|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Czyli na asos.com są w 100% oryginały? W ogóle to po czym się poznaje, że to oryginał?
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ugg Boots
Cytat:
nie polecam - podróby! Mam oryginalne Uggi, zamówiłam u tego sprzedawcy i załamałam się jak je zobaczyłam, od razu odesłałam. Sprzedający trochę ociągał się ze zwrotem pieniędzy ale w końcu dostałam zwrot. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Ugg--- a gdzie swoje kupiłaś?
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej kupic w sklepie bo rozmiarowka jest dziwna. Ja nosze 8 a w sklepie wygladalam jak kot w butach i kupilam 7.
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Tak.
Cytat:
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-12-26 o 16:12 |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
Tak, tak... Słyszałam o tym, że kupuje się mniejsze. Ja z chęcią kupiłabym je w normalnym sklepie, ale po prostu nie mam możliwości.
Jak to jest z szerokością? Bo moja łydka nie należy do najchudszych, więc się trochę obawiam. |
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
Po czym poznać? Bardzo dużo, przeczytaj cały wątek lub chociaż 20 ostatnich stron.
A co do szerokości, lepiej weź short na pewno sie zmieścisz. |
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie mam szczuplych i wzielam dlatego takie:
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
Duża jest różnica pomiędzy tymi, które kupiłaś, a tymi zwykłymi? Chodzi mi o szerokość.
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
One sa mieciutkie i nie jak zwykla skora sztywne, na bank wejdziesz w nie. Ja nie mierzylam tych zupelnie zwyklych, mialam takie EMU i tez wchodzialm bez problemu. Wiec martw bardziej sie o rozmiar niz o szerokosc)
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie czy w oryginalnych uggach ta metka z tylu z nazwa zawsze jest kremowa? Dostalam w prezencie szare classic shorty, wszystko wyglada mi ok, w sensie futerko, podeszwa, tylko ta metka z nazwa tez jest jasnoszara pod kolor butow, a z tego co widze na zdjeciach to powinna byc kremowa?
|
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.. Ta metka jest w kolorze buta czy to taki bardzo wyblakły szary?
Edytowane przez HelloKittyHello Czas edycji: 2010-01-05 o 17:55 |
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
mozna rzec ze w kolorze buta
|
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Dziwne, nigdy nie spotkałam się z taką wersją.
Widziałam tylko wersję z bardzo wyblakniętym szarym, praktycznie białym. Hm.. czy osoba, która kupiła Ci te buty ma dostęp do jakiegoś sprawdzone źródła typu sklep UGG albo jakiś inny zajmujący się dystrybucją? Mogłabyś pokazać fotki, bo aż ciekawa jestem. Upewniłam się- to podróbki. Edytowane przez HelloKittyHello Czas edycji: 2010-01-05 o 21:25 |
|
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za opinie
Grrrr a juz liczylam ze moze oryginaly, nie znosze miec swiadomosci ze jakas z moich rzeczy jest podrabiana i cos czuje ze nie posluza mi te buty
|
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Hehe tez tak mam. Moja jest blaszana....wejdz na ich oficjalna strone i sobie poogladj buty.
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: UGG australia - zima 09/10
Mam do was pytanko:
Czy buty UGG wyprodukowane w Nowej Zelandii sa oryginalne? Dostalam w prezencie model sundance II. Buciki zostaly zakupione w anglii i kosztowaly prawie 200 funtow wiec mam nadzieje ze sa |
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Czy ugg wyprodukowane w Nowej Zelandii sa oryginalne?
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem kraj produkcji ma znaczenie. Ja zakupilam swoje za granica i troche sie wykosztowalam, ale martwi mnie troche ten napis na metce. Po czym moge poznac czy sa oryginalne?
|
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam oryginalne, a mam napis Made in China.
Jeżeli kupiłaś je w normalnym sklepie, który zajmuje się dystrybucją UGG to Twoje buty są oryginalne. |
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
To prawda, rozne modewle sa produkowame gdzie indziej, wiem ze classicj sa z china, ja mam ultra short i sa new zeland a wiem ze sa na bank oryginalne bo ze sklepu UGG.
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Ja swoje UGG kupiłam w firmowym sklepie w Londynie ( Westfield ) i się troszkę zdziwilam ze na metce w środku był napis Made in China ale jestem pewna ze są oryginalne . Pozdrawiam wszystkie UGG-maniaczki
|
|
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
A to moje ukochane UGG
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
A to moje UGG
|
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
to bez sensu...w tamtym watku dziewczyny tez pokazuja swoje uggi...proponuje zamkniecie watku....
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#237 |
|
BAN stały
|
witajcie, no to i ja dołączam do miłośniczek UGG. Swoje kupiłam w zeszłym roku na allegro i w tym roku kupiłam druga pare i jestem bardzo bardzo zadowolona i na 99,9% jestem pewna ze to oryginały ! kupowałam od "mb your partner", dostałam fakture i wszytskie wymagane dokumenty. Z tego co sie orientowalam to jest to jedyna FIRMA na allegro ktora legalnie sprowadza buty UGG-i.
Tak mnie poniosło że zastanawiam się jeszcze nad trzecia para i właśnie chciałam się zapytać czy macie może model flower?? czy ktoś może coś więcej o tym modelu napisać??? bede wdzieczna.
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
widziałam te opinie, ale jednak ponad 300 pozytywnych komentarzy zadowolonych kupujących i takie buty UGG jak otrzymałam od tego sprzedawcy bardziej mnie przekonuje. Poza tym dostalam tez informacje ze ten sprzedawca otworzyl sklep internetowy www.uggaustralia.sklep.pl i ja chciałabym własnie tam zakupić buty; jesli macie jakies informacje na temat UGG flower to bede wdzieczna, bo teraz własnie ten model mi sie marzy.
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A te 300 komentarz to najprawdopodobniej od oson ktore w zyciu oryginalnych Ugg nie widzialy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

życzę wszystkim Wizażankom i pozdrawiam serdecznie.

Grrrr a juz liczylam ze moze oryginaly, nie znosze miec swiadomosci ze jakas z moich rzeczy jest podrabiana i cos czuje ze nie posluza mi te buty