|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..."
dziewczyny stare i nowe
nie dopatrywac sie objawów,nie żyć od @ do @ bo to nic dobrego nie niesie tylko uwierzyć i cieszyć sie z tego co już się ma i nie pozwalac się smutkowi wkradac wiadomo takie dni są,ale nie mozna żyć od @ do @ i stale smutek i płacz po co mamy kochających tż to i tak wiele,wiecie mi tez ciezko,ale jak moją znajomą sobie przypominam jak straciła narzeczonego chwile pozniej dowiedziala sie o ciąży dzis juz tuli malenstwo i gdy mysle o niej to od razu inaczej zaczynam myslec,bo gdyby nie to maleństwo,ona by sie załamała ,trzeba sie cieszyc tym co sie ma,bo nie widomo co życie nam niesie nie wiadomo cieszmy się z tego,że jesteśmy kochany i jesteśmy kochane i mamy kochających facetów i odkrywajcie pasje w sobie,aby nie mysleć w kółko o tym jednym wszytskie się doczekamy prędzej czy pózniej,ale i my będziemy szczęśliwe zobaczycie uwierzcie i ja też wirzę,że tak będzie
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście już dawno odkryłam
I rzeczywiście jest o wiele za mało czasu na myślenie Ale tak jak napisałaś - czasem aż odechciewa się wszystkiego. Ja w takich chwilach najczęściej chodzę spać i budzę się już z całkiem innym nastawieniem. Taki mój prywatny sposób na smutek, deprechę czy złość - działa idealnie jak do tej pory. Szkoda, ze tyle czasu sie marnuje
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
coralady też miałam mieć to badanie, ale zdecydowaliśmy się na IUI i nie było potrzeby, bo wtedy śluz nie ma znaczenia. Trzymam kciuki za czwartek. Żebyś niczym się nie zdenerwowała i żeby nic nie przeszkodziło jak to czasem bywało
![]() dra Maggie widziałam na necie reklamę filmu "Sekret" ale nie wiedziałam, ze to o tym samym. Muszę zobaczyć. Staram się stosować do zaleceń sekretu i zobaczymy jak mi sie dalej życie potoczy... ![]() a propos filmów to polecam stronki (nie chcę pisac nazw stron www, zeby nie dostać bana za reklamę) na których można oglądać po zalogowaniu masę filmów, seriali, kreskówek. Są podzilone na kategorie czyli kryminał, horror, thriller itp. Są rankingi i komentarze. Są nawet nowości, które dopiero mają premierę w kinie. Polecam. Jesli któraś z Was chce nazwy stron to zapraszam na priv. My właśnie wkręciliśmy się w "Miasteczko Twin Peaks". Oglądamy już 2 sezon. Jest świetny. Niestety obiecałam mężowi, że bez niego nie będę ogladać wiec czekam do czwartku Wczoraj przypadkowo podczas jedzenia zupki zawiesiłam się na nowym serialu pt. "Majka". Dziewczyna ma "przypadkową" IUI i zachodzi w ciążę. Patrzcie jakie to proste Żeby ludziom takie kity wciskać to aż wstyd. No, ale wkońcu to taka bajeczka, więc wszystko może się zdarzyć
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spójrzcie sobie na inne osoby np moja kuzynka własnie sie wczoraj przypomniała ,że ma dość już bycia samą,ona chce spotkac tą drugą połówkę chce poczuć sie kochana i być kochaną,każdy ma swoje problemy jedne chca załozyć rodzine,ale nie maja tej drugiej połówki,inne tak jak my chcemy pełną rodzinę założyć,a nie udaje nam się,wiec każdy człowiek ma coś,a same tez wiecie,że sa np chore dzieci wtedy to się modlą aby miało takie dziecko zdrowie,trzeba inaczej patrzeć my doceńmy,ze mamy miłość,ze mamy zdrowie,ze chodzimy mozemy się poruszać,trzeba to zauważać,niestety dopóki coś sie nie wdarzy nie jest to zauważane... ja sama się przyznaje,ze myślałam,ze ciąża to hop siu i tak było za pierwszym razem,ale nigdy przenigdy nie spodziewałam się,ze ja poronie,a jednak,teraz dotkneło mnie to że walcze o ciąże,co kiedyś o tym bym nie pomyślała... więc cieszyć się nawet tymi małymi drobiazgami,wiadomo nie wył sie myslenia,ale możemy pokazać,że mimo tego bólu potrafimy sie cieszyc i być szczęśliwe
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam wtorkowo
![]() Siedze w pracy i nic mie sie nie chce... nuda straszna...a do zimno brr... nawet do nas mrozy dotarly i chyba z miesiac juz sie trzymaja Cytat:
Cytat:
i trzymam kciuki za staranka
|
||
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Także mam nadzieję,że nic nie zakłóci czwartkowego badania.Wiem,że przy IUI śluz nie ma znaczenia,ale ja póki co jeszcze sie nie zdecydowałam.Poza tym ja przed IUI musiałbym zrobić laparoskopię i zobaczyc czy wszystko ok,co Ty masz już szczęściaro za sobą .Zobaczymy co sie okaże po badaniu. A ja prosilabym adres tej stronki(może byc na nk),bo jak usłyszałam "Miasteczko Twin Peaks" to mi sie studenckie czasy przypomniały jak siedziałyśmy z kumpelami i godzinami ogladałyśmy "Miasteczko...!Och to były czasy!A i może inne filmy i seriale bym obejrzała. Witam nowe staraczki |
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | ||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście i Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko pilnuj, żeby Ci nie przenosili ciąży. Zbyt wczesny poród już Ci nie grozi (ile to? jeszcze 6 dni? do terminu?), a przenoszenie jest bardzo groźne... Ale bądź dobrej myśliCytat:
za nowy cyklCytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
to chyba pierwszy fluidek w nowym wątku? A ludek niech ślicznie rosnie i jak juz będzie dostatecznie duży to niech zaczaruje nas wszystkieCytat:
, żeby udało się jak najszybciejCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki a teraz parę słów o mnie: w niedzielę miała być @, ale jej nie ma... I nawet jakoś nie czuję, żeby miała być... Brzuszek pobolewa, ale jakoś inaczej. Biust trochę spuchnięty, ale nie boli bardzo... Dziś robiłam 2 testy, rano, w 33 dniu cyklu i jeden wyszedł negatywny a na drugim pojawiła się 2 słaba kreska, tylko było juz po tych 5 minutach... I nie wiem co mysleć... Jak jutro @ nie przyjdzie to w czwartek chyba pójdę do lekarza... Nawet nie wiem czy mieć nadzieję... Boję się takiego kolejnego rozczarowania... Nie wiem co myśleć kochane.... Mam problemy z netem, ale mam nadzieję, że już będzie lepiej. Strasznie potrzebuję jakiegoś wsparcia a mój mąż zakłada, że pewnie i tak nic z tego... ciężkie dni... |
||||||||||||||||
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Tacca mocno sciskam
za Ciebie![]() powtorz test jutro ![]() Justine zeby @ nie przylazlaCoralady za czwartkowe badanie |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na moje oko to jesteś w ciąży, ja tez robiłam test w 33dc i wyszła po 5min druga blada kreseczka, powtórzyłam test za dwa dni i juz od razu wyszly dwie mocne krechy... Nie chce cie wprowadzać w bład, jak powtórzysz test bedziesz miala pewnosc
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się wydaje, ze to trzecie opakowanie CLO już nie będzie potrzebne. Jak ja bym tak chciała. U mnie musi być cos innego jeszcze bo już 6 opakowanie zaczęłam. Clo działa dobrze, bo owulację wywołuje ale i tak nic z tego. Zastanawiam się co to jeszcze może być skoro wyniki badań mam juz ok.
