|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Zapisałam się do gina na przyszłą środę, mam nadzieję, ze będzie już cytologia i tak idę kontrolnie, w sumie nie wiem po co, tzn po ostatniej owulce miałam często bóle w podbrzuszu, tak nigdy nie miałam więc moze sie dowiem czy to taki cykl był, czy może psychicznie sie nastawiałam na ciążę czy co...
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Tity, narazie myślę o pracy, ale mam strasznego doła i lenia:/ Nie mogę się za nic zabrać... Staranka odłożone. Do tego cholernie mnie gardło zaczęło dziś boleć... Kretencja: a co chcesz robić?Myślałaś już o pracce? A z tą nerwicą trzymam kciuki, by sobie poszła precz... Lindsley, jak na shoppingu? ![]() Abz, Aldii, Oliwko cześć, buziakersuję, powróciłam ![]() Scio, tzn co masz teraz robić? Powtórzyć badania? Ściski wieczorne
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
staram się jak mogę
18 mam mieć cytohormony i dopiero to nam pokaże co i jak, ech do 18 jeszcze 2 tygodnie (ale cóż szpital nie ma jeszcze kontraktu :/) |
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
No to się nie martwimy na zapas bo
![]() Eeee nic nie było fajnego Tylko kupiłam podusie na kanapę
|
#4325 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Weruczko witaj po długiej nieobecności ![]() Scio podejrzewam, że nawet jak napisze nie martw się, to i tak to nic nie pomoże ale co Ci ginek powiedział? Nie martw się na zapas!! ![]() Tity nie no oczka będa jak "nowe" Oby oczko sie wyregulowało do zerówki i działaj z drugim ![]() Jutro mnie czeka wyprawa do ginki Ciekawe o której wejdę, a wejść muszę!!
|||||||||||||||||||||
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko pojedyncze w moczu zawsze sa i nie swiadcza o stanie zapalnym.Norma jest do 5. Ja mialam ostatnio ZUM i bylo 15-20-25. A leukocyty w krwi norma jest do 10 (
4,0-10,8 x 109/l ), wiec tez ok.Powinnas isc do lekarza jutro i moze niech Ci zrobi usg nerek Scio kochana wiec sie nie mart na zapas, skoro tak powiedzial gin moze trzeba zrobic jakies dodatkowe badania ? Zgadnij kciukasy za wizyte.A bedzie usg i fotka malenstwa ?? Abz zaczelam sie pakowac...stanelam na pajacach, bo sie okazalo, ze mam tylko 2 na 56, a do szpitala potrzebuje z 5. I teraz nie wiem czy dokupic malych, czy po prostu w razie co zalozyc jej ciut za duze
|
|
|
|
#4327 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii połówkowe USG
choc juz jedne z 20t mam, ale bez fot międzynóżkowych ![]() Kciuki się przydadzą Oczywiście dam znac , jak juz powróce z wizyty ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Co do ciuszków, nie pomogę, sama jestem w tym "lewa"
|||||||||||||||||||||
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak polowkowe to tzrmam podwojnie.Zapytaj, bo moze gin ma mozliwosc nagrania plytki
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Oj staram się nie martwić, staram, ale to nie łatwe. Niby wiem, ze to nic pewnego, ale jednak to ziarenko we mnie jest.
W każdym bądź razie wybieram się jutro do rodzinnego, poproszę o skierowanie na TSH i może morfologie zrobię, bo dawno nie robiłam :/ |
|
|
|
#4330 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii połowkowe z 20 t mam nagrane na płytce
![]() Właśnie, a jak się sprawdza czy szyjka sie skróciła??
|||||||||||||||||||||
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij za kazdym razem pros zeby Ci nagral jak ma mozliwosc nagrywania (ja tak zawsze robie)
A szyjke to musi ocenic lekarza - sama tego nie sprawdzisz Scio i bardzo dobrze, ze bedziesz robila dodatkowe badania bo moze sie okaze, ze to zupelnie inna przyczyna jest |
|
|
|
#4332 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii, wiem wiem
ale jak to robi lekarz? Za pomoca USG, ale pewnie nie brzusznie??Scio mocno
|||||||||||||||||||||
|
|
#4334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja widzę, że synuś
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4335 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii w celu uspokojenia jutro zapytam i niech sprawdzi
Starlett witaj wieczorowa porą
|||||||||||||||||||||
|
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
! dobranoc
|
|
