|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
AAaaa.. a wiec biore sie za szukanie ksiazki i dalejj jade z ta dieta !!! A moge zapytac jeszcze jak wasze efekty ? Czy wartoo ? Np przez 2 tygodnie ile kg leciii ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam naszą "Przepisownię" - w podpisie wiolqn -1 str tego wątku, 1 post. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Gdybym wygladala jak Ty, to mialabym swoje zdjecia porozwieszane na scianach zamiast obrazow i lustra wszedzie.
#3394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Czy Wy k... nie ma cie co robić
![]() ![]() Stozynka śliczna mordka ![]() Właśnie się śmiałam z męża bo on teraz robi pierogi z serem,że tak powinno być -kobieta siedzi na forum,a facet przy garach ![]() ![]() ![]()
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak to zabrzmi, ale Stozynka Ty jesteś piękna dziewczyna ![]() cocci zgrabna dziewucha jak się patrzy! gk7 już szukam i podeślę linka jak znajdę ![]() Edit: Mam. Wydaje mi się, że to był ten: miseczki A, B https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...cji-biustu.htm miseczki c+ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...-do-biustu.htm Ale mogę się mylić i mógł mi je polecać ktoś inny. Niech Wiolqn mnie poprawi i ew. wklepie to co ona polecała. Tak czy siak - ktoś mi to polecał ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2010-01-05 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3398 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3399 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dzieeekii za pomoc.. bo juz naprawde dopiero drugi dzien a niewiedzialam co mam zjesc;d masakra jakas ...!!!! a jak z tymi traconymi kg ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3401 |
Rozeznanie
|
Leci zalezy jak komu. Nie ma reguly, ze w dwa tyg. zrzucisz 10, albo 5 kg.
#3402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3403 |
Zadomowienie
|
Bardzo różnie. Jednym spada szybko innym wolno. Nie da się przewidzieć. Najważniejsze to mieć silną wolę i trwać przy swoim a wyniki na pewno będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Raczkowanie
|
ja od października schudłam 5 kg czy to długo? Nie wiem, na pewno zdrowo!
#3405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za odp.no własnie ja biore Diane 35 bo cierpie na PCO i musze brac:-/ a słysałam ze one własnie maja najwieksza dawke hormonów;-(Dlatego to mnie demotywuje i juz sama nie wiec co robic bo nikt mi do konca nie dał rady zadnej:-/Moze jak przez miesiac wezme i bedzie ta przerwa w braniu(okres) to mi spadnie ta waga wiecej?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
warto, a efekty sa spektakularne. 10-20kg w pol roku. no prosze, jakie mile dzis wszystkie. Jeszcze chwila i zalozymy sobei kacik wzajemnej adoracji. a tak do kawy to wam opowiem z jaka radoscia i spokojem jechalam na wakacje. Lanka juz wczoraj te historie slyszala. Zaczelo sie od sniegu dzien przed odlotem. Wiadomo, tu 2 platki oznaczaja opoznienia, a wartswa grubsza niz 2cm to katastrofa narodowa. do 22.00 mialam juz pierwsze zalamanie nerwowe gdy widzialam jak biale paskudztwo wiruje sobie samopas po ulicy a strona lotniska w Luton (pod Londynem) informuje mnie ze czesc lotow zostala zawieszona, nastepnie, odwolana, po to by powiedziec mi ze lotnisko zostaje zamkniete. Tuz przed polnoca zaczelam sobie pakowac bilety w kopertki (wyjazd, powrot, hotel itd) i chwala Ci Panie za to, bo sie doczytalam ze my nie z Luton tylko z Gatwicka lecimy (lotniska na dwoch przeciwleglych koncach Londynu, odleglosc miedzy jednym a drugim jakies dobre 120km). TaZ to malo tam apopleksji nei dostal. Z jednej strony