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam kotek81 Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 36 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone sanderinka - ( Sandra, mazowieckie) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone evelina.00 - (Ewelina, 29 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 3.11 serduszkowata - (Kinga, 31 lat, Długie) cykl 18, last @ 5.11 nayhde - (Magda, 24 lat, warm.-maz.) cykl 2, last @ 14.11 malami82 - (Agnieszka, 27 lat, Lubuskie) cykl 12, last @ 14.11 lalala to ja81 - (Agnieszka, 28 lat, UK) cykl 3, last @ 16.11 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 18.11 baby29 - (Edyta,29 lat,Radom) cykl 15, last @ 25.11 szarlot27 - (Dorota, 29 lat) cykl 5, last @ 4.12 Tacca - (Maryla, 29 lat) cykl 17, last @ 4.12 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 1. last @ 9.12 magdulec - (Magda, 28 lat, Lubelskie) cykl 11, last @ 11.12 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 11, last @ 13.12 Irmusia81 - ( Aneta, 28 lat, Kraków) cykl 8, last @ 14.12 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 10, last @ 17.12 kotek81 - (Karina,28lat,Jędrzejów) cykl 8, last @ 19.12 Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) cykl 2, last @ 19.12 Aleksandretta - (Ola, lat 24, mazowieckie ) cykl 5, last @ 21.12 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 14, last @ 21.12 kzabeczka - ( Kasia, 26 lat, Bydgoszcz) cykl 7, last @ 22.12 cherubinka -(Aga,27 lat, Podlasie) cykl 14, last @ 22.12 karo08 - (Karolina, 25 lat, Kraków) cykl 4, last @ 23.12 pacierp - (Marta, 26 lat, Wrocław)cykl 10, last @ 23.12 Maggie1983 - (Magda, 26 lat, łódzkie) cykl 8, last @ 24.12 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 16, last @ 25.12 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 14, last @ 26.12 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 9, last @ 27.12 azakowana - (Agnieszka, 28 lat, Gorlice)cykl 24, last @ 28.12 starapanna - (Ania, 29 lat, Koszalin) cykl 3, last @ 28.12 malinka123108 - (Marlena, ... lat, ........) cykl 3, last @ 28.12 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 10, last @ 31.12 nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) cykl 9, last @ 1.01 sylfiaaa - (Sylwia, 25 lat, Kielce) cykl 3, last @ 03.01 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 19, last @ 3.01 anna1177 - (Ania, 27 lat, Siedlce) cykl 1, last @ ........ Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 25, last @ 2,01 Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) cykl 5, last @ ...... Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 24 zafasolkowane: edi25(Edyta, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (t.p-10 stycznia 2010 fleurdelacour(Pola, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu Lenka1000(Lena,32 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p-28 stycznia 2010) ula 87(Ula, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu(t.p-24 stycznia 2010) PatkaM84(Patrycja, 25 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu(t.p-22 stycznia 2010) Sweet_Jelly(Malwina, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu pomarnczka – (Gosia, 27 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu malga19 – (Gosia, 19 lat,) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu(t.p-9 stycznia 2010) gooha3 – (Gosia, 24 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu youyou – ( Ola, 27 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p-20 luty 2010) mikaaa84– (Mika, 24lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 8 cyklu celka2000–(Celina, 28 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu roza26–(Hania, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu asienka240– (Asia,21lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 13 cyklu yolanda9 - (Jola, 28 lat) - gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu ałła -(Paulina, lat 28, warmińsko-mazurskie) - gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu hanjah - (Hania, 26 lat, UK) - gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu marrticzka - (Marta, lat 28, warmia-mazury) - gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu (t.p.