|
|
#1 |
|
na drugie mam Irena
Wiadomo¶ci: 29 346
|
M jak mi³o¶æ cz.3
zapraszam do plotkowania w nowej czê¶ci
link do czê¶ci 2 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196336 ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- niez³a ta maseczka by³a skoro a¿ chorobowe Natalka dosta³a
kiedy ¿ycie daje ci w twarz u¶miechnij siê i z politowaniem powiedz: bijesz siê jak ciota Edytowane przez evela28 Czas edycji: 2010-01-05 o 12:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 351
|
Dot.: M jak mi³o¶æ cz.3
Natalka - pora¿ka wczoraj
![]() Marka zachowania a¿ siê nie chce komentowaæ
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 083
|
Nie moge sie doczekac az wyda sie romans Marka
Bardzo lubie postaæ Grazyny! Ale denerwuje mnie Majka, narzeczona Paw³a i caly ten ich w±tek! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 354
|
Cze¶æ
melduje siê w nowej czê¶ci Co do Sylwii to szkoda mi siê zrobi³o tego Janka. Facet siê zaangazowa³, wyda³ kupê kasy na leczenie Sylwii a teraz kolejna kobieta go kopnie w d.... ![]() Podczas spaceru Hanki i Marty na pierwszy rzut oka by³o widaæ ró¿nice w ubiorach. Hanka, ze wsi a potrafi siê lepiej ubraæ ni¿ wielka pani sêdzina ze stolicy Kulisy przegapi³am a wy mówicie ¿e Hanka przywali Grazi? Wow, niez³a akcja siê szykuje. Myslicie, ¿e to dlatego, ¿e Hanka dowie siê o romansie?---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Co do p³aszcza Marty to ju¿ kiedy¶ go komentowa³y¶my. Jest straszny |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 899
|
Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 340
|
Cytat:
![]() Zgadzam siê co do Sylwii i Janka Ta roznica miedzy Hanka i Mart± by³a wielka ![]() Wygl±da na to ¿e Gra¿yna oberwie za to ¿e siê wygada, bo w tych kulisach by³o pokazane jak powiedzia³a do Hanki "sypiam z twoim mê¿em kiedy chcê i gdzie chcê" a Hanka jej strzelila w bu¼ke. A swoj± drog± pamiêtacie ¿e Hanka te¿ kiedy¶ mia³a romans, chyba nawet uciek³a od Marka do mi³o¶ci sprzed lat, Mateuszek by³ wtedy ma³y i wszyscy byli oburzeni ze takie dziecko porzuci³a, chyba nawet nie chciala wracac do Marka ale pozniej wrocila i Marek jej wybaczy³.To by³o kilka lat temu, inna sytuacja, inne czasy ale pewnie jak bêdzie mia³a pretensje do Marka to ten bêdzie mia³ argument ¿e sama lepsza nie by³a pare lat temu. Jak dla mnie to oni sie powinni rozstaæ ale tak jak pisa³am w poprzedniej czêsci wydaje mi siê ¿e do tego niestety nie dojdzie. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-01-05 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
na drugie mam Irena
Wiadomo¶ci: 29 346
|
mi siê wydaje ¿e Hanka nie tyle bêdzie mia³ pretensje ¿e j± zdradzi³ ale z kim
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 899
|
Cytat:
to by³ ten ukochany chyba jeszcze z domu dziecka, o ile dobrze pamiêtam - Maniek jej wybaczy³, bo tamten facet umar³..
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 821
|
Rany, Marta wczoraj wygl±da³a OKROPNIE!
Ten jej bia³y p³aszcz, to mi przypomina³ jaki¶ fartuch w rze¼ni. No i oczywi¶cie obie z Haneczk± na spacer do lasu polecia³y w szpilkach, super :P A Marta niby sêdzina, a ubiera siê gorzej od Hanki, która mieszka i pracuje na wsi i na pewno nie ma tyle kasy, co Marta. Natalka sobie nie¼le dowali³a t± maseczk±, a tu jeszcze 'ukochany' przyszed³ ![]() Ale nie bardzo rozumiem watek Janka i Sylwii - on j± kocha, mysli, ¿e ona te¿ go kocha, mówi, ¿e 'i tak wiem, ¿e bêdziemy razem', ale chce ¿eby sobie przerwê zrobili. Bez sensu, skoro wie, ¿e i tak bêd± ze sob±, to po co siê rozstaj±? A ona siê rozp³aka³a i uciek³a, a przecie¿ chyba chcia³a mu powiedziec to samo - ¿e chce, ¿eby siê rozstali
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 354
|
Cytat:
ostro jej to Grazyna powiedzia³a, nie dziwne, ¿e oberwie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 351
|
fiu fiu no to bedzie akcja z Graza
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 031
|
Te¿ mi siê ten p³aszcz/kurtka/ponczo (
) rzuci³o w oczy...Pierwszy raz mia³a to co¶ chyba jak szuka³a £ukasza. Wtedy pomy¶la³am sobie, ¿e "w trasê", na poszukiwania ubra³a jak±¶ zwyk³± wiatrówkê... A tu szok... Ona w tym chodzi ot tak, na co dzieñ
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 618
|
Cudownie odrodzony Jaroszy te¿ namiesza
![]() http://aleseriale.pl/title,M-jak-mil...wiadomosc.html |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 39 906
|
witam w nowej czê¶ci
