|
|
#541 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Teraz tylko dbac o bizenki a latem koniecznie zabukowac wczasy w cieplych krajach, aby godna prezentacje topless zrobic Cytat:
nigdy by takich nie wyczarowal ![]() Cytat:
Jak 5 - 6 razy w tygodniu sie nie poruszam, to wpadam w jakis smetne doly Cytat:
Jesli maja takie sklonnosci, to nie jest wazne czy tematem beda piersi, zbyt krotka spodnica, za dlugie wlosy, czy za czerwony kolor paznokci Temat nie jest wazny, wazne jest klapanie dziobem TiNI, Alleluja i do przodu! ![]() Cytat:
Moge teraz tyrac do rana
|
|||||
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Tini nie przejmuj sie kochana , trzymaj sie tego co powiedzialas i tyle
|
#543 |
|
Kazar Lady
|
Do mnie też się dopadła kumpela..a że imprezka więc bez skrupułów mi do cycków i " o zrobiłaś sobie?" nie umiałam sie już wyprzeć zreszta kiedyś luźno gadałyśmy ze mam ochote na operację..zagroziłam ze jak sie ktoś dowie to łby polecą..ale niesmak został..przy okazji sie dowiedziałam kto i kiedy i gdzie robił piersi
![]() Trudno - nieraz sie nie da |
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa , ze moglam juz do pracy wrucic Ja mam na dzisiaj zaplanowane 1,5 h cardio , ale jeszcze tylko orbitrek a od nastepnego tyg. jak wszystko bedzie ok. to wracam na bieznie
|
|
#545 |
|
Kazar Lady
|
Aniu - takie mają być trendy jak mucha na ostatnim zdjęciu?
http://www.pudelek.pl/artykul/22050/..._cierpi_muchy/ |
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie jest jeszcze ok. bo pod bluza i w sportowym staniku da sie normalnie fnkcjonowac . ale zastanawiam sie co bedzie jak sie cieplo zrobi - normalnie bede temat nr. 1 ![]() ![]()
|
|
#547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobimy porzadek z kazda plotkara ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
) i takich zestawien jest bardzo duzo.
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mucha schudla ciekawe jak to zdobila?
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale bedzie gadania ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=rmzHUTa5vJE&feature=fvw Normalnie ta fitnesska wymiata , ma swietne cialo a jej cwiczenia daja w duuuuufe , ale ja wlasnie taki trening lubie http://www.youtube.com/watch?v=SHZnB...eature=channel normalnie dziewczyna jest boska a jej kondycja to bajka jest ![]() http://www.youtube.com/watch?v=spG5Y...eature=channel ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=qZkSX...eature=channel Normalnie dziewczyna jest swietna !!!! ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Dobra juz was nie zanudzam - tak mnie jakos ponioslo ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Jeszcze jedno malutkie pytanko ile ona tam moze miec wlozone ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- kurcze chyba wszystkich zanudzilam bo pisze sama ze soba ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-06 o 11:55 |
|
|
|
|
#549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez Pysiu odrazu pomyślałam ile tam cc |
|
|
|
|
#550 |
|
BAN stały
|
ooo taaak ![]() mi z poczatku dawali 300cc wydawal sie wieeelki biust na przymiarce ![]() ale doksztalcilam sie na fioletowym i mam to co mam + od wczoraj niedosyt )Ale moj dr chyba woli mniejsze.Jak tylko przyjechalam do kliniki ,po korytarzu chodzila taka dziewczyna ,widac ,ze po op bo ruchy miala dziwne ,widac ,ze ja bolalo.Do meza mowie:co ona operowala ,bo chyba nie biust ,bo maly ma?? ![]() Moze 160cc Na szczescie narobilam tam troche zamieszania i "wywalczylam ![]() Mimi moje mozesz zobaczyc w moim albumie bim_bauy ... ale to nic nadzwyczajnego ![]() U mnie tez piekna zima ,zaczela sie przed swietami i nie puszcza ,mam piekny widok z okna ,drzewa biale zamarziete ,ale jak sie wyjdzie na dwor to po prostu nie da sie wciagnac powietrza ,mrozi wszystko od srodka straszny wiatr jest ,a za oknem -9stopnia
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-06 o 12:08 |
|
|
|
#551 |
|
Rozeznanie
|
Tini, tego samego się obawiam, bo nigdy nie chodziłam w bardzo luźnych swetrach i nie wypychałam jakoś specjalnie stanika (70A + jedna poduszeczka), więc było widać co tam mam pod bluzką. No a teraz różnica będzie duża. Ostatnio kupiłam większy stanik i trochę go wypchałam sprzedając równocześnie historię, jak to przytyłam ostatnio i już były znaczące spojrzenia na biust (nie powiem, niezręcznie mi było, bo nawet teść się gapił
), a co będzie potem
|
#552 |
|
BAN stały
|
Trelek ja w wakacje wazylam 46kg(teraz 56),wiec dla nikogo nie bylo dziwnym ,ze przybieram na wadze tu i owdzie... i napewno wszystko by bylo ok,tylko po prostu dekold mialam za duzy i dlatego biust dal po oczach
a w zasadzie nie biust ,tylko zachwyt polegal na jego ksztalcie ,ze takie pelne sterczace ,twarde i wogole ... ale w ciuchach to nie ma problemu ,zeby ukryc... czasem moga zdradzic tylko sterczace brodawki i tego pilnuje zawsze jak gdzies wychodze i dobieram tak ciuch zeby nic sie nie odzaczalo...
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Misia
|
#554 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#555 |
|
Kazar Lady
|
dzisiaj mam deprechę..
ale pijemy !!!!! :pije my:
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biegówkach po śniegu brodziłam.. Tini!!! Nie martw sie nawet jak się zorientowała,ze coś nie halo..to po 1 pijana była,po drugie pewności nie ma..i jak co to pogada, pogada i przestanie!!! Horo!! Gdzie można nabyć takie piękne sukienki?? I w ogóle dziewczyny..ja czuję się trochę jak widz..Tyle produkujecie,że zanim zdążę przeczytać..to już nie zdążę napisać Ale jestem!! Jestem!! Pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#558 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa nie przez Ciebie..Tobie dziękuję za pomoc - dziś tam trzeba zrobić rozpierduche i tyle
Dziś w ogóle mam taki dzień do bani |
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Misiu!!Co się dzieje? Nie mogę doczytać..znaleźć..o pieski chodzi..czy cosik jeszcze ![]() Ja miałam taki nostalgiczny 01.01.10!! Załamka,że stara,ze zmarchy.,..że małżenstwo 13 lat a chciałaoby się jeszcze miętę poczuć |
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Mam do Was pytanie, mianowicie czy jedna tubka 15g Dermatix'u starczyła Wam na smarowanie blizn? Czy lepiej kupić od razu jedną wieeelką tubę 60g ?
|
|
|
|
#562 |
|
Kazar Lady
|
ogólnie o psiaki, o młodą moją, o zmarchy też
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Misia kryzys??
jesteś piękną kobietką masz wspaniałe cycole i piękną figurę a Ty się smucisz!! GRZESZYSZ o i w dodatku Wielkie Serce!!
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej!! To dobrze,że tak tylko ostatnie posty przeleciałam..bo też ostatnio depresyjna jestem Taki dzień, taki czas..daj sobie prawo do tego,ze możesz się gorzej psychicznie czuć...wypłacz się...wyrycz tak wysmarkaj Mi to pomaga, jak tak aż zapuchnę od łez....
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
A..pisałyście o cycuchach ich ruszaniu się bądź nie..
Moja maja skończone 4 miesiące..są miękkie dość i się ruszają, ale czucie w brodawkach bywa jeszcze bolesne...nie przyjemne...i w ogóle po wysiłku..fizycznym.typy o!! np te moje narty biegówki..to mnie bolały.. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Przychodzi chłopak do spowiedzi. -Proszę księdza, waliłem konia w kuchni.. a ksiądz na to: - To dobrze, po co tam właził!! |
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
Zapiasłam sie na pierwszą konsultację u dr Skwiercz. Mam pytanie czy orientuje sie może któraś czy w Gdyni od dworca PKP lub PKS do kliniki jest blisko czy trzeba jechać taxi i mniej więcej jak długo? Pytam się ponieważ musze dograć cała trasę bo jestem aż ze śląska.
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O już mam - autobus linii 23 (od dworca Gdynia Główna do dworca Wzgórze-Św. Maksymiliana) Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-06 o 14:29 |
|
|
|
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki! ja jak zwykle tez podczytuje tylko przelotem i zanim nadrobie to zapominam co mialam pisac
![]() gratulacje i serdecznie zyczenia urodzinowe wszystkim zelkom 1-2-3-4----100 miesiecznym! nie moge w pracy otworzyc w edytorze opcji "wiecej" wiec nie wzniose toastu emotkiem ale uwierzcie mi, moj kubek z herbatka i wafelek poszly w gore![]() co to za jakies depresje na forum? komu trzeba klapsa na goly tylek? dziewczyny jaka deprecha? raz dwa patrzec mi w dekolt i usmiech od ucha do ucha chce widziec! i te co nie maja jak ja np. nic, to tez patrzec w dekolt isie cieszyc ze ich dni sa policzone Aniu Ty piszesz Alleluja i do przodu a ja gdzies uslyszalam ze coco-jumbo i do przodu he he Anges lobuzie jeden - gdzie te twoje wypociny, wielki szczegolowy opis randki i w ogole? Ty chyba juz nas nie kochasz (tu oczka jak kotka ze shreka hi hi) ... ![]() ha ha wlasnie mi manager smignal za plecami i zerkal co robie, dobrze ze galerie zamknelam bo by mi plecy obslinil
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-06 o 14:41 |
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() no to juz jestem po mojej konsultacji u dr Niemkiewicza... i oto co mi zaproponował: wkładki eurosilicone 500 lub 550 HP okrągłe, teksturowane.. Doktor był super przez godzine siedzial i odpowiadal na moje wszystkie pytania! Jako osoba przemiły człowiek! No i teraz juz nie wiem do kogo mam isc! Jarliński (propozycja 375) czy Niemkiewicz..zdaje sie ze bede sie wybierać jeszcze drugi raz do Jarlinskiego. Okres oczekiwania na operacje jakies 6 tygodni, czyli mysle ze na marzec, poczatek kwietnia bede sie kroic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Teraz tylko dbac o bizenki a latem koniecznie zabukowac wczasy w cieplych krajach, aby godna prezentacje topless zrobic
nigdy by takich nie wyczarowal 
, jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia
.
jedno wiem:nie przyznam sie
za pol roku dam pomacac jak juz beda miekkie i powiem no i co,cos ci sie pomyliloo,gdzie one twarde?? Moze pomysli ,ze za duzop wypila?? 

:pij emy:
(tu oczka jak kotka ze shreka hi hi) ...