-30.06.2010 lub 01.07.2010) mlmFM -(Sandra,24 lata, Warszawa) - gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu agravka -(Kasia,24 lata) - gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu karolcia228 - (Karolina, 23 lat, Świnoujście) - gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p.- 28.07.2010) hexa84 - (Ania, 25 lat) gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu (t.p.- 8.07.2010) ola_k11 - (Ola, 25 lat, Legionowo k/Warszawy) gratulujemy! dwie kreseczki w 10 cyklu, slicznosc - (Ilona, 21 lat, mazowieckie)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] evelina.00, serduszkowata, nayhde, lalala to ja81, ewakol - dziewczyny co u Was??? Macie jeszcze listopadowe daty @. Czy coś należy zmienić??? Dajcie znać co u Was!!! W przeciwnym razie zostaniecie usunięte z listy!!! Tacca -
Edytowane przez kotek81 Czas edycji: 2010-01-05 o 19:22 |
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak proszę o zmianę cykl 3 @ 18.12... Przepraszam że tak późno ale gdzieś mi to uleciało... pozdrawiam |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż sie łeżka w oku zakręciła....dobrze mówisz..trzeba cieszyc sie tym co sie ma i nie zadreczac...nie życ tylko od @ do @
|
|
|
|
|
#106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba bym się popłakała z radości... Teraz jeszcze sie boję uwierzyć... Szarlot27 co u Ciebie? Lisiczka widziałam, że w terminie, więc w nowym cykluNasze przyszłe mamusie się rzadko odzywają... Mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze... ![]()
|
||||
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
DZiękuje za mile przywitanie
No cóż byłąm dziś z wynikami usg u gina i mam pęcherzyki na obu jajnikach, co może świadczyć o PCO co prawda mam regularne miesiączki, ale jednak. 18 ide na cytohormony (dopiero 18 bo szpital nie ma jeszcze kontraktów)Martwie się strasznie, co prawda gin kazał nie martwić się na zapas, ale jak? |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam,ze jak przestane cytrynke pic,nawrót będzie i się nie myliłam,pęcherz się odzywa
co za dziad ![]() dziewczyny głowa do góry idziemy przed siebie nie zatrzymujemy się i nie patrzymy wstecz,a jak upadniemy to się podniesiemy i dalej będziemy szły i w końcu dojdziemy do naszych marzeń ![]() ale przychodz taki dzien co trzeba sie wyżalić wypłakać i nie bójcie się tego robić,ale jak człowiek się wypłacze to jakoś lepiej jest,ale nie nakręcejmy się choro wierzmy,ale,zeby nie przerodziło się to w obsesje,ja wiem sama po sobie jak to bywa,ale tyle ile razy upadam,tyle razy się podnoszę i będę dalej szła a jestem ciekawa co u KALWI23 tak dawno się nie odzywała już kaaamila1 nie odezwała się,a miała robić testa i cisza nic nie pisze ankamb,moonia26,evelina.00 ,kobra913 ,achaia ,nadiazloto1 ,Lisica1 nie myśleć,ze ja o Was zapomniałam ![]() odezwać się,z góry przepraszam jak kogoś ominełam,ale same wiecie jak nas tu dużo...tak zerkłam na liste i nasza Ulenka i Patka chodz juz nie piszą,ale jeszcze troszkę i będą tulić swoje dzidzie,ale czas pędzi,niedawno to mówiły jakie to są szczęsliwe,ze zaszły w ciążę,a teraz niedługo zaczna tulić maleństwa ![]() o reszcie zaciążonych nie wspomnie,bo nawet nie powiedza co u nich,a te co porodziły to już w ogóle nieraz brakuje mi tego,ale cóż jedni idą do przodu inni w tyle w ciąż... ja spadam,nie wiem czy jutro znajdę czas,aby wejść jestem zabiegana ostatnio,jak mi się uda to zajrzę,jak nie to jak tylko znajde czas wolny wejde ![]() trzymajcie się kochane i wierzyć i uśmiechać się ![]() ![]()
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z całego serca.Doczytam Was jutro bo już padam i idę spać.
