Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 10:59   #541
anna_ivy
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Dzieki za miłe słowka kobitki,doktorek wczoraj jak oglądał to tez geba mu sie uśmiechała,chyba zadowolony był ze swojej pracy.
Mimi, wcale sie nie dziwie doktorkowi, ze zadowolony ze swojej pracy Teraz tylko dbac o bizenki a latem koniecznie zabukowac wczasy w cieplych krajach, aby godna prezentacje topless zrobic

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziś moje dziewczynki 3 tyg skończyły-zaraz zrobię fotki-ale wkleję może w czwartek bo kabelek mam w pracy.
Mya, gratuluje I ciesz oczy nowymi nabytkami! Doktor S. chocby stanal na szczycie swoich mozliwosci nigdy by takich nie wyczarowal Raaany o jakim "szczycie mozliwosci" ja pisze

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
, jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia .
Ja mam steper, nooo mam, jak by mi sie zachcialo cwiczyc, ale jakos do tej pory nie potrafie sie zmobilizowac
To juz chyba kwestia przyzwyczajenia Jak 5 - 6 razy w tygodniu sie nie poruszam, to wpadam w jakis smetne doly Chocby 30 minut, ale systematycznie!

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Nie chcialabym ,zeby za plecami o mnie gadaly jedno wiem:nie przyznam sie za pol roku dam pomacac jak juz beda miekkie i powiem no i co,cos ci sie pomyliloo,gdzie one twarde?? Moze pomysli ,ze za duzop wypila??
hmmm ... i tak beda gadaly Jesli maja takie sklonnosci, to nie jest wazne czy tematem beda piersi, zbyt krotka spodnica, za dlugie wlosy, czy za czerwony kolor paznokci Temat nie jest wazny, wazne jest klapanie dziobem Masz dwa wyjscia, albo zmienisz znajome, albo idziesz w zaparte (co szczerze radze) i godnie znosisz, ze jestes ich obiektem zadrosci, skretow zoladka i i bolu serca
TiNI, Alleluja i do przodu!

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wczoraj sie juz nie odezwalam bo bylam padnieta, ale dzisiaj jest juz lepiej
Aerobik byl calkiem ok. jakos specjalnie nie bylam zmeczona - tylko te elementy boksu daly mi w duuuufe , staralam sie je i tak ograniczyc , ale dzisiaj mimo wszystko czuje zakwasy w okolicy ramion i plecow
Jak na piersze zajecia npo przerwie bylo calkiem ok
Gratuluje!!! Teraz bedzie juz tylko lepiej, ale wciaz sie nie przeciazaj! Ja tez ubolewam, ze przez ta OP stracilam duzo na definicji miesni, ale co tam ... sie odbuduje pysia, trening juz zaliczylam! Tym razem na szybko, 30 minut interwalow i 30 minut obwodowego Moge teraz tyrac do rana
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:02   #542
pysia222
Zakorzenienie

Tini nie przejmuj sie kochana , trzymaj sie tego co powiedzialas i tyle
Stary 2010-01-06, 11:03   #543
Miskaa78
Kazar Lady

Do mnie też się dopadła kumpela..a że imprezka więc bez skrupułów mi do cycków i " o zrobiłaś sobie?" nie umiałam sie już wyprzeć zreszta kiedyś luźno gadałyśmy ze mam ochote na operację..zagroziłam ze jak sie ktoś dowie to łby polecą..ale niesmak został..przy okazji sie dowiedziałam kto i kiedy i gdzie robił piersi
Trudno - nieraz sie nie da

