|
|
#4891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Cytat:
proponuje Ci nic nie pisać już do niego, pewnie zmieknie i się sam odezwie na ten temat ![]() a mój w ogóle nie chce słyszeć o studniówce... |
|
|
|
|
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przeprosiłaś więc powinno mu przejść mój nie potrafi się na mnie gniewać, ale jak ja kiedyś focha strzeliłam to prawie tydzień się nie odzywałam... |
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=melleczka;16272232]AcutoPeperone: sliczna sukienka i fryzurka... na pewno bedzie pieknie wygladac na takich dlugasnych wlosach... tez kiedys takie mialam...
julajta: spotkaj sie z nim jak najszybciej... zbiera mnie dol... czuje ze kolo czwartku sie skumuluje i popusci kurki... ze sie rozrycze znow... ja to jestem.... ehhhhhhhhhhh ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Melleczka mogłaś nie ścinać Dziękuje Zaraz dodam jakies zdjecie tego co mam.. Mell ja tez musze sie zawsze wypłakać.. Chociaz by juz po klotni było. Postaw go do pionu jak to mówią i to szybko |
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
niby napisal ze mu zalezy jak go zapytalam ale ze tu nie tylko o to chodzi. stwierdzil ze nie ma porozumienia. ale jemu sie nawet gadac ze mna nie chce to jak ma byc mowa o jakimkolwiek porozumieniua. nienawidze takich sytuacji w ktorych nic nie wiem. ja musz emiec czarno na bialym wszytsko jasne a nie tak... nie bede juz dzis pierwsza pisac... jutro tez... zobaczymy czy raczy sie spotkac czy nie...
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
niestety jego sie nie da... to nie ten typ faceta ktory daje sie ustawiac... mamy taki uklad ze ani on ani ja jego nie ustawiam, nie zabraniam niczego... ja to juz tyle razy bylam na siebie wsciekla o ta placz... zawsze mnie zbiera w nieodpowiedniej chwili... a wlosy scielam po komunii wiec dosc dawno... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- julajta: a nie chcesz ze mna isc na studniowke? a ja pojde z toba? bo jak narazie to moj tż ma wszystko gdzies... wskocze w garniak, porobie troche za faceta i sie wybawimy...
|
|
|
#4895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to nie pisz dziś do niego, popisz sobie tu z nami trzymaj się |
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
Ach z tymi chłopami... Ja sie pokłóciłam dwa dni temu z moim najlepszym przyjacielem ( wiem wiem zaraz zaczniecie krzyczeć ze z chłopakiem to nie przyjaźń ale jednak ) ... No i teraz tez tak gadamy jak bysmy chcieli a nie mogli ...
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Chłopcy już tacy są. Wcześniej pisałyście coś o ograniczeniach wiekowych, u mnie w szkole ich nie ma, ale w sumie powinny jakieś być że minimum 15 lat bo trzynaście to trochę nieteges że tak powiem kuratorem pachnie. Jedna laska z mojej klasy przyprowadzi kolesia co ma 35 lat . Jeszcze 15 minut temu byłam zrozpaczona z powodu braku partnera aż w pewnym momencie mnie olśniło
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
niestety jego sie nie da... to nie ten typ faceta ktory daje sie ustawiac... mamy taki uklad ze ani on ani ja jego nie ustawiam, nie zabraniam niczego... ja to juz tyle razy bylam na siebie wsciekla o ta placz... zawsze mnie zbiera w nieodpowiedniej chwili... a wlosy scielam po komunii wiec dosc dawno...
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ech wiem coś o tym. Mojego Tż tez nie da sie w zaden sposób ustawic. Najlepiej nic juz do niego nie pisz i poczekaj niech odetchnie i niech sobie wszystko przemysli. My jak sie poklocimy to nie odzywamy sie do sibie ze 2 dni ani slowem. Potem ktoś(zazwyczaj On ) wychodzi z inicjatywa, pogadamy o tym i zaraz wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
musze wreszcie to wypracowanie napisac bo jeszcze go nie oddalam i znow nie mam glowy do tego....