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam kotek81 Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 36 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone sanderinka - ( Sandra, mazowieckie) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone evelina.00 - (Ewelina, 29 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 3.11 serduszkowata - (Kinga, 31 lat, Długie) cykl 18, last @ 5.11 nayhde - (Magda, 24 lat, warm.-maz.) cykl 2, last @ 14.11 malami82 - (Agnieszka, 27 lat, Lubuskie) cykl 12, last @ 14.11 lalala to ja81 - (Agnieszka, 28 lat, UK) cykl 3, last @ 16.11 baby29 - (Edyta,29 lat,Radom) cykl 15, last @ 25.11 szarlot27 - (Dorota, 29 lat) cykl 5, last @ 4.12 Tacca - (Maryla, 29 lat) cykl 17, last @ 4.12 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 1. last @ 9.12 magdulec - (Magda, 28 lat, Lubelskie) cykl 11, last @ 11.12 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 11, last @ 13.12 Irmusia81 - ( Aneta, 28 lat, Kraków) cykl 8, last @ 14.12 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 10, last @ 17.12 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 3, last @ 18.12 kotek81 - (Karina,28lat,Jędrzejów) cykl 8, last @ 19.12 Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) cykl 2, last @ 19.12 Aleksandretta - (Ola, lat 24, mazowieckie ) cykl 5, last @ 21.12 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 14, last @ 21.12 kzabeczka - ( Kasia, 26 lat, Bydgoszcz) cykl 7, last @ 22.12 cherubinka -(Aga,27 lat, Podlasie) cykl 14, last @ 22.12 karo08 - (Karolina, 25 lat, Kraków) cykl 4, last @ 23.12 pacierp - (Marta, 26 lat, Wrocław)cykl 10, last @ 23.12 Maggie1983 - (Magda, 26 lat, łódzkie) cykl 8, last @ 24.12 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 16, last @ 25.12 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 14, last @ 26.12 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 9, last @ 27.12 azakowana - (Agnieszka, 28 lat, Gorlice)cykl 24, last @ 28.12 starapanna - (Ania, 29 lat, Koszalin) cykl 3, last @ 28.12 malinka123108 - (Marlena, ... lat, ........) cykl 3, last @ 28.12 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 10, last @ 31.12 nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) cykl 9, last @ 1.01 sylfiaaa - (Sylwia, 25 lat, Kielce) cykl 3, last @ 03.01 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 19, last @ 3.01 anna1177 - (Ania, 27 lat, Siedlce) cykl 1, last @ ........ Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 25, last @ 2,01 Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) cykl 5, last @ ...... Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 24 zafasolkowane: edi25(Edyta, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (t.p-10 stycznia 2010
fleurdelacour(Pola, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu Lenka1000(Lena,32 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p-28 stycznia 2010) ula 87(Ula, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu(t.p-24 stycznia 2010) PatkaM84(Patrycja, 25 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu(t.p-22 stycznia 2010) Sweet_Jelly(Malwina, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu pomarnczka – (Gosia, 27 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu malga19 – (Gosia, 19 lat,) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu(t.p-9 stycznia 2010) gooha3 – (Gosia, 24 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu youyou – ( Ola, 27 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p-20 luty 2010) mikaaa84– (Mika, 24lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 8 cyklu celka2000–(Celina, 28 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu roza26–(Hania, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu asienka240– (Asia,21lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 13 cyklu yolanda9 - (Jola, 28 lat) - gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu ałła -(Paulina, lat 28, warmińsko-mazurskie) - gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu hanjah - (Hania, 26 lat, UK) - gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu marrticzka - (Marta, lat 28, warmia-mazury) - gratulujemy! dwie kreseczki w 5 cyklu (t.p.