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:11   #544
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Gratuluje!!! Teraz bedzie juz tylko lepiej, ale wciaz sie nie przeciazaj! Ja tez ubolewam, ze przez ta OP stracilam duzo na definicji miesni, ale co tam ... sie odbuduje pysia, trening juz zaliczylam! Tym razem na szybko, 30 minut interwalow i 30 minut obwodowego Moge teraz tyrac do rana
Wiem, wiem tylko ja przez ten miesiac myslalam ze zwariuje , wiec jak tylko doktorek powiedzial , ze moge juz powoli wracac do sportu to ja zaczelam wracac. Strasznie lubie byc w ruchu , meczy mnie jak siedze na 4 literkach
Nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa , ze moglam juz do pracy wrucic
Ja mam na dzisiaj zaplanowane 1,5 h cardio , ale jeszcze tylko orbitrek a od nastepnego tyg. jak wszystko bedzie ok. to wracam na bieznie
Stary 2010-01-06, 11:17   #545
Miskaa78
Kazar Lady

Aniu - takie mają być trendy jak mucha na ostatnim zdjęciu?
http://www.pudelek.pl/artykul/22050/..._cierpi_muchy/

Stary 2010-01-06, 11:21   #546
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Do mnie też się dopadła kumpela..a że imprezka więc bez skrupułów mi do cycków i " o zrobiłaś sobie?" nie umiałam sie już wyprzeć zreszta kiedyś luźno gadałyśmy ze mam ochote na operację..zagroziłam ze jak sie ktoś dowie to łby polecą..ale niesmak został..przy okazji sie dowiedziałam kto i kiedy i gdzie robił piersi
O mojej op. wie tylko maz i Wy do tej pory udawalo mi sie wszystko ukryc pod sportowymi bluzami - dzieki temu na Swieta nikt nic nie mowil. Natomiast w pracy to juz takie latwe nie jest
Narazie jest jeszcze ok. bo pod bluza i w sportowym staniku da sie normalnie fnkcjonowac . ale zastanawiam sie co bedzie jak sie cieplo zrobi - normalnie bede temat nr. 1
Stary 2010-01-06, 11:24   #547
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Jak bedzie klapac dziobem, to nam napisz Zrobimy porzadek z kazda plotkara

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Aniu - takie mają być trendy jak mucha na ostatnim zdjęciu?
http://www.pudelek.pl/artykul/22050/..._cierpi_muchy/
takie, takie! Staniki, nie takie typowo bielizniane, ale wlasnie z jakims fiu-bzdziu na misce (w jej gornej czesci). Widzialam zdjecia z roznych zagramanicznych magazynow na ktorych wzoruja sie polscy fotograficy (wiadomo, w Polsce podaza sie za trendem, a nie go wyznacza ) i takich zestawien jest bardzo duzo.
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:59   #548
pysia222
Zakorzenienie

Ale mucha schudla ciekawe jak to zdobila?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

takie, takie! Staniki, nie takie typowo bielizniane, ale wlasnie z jakims fiu-bzdziu na misce (w jej gornej czesci). Widzialam zdjecia z roznych zagramanicznych magazynow na ktorych wzoruja sie polscy fotograficy (wiadomo, w Polsce podaza sie za trendem, a nie go wyznacza ) i takich zestawien jest bardzo duzo.
To moze ja tak u tescia na urodzinach wystapie ale bedzie gadania

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=rmzHUTa5vJE&feature=fvw

Normalnie ta fitnesska wymiata , ma swietne cialo a jej cwiczenia daja w duuuuufe , ale ja wlasnie taki trening lubie niestety jeszcze mi tak cwiczyc nie wolno ale juz ukladam sobie plan na pozniej

http://www.youtube.com/watch?v=SHZnB...eature=channel

normalnie dziewczyna jest boska a jej kondycja to bajka jest

http://www.youtube.com/watch?v=spG5Y...eature=channel

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=qZkSX...eature=channel

Normalnie dziewczyna jest swietna !!!!

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Dobra juz was nie zanudzam - tak mnie jakos ponioslo

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Jeszcze jedno malutkie pytanko ile ona tam moze miec wlozone

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

kurcze chyba wszystkich zanudzilam bo pisze sama ze soba

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-06 o 11:55
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:02   #549
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:

Normalnie dziewczyna jest swietna !!!!