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi.wiecie co.. jutro to już trzeba będzie nowy wątek zakładać, bo 5 000 postów tuż tuż ![]() edit: nie umiem sobie suwaczka zrobić w podpisie.. chciałam, żeby było widoczne samo driver i jak się niego kliknie to otworzył się suwaczek.. czytałam już instrukcje na wizażu, robię tak jak jest napisane i mi nie wychodzi no zna się na tym któraś? : :
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-05 o 18:59 |
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniałam sobie że jeszcze w podstawówce z kilkoma koleżankami poznałyśmy kilku a raczej trzech chłopaków. Z jednym z nich wtedy raczej się nie polubiłam a dziś jest jednym z najlepszych kumpli, a rozmyślając o studniówce kompletnie o nim zapomniałam. Sierotka za mnie
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
Specjalistki, pomożecie?
![]() Otóż kupiłam dzisiaj sukienkę, jest z dosyć błyszczącego materiału (na metce napisali, że 50% bawełna, 47% polyester ) i teraz nie wiem jakie dodatki? Kolor jest dosyć jasny, ale nie aż tak jak na zdjęciu. Pierwsza myśl to czarne dodatki, tradycyjnie, ale potem zaczęłam się zastanawiać czy nie będzie za ciężko i to nie zepsuje efektu? Myślałam potem nad jakimś granatem, ale nie wiem czy nie będzie to samo i czy w ogóle pasuje? A może srebrne? Z drugiej strony nie wiem, czy wtedy nie będzie pospolicie i mdło? Kwestia makijażu także mnie zastanawia. Chciałabym, żeby pasował do ubioru, ale włosy mam kasztanowo-rude, oczy szaro-zielono-niebieskie ;P i trochę piegów i ogólnie nie wiem, co pasuje do mojej urody. Błękit pasuje? Nie chciałabym po kilku godzinach mieć rozmazanych tych cieni i wyglądać jak z sińcami Gdyby któraś zechciała pomóc to będę wdzięczna ;*
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie on na pewno z taka inicjatywa nie wyjdzie.,... zawsze ja daze do tego zeby pogadac i wyjasnic... co by to nie bylo...
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
Nie moge znalezc kabla zeby zrzucić zdjecia... a chcialam zebyscie mi doradzili dodatki...
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu nie mozemy tutaj pisac nadal? bo ja nie czaje z tym 5000 postow...
|
|
|
#4907 |
|
Zadomowienie
|
loxd bardzo ładna sukienka
Prosta ale śniczna... Myślę ze czarne dodatki byłyby na miejscu jednak... No albo jak wolisz to srebrne.. CO do oczek to ja nie wiem
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
taka zasada jest na tym forum, że jak jest powyżej 5 000 postów, to się zamyka wątek i otwiera nowy
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha... nie wiedzialam...
|
|
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=melleczka;16272364]niby napisal ze mu zalezy jak go zapytalam ale ze tu nie tylko o to chodzi. stwierdzil ze nie ma porozumienia. ale jemu sie nawet gadac ze mna nie chce to jak ma byc mowa o jakimkolwiek porozumieniua. nienawidze takich sytuacji w ktorych nic nie wiem. ja musz emiec czarno na bialym wszytsko jasne a nie tak... nie bede juz dzis pierwsza pisac... jutro tez... zobaczymy czy raczy sie spotkac czy nie...