-30.06.2010 lub 01.07.2010) mlmFM -(Sandra,24 lata, Warszawa) - gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu agravka -(Kasia,24 lata) - gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu karolcia228 - (Karolina, 23 lat, Świnoujście) - gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p.- 28.07.2010) hexa84 - (Ania, 25 lat) gratulujemy! dwie kreseczki w 6 cyklu (t.p.- 8.07.2010) ola_k11 - (Ola, 25 lat, Legionowo k/Warszawy) gratulujemy! dwie kreseczki w 10 cyklu, slicznosc - (Ilona, 21 lat, mazowieckie)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] evelina.00, serduszkowata, nayhde, lalala to ja81 - dziewczyny co u Was??? Macie jeszcze listopadowe daty @. Czy coś należy zmienić??? Dajcie znać co u Was!!! W przeciwnym razie zostaniecie usunięte z listy!!! |
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam wszystkie nowe staraczki Tacca mocno trzymam kciuki kochana Dra Malga cierpliwości kochana. Jeszcze troszeczkę i malutka będzie obok Ciebie Justine spokojnie Kochana. Nie nakręcaj się tak, bo będzie Ci przykro, jeśli okaże się, że to jeszcze nie teraz jest Twój czas na II kreski. Ale trzmam kciuki U mnie 23 dc. spokojnie czekam na poniedziałek (termin @). Nie biorę luteiny (wkurzają mnie objawy ciąży, które po niej mam, wolę się nie nakręcać). Umówiłam się do mojej ginki na środę, a jutro umawiam się do nowej (na próbę), bo trzeba się w końcu przebadać i zobaczyć dlaczego się nie udaje. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej nocki ![]()
|
#112 | ||
|
Zadomowienie
|
Witaj Pacierpku
ja w tym cyklu tez nic nie biore nawet wiesiolka i siemienia, a poza tym to ide na laparoskopie 13.01 i juz trzese portkami..najgorsza dla mnie jest lewatywka hehe...a mozesz mi przypomniec jak to dokladnie wyglada...czy trzeba sie "tam" ogolic na zero...i jak ta lewatywka wyglada? czy pije sie duzo wody slonej czy gruszke wciskaja?.... jeszcze nigdy nie bylam w szpitalu na zadnej operacji wiec dla mnie to totalny szok ale staram sie opanowac...Cytat:
Cytat:
Noi chyba jestem na nie skazana bo bez nich to rosna male... to do mnie? to dzieki,ale w tym cyklu nici bo ide na laparoskopie..takze czesciowo zawieszone... ![]() Dra melduje sie...jestem..tylko was czytam..nie mam o czym pisac...
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
U mnie wszytko oki
nie rodze jeszcze wiec ide spac...buzka ![]() |
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przydadzą się,bo w sumie to nic ale boje się,choć z drugiej strony chciałabym wiedziec czy jestem "posiadaczką" wrogiego śluzu.Jak nie to zgłoze się na laparoskopie,żeby mnie dokładnie przebadali.W ogóle wczoraj troche sobie rozmyślałam na temat tych starań-dlaczego nie jest nam dane to co powinno byc naturalne i wynikac z miłości dwojga ludzi???Ja nie lubię(kto lubi?)chodzic do ginekologa,krępujące to dla mnie a rozkładanie nóg przed obcym facetem godzi w moją intymność.I nawet jesli to lekarz to jednak przekracza to moją bariere intymności.Wiem,że to dla tego Wyższego Celu jakim BĘDZIE moje Dziecko,ale jednak...I jeszcze to badanie pct,gdzie mam przyjśc 1h po stosunku... no ale co sie nie robi.Jak to kiedyś Pacierp napisala"godnośc i wstyd trzeba zostawić za drzwami"!!!Bardzo mi się to zdanie podoba,więc pozwalam je sobie cytowac ![]() Tacca trzymam kciuki za Ciebie,za was !Nie mysl za wiele,nie nastawiaj się tylko powtórz test! Dra biedulko znów ten pęcherz. )Lisiczko za laparoskopię,zeby jak najszybciej było po ![]() Malga szczęściaro już za niedługo bedziesz miala córeczke ze sobą ![]() A gdzie nasza Aliisanka?Pewnie Małgosia wypełnia jej sobą cały dzień ![]() Pozdrawiam wszystkie staraczki Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-01-06 o 08:37 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Tacca ja jestem takiego zdania jak Pamela tzn. powtórz test za 2 dni lub od razu idź na bete.
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Nawet nie wiem co to IUI jest
|
|
#117 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie Babeczki
Ale macie tempo w pisaniu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lisiczko Kochana...pamiętaj, że najgorsze prześpisz i sama operacja to dla Ciebie będzie pikuś, pan pikuś Lewatywa to nie za wesoła rozrywka, ale da się przeżyć. Teraz się trochę pozwierzam, żebyś wiedziała co Cię czeka. Pielęgniarka poprosiła mnie do pokoju, kazała się rozebrać od pasa w dół i położyć na boku z podkulonymi nogami i no jakby to powiedzieć...zaaplikowała mi rurkę do pod koniec kiedy już wyglądałam tak --> poprosiłam czy może nie podawać całej zawartości i się zgodziła. Potem trzeba troszkę poleżeć i udać się do kibelka. Pamiętaj, żeby wziąć srajeczkę, bo w szpitalach za zwyczaj nie ma papieru no i to chyba tyle z pamiętnika "poszukiwacza dziwnych wrażeń". Ni o lewatywę robi się przed porodem, więc będziemy miały wprawę Z goleniem u mnie było tak, ze zostawiłam sobie mały paseczek, a piguła kazała żeby wszędzie było na zero, więc lepiej sama sobie tam pomajstruj i będzie dobrze. Kochana na spokojnie podejdz do sprawy. Nie daj sobie wmówić, że to coś strasznego, bo to nieprawda. Spytaj czy mogłabyś dostać (jeśli oczywiście chcesz) płytę CD z nagraniem zabiegu? Podobno jest taka opcja, a ja o tym nie wiedziałam i teraz żałuję. Lekarze oglądaja wszystko na monitorze, więc może mogliby to nagrać. Zawsze możesz zobaczyć swoje śliczne wnętrze, albo pokazać innym ginom jakby potrzebowali. Uszy do góry i pamiętaj, że to wszystko robisz dla kogoś kogo kochasz. W razie jakichkolwiek pytań wal śmiało. Cytat:
Coralady trzymam dalej kciuki za jutro. Będzie dobrze i wynik okarze się dobry, zobaczysz. Wszystkie "chłopaki" przeżyja i beda się pluskać jak na basenie, szczęśliwe i zdrowe. Tacca niech się zdarzy nam wątkowy cud |
|||||
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ja w pracy...zimno a myslami juz na luzie .. niedlugo dni plodne... wczoraj z moim mielismy przytulanko![]() oooj gdyby to byly dni plodne heheno coz poczekamy juz tak o tym nie myslimy ze kazdy nasz stosunek to juz bedzie dzidzi tylko kochamy sie z przyjemnoscia i zapominamy o wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- 10 dzien cyklu.. |
|
|
|
#120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szampan sie chlodzi, kolacyjka podszykowana i sexy czarny komplecik zakupiony i schowany z ponczoszkami mam tylko ze znajomi, jak przyjda to dlugo nie posiedza i ze maz bedzie w stanie zmajstrowac sobie prezent na 30 urodziny
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

I rzeczywiście jest o wiele za mało czasu na myślenie

Żeby ludziom takie kity wciskać to aż wstyd. No, ale wkońcu to taka bajeczka, więc wszystko może się zdarzyć

co prawda mam regularne miesiączki, ale jednak. 18 ide na cytohormony (dopiero 18 bo szpital nie ma jeszcze kontraktów)
co za dziad
odezwać się,z góry przepraszam jak kogoś ominełam,ale same wiecie jak nas tu dużo...
)
szampan sie chlodzi, kolacyjka podszykowana i sexy czarny komplecik zakupiony i schowany z ponczoszkami