl zostać w pracy i zajść, ale mąż mi wtedy mówi, że głupia jestem i że bym żałowała potem całę życie, że pracy nie zmieniłam...
A z kidem byłoby mi się trudniej zdecydować na zmianę...
Lindsley, jak się czujesz w ogóle?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Kretencja- super wyglądasz Gratuluję mieszkanka
Pomidorka, gratulacje! rany, ale się posypało

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Lindsley: w ogóle to Ci jeszcze raz napiszę: świetnie wyglądasz, jesteś taka zadowolona, uśmiechnięta, spokojna Tylko pozazdrościć mamusiuNaprawdę bardzo, bardzo się cieszę
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 09:35   #4296
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
póki co jakoś tym się az tak nie martwię jak tym ,że na 3 dni musze iść na oddział ginekologiczny nie podobają jej się moje cykle nieregularne , długie.. mam badań na całą kartkę
za dobre wyniki. Może dobrze że Cię przebadają od A do Z i jak zaczniecie staranka to nie będziesz się zastanawiać czy wszystko jest ok...

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Ja niedługo do pracy wychodzę i denerwuję się bardzo. Ostatnio moja nerwica wróciła ze zdwojoną siłą

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Idę dziś z wynikami usg do gina, ciekawe co mi powie.
za wizytę i dobre wieści
Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Rany, ile u was nowości, szok

No nareszcie, już myślałam, że będę musiała Tyle Cię nie było to się nowości nazbierało
Cytat:
Matko, Malga na dniach rodzi, Lindsley już w połówce...
Tylko ja zostanę bez dzidziusia:/
Jasne, ja też tak mówiłam i co?
Cytat:
Lindsley, jak się czujesz w ogóle?
W sumie ok, męczy mnie zgaga czasem brzuch zaboli... Mały szaleje już na całego Czasem sobie z nim pogadam - ja stukam, on puka i tak w kółko

Mam nadzieję, że już tu zostaniesz!!!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:

Lindsley: w ogóle to Ci jeszcze raz napiszę: świetnie wyglądasz, jesteś taka zadowolona, uśmiechnięta, spokojna Tylko pozazdrościć mamusiuNaprawdę bardzo, bardzo się cieszę
Dziękuję W końcu w ciąży z chłopcem się podobno pięknieje
Ale z tym zadowolona i spokojna to nie do końca.. To tylko tak na zdjęciiu. W rzeczywistości Tz ma mnie już dość bo ciągle marudzę, wkurzam się, wytykam mu co się da... Ale to chyba już z bezsilności bo nie wiem jak mu przemówić, że czasu już mało a do zrobienia dużo, że ja z każdym dniem będę miała mniej siły... Że będę chciała odpocząć a nie remont robić itd...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 09:45   #4297
weruczek
Zadomowienie

Lindsley: A bardzo duży remont? W ogóle jak ci dni mijają?
Jak teraz wygląda Twój zwykły dzień? No staram się wszystrko podczytać, ale jest tego MASA.
Ja mówię i mam złe przeczucia, no jakaś zdłowana chodzę. Najgorsze, że wczoraj TŻ miał urodziny i też mu marudziłam...Głupio się tak czuje, jak on pracuje, a ja nie... Chociaż jeszcze jedną wypłatę dostanę... Ale latania miałam już strasznie, strasznie dość:/
Super, że z maluszkeim sobie już gadasz Ale musisz się miło z nim czuć w brzuszku
Idę jutro na badania kolejny raz do gin:/ Już wszystko robiłam, ale nadal mi się cykle nie chcą uregulować... Może musi minąć więcej czasu???Na lutce cały czas lecę, ale to też średnio reguluje...
Kretencja, ty nadal pracujesz tam gdzie kiedyś? W szkole? Masz tyle samo godzin czy troszkę więcej? Czemu nerwica wraca? Biedulka Przytulam mocno!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 09:47   #4298
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

O Weruczek

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-05, 09:53   #4299
weruczek
Zadomowienie

Hej Scio
Co u ciebie?
Mnie też wkurza, że moj TŻ pali:/ Ukrywal sie strasznie dlugo, ale wyszlo:/Wrrr
Stary 2010-01-05, 09:56   #4300
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a nic nowego.
Próbuje pisać prace, ale ciężko mi idzie

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-05, 09:56   #4301
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley: A bardzo duży remont? W ogóle jak ci dni mijają?
Jak teraz wygląda Twój zwykły dzień? No staram się wszystrko podczytać, ale jest tego MASA
Planujemy na pewno nasz pokój - poprawić gładź na ścianach położyć podłogę (z ociepleniem więc dużo więcej roboty niż same panele). Jak starczy kasy to jeszcze mały pokój... Teść chce wyremontować drugi duży pokój więc praktycznie wszystko będzie robione

Ostatnio nie były zwykłe dni bo miałam gości - siostra Tz z narzeczonym i ciągle się coś działo. Teraz wracam do normalności czyli siedzę przed kompem i się nudzę. Trochę posprzątam, zrobię obiadek, posiedzę z Tz. Coraz częściej wpada szwagier z synkiem to się z małym trochę pobawię

Mam nadzieję, że niedługo znajdziesz tę właściwą pracę i weźmiecie się za potomka No i żeby Ci się te cykle wreszcie uregulowały...

Michaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 10:09   #4302
weruczek
Zadomowienie

Scio- na pewno napiszesz, rany, dopiero co rok temu ja się tak z moja meczylam... dobre, że to już za mną. Aczkolwiek robię teraz studia podyplomowe i też z tym robota jest:/
Lindsley: dobrze, że się troszkę ponudzisz, odpoczniesz sobie przed arodzinami. TZ bratowa w listopadzie rodzila i dopiero teraz powoli dochodza z mezem i malym do siebie. Maluszek byl strasznie placzliwy przez te pierwsze 6 tygodni, mial alergie, nie chcial mleka jesc, ale juz sie wszystko uspokoilo. I nawet my sie nim zajmowalismy

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Lindsley, a jeszcze miałam się zapytać: jak szukałaś pracy, to nie miałaś żadnego ubezpieczenia ( jeśli nie rejestrowałaś się jako bezrobotna?? Ja się chyba nie będę rejestrować)
Stary 2010-01-05, 11:25   #4303
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Lindsley, a jeszcze miałam się zapytać: jak szukałaś pracy, to nie miałaś żadnego ubezpieczenia ( jeśli nie rejestrowałaś się jako bezrobotna?? Ja się chyba nie będę rejestrować)
Byłam zarejestrowana. Dzięki temu miałam ubezpieczenie (chociaż i tak kazali mi się potem do męża ubezp dopisać) i chodziłam we wrześniu na kurs za który mi płacili i zwracali koszty dojazdu

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Przejrzałam sobie nasze wpływy do banku w ciągu 2009roku, uwzględniłam wszystkie dodatki jakie miałam z UP za kursy i zwrot kosztów dojazdu (ale zapomniałam o bonach Tz na święta i nie wiem czy się liczą do dochodu) i na styk byśmy się łapali na to drugie becikowe Zawsze tysiąc do przodu

Michaś
Stary 2010-01-05, 11:49   #4304
Malga19
BAN stały

dziekuje dziewczyny:cm ok:

a mnie dzis len dopadl...i sie lenie...hehe
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:35   #4305
lindsley
Zakorzenienie

Wkleję Wam brzusia i dowód, że synuś to synuś

Michaś
Stary 2010-01-05, 12:36   #4306
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

A mnie wczoraj i dzis ogarnia wielki głód,, zjadlabym wszystko...
Stary 2010-01-05, 12:41   #4307
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
A mnie wczoraj i dzis ogarnia wielki głód,, zjadlabym wszystko...
Też tak miałam na początku. Potrafiłam zjeść: sałatkę z chlebkiem, bigos z chlebkiem po czym stwierdzałam, że głodna jestem i jeszcze kanapkę robiłam... Po godzinie od nowa

Michaś
Stary 2010-01-05, 13:29   #4308
weruczek
Zadomowienie

Kurcze, ja to się na tych zdjęciach z usg kompletnie nie znam
Lindsley, to super , że wyjdzie wam wyzsze becikoweHurra!
Malga, jak sie czujesz?

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

ja właśnie gotuje zupke pomidorowa,a na drugie kurczaczek z salatka i ziemniaczkami. TŻ leży zdechly i spi, promotor powiedział, że może już za miesiąc bedzie się mógł bronic
Stary 2010-01-05, 13:33   #4309
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, to super , że wyjdzie wam wyzsze becikoweHurra!

ja właśnie gotuje zupke pomidorowa,a na drugie kurczaczek z salatka i ziemniaczkami. TŻ leży zdechly i spi, promotor powiedział, że może już za miesiąc bedzie się mógł bronic
Jeszcze nic pewnego ale może się uda

Ja też mam w planie pomidorową
No to super, że wreszcie będzie to miał za sobą. A jak z jego zleceniami? Czy może robi już coś innego?

Michaś
Stary 2010-01-05, 13:43   #4310
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
Tity pytasz co mi dolega - mam nadżerke więcej już chyba nie musze pisać
Oj, ale to przynajmniej dobrze, że nic poważniejszego wewnątrz się nie dzieje. Ja też miałam, ale chyba mała była, bo tylko kilka razy na takim zabiegu byłam, trochę bolesnym. jakiś lek patyczkiem nakładał lekarz i oczyszczał i do tej pory spokój...

