|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
jesli chodzi o Kowalskiego ze Stawek to nie polecam!!!!!! Przez niego zamiast pieknej pamiątki ze slubu mamy kiczowatą, wstyd pokazać. Facet ma koszmarny gust a jak chcesz coś po swojemu np. muzyke to ci wsadzi i tak swoją- disco polo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Aniu jak mówisz, że nic nie widać
![]() Widać i to bardzo ładnie ![]()
#2403 |
Zakorzenienie
|
Aniaa już taki brzuszek masz! Cudny. ja w 14 tyg byłam płaska jak deska
![]() Azakowana ty chcesz cyfrówkę kupić czy lustrzankę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
e tam mi sie wydaje taki maly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie do końca wiem czego chcę
![]()
#2407 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Aniu super brzuszek i co Ty mówisz że nie widać, widać go doskonale ![]() Madziaciu moja opinie o TMC już znasz? bo pisałam to kiedyś a nie pamiętam komu chyba Tobie ![]() Niestety nic o Teqili ani o Liderze nie słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
Ania brzus jest sliczny
![]() ![]() Dziewczyny ja nie słyszałam o tych zespolach Michel trzymam kciuki za dalszy etap. |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam dziewczyny za takie mile slowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Zdjęcia fajne...super wszystkie wyglądałyście... ![]() Ania22...oby tak dalej brzuszek rosnął ![]() Na temat pana Ferenca kiedyś krążyła bardzo niepochlebna opinia po Ostrowcu , że zespół robi długie przerwy, niezbyt angażuje sie w bawienie gości, i repertuar raczej stały (czyt. stare disco polo) ...ale jak teraz gra to tylko Wam ocenić.... ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Mąż mi mówił że na Samsonowicza u nas otworzyła babka komis z sukienkami (ślubne, wizytowe .itp..), słyszałyście coś na ten temat może????? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Dobry aparat to fajna sprawa ..my także zainwestowaliśmy w taki sprzęt i nie żałujemy...tzn...Tż tam więcej sie nim posługuje ale zdjątka naprawdę świetne wychodzą ![]()
#2411 |
Rozeznanie
|
Aniaa brzuszek masz już całkiem duży i śliczny tylko pozazdrościć
![]() Mehja u Ciebie Kowalski kamerował na ślubie??a czemu nie polecasz?ja to szczerze mówiąć nie wiem już czy słuchać tych wszystkich opinii bo znowu u mojej koleżanki Pan Kowalski kamerował i polecała go bardzo ![]() A o tym zespole ARESTRA słyszałyście coś dziewczyny?Może grali u której z was ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
Ja Ateno nie słyszałam nic o takim komisie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Rozeznanie
|
Atena ja słyszałam właśnie o tym komisie sukien ślubnych w Ostrowcu.Mama mi ostatnio mówiła,że podobno ta babka ma suknie z orginalnych salonów i podobno pięknie (ale to tylko słyszałam,osobiście nie byłam i nie widziałam)
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Justyś ty masz ślub 7 Sierpnia o 16.00 tak??A w którym kościele? ![]() To super kobietki już jest nas 3 PANNY MŁODE w Sierpniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Rozeznanie
|
Elsi dziękuje Ci bardzo za namiary na tego kamerzyste
![]() Pięknie wyglądałaś i musze przyznać,że cudowna fryzurka ślubna,chyba też tam będe sie czesała w tym salonie bo słyszałam o nim wiele pochlebnych opinii ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Rozeznanie
|
Ania sliczny masz ten brzuszek
![]() Michel gratuluje przejscia do dalszego etapu i powodzenia ![]() Ja niestety nic nie wiem o kamerzystach w Ostrowcu, wiem ze na pewno nie chciałabym pana Pietrzykowskiego. Elsi nam poleciła i bez zastanawiania go wzieliśmy. Tych zespołów tez niestety nie znam. Dziewczyny powiedzcie mi czy wszystkie juz macie pierwsze przymiarki za sobą? |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Rozeznanie
|
Elsi a ceny jakie są w tym salonie fryzjerskim mniej więcej za fryzure ślubną??
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Beatrice ja jeszcze nie miałam przymiarek,bo w dalszym ciągu zastanawiam sie nad wyborem sukni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Rozeznanie
|
Ale chyba je mierzyłaś?
![]() własnie spojrzałam na suwak 5 miesiecy i 3 tygodnie zostało a nic nie mierzyłam jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zadomowienie
|
Aniu śliczny brzuszek...
Elsi nie mowiłaś mi nic o TMC, pytałam na samym poczatku jak sie zalogowałam, ale nikt nic nie wiedział o nim... Justyś szkoda ze taka opinia... ale cóż, teraz to tylko pozostało poczekać do wrzesnia i samamu ocenić. Aga własnie miałam ci powiedzieć ze najczęsciej niewykorzystuje sie możliwości tych profesionalnych aparatów, a przy okazji nie chce sie ich nosić, nie można ich zmieścić do torebki i ogolnie sa niewygodne do takich "codziennych" okazji... My kupiliśmy Olympusa i jesteśmy bardzo zadowoleni bo mały i ładne zdjęcia robi. Kosztował ok 1000 zł a moj Przemek wybral go bo czytal o nim bardzo dużo na forum Olympusa... ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Aaa pomyłka, to Atena pisała o Ferencu. Bardzo dziękuje za jakies info o nim, bo przeszla mi zlośc na niego ale wydaje mi sie ze wróci niedługo ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Raczkowanie
|
Ja nie słyszałam o tym zespole.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
a fotka to zasluga mojego meza i alfy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2425 |
Wtajemniczenie
|
Aniu fajny ten Twój brzusio.
A my właśnie mieliśmy pana Pietrzykowskiego i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko było zrobione tak jak chcieliśmy, łącznie z podłożoną muzyką na płycie. Pan Leszek jest otwarty na wszystkie propozycje. Tak było u nas.
#2426 |
Zadomowienie
|
No to jesli Ci to nie przeszkadza to mozesz kupić lustrzanke, bo my jak kupowalismy to wiedzieliśmy ze bedzie nam potrzebny na codzienny użytek i nie bedzie nam sie chciało. Zreszta czasem potrzebny jest niespodziewanie i trzeba szybko zrobic zdjecie wiec reczne ustawienia tez nie wchodza w gre...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
Właśnie wyczaiłam w Ostrowieckiej że na Sienkiewicza jeszcze sie jakaś wypożyczalnia sukni ślubnych ogłasza...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Madziaciu weź pod uwagę ze ile osób tyle opinii krąży, ja nigdy nie miałam" przyjemności" z tym panem i jego zespołem, powtórzyłam tylko słowa jakie my słyszeliśmy kiedy szukaliśmy zespołu dla siebie...... ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- A słyszałyśie cosik na temat zespołu "Fama" z Ożarowa - gra tam dwóch panów i wokalistka bo my byliśmy na sylwku i właśnie grał ten zespół ![]() ![]()
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ArS jak byli u nas w Gdansku troche pokazal mojemu mezowi jak sie to wszystko ustawia no i on troche sie bardziej orientuja a ja niestety dno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hybryda lub pstrykacz to min. 5 s. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.