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Jeszcze jedno malutkie pytanko ile ona tam moze miec wlozone
Niom ciałko ma mi tylko pomazyc,czasem mam natchnienie na większe wysiłki systematyczne,ale jak juz wpadam w wir pracy to nie mam czasu
Tez Pysiu odrazu pomyślałam ile tam cc ,ale rozmiarek tez sobie do figurki i trybu zycia dopasowała idealnie
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:03   #550
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
monile,
gratuluję

jednak czasem warto powalczyć o większy rozmiarek

ooo taaak
mi z poczatku dawali 300cc wydawal sie wieeelki biust na przymiarce
ale doksztalcilam sie na fioletowym i mam to co mam + od wczoraj niedosyt (a lekarz mowil ,ze to bedzie wieelki biust)
Ale moj dr chyba woli mniejsze.Jak tylko przyjechalam do kliniki ,po korytarzu chodzila taka dziewczyna ,widac ,ze po op bo ruchy miala dziwne ,widac ,ze ja bolalo.Do meza mowie:co ona operowala ,bo chyba nie biust ,bo maly ma??
Moze 160cc jej wsadzil i tez mowil ,ze to bedzie wielki biust
Na szczescie narobilam tam troche zamieszania i "wywalczylam" te 420
Mimi moje mozesz zobaczyc w moim albumie bim_bauy ... ale to nic nadzwyczajnego

U mnie tez piekna zima ,zaczela sie przed swietami i nie puszcza ,mam piekny widok z okna ,drzewa biale zamarziete ,ale jak sie wyjdzie na dwor to po prostu nie da sie wciagnac powietrza ,mrozi wszystko od srodka straszny wiatr jest ,a za oknem -9stopnia

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:08
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:07   #551
trelek_
Rozeznanie

Tini, tego samego się obawiam, bo nigdy nie chodziłam w bardzo luźnych swetrach i nie wypychałam jakoś specjalnie stanika (70A + jedna poduszeczka), więc było widać co tam mam pod bluzką. No a teraz różnica będzie duża. Ostatnio kupiłam większy stanik i trochę go wypchałam sprzedając równocześnie historię, jak to przytyłam ostatnio i już były znaczące spojrzenia na biust (nie powiem, niezręcznie mi było, bo nawet teść się gapił ), a co będzie potem

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:16   #552
TiNi87
BAN stały

Trelek ja w wakacje wazylam 46kg(teraz 56),wiec dla nikogo nie bylo dziwnym ,ze przybieram na wadze tu i owdzie... i napewno wszystko by bylo ok,tylko po prostu dekold mialam za duzy i dlatego biust dal po oczach a w zasadzie nie biust ,tylko zachwyt polegal na jego ksztalcie ,ze takie pelne sterczace ,twarde i wogole ... ale w ciuchach to nie ma problemu ,zeby ukryc... czasem moga zdradzic tylko sterczace brodawki i tego pilnuje zawsze jak gdzies wychodze i dobieram tak ciuch zeby nic sie nie odzaczalo...
Stary 2010-01-06, 12:57   #553
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Misia : roza::r oza: dzisiaj 2m-ce
Stary 2010-01-06, 13:01   #554
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Misia : roza::r oza: dzisiaj 2m-ce

TOAST

:happ y::pij emy:

Zycze Ci aby jeszcze bardziej wypieknialy i urosly
Stary 2010-01-06, 13:06   #555
Miskaa78
Kazar Lady

dzisiaj mam deprechę..
ale pijemy !!!!!:pije my:

Stary 2010-01-06, 13:10   #556
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj mam deprechę..
Misiu, ....przeze mnie

Ale nie smuć się - wszystko sprawdzą i na pewno to nic groźnego.

Tymczasem gratuluję twoim cycuchom i wznoszę za nie toaścik:pi jemy:
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:12   #557
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, wiem tylko ja przez ten miesiac myslalam ze zwariuje , wiec jak tylko doktorek powiedzial , ze moge juz powoli wracac do sportu to ja zaczelam wracac. Strasznie lubie byc w ruchu , meczy mnie jak siedze na 4 literkach
Nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa , ze moglam juz do pracy wrucic
Ja mam na dzisiaj zaplanowane 1,5 h cardio , ale jeszcze tylko orbitrek a od nastepnego tyg. jak wszystko bedzie ok. to wracam na bieznie
Pysia!! Anna!! Ale Wy mnie motywujecie!! Dzięki Wam i ja zaczęłam się więcej ruszać..Chciałabym cos sobie do domku sprawić..Co polecacie?Trochę cycuchy mnie bolała jak 3 nocki po rząd na

biegówkach po śniegu brodziłam..

