studniówkowiczki 2010 :) cz II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 15:26   #4801
touch of pink
Zadomowienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
jak to nie tanczycie? to co to za studniówka?

A u mnie w klasie dzisiaj była dyrka i powiedziala ze zaproszenia dostaniemy 3 dni przed super nie? śmiech na sali

do tego u nas najmlodsza osoba moze byc z 92 roku i zaczynaja sie problemy bo niektorzy chłopcy maja młodsze
no ja ku*rwa nie wiem co to jest

u nas też mają młodsze (jeden idzie z 13 latką ) ale nikt nie robi problemu... chociaż tu nie wymyślili jakiejś głupoty
touch of pink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 15:41   #4802
agus1315
Zakorzenienie

witam

jak dla mnie bez sensu są takie ograniczenia wiekowe... no może te 13lat to przesada ale z 93np to już nie może? niby dlaczego?

a dziś w końcu nasza szkoła się wzięła i zrobiła próbe poloneza! co prawda 10min zajęło uciszanie, ok 30 patrzenie jak tańczy klasa c bo mają pokazowego i raz zatańczyliśmy całą szkołą już gorzej być nie może chyba w tunelu większość robiła sobie jaja typu podkładanie nóg albo walenie tych w tunelu po głowie

a ja doszłam do wniosku że perfidna wredota ze mnie koleżanka pyta czy jaky co to zatańcze poloneza z panem S. [nauczyciel którego ni cierpie :P] a ja dość głośno 'chyba na głowe upadłaś! napewno nie z nim' obracam się a tu... pan S.
Stary 2010-01-05, 15:43   #4803
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
a coś Ty? to co tam zamierzacie takiego robić? przecież często tak jest, że chłopcy mają 2-3 lata mlodsze
bo dyrka twierdzi ze 100dniowka jest dla osob dorosłych! Dla doroslych ale zakaz alkoholu! nawet szampana!!
Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
no ja ku*rwa nie wiem co to jest

u nas też mają młodsze (jeden idzie z 13 latką ) ale nikt nie robi problemu... chociaż tu nie wymyślili jakiejś głupoty
UU to jakas pewnie gorąca ta 13tka
u nas by 13tka nie przeszła ledwo 17tka
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 15:52   #4804
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
bo dyrka twierdzi ze 100dniowka jest dla osob dorosłych! Dla doroslych ale zakaz alkoholu! nawet szampana!!

UU to jakas pewnie gorąca ta 13tka
u nas by 13tka nie przeszła ledwo 17tka
dziwna ta dyrektorka ale ktoś kto u mnie organizował ta studniówke nie lepszy.. te zaproszenia i polonez

no, ta 13tka to taka z brzuchem na wierzchu, w dzinsowej mini z falbankami i kozakach za kolano do szpica nie chcę tu nikogo urazić, ale ciężko ją opisać
Stary 2010-01-05, 16:05   #4805
fruwak_18
Raczkowanie

Wy przynajmniej macie zaproszenia za nami to tylko po wpłatę pieniędzy biegają, żadnych zaproszeń nie dostajemy...

bloguję sobie

To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k*rwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
-Gabriel García Márquez

fruwak_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:09   #4806
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez touch of pink Pokaż wiadomość
dziwna ta dyrektorka ale ktoś kto u mnie organizował ta studniówke nie lepszy.. te zaproszenia i polonez

no, ta 13tka to taka z brzuchem na wierzchu, w dzinsowej mini z falbankami i kozakach za kolano do szpica nie chcę tu nikogo urazić, ale ciężko ją opisać
a no to ja sobie wyobrazam taka pannice
nie wiem jak ten chlopak sie nie wstydzi z taką:P
Stary 2010-01-05, 16:13   #4807
winyl
Zakorzenienie

Hahaha no to ładnie, ciekawe jak się taka trzynastka na studniówkę ubierze . Błagam, zrób jakieś zdjęcie!