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- to chyba wszyscy faceci tak mają ;p ja też pisałam ostatnio z moim studniówkowym (niby nie jesteśmy razem no ale, to skomplikowana sytuacja;p) i też tak jak by mu się wcale nie chciało gadać, tak jakoś wszystko na siłę było. To, że nie chce gadać o uczuciach, bo zawsze nie jest dobry czas to już się przyzwyczaiłam. Ale jak ma pisać ze mną na siłe to niech wogole nie pisze ;p dlatego ja teraz milczę i czekam na jego krok ;p nie bede do niego pisać pierwsza, niech sobie nie mysli nie wiadomo co ;p a co do studniówki (już za 10 dni ;p) to sukienkę już prawie mam (nadal się skraca ;p), jeszcze muszę się wybrać po dodatki: podwiązkę i bieliznę (uwielbiam kupować bieliznę ;p) tylko nie wiem jaki biustonosz, do mojej sukienki z krzyżowanymi ramiączkami z tyłu, jak myślicie? i buty... bierzecie jakieś na przebranie, nie? ja się boje że długo w moich szpilkach nie wytrzymam, więc biorę mniej efektowne ale wygodne butki ;p i jeszcze muszę kupić takie "zapiętki" albo inne wkładki ;p ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- [QUOTE=touch of pink;16272301]ehh, cięzko się z facetem gada jak mówi "nie wiem". Mnie to od razu wtedy zniechęca do wszystkiego.. proponuje Ci nic nie pisać już do niego, pewnie zmieknie i się sam odezwie na ten temat ![]() oj ja też nie lubi tego "nie wiem", albo "może" albo jeszcze "Ehh", wkurza mnie to ;p |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mimo, że wiem, że on popełnił błąd to i tak go przepraszam.. |
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
MyLastHope ja butki na zmiane to na bank... Najwyzej nie zmienie jak bd mi wygodnie...
A biustonosz.. Hmmm.. Moja mama miała taki kiedyś zapinany z przadu i bez ramiączek ale sie trzymał jakos dobrze.. no ale nie wiem jak |
|
|
|
|
#4913 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam ten kabel
Pomożecie?Załącznik 2764987Załącznik 2764988 |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mamy cos wspolnego ze soba... choc teraz jestem troche twardsza... a moze staram sie byc i tylko sobie to wmawiam... dzieki dziewczyny za pocieszenie ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- wg mnie dodatki w zlocie... a buty czarne masz? jesli tak to wez ta zlota bizuterie.... z avonu ona jest?
|
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
Echhh... Nawet nie mam czasu żeby z wami popisać
![]() W każdym razie, przygotowania do studniówki idą pełną parą ![]() Mam sukienkę, torebkę, lakier do paznokci, umówionego fryzjera, pomysł na tą fryzurę, ozdóbki do paznokci. Brakuje butów, rajstop, podwiązki, czerwonych gatek ![]() Załatwię to w tą sobotę <mam taką nadzieję!> Mell, świetne gatki i podwiązka Poszukam podobnych ![]() Zameldowałam się i lecę... Miłego wieczoru STUDNIÓWKOWICZKI!
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
wg mnie dodatki w zlocie... a buty czarne masz? jesli tak to wez ta zlota bizuterie.... z avonu ona jest?[/QUOTE] Z avonu Dostałam na 18 urodziny i jeszcze nie mialam na sobie. Też tak myslę ze w złocie bo srebro nie bedzie pasowac. Tylko gorzej ze nie mam nic na reke i zadnego pierscionka A butów jeszcze nie mam ale myślałam juz o czarnych.
|
|
|
|
|
#4917 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarne satynowe peep toe beda do niej idealne... a na reke mozesz cos zawsze dokupic....
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=melleczka;16273070]to mamy cos wspolnego ze soba... choc teraz jestem troche twardsza... a moze staram sie byc i tylko sobie to wmawiam...
dzieki dziewczyny za pocieszenie ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Ja tam twarda sztuka, pierwsza reki nie wyciagne.. Zdażyło sie kiedy juz wiedzialam ze to moja wina.
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
Mell mam małą prośbę mogłabyś mi doradzić coś a propo makijażu, ale takie na co dzień bardziej
bo mój make up poranny kończy się na wytuszowaniu rzęs i zrobieniu kresek eyeliner'em ) zdjęcie mam w naszym albumiku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Dziękuje
Zaraz dodam jakies zdjecie tego co mam..

) wychodzi z inicjatywa, pogadamy o tym i zaraz wszystko jest ok.
chciałam, żeby było widoczne samo driver i jak się niego kliknie to otworzył się suwaczek.. czytałam już instrukcje na wizażu, robię tak jak jest napisane i mi nie wychodzi no 

Pomożecie?