#4338 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Starlett ostatnio chodze spać grubo po północy
|||||||||||||||||||||
|
|
#4339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Staram się nie martwić, ale nie jest łatwo. Najgorsze jest to, ze wynik pewnie będzie dopiero w lutym, bo badanie 18, a na wynik pewnie 2 tyg trzeba czekać :/ |
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki!
co tu jakoś tak smutno...? |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
scio postaraj się chociaż nie martwic na zapas choć takie czekanie to wiem ,że może wykończyć
![]() lindsley a teraz to będziesz nadrabiała zaleglości w zdjęciach brzuszka i wklejała nam codziennie jakieś bo bardzo ładne zdjęcia masz ![]() starlett no pewnie stan zapalny od nerek aldii tak tez zrobie z tym usg dzisiaj chce zadzwonic i zapisac siea ja mam dzisiaj ciężki dzień do 16 30 na uczelni i nie umiem na jedne zajęcia.. z corela jakoś przeżyje.. zawsze jest jakoś.
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, główka do góry
Weruczku, z tą moją pracą to skomplikowane trochę. Tak naprawdę-naprawdę, w głębi serca, to chciałabym być korektorem - poprawiać teksty. Ale nie mam żadnych kwalifikacji w tej dziedzinie, na studia podyplomowe niestety mnie nie stać i w ogóle nie wiem, jak miałabym się do tego zabrać... Bardziej realne jest przeniesienie się do poradni lub gimnazjum integracyjnego, tuż koło naszego domku też (ach, jakbym chciała mieć tak bliziutko do pracy!). To niby podobna robota, ale ze starszymi dzieciakami - przynajmniej można z nimi na jakimś w miarę dorosłym poziomie porozmawiać... No nie wiem, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na razie do końca czerwca muszę dopracować w przedszkolu, aby zaliczyć staż, poza tym rozpoczynanie etatów w oświacie to i tak wrzesień... Tyle że jakoś do marca muszę złożyć CV, bo wtedy się reorganizują... Ja dziś w domku, trochę się lenię, ale muszę wkrótce w kuchni posprzątać, bo już jest "syf i malaria" Dobrego dnia!
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw do krwi dotarł? Co do pajacyków to jakoś nie mam doswiadczenia ![]() ale każdy mówi, ze nie warto mieć zbyt dużo tych małych, bo dzidzia przecież szybko wyrasta.
|
|
#4345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tz w pracy więc od 6.30 łóżko całe dla mnie... trzeba korzystać póki mogę ![]() I chyba muszę się wziąć za porządki też... I widzę, że szwagier ostro chce się wziąć za naszą podłogę to też muszę wymyślić co z naszymi rzeczami na ten czas zrobić żeby jakoś normalnie funkcjonować. No i w czasie kiedy on będzie u nas pracować ja będę się zajmować jego synkiem. I teraz nie wiem - cieszyć się czy się martwić Muszę jakieś zabawy dla 1.5rocznego dziecka wymyślić![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Już się cieszę że sobie pooglądam, posortuję... policzę
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
ale dzisiaj mroźno brrrrrr rano miałam -8 a teraz ciut cieplej -4 ![]() aż się nie chce wyłazic z łóżeczka zgadnij_MS no pozbede się bo musze Cytat:
weruczek witaj lindsley brzusiu śliczny no i synus te z oczywiście ![]() Tity u mnie jest inaczej - musi być zabieg,który może spowodować,że bedą problemy z kolejną ciążą - dlatego bardzo sie boje dotychczasowe leczenie poprostu nie pomogło i zabieg to jedyne wyjście pal licho gdyby to była tylko "wypalanka" ale niestety zabieg jest bardziej inwazyjny ![]() abz lekarz wcześniej leczył mnie innymi sposobami no ale niestety to paskudztwo się nie dało więc pozostał mi tylko zabieg Scio |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam do Was zaglądnąć ... (buziaki dla Dziewczyn
![]() No cześć Dziewczynko
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy idziesz sie zapisać na jakiś termin? Bo chyba im szybciej tym lepiej co?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Tyle że gin stwierdził, ze to że mam regularne okresy to wyklucza PCO. No i kazał się nie martwić na zapas.

Tylko kupiłam podusie na kanapę
ale co Ci ginek powiedział? Nie martw się na zapas!! 

bo moze sie okaze, ze to zupelnie inna przyczyna jest 

do 16 30 na uczelni
kiedy idziesz sie zapisać na jakiś termin? Bo chyba im szybciej tym lepiej co?