z radosci bo Gatwick dzialal a z drugiej jak ja sie moglam tak pomylic? No nie wiem. Zacmienie jakies mnie wzielo i chwilowa niepoczytalnosc mialam. Ja nawet przeciez bilety na autobus kupowalam i sie nei dopatrzylam ze to calkiem inny kierunek. Dobrze ze sie zorientowala wtedy a nie w drodze lub nie daj Boze juz na lotnisku. wiec szybko anulowac bilety na busa, znalezc i kupic bilety na pociag (dzieki Ci Panie za internet). Rano oczywiscie mietro sie spoznilo. Na Victorie wpadlismy 2 minuty przed odjazdem pociagu. Tam kolejna nerwowka bo pociag toczyl sie jak zolw, po to by stanac sobie w szczerym polu na pol godziny. Frustracji dopelanialy pociagi z naprzeciwka ktore pedzily jak szalone a my toczylismy sie tak, jakby sam osiolek ten pociag ciagnal. NA terminal wpadlismy 9 minut przed zamknieciem check-inu. A tam jeszcze trzeba na polnocny terminal dotrzec. I te male pociagi co tam sobie kursuja pomiedzy terminalami sa nieczynne wiec autobusem. Na terminal wpadlismy 4 minuty przed koncem, zlapalam jakas hostesse i mowie ze pani ja tu musze szybciorkiem. Check-in poza kolejka i w tym ferworze nawet sie pani nie czepiala ze nadbagaz. Potem kolejka do x-raya, a do zamkniecia bramek 8 minut. To zaczelam prosic ludzi o przepuszczenie, bo mi samolot odleci. A tam zonk, w ogole nie ma numeru bramki tylko "please wait". No to my wait. 10minut, 15, 30. W informacji nikogo nie ma. Ludek sobie gdzies poszedl. Na biurku telefon z jakims numerem wyrytym na nim. to sobie wzielam i dzwonie. Odbiera jakas pani: - Sluchajcie co sie dzieje z tym samolotem do Las Palmas, bo ludzie sie niepokoja a na tablicy nadal nic sie nie wyswietla? - Wszystko jest w porzadku,, samolot juz jest, czekamy tylko na zaloge, bo utkneli gdzies w korku. Zaraz zaraz, a z kim ja rozmawiam? - A stoje sobie tutaj i czekam na samolot. - To ty nie jestes naszym pracownikiem? - Nie, ale dziekuje za informacje. Myslalam ze tam apoplekcji dostane. To 150 pasazerow moglo byc na czas a 5 osob zalogi nie potrafilo? Po jakiejs godzinie skierowali nas do bramki, gdzie czekalismy kolejne 40 minut, bo... nasze bagaze jeszcze nei dotarly. Ja rozumiem, czasu zabraklo. W samolocie czekalismy kolejne 2 godziny na odmrazarke, bo luk bagazowy zamarzl i nie mogli tych bagazy zapakowac. Gdy samolot wystartowal wszyscy pasazerowie zaczeli bic brawo ze w koncu sie nam udalo. Z jakiegos powodu bylam przekonana ze na Kanarach jest czas Europejski wiec kolejny stres bo ostatni autobus z lotniska odchodzil 10.20 a my przylecielismy 10.05. Na szczescie czas jest taki jak w Londynie wiec zdazylismy na ostatni autobus. Po takim poczatku wszystko inne juz bylo bezstresowe ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zadomowienie
|
Jezus Maria,ledwo czlowiek komara przytnie,bo nie spal cala noc,a tu sruuuuuuuuuuuuuuu 3 strony ekstra i juz nie wiem ,w ktorym momencie zasnelam
![]() Chcialam powiedziec,ze ja wcale malo nie jem,ja lubie jesc....a ze wczoraj zjadlam tylko 2 jaja i tunola to juz niestety wina jednego takiego,co mi apetyt odebral ![]() ![]() A dzis...kilo piersi pieczonej z czosnkiem,mniam. Jak czytam o Waszych ciagotach do slodkosci,to bez kitu dziekuje Bogu,ze tak mnie skonstruowal,iz ich nie lubie.Ja to ta,co ze slodyczy najbardziej lubi schabowy (i salate lodowa w kazdej postaci...).Do tego stopnia,ze gdy ost bylam na detoksie cytrynowym i nic nie jadlam,to slina mi pociekla (doslownie!!!!) w warzywniaku na widok lodowej ![]() Jeden chlop mi dla odmiany dzis poprawil humor (cos takiego ![]() Pzdr A. ![]()
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś poczytała wątek i podpisy u dziewczyn to dużo byś się dowiedziała. I co jedzą i jak chudną.