![]() wczoraj rozwali³a mnie Hanka która do lasu posz³a w szpilkach Marta-ok w sumie z miasta przyjecha³a i mog³a nie wiedzieæ ¿e pójd± do lasu, ale Hanka
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 209
|
Marta okropnie siê ubiera, witam w nowej czêsci
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usuniête
|
Bia³o : odc. 717 emisja: 25.01.2010 : Z powodu artyku³u Marzeny Kuba znowu k³óci siê z Olg±. Boi siê, ¿e ¿ona ograniczy mu kontakty z synem. Jednak prawdziwe k³opoty Ziobera zaczynaj± siê, gdy Zduñscy zostawiaj± pod jego opiek± Lenkê. Policjant w roli niani zupe³nie sobie nie radzi i na pomoc wzywa Alicjê. Filarska wyznaje Kindze, ¿e rozsta³a siê z Marsza³kiem. Ojciec Madzi jest tym za³amany. Kompletnie pijany zjawia siê na Deszczowej i opowiada Kubie o swoich problemach Majka i Pawe³ urz±dzaj± w domu pierwsz± imprezê, na któr± zapraszaj± Piotrka z King±. Podczas uroczystego obiadu Piotrek zaprasza brata na swój ¶lub ko¶cielny z King±, który ma siê odbyæ 15. listopada. A Pawe³ Piotrka - na w³asny ¶lub z Majk±. Barbara przypadkiem otwiera list zaadresowany do Marka. W ¶rodku s± jego zdjêcia z Gra¿yn± i ¿±danie, aby zakoñczy³ romans. Mostowiakowa jest w szoku. Robi wymówki Tomkowi za to, ¿e dot±d ukrywa³ przed ni± zdradê Marka. Z kolei Lucjan jedzie do Gródka na badania u Rogowskiego, które wypadaj± bardzo dobrze. Mostowiak widzi jednak, ¿e Maria jest czym¶ zmartwiona. Rogowska - po kolejnych napadach w s±siedztwie - boi siê zostawaæ w nocy sama. Artur musi jednak braæ w szpitalu nocne dy¿ury.
odc. 718 emisja 26.01.2010 : Kulesza chce poprosiæ Dorotê o rêkê. W dniu o¶wiadczyn spó¼nia siê jednak na spotkanie i w dodatku zapomina pier¶cionka zarêczynowego. Kuba przylatuje do Polski wraz z Krzysiem. Ch³opiec wspomina, ¿e nie chce wracaæ do Niemiec, bo nowy partner Olgi jest agresywny. Ziober od razu dzwoni do ¿ony - pewien, ¿e Robertoj± maltretuje. Olga jednak wszystkiemu zaprzecza. Kinga zdaje sobie sprawê, ¿e przyty³a i zarz±dza rodzinn± dietê. Na zakupach spotyka przypadkiem Filarsk± w towarzystwie Julka. Tymczasem Pawe³ obawia siê, ¿e Majka mo¿e go w koñcu porzuciæ - wymieniæ na "lepszy model"tak jak Olga Kubê. Barbara wypytuje Mariê o ma³¿eñstwo Gra¿yny i Micha³a. Gdy s³yszy, ¿e wygl±daj± na zakochanych i szczê¶liwych, zaczyna mieæ w±tpliwo¶ci: byæ mo¿e Marek wcale nie ma romansu. Aby zyskaæ pewno¶æ, Mostowiakowa jedzie do Gra¿yny i otwarcie pyta o jej zwi±zek z Mostowiakiem. Dziewczyna wszystkiemu zaprzecza. |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 208
|
a o co chodzi z Jaroszym? U¶miercili go tylko po to ¿eby "zza grobu" straszy³ Marka?? ;>
Wyda siê to ¿e on jednak ¿yje?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 618
|
A kim s± Dorota i Kulesza
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 836
|
ja bardzo przepraszam,ale wczoraj nie mog³am wyzbyæ siê przed¶wiadczenia-jaka ta Natalka jest brzydka
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety z Natalki nie wiem kogo chc± zrobiæ;/
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 208
|
Czy to przypadkiem nie jest ta lekarka która co¶ tam kiedy¶ do mê¿a Marii,pó¼niej co¶ chyba z Micha³em krêci³a,i o ile dobrze pamiêtam to siê pó¼niej pojawil jaki¶ lekarz i ona z nim,ale nie jestem pewna bo dawno ich w±tku nie widzia³am
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Konto usuniête
|
Te¿ pocz±tkowo nie widzialam kto to, musiam pomyslec i ona pracuje w przychodni
Michal z nia krêci³ zanim pozna³ Gra¿yne.A ten Kulesza to nie wiem dokladnie ale pewnie te¿ musia³ siê ju¿ przewin±c w którym¶ odcinku/odcinkach.---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Kulesza to chyba ten lekarz który w przychodni pracuje
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 770
|
subskrybuje kolejn± czê¶æ
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 356
|
a czy ja mogê do³±czyæ ;>>
![]() Gra¿a powie do Hanki ,,kocham siê z twoim mê¿em gdzie chce i kiedy chce'' czy co¶ w tym stylu )a ciekawe co siê dzieje u Stefana i El¿uni ![]() ta Natalka to siê faktycznie brzydka robi <hehe> Ula wed³ug mnie jest przynajmniej z 10 razy ³adniejsza! ;D ja to najbardziej lubiê Mateusza ;PP jak Natalka siê ju¿ zakocha³a w ksiêdzu i dyrektorze to tym razem chyba kolej na syna Jaroszego-Jurka (czy jak mu tam) ;pp a ten Marek to Krêtacz straszny ;d;d no nic ;p nie mogê siê doczekaæ dzisiejszego odcinka
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

melduje siê w nowej czê¶ci 

ostro jej to Grazyna powiedzia³a, nie dziwne, ¿e oberwie

) rzuci³o w oczy...