|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z doborem fryzury, pomóżcie!
Witam,
no właśnie- mam małą twarz i kompletnie nie wiem jak się obciąć. Grzywka odpada- każdy fryzjer mi to mówi, tylko co zrobić, żeby bez grzywki było ciekawie? Dodam, że mam włosy do pasa, a chciałabym drastycznie obciąć, krótkie fryzurki bardzo mi się podobają tylko znów problem z tą grzywką... Wklejam zdjęcie, ale nie wiem czy ono coś pomoże.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z doborem fryzury, pomóżcie!
![]() Może na początek obetnij włosy do ramion,albo tak do szyi??? Co do grzywki...może jakaś lekko na skos?Zawsze możesz ją zaczesać i znika...Ciekawie i jakaś zmiana.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Moim Zdaniem Nie powinnaś ich ścinać za bardzo Długie włosy to skarb![]() Myśle,że Pasowałyby Ci Takie Fryzurki http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura11438.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura411158.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura416658.htm Ta Ale bez grzywki http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura417100.htm Zresztą jesteś tak ładna ,że możnaby do Ciebie fryzurki dobierac i dobierac ![]()
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ilaylaaa zastanów się nad tym ścinaniem tych włosów potem będziesz żałowała
wiem bo samam ściełam włosy a teraz znowu zapuszczam idzie się powiesić |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
nastek7: jejku dzięki za komplement
no ale właśnie te wszystkie fryzurki mają grzywki, a ja w grzywce wyglądam naprawdę źle, bo wtedy już w ogóle nie widać mojej twarzy (chociaż może to i lepiej... zawsze chciałam trafić na fryzjera, którego się zapytam i mi doradzi. No ale taki to kosztuje sporo. Nigdy jeszcze nie wyszłam zadowolona z salonu ![]() a co do decyzji z krótkimi włosami: już od wakacji idę się obciąć i nie mogę dojść. Chociaż teraz rzeczywiście zostawię dłuższe włosy, żeby nie wyjść łyso na dowodzie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jesteś młodziutka więc spokojnie możesz eksperymentowac z włosami.... fakt na odrościęcie jeżli chciałabyś wrócić do długich trzeba potem czekać jakieś 5 lat (włosy średnio rosną max 1cm na miesiąc)
a zamiast ścinać włosy możesz ekseprymentować z róznymi upięciami włosów... teraz jest bardzo duzy wybór w spinkach, pałeczkach, african butterfly, różne przepaski.... zawsze cos sie znajdzie co do obciącia najlepiej pocieniować żeby fryzura nabrała lekkości a co do fryzjera.... nawet taki za dużą kasę nie da gwarancji że dobrze dobral ci fryzurę, ja na szczęście mam kolezankę która jest fryzjerką, uczyła sie obcinac na moich włosach wiec dobrze je zna, zna mój styl ubierania się, więc zawsze mnie fajnie obcina, najlepiej mieć jakąś zaprzyjaźnioną fryzjerkę |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze sie zastanów ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ale jesli juz bys sie nieodwołalnie zdecydowała, to może bob+ grzywka na boczek...
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
jutro zamierzam iść do fryzjera, więc pomóżcieee!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

tylko znów problem z tą grzywką... Wklejam zdjęcie, ale nie wiem czy ono coś pomoże.