![]() |
#3409 |
Zadomowienie
|
Ja biorę Milvane już bardzo długo. I kiedyś już udało mi się schudnąć nieźle przy okazji ich brania, dlatego myślę, że różne tabletki różnie działąją. Są też pewnie różne hormony ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja tego własnie sie obawiam ze moje starania beda na nic i dlatego moja motywacja jest nijaka:-/W sumie podchodze do diety tak jakby drugi raz w na wakacje schudłam 5 kg a teraz te swięta,tabletki od 3 miesiacy i mam plus3kg:-(i musze zrobic wszytsko zeby schudnac bynajmniej do 55 kg bo nowe spodnie leza w szafce i ani razu nie załozyłam bo przyttyłam wciagu 2 tygodni:-/a ile Ci poleciało po tym czasie??A i jeszcze pytanie no jestem na tej drugiej fazie i wiem ze warzywa mozna ale nie wiem czy dozwolone nam np.zupa z warzywami ale gotowana na żeberkach np:-/ bo dzisiaj zjadłam taka miseczke tylko zastanawiało mnie to ze sa oczka tłuszczu w niej i czy w takim wypadku mozemy czy jakos inaczej te zupy trzeba robic:-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę zjeść obiadek udka z piekarnika ![]()
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
Dzięki Parvati za linki. Mam nadzieję, że to ten bo cena to jeszcze do udźwignięcia w takiej desperacji. Zawsze to taniej jak pójść do chirurga i nie boli a pachnie. Wiolqn zerknij czy ten krem do biustu polecałaś jakiś czas temu.
Dziewczyny zobaczcie niżej jak nas tu w tej chwili dużo, mam na myśli przeglądających i piszących. Pozdrawiam
#3413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze blaszka....prawda taka,ze jak dla mnie 5 kg to malo (mam jakies 15 przed soba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | ||
Przyczajenie
|
achaaa.... no ja w wakacje shcudlam juz 5 kg.. ale to przez prace... no i zostalo mi tak... ale apetyt rosnie w miare jedzenia co nie
![]() AAaa i mam jescze jedno pytanie bo wyczytalam ze jezeli chce schdunac mniej nic 10 kg a w moim przypadku 5 ! to I faza ma trwac 3 dni ? dobrze wyczytalam czy macie inne wiadomosci?? i potem przez ja Warzywa i proteiny tak ? i w tej fazie trwam az bede miala taka wage jaka chce? A i jeszcze jedno pytanko.. czy jak np biorew sobie 5/5 to 5 dni proteiny a drugie 5 proteiny z warzywami czy same warzywa???? ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
neiwiem czy dlugo ale wlansie mi tez chodzi o 5 kg... a teraz jestes w fazie III ? Czy ejszcze w II bo chcesz wiecej schudnac ?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
O poprawiła mnie jak prosiłam
![]() Ale linki dobre wklepałam ![]() Cytat:
adia skoro 5kg to malo dla Ciebie to zernikj w mój podpis - może Cię pokrzepi. gk7 właśnie zerknęłam i zaczynam rozumieć czemu wizaż się muli tyyyyle osób tu zagląda ![]() Nawet pani moderatorka z mojego rodzinnego miasta zajrzała - pozdrawiam ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2010-01-05 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Jestem na III i jeszcze chudnę...ale w sumie jest mi bez różnicy bo już się dobrze ze sobą czuję.
![]() |
#3419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jest tu dla mniejszych biustow i tu dla wiekszych (C+) Nadal go nie mam, bo mnie rodzina nie zaopatrzyla. Moze jak zjada tlumnie wkrotce to ktos nie zapomni...
![]() |
#3420 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=kaaania;16266327]ja 15kg z groszami w 3 miesiące
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I rygorystycznie przestrzegalas diete takk ???? zadnych czekolad alkoholu itd?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.