U nas ograniczeń wiekowych nie ma, przecież to śmieszne. Jutro mam probę poloneza . Pierwszą :P. Tylko że niestety tylko w dwie klasy. No, ale lepsze to niż nic!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:17   #4808
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
a no to ja sobie wyobrazam taka pannice
nie wiem jak ten chlopak sie nie wstydzi z taką:P
najgorsze jest to, że on ją uważa za sexi.. ehh.. a podobno daje du** na prawo i lewo..
Stary 2010-01-05, 16:17   #4809
melleczka
Zakorzenienie

ja to dzisiaj bardzo zla ze szkoly wrocilam masakra jakas!!!!

tego dyra to trzeba wywalic!!!!!!

kolezanka z klasy miala prowadzic cala czesc oficjalna z chlopakiem z innej klasy. a teraz dyrektor 1,5 tygodnia przed studniowka stweirdzil ze ten chlopak nie bedzie studniowki prowadzil. maja jakies zatargi, nikt nie wie o co chodzi ale dyrektor powiedzial ze taki ktos nie bedzie szkoly reprezentowal!!! no normalnie szok.... po co on swoje prywatne sprawy miesza w nasza studniowke?? to jest nasza impreza nie jego!! kolezanka sie malo nie rozplakala i stwierdzila ze jak on nie bedzie prowadzil to ona tez.... chcieliusmy isc wszyscy do tego debila i mu nagadac ale wychowawczyni stwierdzila ze lepiej nie... juz ona interweniowala, tez wrocila wsciekla i nic nie dalo a lepszego duetu do prowadzenia studniowki nie bedzie....

malo tego inne odchyly tez ma......... dekoratorka zamowiona, zaliczka wplacona, materialy na dejkoracje kupione a tu dyrek mowi ze sufitu podwieszanego nie bedzie! no szok...... bo sie widzial ze strazakiem i on stwierdzil ze to niezgodne z przepisami bezpieczenstwa..... przez wszystkie lata byl caly sufit zakryty, tylko w tamtym roku mieli tylko tak troche pozawieszane i bylo widac caly ten tragiczny sufit co wygladalo strasznie bo sufit na sali jest w stanie oplakanym. a tu takie robi teraz.... no nie.... przewodniczacy komitetu powiedzial ze on dzis na zebranie przyprowadza swojego strazaka i zobaczymy co powie...

zepsuje nam cala studniowke ten debil!

u nas tez sa wiekowe ograniczenia............. ....... zadnych gimnazjalistow. czyli dopiero od 93 rocznika.... dyrek zapowiedzial zeby nawet go nie prosic o naruszenie tego zakazu bo nie ma szans. a raz byla taka sytuacja ze tak chlopak chodzil za nim ze w koncu przyszedl z ta swoja gimnazjalistka. ale mu w lape dal na pewno.

cwiczylismy poloneza znow.... nie podoba mi sie....... uklad jest krociotki i malo ciekawy......... chcialysmy wprowadzic urozmaicenia a konkretnie ja wszytsko obmyslilam to sie zaczela czesc rzucac ze po co, ze tak jest dobrze, ze to jest za trudne.... az w koncu wyszlo ze jest za malo miejsca.... jakby ustawili mniej krzesel na sali to by wszysto super bylo... bo wychodzi ze jak 30 osob stanie w rzedzie obok siebie to sie zgniota.... bez sensu to jest..... no ale coz.... musi zostac.........
Stary 2010-01-05, 16:18   #4810
L I L Y
Zakorzenienie

Witam KOchane

Dopiero wróciłam.. padam na twarz.. jeszcze byłam na 'Leszkach' z tż moim kochanym.. a te zaległości obiecuję później nadrobię..

a odnośnie gorących 13

u mnie w szkole jakiś miesiąc temu ktoś powiesił na bibliotece kartkę z napisem

"Bądź jak Polański. Wyrwij trzynastkę!"

