|
|
#511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#512 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#513 |
|
BAN stały
|
Miska apropo tych cyferek w moim podpisie to spojrz ze kazda w gore poszla ,zreszta dokladniejszych pomiarow nie ma bo az sie boje mierzyc
Jak cyferki spadna (chociaz te 94 ) to zalacze jakis pomiar .
|
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
No, wiesz w koncu wyszly z pod jednej reki
. agnes wstaw jakies foty, ostatnio nas nie rozpieszczasz
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2010-01-05 o 23:11 |
|
|
|
#515 | |
|
Wtajemniczenie
|
dołączam się
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
kiedy na kontrole idziesz?
|
|
#516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale ja tak sie do niego przywiazalam
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
I powiem Wam coś w sekrecie- ja boje się do nich zagladać, boję się że zobaczę że się coś złego z nimi zaczyna dziać . ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Mykam fotki robić . Dziękuje za toaściki Kolorowych
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ,co do tej sytuacji w sylwestra o ktorej wspomnialam ,to troche mnie to martwi
Kolezanka zwrocila uwage na moj dekold ,a ze miala troche wypite to nie miala oporow i przy innych dziewczynach zaczela mnie macac odchylila mi nawet bluzke zeby je obejrzec... mowi : jezu to twoje??boze jakie za***iste,a jakie twarde ,jak silikony... zaczelam sie nie zdarnie wymigiwac i mowie-e tam za***iste-obwisle po ciazach... nie wiedzialam jak mam zareagowac.Inna kolzanka tylko stanela niby w mojej obronie(30lat) eee jak mialam 20 lat to tez takie mialam... ale wyczylam w tym tekscie zazdrosc ,bo kolezanka miala obfity ale obwisly biust podciagniety prawie pod szyje jak myslicie ,czy mogla ktoras pomyslec ,ze to naprawde silikony?? bylam bez stanika i mialam plasterki pod piersiami i w momencie gdy kolezanka odchylila mi sukienke bylo zebrane koleczko wkolo i tylko sie modlilam ,zeby zadna ich nie widziala ,a bylam bez stanika... Nie chcialabym ,zeby za plecami o mnie gadaly jedno wiem:nie przyznam sie za pol roku dam pomacac jak juz beda miekkie i powiem no i co,cos ci sie pomyliloo,gdzie one twarde?? Moze pomysli ,ze za duzop wypila??
|
|
|
|
#519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Mya teraz masz juz piekne cycuchy , musisz bezwzglednie zapomniec o tym co Ci zrobili.
|
|
#520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- tini olej te panny, jak chca to i tak sie domyśla, u mnie coraz czesciej ludzie zauwazaja roznice i co mowie? z duma, ze tak zrobilam sobie piersi
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak trzymaj
|
|
#522 |
|
BAN stały
|
Mya
![]() ![]() nawet jakby sie cos dzialo.. masz zapewniona opieke!!! nikt ci nie powie ,ze wszystko jest ok!!! i wbij to sobie do glowy!!! |
|
|
|
#523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie swojej wersji ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- beauty , tam by sie nie zmiescily
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes - przecież figurujesz wśród uczestników klubu ![]() Mimi - no pięknie ![]() Misia - namiar czeka na priva, i główka do góry Tini - a olej tych co gadają ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Dziewczyny, które rozważają zabieg u dr Skwiercz - sprawdźcie część 2 str. 119 Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-06 o 00:00 |
|
|
|
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
ja grzeczniutka, musialam wygwiazdkowac brzydkie słowo i dosatac ostrzezenie, oj nie ładnie
musze sie pilnować ![]() |
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kobitki!
Dawno mnie tu nie było, ale nawał zajęć i brak czasu mi to uniemożliwiwa. Staram się jednak być w miarę na bieżąco, chociaż dzisiaj weszłam, a tu już kolejny wątek, jakieś kluby i w ogóle... Chciałam Wam bardzo podziękować, ponieważ to dzięki WAM wywalczyłam u swojej Pani dr 400cc zamiast 350cc. Operacja już w PIĄTEK!!! Nie mogę w to uwierzyć, to już tak blisko... Jak tylko wrócę po zabiegu do domu, to wrzucę zdjęcia - PRZED I PO, żebyście miały porównanie, no i materiał do oceny ![]() Całuję Was wszystkie - trzymajcie kciuki!!!
|
#528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
to było przecież w trakcie jak najbardziej kulturalnej rozmowy, moze byla jakaś akcja i wpadł pożadek zrobic i przy okazji mnie
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję ![]() jednak czasem warto powalczyć o większy rozmiarek
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
ale u mnie zasniezylo!
panika i wszystko wstrzymane autobusy, a ja mma spotkanie z panem X;-))
|
#532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No własnie, to już się wybieraj, na piechote dotrzesz na czas |
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajno tak romantycznie bialo, tylko pana pod reke i na spacer
|
|
#535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko pozazdroscić temu co bedzie macał![]() A ja Tini cycóchów nie widziałam schowa ne gdzieś czy przegapiłam tez kce![]() Monilee to będziemy trzymac kciuki,o której masz op.? Dzieki za miłe słowka kobitki,doktorek wczoraj jak oglądał to tez geba mu sie uśmiechała,chyba zadowolony był ze swojej pracy.Ja widze ze na foto ładniej wyglądają niz na zywo(fotogeniczne czy co?moze gdzieś do pisma jakiegoś sie wprosze a tak na serio to wczoraj pod wieczor baaardzo szew zaczoł mi bolec pod jedną piersią,ja z tego co sie zorientowałam to mialam szwy rozpuszczalne i tylko na końcach nacięc bylo złapane nitką bo tylko w 2 miejscach wyciągała mi nitke i tam właśnie mi boli .nic sie nie papra,nie ma jakiejś opuchlizny wiekszej,ale ketonal wczoraj nie pomógł bolało jak holera.
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-06 o 10:05 |
|
|
|
|
#536 |
|
Kazar Lady
|
Mimi teraz tak się szyje jak na okrętkę, że potem tylko na końcach się łapie i wyłazi cała nitka..ale dzięki temu ładniej blizny wyglądają
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wczoraj sie juz nie odezwalam bo bylam padnieta, ale dzisiaj jest juz lepiej
Aerobik byl calkiem ok. jakos specjalnie nie bylam zmeczona - tylko te elementy boksu daly mi w duuuufe , staralam sie je i tak ograniczyc , ale dzisiaj mimo wszystko czuje zakwasy w okolicy ramion i plecow Jak na piersze zajecia npo przerwie bylo calkiem ok Natomiast w pracy sa dwie maszyny na ktorych nie moge jeszcze demonstrowac cwiczen , ale jakos sobie z tym poradzilam . No to na tyle streszczenia z pracy ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Mimi bardzo fajne piersi ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
. Ja dzisiaj mam trening wieczorkiem
|
|
#538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczynki dzieki za dodanie do listy,juz do was tam pedze zobaczyc co macie
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-06 o 10:39 |
|
|
|
|
#539 |
|
Kazar Lady
|
ja jeszcze nie mam albumu ale coś postaram sie sklecić
|
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za zaproszonka ;-) Aaaaj jakie fajne macie zdjęcia ;-) ...i zwierzaki
![]() ..lecę, pozdrawiam z ukrycia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

, i tak przy okazji za moje 

) to zalacze jakis pomiar .
16.12. 2009
, ale ja tak sie do niego przywiazalam
. 

Kolezanka zwrocila uwage na moj dekold ,a ze miala troche wypite to nie miala oporow i przy innych dziewczynach zaczela mnie macac odchylila mi nawet bluzke zeby je obejrzec... mowi : jezu to twoje??boze jakie za***iste,a jakie twarde ,jak silikony... zaczelam sie nie zdarnie wymigiwac i mowie-e tam za***iste-obwisle po ciazach... nie wiedzialam jak mam zareagowac.Inna kolzanka tylko stanela niby w mojej obronie(30lat) eee jak mialam 20 lat to tez takie mialam...
, musisz bezwzglednie zapomniec o tym co Ci zrobili. 

, tam by sie nie zmiescily 
.