Cytat:
A u mnie bylma u Gnia...i co Dupa..rozw arcie 1 cm...oznak porodu nie widac a skurcze moga byc przepowiadacze...i tak mam czekac az ma corka wyjdzie na swita....
ide sie okapac pa do jutra
Cierpliwości kochana. Już na finiszu jesteś przecież Nie ma co pospieszać jak jest jeszcze przed terminem.

Cytat:
hej dziewczyny

A ja zaraz zbieram się na zajęcia.. tak mi się nie chce!
Ojoj.....a kiedy do szpitala idziesz?? bidula. Współczuję Ale dobrze, że Cię przebadają gruntownie.
weruczek witaj Fajnie, że zawitałaś do nas. Mam nadzieję, że już na stałe Dobrze, że rzuciłaś tą parszywą robotę. Nie ma co się zastanawiać jak się człowiek tylko męczy. I co teraz się staracie, czy na razie pracy szukasz? Mam nadzieję, że wszystko po Twojej myśli się ułoży
lindsley ja nie wiem nigdy jak się na te zdjęcia z usg patrzy, nigdy tam nic nie widzę i siusiak to dla mnie równie dobrze rączka może być
A ja byłam na wizycie kontrolnej. Pani zbadała oko gruntownie, powiedziała, że wszystko ok. A żeby było śmiesznie to komputerowe badanie wykazuje, że mam wadę +0,3. Co jak co, ale że będę dalekowidzem to bym nie pomyślała Z tym że ta wada się unormuje i nawet możliwe, że będę miała 0 Za miesiąc jeszcze raz do kontroli i jak będzie dobrze to od razu w lutym drugie oczko zrobię A nie to poczekam do marca. Może już będę szczęśliwie po egzaminach już w lutym.
A samochód na razie w naprawie. Mamy o tyle dobrze, że nic nie płacimy, tyle co za części bo mamy własnego mechanika w firmie. Złota rączka

lindsley po głębszym przestudiowaniu zdjęcia dzieciątka obczaiłam główkę i rączki

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-01-05 o 13:45
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:58   #4311
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
lindsley ja nie wiem nigdy jak się na te zdjęcia z usg patrzy, nigdy tam nic nie widzę i siusiak to dla mnie równie dobrze rączka może być
...
lindsley po głębszym przestudiowaniu zdjęcia dzieciątka obczaiłam główkę i rączki
A tam główki niet... To tylko brzusio... Główkę mam na innym zdjęciu i inaczej wygląda Normalnie tak piszecie, że zwątpiłam Ale lekarz nam pokazywał, że to TO i innego zdjęcia nie mam z którym mogłabym się pomylić

za wizytę i oczko... Nadal Cię boli? Czy już wszystko ładnie widzisz?

Michaś
Stary 2010-01-05, 14:03   #4312
kretencja
Zakorzenienie

Weruczku Pracuję tam gdzie przedtem, w przedszkolu. Godzin mam tyle samo, czyli dwa razy w tygodniu po 5. Pewnie będę musiała jeszcze jakiejś pracy poszukać, bo z tym kredytem będziemy strasznie cienko prząść Ale właściwie to dobrze, bo i tak chcę pracę zmienić, dosyć mam cudzych bachorów Byle była gdzieś blisko ta praca...
Co do nerwicy, to nie wiem dokładnie co jest przyczyną tak przykrego nawrotu. Ona sobie po prostu czasem tak wraca, a jak raz i drugi człowieka złapie napad paniki na ulicy, to znów zaczyna się bać jakiegokolwiek wyjścia... Zanim wróciłam z pracy, czaiłam się pół godziny Ale potem pomyślałam sobie, że jak będę się źle czuła, to najwyżej zadzwonię do Mamy albo Taty i sobie po drodze pogadam - to mi pomaga. I tak zrobiłam. Nawet nie zauważyłam jak doszłam... Może to dziwny sposób, ale muszę sobie jakoś radzić...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-01-05 o 14:05
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 14:26   #4313
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A tam główki niet... To tylko brzusio... Główkę mam na innym zdjęciu i inaczej wygląda Normalnie tak piszecie, że zwątpiłam Ale lekarz nam pokazywał, że to TO i innego zdjęcia nie mam z którym mogłabym się pomylić

za wizytę i oczko... Nadal Cię boli? Czy już wszystko ładnie widzisz?
Ja tam widzę z główką i z wyposażeniem też Ale może ta główka to moja wyobraźnia...
A oko nie boli, ale nie widzę jeszcze za dobrze. Tzn jest dużo lepiej, ale jeszcze nie to co bym chciała. Powinno się w ciągu miesiąca poprawić

L
J

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 14:34   #4314
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kupilam juz prawie wszystko do szpitala (procz podkladek jednorazowych na toalete - maja byc jutro), wiec moge sie zabrac wreszcie za pakowanie torby
bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Co do spraw mieszkaniowych, to właśnie dziś dostaliśmy decyzję kredytową - pozytywną W tym tygodniu pewnie będziemy już ostateczną umowę podpisywać. Ale jakoś nie umiem się cieszyć, za bardzo się stresuję...
kretencja to świetna wiadomość, lada moment będziecie mieszkać na SWOIM!!!