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:20   #4811
melleczka
Zakorzenienie

u nas powiedzieli ze studniowka to jest impreza dla doroslych i gimnazjalisci sa za mlodzi i zbyt niedojrzali na taka calonocna impreze...

mi tam to nie wadzi nic...

touch of pink: ale was zrobili z tym polonezem.... przeciez kazdy powinien tancztc poloneza... to tradycja................. ....

nadal jestem rak... dlatego ide na solarke dopiero jutro
Stary 2010-01-05, 16:21   #4812
touch of pink
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Hahaha no to ładnie, ciekawe jak się taka trzynastka na studniówkę ubierze . Błagam, zrób jakieś zdjęcie!

U nas ograniczeń wiekowych nie ma, przecież to śmieszne. Jutro mam probę poloneza . Pierwszą :P. Tylko że niestety tylko w dwie klasy. No, ale lepsze to niż nic!
haha, spróbuję zrobić powiem 'koledze' że ładnie razem wyglądają i chce im zrobić zdjęcie
Stary 2010-01-05, 16:26   #4813
marycha0033
Zadomowienie

Dziewczyny, poszukuje na studniówkę czarnych, zakrytych, zwykłych czółenek, na niewysokim obcasie. Nie wiecie gdzie takie mogę znaleść?

marycha0033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:34   #4814
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
ja to dzisiaj bardzo zla ze szkoly wrocilam masakra jakas!!!!

tego dyra to trzeba wywalic!!!!!!

kolezanka z klasy miala prowadzic cala czesc oficjalna z chlopakiem z innej klasy. a teraz dyrektor 1,5 tygodnia przed studniowka stweirdzil ze ten chlopak nie bedzie studniowki prowadzil. maja jakies zatargi, nikt nie wie o co chodzi ale dyrektor powiedzial ze taki ktos nie bedzie szkoly reprezentowal!!! no normalnie szok.... po co on swoje prywatne sprawy miesza w nasza studniowke?? to jest nasza impreza nie jego!! kolezanka sie malo nie rozplakala i stwierdzila ze jak on nie bedzie prowadzil to ona tez.... chcieliusmy isc wszyscy do tego debila i mu nagadac ale wychowawczyni stwierdzila ze lepiej nie... juz ona interweniowala, tez wrocila wsciekla i nic nie dalo a lepszego duetu do prowadzenia studniowki nie bedzie....

malo tego inne odchyly tez ma......... dekoratorka zamowiona, zaliczka wplacona, materialy na dejkoracje kupione a tu dyrek mowi ze sufitu podwieszanego nie bedzie! no szok...... bo sie widzial ze strazakiem i on stwierdzil ze to niezgodne z przepisami bezpieczenstwa..... przez wszystkie lata byl caly sufit zakryty, tylko w tamtym roku mieli tylko tak troche pozawieszane i bylo widac caly ten tragiczny sufit co wygladalo strasznie bo sufit na sali jest w stanie oplakanym. a tu takie robi teraz.... no nie.... przewodniczacy komitetu powiedzial ze on dzis na zebranie przyprowadza swojego strazaka i zobaczymy co powie...

zepsuje nam cala studniowke ten debil!

u nas tez sa wiekowe ograniczenia............. ....... zadnych gimnazjalistow. czyli dopiero od 93 rocznika.... dyrek zapowiedzial zeby nawet go nie prosic o naruszenie tego zakazu bo nie ma szans. a raz byla taka sytuacja ze tak chlopak chodzil za nim ze w koncu przyszedl z ta swoja gimnazjalistka. ale mu w lape dal na pewno.

cwiczylismy poloneza znow.... nie podoba mi sie....... uklad jest krociotki i malo ciekawy......... chcialysmy wprowadzic urozmaicenia a konkretnie ja wszytsko obmyslilam to sie zaczela czesc rzucac ze po co, ze tak jest dobrze, ze to jest za trudne.... az w koncu wyszlo ze jest za malo miejsca.... jakby ustawili mniej krzesel na sali to by wszysto super bylo... bo wychodzi ze jak 30 osob stanie w rzedzie obok siebie to sie zgniota.... bez sensu to jest..... no ale coz.... musi zostac.........
mell u nas tez nie mozna sufitu podwiesic bo strazaki nie pozwalaja.. swiatelek choikowych nie wolno zawiesic.. i na okna chcemy plakaty powiesic to klamki musza byc odkryte! do tego do scian nie wolno nam nic przyklejac bo niedawno bylo malowanie! u mnie to dopiero masakra, wiec nie narzekajcie dziewczyny

Lily
wczoraj po probie tez mnie Tż porwal na piwo i pizze, a mialam sie uczyc wieczorem w ogole powinnam sie uczyc a nic nie robie w tym kierunku

Lucka
widzialam dzisiaj w sklepie te wkrętki co Tż ci na allegro zamowil po 4 zl byly za sztuke a Ty ile dałas

Ja mykam na korki.. a tak mi sie nie chce

Edytowane przez PaLLitQa
Czas edycji: 2010-01-05 o 16:36
Stary 2010-01-05, 16:38   #4815
L I L Y
Zakorzenienie

ja jakoś nie mam motywacji do nauki.. nie wiem co to będzie.. już ma m dość tej swojej szkoły szczególnie jednej nauczycielki

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-05, 16:47   #4816
melleczka
Zakorzenienie

u nas tez nic do scian nie wolno przyklejac. robimy specjalna konstrukcje z drewna i na to dopiero kartony przyklejamy.

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

u nas tylko osoby towarzyszace maja zaproszenia...
Stary 2010-01-05, 16:49   #4817
SiemaszSkarbie
Rozeznanie

już po szkole

3 dnio prawie i już zaczęły się moje histerie
bierzecie coś na ramiona? bolerka jakieś ?

i mnie zaproszenia też się dostaje po jednym na parę :\ bez sensu..

SiemaszSkarbie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:50   #4818
L I L Y
Zakorzenienie

my dostaliśmy po 2 zaproszenia, jedno dla siebie, a drugie dla OT..

ale się wkurzyłam, poszłam dziś z zamiarem zakupu kilku kosmetyków do kosmetycznych sklepów w moim mieście, a tam we wszystkich są remanenty...

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-05, 16:50   #4819
melleczka
Zakorzenienie

ja tez nie mam wogole motywacji... w dodatku z tż mi sie nie uklada... jeszcze takie sceny z ta studniowka... eeeeh... nic sie nie chce...
Stary 2010-01-05, 16:51   #4820
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

Co do 13 to ja wogóle nie wiem jak taki 18 latek może się za taką obejrzeć... toć to dziecko jeszcze jest..

Ja tam też jutro poloneza ćwicze po raz pierwszy I tak sie fajnie składa, że z moim studniówkowym partnerem
Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
ja jakoś nie mam motywacji do nauki.. nie wiem co to będzie.. już ma m dość tej swojej szkoły szczególnie jednej nauczycielki
A o nauce lepiej nic nie wspominać... Ja muszę na jutro to wypracowanko pyknąć z Operonu z matury... Któraś z Was oferowała pomoc słyszałam w tej sprawie to ja bym była bardzo wdzięczna.. Po nie podchadzą mi te tematy w ogóle...
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 16:52   #4821
melleczka
Zakorzenienie

ja to bym chciala takie zaproszenie tez dla siebie jako pamiatke... ale coz... mam za to ze studniowki tż...
Stary 2010-01-05, 16:53   #4822
Magdutka
Zadomowienie

malleczka ze studniówka cyrki jak u każdego Bd dobrze A z tż też się napewno ułozy
Stary 2010-01-05, 16:53   #4823
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
A o nauce lepiej nic nie wspominać... Ja muszę na jutro to wypracowanko pyknąć z Operonu z matury... Któraś z Was oferowała pomoc słyszałam w tej sprawie to ja bym była bardzo wdzięczna.. Po nie podchadzą mi te tematy w ogóle...
przeczytaj wczorajsze wypowiedzi, wiem, że wczoraj jedna Dziewczyna pisała, że ma to wypracowanie, to sobie poszukaj i najlepiej napisz jej na PW, to będzie pewniejsze, że przeczyta

