|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rodowany pierścionek
Cześć
![]() Mam pewien mały problem-dostałam od chłopaka srebrny, rodowany pierścionek.Mimo , że rozmiar był dobrze podany to okazał się za duży(mniej więcej o 1 rozm.) czy można go zmniejszyć?? W moim mieście obleciałam wszystkich jubilerów i tylko jeden uznał, że"bez problemu" mi go zmniejszy, reszta natomiast odradzała i mówiła, że się NIE DA-więc jak to w końcu jest? ryzykować czy nie? pozdrawiam!
![]() |
#2 |
na drugie mam Irena
|
Dot.: rodowany pierścionek
ja mój złoty zmniejszałam o jeden rozmiar ma z boku taką małą kreseczkę,ślad poza tym wszystko ok
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: rodowany pierścionek
Cytat:
![]() No i skoro evela28 jest już po i mówi, że "blizna" mała, to ja bym podjęła ryzyko ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- I dzięki temu wątkowi dowiedziałam się co to takiego to rodowane srebro. Tzn. dzięki google, ale impuls był stąd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.