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
Tity pytasz co mi dolega - mam nadżerke więcej już chyba nie musze pisać
ja też mam nadżerkę, ale przed porodem oczywiście nic z nią nie robimy....Dziwne jest czasem podejscie lekarzy, bo raz każą czekać, raz robic zabieg.....przeciez mogłaś go zrobic pewnie wcześniej i miałabyś juz spokój, ale jak tak ma byc to zrobisz teraz

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Był brat, pokrzyczał i pojechał... Ehhh
no co za brat!

Cytat:
pobyt w szpitalu raczej nie jest przyjemny, ale jak ma pomóc i przebadac sie gruntownie to dobrze ci zrobi, nie bedziesz sie ciagle zamartwiać

Cytat:
czesc dziewzynki sto lat mnie nie bylo, ech, życie...
no witaj wreszcie! czyli prace zostawiłaś dopiero niedawno skoro jeszcze czekasz na wypłatę? Dzielna byłaś z tą pracą, odpoczynek wskazany!

Cytat:
a mnie dzis len dopadl...i sie lenie...hehe
leń się póki możesz bo to pewnie już niedługo

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 14:35   #4315
lindsley
Zakorzenienie

Mały na górze znów szaleje Normalnie przez święta mi tego brakowało Jjak jest u nas (np wczoraj) nigdy mu się nie zdarza tak płakać - wesołe pogodne dziecko Ja się chyba zacznę modlić, żeby nasz synek spokojniejszy był...

Zmykam po Tz-a i połazimy po wyprzedażach w galerii.. Ale coś czuję, że mnie rozkłada, mam wypieki i gorąco mi na twarzy a w resztę zimno...

Michaś
Stary 2010-01-05, 16:28   #4316
Ollliwka
Zakorzenienie

Melduję się po zajęciach
No tak iść , a w trakcie trwania zadzwonić do ginki i umówić się kiedy.. napisała mi już skierowanie do szpitala więc tylko idę z nim i wyznaczam termin

mam wyniki moczu.. i jak na moje oko , anawet "oka" to są całkiem przyjemne mam tylko dziwnie opisane te wyniki może będziecie wiedziały czy wynik leukocytów - poj. w prep. jest dobry ? mam też taki sam odnośnik do nabłonków płaskich , wszystko pozostałe jest dobre pH 5,5 , glukozy nie wykryto , białka nie wykryto , azotanów też nie. A OB mam 8/18 i nie wiem akurat czy jest dobre

weruczku witaj po dłuuugiej przerwie

kurcze skasowałam niechcący czesc wypowiedzi , do szpitala mam isc po @

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-01-05 o 16:30
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 16:38   #4317
Tity
Zakorzenienie

Wiem tylko, że jak białka nie ma i cukru to dobrze. Chyba nie są złe te wyniki

L
J

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 17:21   #4318
aldii
Zakorzenienie

Malga jeszcze sie okaze, ze ja urodze wczesniej niz Ty U mnie moze to byc juz w przyszlym tygodniu (bo bede miec cc).Zobaczymy co w pon powie gin, ale ponoc termin wyznacza sie na 2 tyg. przed planowanym terminem porodu.....
Ollliwko bardzo dobrze, ze pojdziesz na oddzial - przynajmniej zrobia Ci kompleksowe badania. dla gina
Weruczku welcome back
Tity
Abz oczywiscie nadal sie nie spakowalam
Olliwko wynik masz ok nie ma zadnego zakazenia - bo nie ma leukocytow.Wiec moze to wcale nie nerki Ty kobieto idz lepiej do lekarza !!
Stary 2010-01-05, 18:25   #4319
Ollliwka
Zakorzenienie

aldii ale to typowe bóle dla nerek co mam.. poza tym jednak chyba trochę tych leukocytów jest w moczu...jakieś pojedyńcze mam stan zapalny bo z morfologii mi wyszło ok. 8 tys. leukocytów właśnie a wszystko inne OK
Stary 2010-01-05, 19:14   #4320
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Byłam u gina. I ten wynik usg jest zły. Jestem załamana. Te pęcherzyki na jajnikach świadczą, ze to może być zespół policystycznych jajników - to dla mnie jest jak wyrok Tyle że gin stwierdził, ze to że mam regularne okresy to wyklucza PCO. No i kazał się nie martwić na zapas.

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości