|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]()
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
dziękuję za tęsknotę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki
![]() Jenny ojjj...przypomnialo mi sie jak moj M. kiedys na imprezie z moja rodzina poszalam i kladac sie do lozka zaczal mi sie dusic!! okazalo sie na drugi dzien, ze zab go bolal i bral leki a potem alkohol ![]() ![]() ![]() Kaska wrcaj szybko do nas ![]() Senira ja pamietam ![]() bambusiek ale super z tym wyjazdem!!! a u gina bedzie dobrze ![]() ![]() meg ja tesknilam ![]() ![]() uciekam teraz do amy, bo jest u sis i opiekuje sia malym, bo niania poszla na badania...ale sie zdenerwowalam ,bo jej krwe z nosa leci-rano , iteraz znow...co to moze byc??? a o 16 jade na zajecia, dobrze, ze M. po mnie przyjedzie ![]() buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
tak właśnie ![]() w załączniku suknia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2010-01-05 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,nie pisałam wczoraj,gdyż tak się zdenerwowałam na te zawiechy na Wizażu,że odpuściłam,co przeczytałam migiem stronkę,to czekałam kilka minut na otwarcie następnej,a potem jakiś błąd wyskakiwał.
Ja zaraz wychodze na miasto pobuszować nieco,mam do załatwienia dermatologa,zapisac sie do onkologa,iśc do biblioteki,do skarbówki po pity...ech potem do Galerii naszej sobie wejdę.Najpierw of course Sephora-wypsikam się czymś ładnym i potem będę mogła buszować z fajnym zapaszkiem ,co chwilę wąchając na przemian jeden nadgarstek lub drugi...hihi śmiesznie to wygląda,jakbym sobie fąfelka wycierała ![]() Buzibuzi dziewczęta drogie...uciekam i dam znac jak wróćę...Wizaż uzależna...Ale i tak Was lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokazuj! opowiadaj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że ślub tuż tuż ![]() Kasiulenko suknia po prostu rewelacja!! całkiem w moim guście ![]()
Edytowane przez frida99 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() spałąm dzis jak zabita... dzis musze robić raport do pracy ![]() ![]() na 19 ide na dyzur rodzic ![]()
![]() |
#1239 |
Zadomowienie
|
W moje urodziny
![]() ![]() ![]() ------- A tak się zorientowałam, że nie chwaliłam się Wam moim pierścionkiem. Oto i on. W zasadzie to noszę go na palcu środkowym, bo Marek wziął miarę z mojego innego pierścionka, który właśnie nosiłam na środkowym palcu. Początkowo chciałam zmniejszyć, ale Pani powiedziała mi, że zmiana tego modelu o 3 rozmiary to raczej nie będzie możliwa i że mogą ewentualnie mi wymienić na inny egzemplarz, który oryginalnie będzie mniejszy. Ale ja nie chcę. Nie mogłabym zmienić sobie ot tak tego pierścionka. A potem i tak obok niego trafi obrączka, więc postanowiłam już, że zostaje jaki jest. Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Wtajemniczenie
|
madziares25- do ongologa
![]()
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Ale mi neta muli - chyba przez to nowe gg co zainstalowałam ![]() ![]() ![]() Bambusiek dobrze, że dobrze między Wami ![]() ![]() Kciuki za wizytę u gina ![]() Frida dasz radę z pracą - spiąć się i na pewno się uda ![]() Ja miałam wymrażaną nadżerkę - nic to nie dało i musieli wyciąć. Ale wymrażanie nic nie boli ![]() Dottta ale miałaś przejścia ![]() ![]() Kasiulenkowo no pewnie, że tęskniłyśmy ![]() Suknia nie mój styl, ale ma coś w sobie ![]() Kaska załatw szybkowszystkie sprawy i wracaj do nas ![]() T'ai Ty też wracaj szybko ![]() ![]() ![]() Ma.ko mam nadzieję, że coś w aptece poradzą na te krostki - może to jakieś uczulenie ![]() Niunia ja też nie mam wagi, ale w święta u rodziców wskoczyłam i na szczęście była ulga - waga krytyczna nie przekroczona, ale po świętach nie sprawdzałam ![]() ![]() Karolinusienka powodzenia w urzędzie - może Ci zaproponują normalną pracę, a nie jak poprzednio ![]() A kiedy będziesz zdejmować aparat - wiesz już coś na ten temat? Jenny dobrze, że już ok między Wami ![]() ![]() Senira ![]() ![]() Lusesista to moze być osłabienie chyba ![]() Miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Spałam 14 godzin
![]() ![]() ![]() ![]() meg ![]() ![]() kaśka jej jakby tak czekolada rosła na drzewach ![]() ![]() mabi mój TŻ też od lata polubił wędkowanie:P Nawet raz z nim byłam nad stawem ![]() jolka sadysto (nie wspomnę że cały film z zaciekawieniem obejrzałam) jenny nie zamarzłam ![]() ![]() bambusiek będzie dobrze ![]() Kiedyś wam mówiłam, że około 18/19 staram się zjeść ostatni posiłek żeby na noc nie"faszerować się" :d i dzięki temu 2 kg poszyły czyli ważyłam 58 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po co do onkologa ![]() Cobra to się no długo walnęła ta herbatka z prądem ![]() I ja bym się tam cieszyła jakby mi 2 kilogramy spadło ![]() ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Wtajemniczenie
|
ide z piesem
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
no chyba właśnie nie bo ten bankomat obsługuje jakaś indywidualna firma i nie wiadomo kiedy im te karty przywiozą
![]() Cytat:
![]() ------------------------ mam fatalny humor, ogólnie miałam plan skoczyć pobuszowac po sklepach i du.pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
ivonka no ale sęk w tym ze mi się ćwiczyć nie chce
![]() ![]() Jak pisałam te wiadomość to zadzwoniła do mnie pani z jednego hotelu (już takiego lepszego, co znajoma mi polecała) żebym jutro na rozmowę przyszła i że jak wszystko będzie ok to mam zostać do 15 i posiedzieć z kierownikiem recepcji i zobaczyć co i jak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchaj próbuj z pracą, bo jak narazie to nie za bardzo ona jest. Próbuj, próbuj i jeszcze raz próbuj ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha, właśnie widziałam przez okno jak husky ciągnął sanki z dzieckiem - ale bosko wyglądał, bo to taki zwykłe małe saneczki i taki mały bąbel w nich a pies był tak "przejęty" jakby brał udział w wyścigów zaprzęgów ![]() a w ogóle z tych nerwów Wam się nie pożaliłam ![]() ![]() ![]() - zaręczyłam się i dostałam pierścionek ![]() - mamy więcej kasy od nich (w jej mniemaniu a ona na punkcie kasy ma świra - sama skąpa jest jak diabli i najlepiej jakby wszystko za darmo dostawała) ![]() - ja nie pracuję a mam kontrolę nad wszystkim (tzn. weselem, urządzaniem mieszkania itd) bo ona tez nie pracuje (mają dziecko i ona pracy nie może dostać ale specjalnie też nie szuka bo ma duuuuuże ambicje) i nie może o niczym decydowac ![]() ![]() Ogólnie laska opowiada o mnie chore historie i robi z siebie kretynkę bo cała rodzina trzyma moją stronę i uważa że ona jest zwyczajnie zazdrosna. Ta moja siostra cioteczna była u niej w odwiedzinach i podobno cały wieczór tamta wypytywała się o wesele moje (a przy mnie udawała że nawet o nim nie wie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie pocztą jej zaproszenie wyślę - głupia, zazdrosna małpa ![]() sorry za przynudzanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładny pierścioneczek, od razu widać że zaręczynowy ![]() Gratulacje ![]() Dottta niezłe przeboje masz. To jest bardzo śmieszne jak się to czyta, ale taka osoba może poważnie zepsuć samopoczucie i całą radość przygotowań przedślubnych. Lepiej uważaj na nią. Jakby to była byle jaka znajoma to byś jej powiedziała do słuchu i tyle, ale rodzina to gorzej. Cała linia się by obraziła i lipa. Ale nie łam się!
Edytowane przez frida99 Czas edycji: 2010-01-05 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Dottta kochana szkoda twoich nerwów na taką prymitywną osobę
![]() ![]() ![]() Kociak śliczny pierścionek ![]() Już chyba 2 dziewczyny mają podobne tylko z białego złota chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Dotta o matko co za laska...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Już wstałam, jakoś spać nie umiem, a poza tym ciągle coś ktoś ode mnie chce
![]() Dottta - Boże co to za laska ![]() ![]() I wcale nie przynudzasz, czasami warto się wygadać ![]() Cobra - ![]() ![]() Kociak85 - ładny pierścionek ![]() Madziares25 - udanych zakupów ![]() ![]() Kasiulenkowo - super! a co to za model ?? Seniraa - ![]() ![]() Bambusiek - my porto kupiliśmy w makro, chyba 40zł za butelkę 750ml. W sumie nie wiem czy to prawdziwe porto ale na butelce pisze: "Porto Don Pablo Tawny" i jest słodkie ![]() ![]() Z/w idę po jakąś kanapkę, bo już mój brzuch się domaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dotta Oł maj Gad ![]() ![]() kociak no nice pierścioneczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a najlepsze bo my ze świadkową na piwie byłyśmy i ona mi opowiada że pojechała do tej kuzynki a ona ubrana w ciuch które ta moja świadkowa kiedyś dała jej siostrze ale na nią było za małe i dała tej kuzynce i ona jej gada: ZOBACZ JAKI SOBIE SUPER CIUCH KUPIŁAM ![]() ![]() ![]() ![]() ech ogólnie tylko zawiść, zawiśc i zawiśc ..... Nic bezinteresownie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ładna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Tomas chciał kiedyś husky ale dlatego że one lubia wszystko ciągnąć i trudno je wychować i nawet dwumetrowy plot nie jest przeszkoda zrezygnowalismy ![]() ![]()
![]() |
#1260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moja świadkowa 1400 mil musi pokonać i jeszcze kieckę se kupić i bilet i się cieszy jak dziecko a tamta ... ![]() ![]() ![]() A to że będzie wybrzydzać to na 100% bo ona zawsze wszystko zrobi lepiej, ładniej i przede wszystkim TANIEJ ![]() Nawet babcia ma jej dość i unika jej jak ognia ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.