Tini!!! Nie martw sie nawet jak się zorientowała,ze coś nie halo..to po 1 pijana była,po drugie pewności nie ma..i jak co to pogada, pogada i przestanie!!!

Horo!! Gdzie można nabyć takie piękne sukienki??

I w ogóle dziewczyny..ja czuję się trochę jak widz..Tyle produkujecie,że zanim zdążę przeczytać..to już nie zdążę napisać

Ale jestem!! Jestem!!

Pozdrawiam!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:18   #558
Miskaa78
Kazar Lady

Listopadowa nie przez Ciebie..Tobie dziękuję za pomoc - dziś tam trzeba zrobić rozpierduche i tyle
Dziś w ogóle mam taki dzień do bani wszystko mnie martwi i smuci

Stary 2010-01-06, 13:19   #559
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
dzisiaj mam deprechę..

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:23   #560
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Listopadowa nie przez Ciebie..Tobie dziękuję za pomoc - dziś tam trzeba zrobić rozpierduche i tyle
Dziś w ogóle mam taki dzień do bani wszystko mnie martwi i smuci

Misiu!!Co się dzieje? Nie mogę doczytać..znaleźć..o pieski chodzi..czy cosik jeszcze
Ja miałam taki nostalgiczny 01.01.10!! Załamka,że stara,ze zmarchy.,..że małżenstwo 13 lat a chciałaoby się jeszcze miętę poczuć ach!!
Stary 2010-01-06, 13:34   #561
renatkq
Raczkowanie

Witajcie

Mam do Was pytanie, mianowicie czy jedna tubka 15g Dermatix'u starczyła Wam na smarowanie blizn? Czy lepiej kupić od razu jedną wieeelką tubę 60g ?
renatkq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:35   #562
Miskaa78
Kazar Lady

ogólnie o psiaki, o młodą moją, o zmarchy też naoglądałam sie wczoraj ekspresu reporterów, naczytałam postów Marchwianki i tak poszłooooooo

Stary 2010-01-06, 13:35   #563
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Misia kryzys??
jesteś piękną kobietką masz wspaniałe cycole i piękną figurę a Ty się smucisz!! GRZESZYSZ
o i w dodatku Wielkie Serce!!
Stary 2010-01-06, 13:39   #564
willma2
Raczkowanie

Cytat:
ogólnie o psiaki, o młodą moją, o zmarchy też naoglądałam sie wczoraj ekspresu reporterów, naczytałam postów Marchwianki i tak poszłooooooo

Ojej!! To dobrze,że tak tylko ostatnie posty przeleciałam..bo też ostatnio depresyjna jestem
Taki dzień, taki czas..daj sobie prawo do tego,ze możesz się gorzej psychicznie czuć...wypłacz się...wyrycz tak wysmarkaj Mi to pomaga, jak tak aż zapuchnę od łez....
Stary 2010-01-06, 13:46   #565
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Ojej!! To dobrze,że tak tylko ostatnie posty przeleciałam..bo też ostatnio depresyjna jestem
Taki dzień, taki czas..daj sobie prawo do tego,ze możesz się gorzej psychicznie czuć...wypłacz się...wyrycz tak wysmarkaj Mi to pomaga, jak tak aż zapuchnę od łez....
no uroku nie dodaje ale faktycznie pomaga

Stary 2010-01-06, 13:52   #566
willma2
Raczkowanie

A..pisałyście o cycuchach ich ruszaniu się bądź nie..
Moja maja skończone 4 miesiące..są miękkie dość i się ruszają, ale czucie w brodawkach bywa jeszcze bolesne...nie przyjemne...i w ogóle po wysiłku..fizycznym.typy o!! np te moje narty biegówki..to mnie bolały..