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-05, 16:54   #4824
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
ja to bym chciala takie zaproszenie tez dla siebie jako pamiatke... ale coz... mam za to ze studniowki tż...
A ja mam dwa i jak sie okazało jedno niepotrzebne ;p;p Bo ide w końcu z kolegą ze szkoły ...
Stary 2010-01-05, 17:04   #4825
Xtase
Rozeznanie

Dziewczyny macie jakiś pomysł na wypracowanie pod tytułem "wakacje życia" ? Bo tak się zastanawiałam jaką przygodę bym mogła opisać ;p
Stary 2010-01-05, 17:06   #4826
nikia
Rozeznanie

GG do nikia

tutaj u Was to tylko seks seks i seks no czasem ktos przeplecie cos o nauce ewentualnie wyzyje sie za swoj nieudany dzien

widze ze wszyscy maja pod gorke dzisiaj i wczoraj.. jakas masakra w ogole ta szkola :| nie wspominajac o studniowce. widze nietylko u mnie takie przeboje pocieszajace :P

tez bym chciala takie zaproszenie ze studniowki na pamiatke.. u nas zaproszenie zamawianie mieli nauczyciele a dla osob z klasy robila koelzanka bo podobno wyszlo taniej. to ja pytam gdzie pojda te wszystkie pieniadze ....?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś pomysł na wypracowanie pod tytułem "wakacje życia" ? Bo tak się zastanawiałam jaką przygodę bym mogła opisać ;p
zainspiruj sie ostatnimi 2 stronami watku xD i opisz jakas seksualna xD
nikia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 17:08   #4827
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikia Pokaż wiadomość
tutaj u Was to tylko seks seks i seks no czasem ktos przeplecie cos o nauce ewentualnie wyzyje sie za swoj nieudany dzien

widze ze wszyscy maja pod gorke dzisiaj i wczoraj.. jakas masakra w ogole ta szkola :| nie wspominajac o studniowce. widze nietylko u mnie takie przeboje pocieszajace :P

tez bym chciala takie zaproszenie ze studniowki na pamiatke.. u nas zaproszenie zamawianie mieli nauczyciele a dla osob z klasy robila koelzanka bo podobno wyszlo taniej. to ja pytam gdzie pojda te wszystkie pieniadze ....?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

zainspiruj sie ostatnimi 2 stronami watku xD i opisz jakas seksualna xD
Wiedziałam że mi jakiś zboczek zaraz to zaproponuje Ale nie nadaje się na ang
Stary 2010-01-05, 17:10   #4828
paulina0215
Raczkowanie

wróciłam
wybaczcie, ale nadrobie później ;p
a nam polonez całkiem nieźle idzie, teraz dopracowujemy szczegóły

u nas jest podwieszany sufit... nie wyobrażam sobie studniówki bez niego ;p
musimy się zabrać za dekoracje bo do studniówki juz tylko 18 dni, a tu nikt się nie kwapi...
ja za nich wszystkiego nie zrobię i tak już się dużo najeździłam, żeby załatwić niektóre rzeczy...
paulina0215 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 17:10   #4829
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
"Twarde problemy biseksualistek" to będzie najlepszy temat!

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-05, 17:11   #4830
qbsession753
Raczkowanie

Eh.. ta szkoła to jakaś tragedia.
Dzisiaj chemia... jeden sprawdzian, dwie oceny... A ja nic z tej czarnej magii nie rozumiem. Jak sprawdzi to będzie po prostu cudownie. Byle do ferii.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości