|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak w ogóle służy Wam biżuteria z AVONU? Nie traci ona blasku po upływie czasu?
A tak odbiegając od glownego tematu, zapytam Was o zimowiska. Nie wiecie w jakiej cenie stoi taka przyjemność? czy opłaca się jechać np. pociągiem gdzieś w góry we własnym zakresie ze znajomymi wynająć jakiś pokój, a potem całe dni na stoku? Ile może to wynieść finansowo na okres np. 4-5 dni? Przepraszam za offtop!
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcesz cos z cieniami pokombinowac?
|
|
|
#4924 |
|
Raczkowanie
|
no jasne, że chcę jak mam czas rano to coś czasem wykombinuję, ale częściej maluje się cieniami na popołudniowe wyjścia
|
|
|
|
|
#4925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze znajdziesz jeszcze jakies wolne pokoje.... pewnie kolo 80zl od osoby za nocleg... mi bizuteria z avonu w sumie dobrze sie trzyma a mam jej bardzo duzo bo konsultantka jestem... choc mam jeden lancuszek ktory bardzo zszarzal i nieladny sie zrobil... tak to jest ok.. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
ja zawsze na co dzien radze naturalne kolory... moze cos z brazow? bardzo ladny makijaz masz na zdjeciu... cos w tym stylu tylko z cieniem w odcieniu cappuccino i czekoladowym? mamy podobne typy urody i sama wiem po sobie ze ja np. najlepiej czuje sie w brazach i smokey.
|
|
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
Coś tu dzisiaj smutno jak widzę...Mell, głowa do góry, będzie lepiej. Jak to moja nauczycielka mówi "zawsze po burzy wstaje słońce". Tak w ogóle to ja sama sie zastanawiam co do R. Kocham go jak nikogo wcześniej, on mówi mi to samo, a jednak czasem mam wrażenie, ze unika spotkań (ok, jak juz sie spotkamy to nie moge powiedzieć złego słowa bo dosłownie traktuje mnie jak księżniczkę). Rozumie, ja mam szkołe, on ma studia. Ja ucze sie do matury, on ma co chwile kolokwium, tylko cholera, jak go dzien, dwa nie widze to mnie w środku roznosi... Jakoś głupio mi go zapytać co on czuje nie widząc mnie kilkanaście dni... Ech... Z facetami to jednak zawsze są problemy, choć na razie staram sie o nich nie myśleć i cieszyc sie każdą chwilą u jego boku. Za tydzień mam próbe poloneza na sali o 19:30, aż boje się to obwieścić mojej klasie...;/ A w piątek mamy kręcić czołówke, czaaaaaarno to widzę... |
|
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
w albumie dalam na sobie
![]() i teraz wszyscy do albumu! :P a ja bezczelnie z was zazartowalam ;p
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo
to było na 8nastce koleżanki sama się malowałam ![]() spróbuje coś z brązem hmm... może jutro wstane trochę wcześniej ;p |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłaś wyraźniej napisać, że zartowałaś
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jestem wkurzona bo caly czas swiece czerwonoscia
a jutro musze isc na ta solerke... nie ma opcji.... czemu ja wczoraj na 7 nie poszlami tak mnie rozpala caly czas............... dzisiaj sie w szkole dziewczyny grzaly o moj dekolt.... bo w szkole zimno a ja jak ten kaloryfer goraca chodzilam....szczerze mowiac to ja mimo tego ze uwielbiam sie malowac to na co dzien do szkoly wogole sie nie maluje.... tylko lekki podkladzik i blyszczyk... nic poza tym....
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
u mnie bez podkładu też się nie obejdzie ;p
rzęsy też zawsze muszę umalować bo jakoś tak się dziwnie czuję bez żadnego makijażu... |
|
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
a próbowałyście kiedyś do butów stosować "zapiętki"?
albo jakieś wkładki, żeby but nie obtarł? |
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie juz w 2 parach butow... ale te zapietki to bardziej po to zeby but nie klapal jak ci sie rozbije... czy nie obciera... ja wiem... moze troszke pomoc ale nie wiem...
|
|
|
#4935 |
|
żona
|
Lucus ale ładne majtusie
kłamczucho tez pociekłam do albumu![]() Mell biedna Ty nasza głowa do góry co ten Tż Ci robi!!Widze ze wam tak dobrze angielski poszedl zechce mi ktoras napisac proste zadanko z angielskiego? Bo ja to wcale nie umiem angielskiego, ani praktycznie go nie mam.. bo na angielskim pisze po francusku:P ale ostatnio gosc mi kazal napisac zeby ocene miec
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochanie, jeśli tylko chcesz możesz ze mną iść, wszyscy wtedy poznają moje prawdziwe ja ![]() ![]() I nie smuć się Przykro mi, ale będę szczera, bardzo dziwny ten Twój TŻ, mam wrażenie, że owinął Cię wokół palca, przepraszasz go, mimo, że to nie Twoja wina, nigdy nie powinno tak być! I w ogóle wydaje mi się, że zachowuje się jakby miał lekko wylane.. Wnioskuję to z tego jak tak do nas piszesz |
|
|
|
|
|
#4938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aga za makijaz place 60 zl jeszcze moze cosik wiecej za rzesy , juz sie nie moge doczekac , mam na 17.30 wiec termin dobry Cytat:
|
|
|
#4939 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja mam 1oo dniówke w ostatnia sobotę stycznia. Płacimy 4oo zł od pary, w tym, że połowa dobrała się w klasie i też tańczymy nie z partrerami z poza a kolegam/kolezankami w klasie. Oczywiście moja 'wspaniała' klasa jak to zawsze odpierdzieliła równo i 4 chłopców tańczy a reszta ma to w dupie i dziewczyny nie maja partnerów. Suuper. Zaproszenie mamy jedno na parę. Długo zastanawiałam się jaka sukienkę wybrać, chciałam długą bo jestem wysoka i szczupła i myślę ze dobrze bym wyglądała a wyszło na to ze kopiłam czarna przed kolana. Jeszce tylko bielizna i jakaś biżuteria i chyba tyle ;]. Widze ze i Wy macie kłopoty z Tż, hm.. z nimi sa zawsze jakies kłopotty
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio wypróbowałam nowe wkładki, firma Bama, i są bardzo fajne.
|
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno wezmę buty na zmianę, ale jednak wolałabym ich nie zmieniać ![]() to polecasz te tak? a gdzie je można dostać? |
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie sytuacje zawsze mi daja do myslenia... bo ja jestem taka ze nie potrafie sie dlugo gniewac... tak jak on np 2 dni juz... ja bym tak nie umiala... zaraz na drugi dzien wyjasniamy wszystko, jesli to jego wina... a jak moja to sie focha i focha... i tak sie zastanawiam czy ja przypadkiem nie za szybko ludziom wybaczam... a konkretnie jemu... kocham go i zawsze chce zeby juz bylo dobrze... wiem ze on tez mnie kocha ale ma ten sowj honor i meska dume i to nim kieruje... wybaczam ale nigdy nie zapominam... dzis ani jutro na pewno pierwsza nie napisze... zreszta napisal mi wczesniej ze on nic nie wie...
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
W Rossmanie są. Dla mnie są ok, nie przesuwają się, praktycznie ich nie czuć, a stopa nie 'wypada' z buta.
|
|
|
|
|
#4945 |
|
żona
|
Jigoku a ile kosztują?
Słyszałam ze one moga byc dobre na moja małą stope bo ją potrzymają nawet w ciut za duzych butach ![]() ![]() _______________ jeeeeeest!! las rąk chętnych do mojego angielskiego
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Studniówkę mam dopiero 15.02 więc szał się jeszcze nie zaczął. Chciałabym prosić Was o radę odnośnie makijażu, bo kompletnie nie mam pomysłu jaki by mi pasował Na co dzień maluję się z umiarem. Mam małe oczy, jasną cerę i kasztanowo-rude włosy. Sukienkę mam ciemnozieloną z czarnymi dodatkami. Jeśli macie jakieś pomysły to koniecznie mi podsuwajcie
|
|
#4949 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Można się jeszcze przyłączyć? Podczytuje od dłuższego czasu ale jakoś nie było okazji się przyłączyć ![]() Studniówkę mam już niedługo bo 9 stycznia i ogólnie to wszystko mam już przygotowane, ale jakoś mi się odechciało iść Ps bardzo przyjemnie się was czyta |
|
|
|
|
#4950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kolejny dylemat w moim życiu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Dziękuje mell

) zdjęcie mam w naszym albumiku 

to było na 8nastce koleżanki sama się malowałam
mogłaś wyraźniej napisać, że zartowałaś
a jutro musze isc na ta solerke... nie ma opcji.... czemu ja wczoraj na 7 nie poszlam

fitness