|
|
#1651 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XII
O! I ja mam to samo. Dojdzie do tego, że kawy sobie zaparzę...
TŻ pracował całą noc, położył się na godzinę, dopiero o 7 rano. Niby w drugim pokoju, ale koty uznały, że to świetna okazja do wyścigów, a tor naturalnie przebiegał przez moje łóżko...
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, natomiast używany flakon będący przedmiotem aukcji waży nieco ponad 165 g , wynika z tego że ubytek to ok. 10 ml ![]() 175 - 50 = 125 (waga flakonika) 165 - 125 = 40
|
|
#1653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) TŻ się kręcił jak Żyd po pustym sklepie a koty się ganiały i odgłosy były takie jakby po przedpokoju biegało stado koni w tą i z powrotem,na koniec próbowały ukraść kawałek kuraka i narobiły przy tym sporo hałasu-zasnęłam koło 3.00 nad ranem....może rzeczywiście kawę trzasnąć i zagyźć kabanoskiem....
|
|
#1654 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zdziwiłam się ważąc wczoraj swoją letko używaną BC - ponoć pełna 50tka waży 150, moja z małym ubytkiem ważyła trochę ponad Chyba coś ta waga ściemnia.
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Co za noc
![]() Ja poszłam spac o 5 , o 6 obudził mnie budzik z pokoju syna, o 7 obudziło mnie zamykanie drzwi wychodzącego syna, o 8 na klatce wydzierali się sąsiedzi, o 9 zadzwonił listonosz......... spałam ze trzy razy po 45 minur ![]() chyba sie położę .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-06 o 10:36 |
|
|
|
#1656 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Zanim przygarnęłam moją kluskę, byłam przekonana, że koty to cicho stąpające stworzonka ![]() Cóż.. Myliłam się.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1657 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie o to mi chodzi, hipokryci oczywiście istnieją, ale nie przesadzajmy-jak ktos stracił dziewictwo przed ślubem to od razu hipokryzja... ![]() Cytat:
nie no....załamałabym sie Cytat:
ja bym sie nie rozwiodła z takich powodow, bo chociaz to niepopularny pogląd wierzę ze związek moze byc udany przy nieudanym seksie Cytat:
rozterko! teraz po nowym roku rozsypał sie fragrancowy wór i do wszystkich dochodzą przesyłki z listopada-do mnie doszła wczoraj ![]() oni sie rozwiedli cywilnie
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Cytat:
![]() O 10:00 rano? nununu ... :pSą kościelne rozwody, np. jeśli współmałżonek zatai przed ślubem, że jest bezpłodny i jest to powodem rozpadu małżeństwa. Lub inne tego typu historie. ![]() Siedzę w pracy
|
|
|
|
|
#1659 |
|
grozi wypollizowaniem
|
redhaired!
jak chcesz cos zwazycc dokłądnie mozna na poczcie poprosic ![]() jejku-ja tez musze poszukac krzyza bo odpadł i nie wiem gdzie schowałam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-06 o 10:43 |
|
|
|
#1660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a to są jakieś normy
|
|
#1661 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale to nie jest stricte rozwód-tylko udowodnienie ze do sakramentu nie doszło-czyli nigdy nie byli małżenstwem
|
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
uniewaznienia małżeństwa można się domagać itp... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo nieskończenie długie lata frustracji, albo skoki w bok - i tak źle i tak niedobrze ![]() Znam przypadek, gdzie chłopak zataił, że jest gejem, bo liczył, że mu się po ślubie zmieni. Nie zmieniło
|
|
#1663 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a skad wiesz ze jest udane? ![]() to o geju to przypadek eksteremalny, ale ja uwazam współżycie przed ślubem po to by sie sprawdzic to głupota. Bo nawet jesli sie nie układa to nie znaczy ze za rok czy dwa sie nie ułozy-a tak bywa najczęściej, albo na odwrtót- to ze przed slubem jest extra nie daje gwarancji ze za rok sie wszystko nie posypie-zresztą mozna wizaz poczytac aby sie przekonac. Poza tym w małżenstwie nic sie nie układa samo-na wszystko trzeba sobie wspólnie "zapracowac", a problemy ( w tym łózkowe) trzeba rozwiązywac a nie frustrować się ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- dziewczyny! co z justynąneyman? ktoś coś wie?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-06 o 11:02 |
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Justyna chyba dalej w szpitalu na badaniach
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bynajmniej nie uważam tego za hipokryzję . Co innego puszczać się na lewo i prawo, a co innego iść do łóżka z miłośći z kimś, z kim planuje się resztę życia I owszem - dla mnie to ważny element związku. Swoich przyjaciół też na swój sposób kocham, ale tym innym rodzajem Znamy się długo, świetnie sie rozumiemy, dogadujemy, ale nie mam zamiaru się hajtac z żadnym z nich, brr I lepiej, żeby mój facet był dobry w łóżku - jeśli nie chce mieć jędzy w domu ![]() Co do mnie, to nie wiem, czy będę mieszkać z facetem przed ślubem - się dopiero zobaczy za kilka lat... Właśnie - Justyna coś długo się nie pokazuje...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-06 o 12:28 |
|
|
|
|
#1669 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Daj znać, koniecznie, mam nadzieję że wszystko w porządku..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1670 |
|
Nindżopesz
|
Polly, dobrze prawisz o tym współżyciu
Właśnie wącham papiurek z Panną na Szpilencjach i o dziwo szalenie mi się podoba. Bo normalnie Lutensów nie trawię. Kadzidło kościelne takie, że mrrrr, wędzone śliwki, kandyzowane owoce i cień sosny (bo się już wysośniło). Koleżanka stwierdziła, że pachnie starym księdzem lub zakonnicą. Nie wąchała Avignon
|
|
|
|
#1671 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie ,no jasne...nie chodziło mi o to ze trzeba czekać , tylko nie trzeba pokładać zbytnich nadzieji w to ze w ten sposób coś sie sprawdzi...i ze będzie to gwarancją udanego pożycia. A hipokryzją czy nie jest to w zależności od tego czy jesteś katoliczką czy nie, bo jeżeli jestes, a od razu zakładasz ze to zrobisz to jednak jest to hipokryzja. Bo bedąc katoliczką powinnas przynajmniej starac sie o to by było inaczej.
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1673 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak! ja was tu nauczę najperw jak współżyc a potem jak dzieci chować ![]() Cytat:
![]() czy ta panna nie jest przypadkiem podobna do elixiru Penhaligon's? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- wiem! dokonałam odkrycia stulecia! wiem juz co mi przypomina Elixir!!! no przeciez to lekko podkadzona Theorema!!!
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że ja nie zrozumiałam definicji hipokryzji ![]() A co do układów z TŻ, to sie będe zastanawiać, jak sobie faceta na dłużej nie znajdę. A taaaaaaak odległą przyszłością, to ja się jeszcze nie przejmuję
|
|
#1675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odezwała się Justyna
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-06 o 12:28 |
|||
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani moi.
Jestem już w domu, przebadana wzdłuż i wszerz. Z nerw to wszystko było i przemęczenia. Zdaniem ojca posypał mi się procesor z nadmiaru bodźców Sylwester rzeczywiście był niszowy.Dziękuję za pamięć. Jeszcze nie ponadrabiałam zaległości- więc tak piszę ni w pięć, ni w dziesięć. Dużo muszę pozmieniać- przede wszystkim nauczyć się "rozdawać obowiązki" jak mówi mój neuropsycholog. No i odtajać po oglądaniu takiego ogromu ludzkiego nieszczęścia. Całuję Was mocno. |
|
|
|
#1677 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to jest skrajna hipokryzja, ale hipokryzją jest zycie w zakłamaniu, niekoniecznie trzeba cokolwiek mówic czy potępiac chodziło mi o : "Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych " -no ale koniec na ten temat. zrobiłam porównanie: nuty wspólne Theo i Elixiru: 1.gałka muszkatołowa 2.kwiat pomaranczy 3.jasmin 4.drewno rózane 5.kardamon 6.róża 7.cynamon 8.przyprawy 9.benzoin 10.gwajak 11.sandał nuty które sa w Elixirze a nie ma w Theo: 1. eukaliptus 2.kadzidło 3.tonka nuty które są w Theo a nie ma w Elixirze: 1.pieprz 2.godździk 3.paczula dla mnie róznica jest w tym pieprzu w głowie i kadzidle. Jednak nie da sie ich zastąpic, Elixir jest bardziej "orgazmiczny"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-06 o 12:36 |
|
|
|
|
#1678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff... Dobrze, że wróciłaś do nas i że już lepiej
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

, natomiast używany flakon będący przedmiotem aukcji waży nieco ponad 165 g , wynika z tego że ubytek to ok. 10 ml
) TŻ się kręcił jak Żyd po pustym sklepie a koty się ganiały i odgłosy były takie jakby po przedpokoju biegało stado koni w tą i z powrotem,na koniec próbowały ukraść kawałek kuraka i narobiły przy tym sporo hałasu-zasnęłam koło 3.00 nad ranem....może rzeczywiście kawę trzasnąć

Rozmowa zeszła nt. kolędy w poniedziałek, na co siostra: "znowu będzie trzeba przybić Pana Jezusa" (po wielokrotnym majstrowaniu siostrzeńca, leży gdzieś luzem) 
nununu ... :p

ktoś coś wie?