|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Edzia, weszlam na Twojego suwaczka i patrze - jaka Twoja dzidzia juz jest duza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
dziękuję ci, jesteś kochana Cosmaa, ja też bardzo współczuję Anuli i wiem, że przeżywa teraz okropne chwile, ale czy to znaczy, że powinnam tu łzy na forum wypłakiwać? Każdy ma inne problemy, ktoś przeżywa traumę kiedy ja mam same powody do radości, za chwilę będzie odwrotnie ktoś będzie się śmiał a ja będę rozpaczać, bo takie jest życie. nie wiem dlaczego przyrównałaś mój wątek do historii anuli, to było trochę nie fair, inne dziewczyny jakoś potrafiły normalnie mi doradzić za co im serdecznie dziękuję. dzięki za artykuł Lady MK, jak zwykle, ile ludzi tyle opinii... Edytowane przez metropolitan Czas edycji: 2010-01-05 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Amelka nie daje mamie spac tak kopie ,straszne z niej ruchliwa kruszynka, no dzis 22 tydz ale nie wiem czy sie zakonczył czy od dzis zaczynamy 23 tydz poprostu mam z tym problem ![]() ![]()
![]() |
#2944 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie chcialabym tylko abys przez taki egoizm- nie oszukujmy sie... - znalazla sie na jej miejscu. Zrobisz jak chcesz, ja koncze temat. Cytat:
To musi byc niesamowite uczucie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do naszych starań to niby tak ale tak trochę z humorem, nastawiliśmy się ze ten rok będzie super i my dołożymy troszkę starań żeby właśnie tak było ![]() ![]() a i tego wszystkiego pilnuje nasz zastępczy marcelek w postaci misia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko momentami zbyt dlugo te oczyszczanie trwa i mnie meczy :/ No moze i masz racje co do jego podejscia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- A co do Waszego podejscia do staran to ![]() ![]() Tez bym chciala kiedys takie miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
oczywiście, że takie "oczyszczenia" są normalne i zresztą bardzo ważne dla związku. Już ja w to nie wierzę, że jeśli między dwojgiem iskrzy uczucie to nie ma kłótni. Wręcz przeciwnie! grunt, żeby się szanować i nie przeginać struny, tak myślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
no moje podejście nawet mnie zadziwia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
tak trzymaj. jak będziesz podchodzić na luzie to może wam się trafi tak jak nam za pierwszym podejściem. nie ma co schizować. zobaczysz nawet się nie obejrzysz!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki,
Ja was czytam od rana ale w pracy mam niezla jazde wiec nie moge nic pisac. Anulka naprawde Ci wspolczuje skarbie. Po prostu nie umiem sobie wyobrazic przez co musisz teraz przechodzic. Myslami jestem z Toba przez calusienki czas ![]() Metropolitan powtarzam swoje gratulacje!!!! Jak juz sa 2 dokladne i grube krechy to nie ma watpliwosci ![]() ![]() Dziewczynki ja gdzies doczytalam jak rozmawialyscie o dietach. Osobiscie nie mam wielkich problemow z waga w tej chwili ale mialam chwile gdzie 'musialam' cos nie cos zrzucic. No i prawda jest taka ze diety wyrzadzaja wiecej zlego niz nam sie wydaje. Odradzam kazdej z was diety ktore w duzej mierze polegaja na glodzeniu sie. Z doswiadczenia wiem ze najlepsza metoda na utrate wagi to jesc to co zawsze ale bardzo powoli. Same zauwazycie ze bedziecie musialy nakladac sobie mniejsze porcje bo nie bedziecie w stanie dokonczyc tego co sobie zazwyczaj nakladalyscie. I tak dla eksperymentu polecam wam zawiazanie sobie oczu zebyscie nie widzialy wogole co jest na talerzu. Wtedy bedzie wam latwiej zorientowac sie czy jestescie juz pelne czy nie. No i oczywiscie nie wazne jak pyszne jest to jedzonko na waszych talerzach, jak juz czujecie sie pelne to przestancie jesc. Przysiegam ze bedziecie w szoku ile mniej jecie (sprawdzilam na sobie!!!). Jak znajdziecie cos w internecie na temat autora ksiazki o dietach Paul McKenna to sobie poczytajcie. Nic postaram sie do was zagladac kochane. Anulka przytulam cie mocno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Myszko ja coś takiego gdzieś czytałam (chyba z opowieści jakiejś innej kobietki), że jej znajoma tak miała (no albo ona sama ale nie jestem pewna w 100%, wiesz, te uczucie że gdzieś dzwoni...
![]()
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
hej kochane moje a powiedzcie mi czy komuś sie kiedyś zdarzyło słyszeć że wiele kobiet zachodzi w ciąże w pierwszym tyg po @??? bo ponoć pisze tak w ajiejśc książce i sie zdziwiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa2 - jesli ktos ma bardzo krotkie cykle to wydaje mi sie to mozliwe, ale żeby wiele kobiet... wątpie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-05 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
Anulko
![]() ![]() ![]() Metropolitan gratuluję Ci jeszcze raz ![]() Motylku o czym Ty opowiadasz? ![]() ![]() ![]() A testy faktycznie potrafią wychodzić negatywnie. Moja mamuśka będąc w ciąży drugi raz normalnie miesiączkowała co prawda ale czuła że coś jest nie tak. Jednak testy wychodziły negatywne. Nawet taki z krwi w przychodni. Dowiedziała się w 7 tygodniu chyba... już na badaniu ginekologicznym. Może poziom tego hormonu nie wzrasta wystarczająco żeby złapał go test? Jednak myszko maj bijesz wszystkich na głowę. Ja na Twoim miejscu biegłabym do gina już dużo wcześniej. Tyle czasu nie masz @, a masz jakieś dolegliwości tak jakby miała nadejść?
to think that I was so naive. maybe didn't mean that much. but it meant everything to me. Edytowane przez madziorka_82 Czas edycji: 2010-01-05 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba zależy od tego jak szybko występuje owulacja ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- A Ty mnie rozwaliłaś swoim podpisem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny właśnie sie doczytałam że jestem poszukiwana..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co u starej panny słychać bo nie widziałam ostatnio jej wpisów no i aneczka 5555 w ogóle stare dziewuchy gdzieś uciekły Edytowane przez niutek Czas edycji: 2010-01-05 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
no niutek masz szczęście że się pojawiłaś bo daje jeszcze parę dni na rozkręcenie się po świętach i nowym roku i dotarcie z powrotem do nas a później zabiorę się do sprawdzania obecności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Racja, grunt to czuć się dobrze. Ja oddałabym wiele za kilka dodatkowych kilogramów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dolegliwosci zadnych nie mam poza delikatnym pobolewaniem brzucha, ale takim slabiutkim raz po raz, nawet go bolem nie mozna nazwac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Z całych sił trzymam kciuki żeby to nie było jakieś choróbsko... Pocieszmy się tym że @ można sobie zatrzymać stresem albo samym wkręcaniem się w fasolkowanie. Może tak jest w Twoim przypadku. A może faktycznie testy wychodzą Ci negatywne a tak naprawdę jest już tam fasolka? Jak tylko będziesz wiedziała co i jak koniecznie pisz
![]() |
#2967 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie umiem sie dzisiaj najesc znowu ... co chwila podjadam to mandarynke to ryzyk to cos tam ... wlasnie zjadlam kawalek wedzonego pstraga i poczulam ze cos bym przekasila ![]() Zeby sie czyms zajac zrobilam sobie pedicure ![]() ![]() ![]() Wlaczylam sobie filma ''Zostanmy przyjaciolmi'' i ogladam ... A widzialyscie ''New Moon''? My bylismy wczoraj na tym w kinie ... TZ spal jak zabity ale mnie sie podobalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Madziorka, ja bym Cię chciała zobaczyć... tzn się te 2 patyki z głową
![]() Wiecie co... jak byłam teraz w UK, to stwierdziłam, że... tu u Nas zgubiłam siebie, bo... lubię chodzić w bluzie, lubię w adidasach... lubię jaskrawe kolory, odważne kolory. Cholerka... u Nas w PL to takie trudne ;/ Ale... czasem potrzeba zderzenia z inną rzeczywistością, żeby odnaleźć siebie ![]() Motylku, a ja i tak twierdzę tak jak dziewczyny- jesteś piękną i zdrowo wyglądającą kobietką ![]() ![]() ![]()
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o witam w klubie ja od wczoraj tez jezdze na rowerku, narazie niezbyt intensywnie ( rozumiecie ... gdyby jednak ta fasolka... ![]() Wg wskźnika BMI waga mam prawidłową - w końcu ( zawsze byłam jak to określacie - patyczakiem) ale ostatnio troche mi sie przybrało. jak juz wspomnialam niby wage mam prawidłową ale te przybrane kilogramy zebraly sie jedynie na udach i brzuchu i bardzo mi to przeszkadza. no i do tego jeszcze bezrobocie dało sie we znaki i moja kondycja pozostawia wiele do zyczenia. tak wiec mam postanowienie zadbac troche o siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.