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Przychodzi chłopak do spowiedzi.
-Proszę księdza, waliłem konia w kuchni..
a ksiądz na to:
- To dobrze, po co tam właził!!
Stary 2010-01-06, 13:56   #567
ilma79
Raczkowanie

Witam Dziewczyny
Zapiasłam sie na pierwszą konsultację u dr Skwiercz.
Mam pytanie czy orientuje sie może któraś czy w Gdyni od dworca PKP lub PKS do kliniki jest blisko czy trzeba jechać taxi i mniej więcej jak długo?
Pytam się ponieważ musze dograć cała trasę bo jestem aż ze śląska.
Stary 2010-01-06, 14:24   #568
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Zapiasłam sie na pierwszą konsultację u dr Skwiercz.
Mam pytanie czy orientuje sie może któraś czy w Gdyni od dworca PKP lub PKS do kliniki jest blisko czy trzeba jechać taxi i mniej więcej jak długo?
Pytam się ponieważ musze dograć cała trasę bo jestem aż ze śląska.
Medicas jest na wysokości Gdyni- Wzgórza Św. Maksymiliana - jest to 1 przystanek przed Gdynią Główną jadąc od strony Gdańska. Jeśli wysiądziesz w Gdyni Głównej to najlepiej skierować się na peron skm-ki i podjechać ten jeden przystanek - a stamtąd piechotką to już dosłownie do 10 minut. Z dworca z Gdyni Głównej musiałabyś iść około 40 -50 minut. Możesz też dostać się autobusem - ale nie pamiętam nr linii - mogę później sprawdzić to napiszę.

O już mam - autobus linii 23 (od dworca Gdynia Główna do dworca Wzgórze-Św. Maksymiliana)

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-06 o 14:29
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:39   #569
2sweet
Rozeznanie

hej dziewczynki! ja jak zwykle tez podczytuje tylko przelotem i zanim nadrobie to zapominam co mialam pisac

gratulacje i serdecznie zyczenia urodzinowe wszystkim zelkom 1-2-3-4----100 miesiecznym! nie moge w pracy otworzyc w edytorze opcji "wiecej" wiec nie wzniose toastu emotkiem ale uwierzcie mi, moj kubek z herbatka i wafelek poszly w gore

co to za jakies depresje na forum? komu trzeba klapsa na goly tylek? dziewczyny jaka deprecha? raz dwa patrzec mi w dekolt i usmiech od ucha do ucha chce widziec! i te co nie maja jak ja np. nic, to tez patrzec w dekolt isie cieszyc ze ich dni sa policzone

Aniu Ty piszesz Alleluja i do przodu a ja gdzies uslyszalam ze coco-jumbo i do przodu he he

Anges lobuzie jeden - gdzie te twoje wypociny, wielki szczegolowy opis randki i w ogole? Ty chyba juz nas nie kochasz (tu oczka jak kotka ze shreka hi hi) ...

ha ha wlasnie mi manager smignal za plecami i zerkal co robie, dobrze ze galerie zamknelam bo by mi plecy obslinil a ze on wstydliwy to obstawiam ze zaraz by zwial do swojego gabinetu a musze z nim odbyc meska rozmowe ha ha

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-06 o 14:41
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:45   #570
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

hej dziewczyny
no to juz jestem po mojej konsultacji u dr Niemkiewicza...
i oto co mi zaproponował: wkładki eurosilicone 500 lub 550 HP okrągłe, teksturowane..
Doktor był super przez godzine siedzial i odpowiadal na moje wszystkie pytania! Jako osoba przemiły człowiek!
No i teraz juz nie wiem do kogo mam isc! Jarliński (propozycja 375) czy Niemkiewicz..zdaje sie ze bede sie wybierać jeszcze drugi raz do Jarlinskiego.
Okres oczekiwania na operacje jakies 6 tygodni, czyli mysle ze na marzec, poczatek kwietnia bede sie kroic
olgawro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości