![]() |
#4411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowości kulinarne.
Cytat:
![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a gdzie można dostać te nowe desery Oetkera (straciatella, tiramisu)? Szukałam już w Realu, w Carrefourze, w Tesco i nigdzie ich nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4413 |
Rozeznanie
|
Sama widziałam je tylko w delikatesach tak samo jak pierniki i kokosanki oetkera
![]() ![]()
![]() |
#4414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie można dostać Prince Polo Caffe Latte? Bo też nigdzie nie mogę znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4415 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4417 |
biegam dla Zabawy
|
Nie wiem czy Ci to pomoże, bo to dosyć regionalna sieć - w Lewiatanach jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
a ja prince polo caffe latte kupilam w stokrotce
![]()
![]() |
#4419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W necie wyszukałam, że Stokrotka jest w sumie niedaleko ode mnie, więc jeśli nie znajdę tych Prince Polo w Realu, to się tam wybiorę. Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o te dodatki do dekoracji Oetkera to widzialam calkiem sporo w Carrefourze (ktos wczesniej pytal gdzie mozna dostac)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Rozeznanie
|
Widziałyście może gdzieś Inkę świąteczną z przyprawami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza na rynku linia oryginalnych mieszanek dedykowanych daniom z kurczaka. Potrawy z kurczaka to jedne z najpopularniejszych w kuchni polskiej dań. Uniwersalny charakter oraz łatwość przygotowania sprawiły, że drobiowe przysmaki stały się ulubioną pozycją kulinarną w domowym menu.
Udka, skrzydełka, piersi – każda część tego delikatnego w smaku mięsa, jest pysznym zaproszeniem do przyrządzania aromatycznych i oryginalnych potraw. Odpowiadając na oczekiwania konsumentów, marka Galeo przygotowała unikalną linię mieszanek przyprawowych, oferującą różnorodne propozycje kulinarne na przyrządzanie smakowitych potraw z drobiu. Linia Kurczak Palce Lizać! to cztery kompozycje zachwycające smakiem i aromatem, które pozwolą nadać niepowtarzalny charakter każdemu daniu z drobiu. Warto podkreślić, że to pierwsza na polskim rynku linia mieszanek przyprawowych dedykowana potrawom z drobiu, która została zainspirowana polskimi i światowymi tradycjami kulinarnymi. O produktach: Galeo Kurczak Palce Lizać! - Staropolski z aromatycznym czosnkiem i ziołami to starannie dobrana mieszanka, która przywołuje smak tradycyjnej polskiej kuchni, jej wspaniałego, ziołowego aromatu, w którym dominują nuty cząbru, rozmarynu, czosnku i majeranku. Sugerowana cena na półce (20g) – 1,09 zł Galeo Kurczak Palce Lizać! - Ognisty z pikantnym chili i imbirem to kompozycja pikantnych przypraw, które są niezbędnym składnikiem przy przygotowywaniu potraw o wyrazistym i intensywnym smaku, charakterystycznym dla przysmaków kuchni węgierskiej i meksykańskiej. W składzie mieszanki znalazły się m.in.: chili, papryka słodka, imbir, gorczyca, pieprz czarny i kurkuma, goździki, gałka muszkatołowa i cynamon. Sugerowana cena na półce (20g) – 1,09 zł Galeo Kurczak Palce Lizać! – Orientalny z egzotyczną kolendrą i cynamonem to starannie dobrana mieszanka przypraw, będąca wspaniałą propozycją dla wszystkich smakoszy kuchni Bliskiego i Dalekiego Wschodu, doceniających smak rozmarynu, kolendry i cynamonu. Sugerowana cena na półce (20g) – 1,09 zł Galeo Kurczak Palce Lizać! – Cygański z płatkami papryki i cebuli Oryginalny charakter tej przyprawy zawarty jest w pikantnym smaku kurkumy, czosnku i gorczycy, które nadają potrawom ostry i wyrazisty aromat, oraz dodatku papryki i cebuli, które w wyśmienity sposób uzupełniają smak mięsnych dań. Sugerowana cena na półce (20g) – 1,09 zł Cisowianka po raz kolejny wytycza trendy na rynku wód. Na sklepowe półki trafił właśnie najnowszy produkt - Cisowianka PERLAGE. Perlage to specjalna metoda nasycania wody dwutlenkiem węgla, dzięki której powstaje musowanie charakterystyczne dla wysokiej klasy win i szampanów. Perlage sprawia, że bąbelki uwalniają się wolniej i są znacznie drobniejsze, tym samym woda staje się niezwykle delikatna i subtelna. Metoda ta stosowana jest tylko w niektórych światowych produktach, np. w wodach mineralnych klasy premium |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Zadomowienie
|
te przyprawy to napewno nowośc?
![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4425 |
Rozeznanie
|
czekolada miętowa krugera jest super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
W te Walentynki Milka wprowadza na rynek wyjątkową nowość - praliny Thank you. W okrągłym pudełku, w kształcie kwiatka znaleźć można czekoladki (również w kształcie kwiatka) z nadzieniem o smaku czekoladowego musu, oblanego czekoladą Milka z alpejskiego mleka. Opakowania w fioletowym kolorze Milki, ozdobione biało-żółtymi margaretkami pojawiają się w trzech gramaturach - małej, 42 g i dużej 150 g w opakowaniu w kształcie kwiatka oraz średniej, 120 g w kształcie prostokąta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Doświadczenie i wysoka pozycja na polskim rynku, lidera rynku słonych przekąsek firmy Lorenz Snack-World zostały docenione przez potentata branży FMCG na świecie, firmę Unilever. Niemiecki oddział koncernu powierzył firmie Lorenz budowanie w Polsce marki popularnych w Zachodniej Europie mięsnych przekąsek BiFi.
Firma Ustronianka wprowadziła pierwszą na rynku herbatkę dla dzieci z miodem oferowaną w butelce, która stanowi rozszerzenie znanej i popularnej na rynku marki Grapcio. Specjalnie dla dzieci Herbatka Grapcio została wzbogacona owocowym sokiem z malin oraz naturalnym miodem. Producent podkreśla, że Herbatka Grapcio zaspokaja ponad 67 procent dziennej rekomendowanej porcji witaminy B6, B12 oraz kwasu foliowego. Nowy produkt, dzięki ergonomicznej butelce i zamknięciu typu sport cap, idealnie nadaje się do noszenia w plecaku. Ze względu na nowoczesne opakowanie i brak sztucznych barwników, Herbatka Grapcio stanowi doskonałe uzupełnienie drugiego śniadania, spożywanego w szkole lub na wycieczce. Pojemność – 450 ml Sugerowana cena detaliczna: 1,75 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Na pewno już było, ale ja dziś odkryłam
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4431 |
Raczkowanie
|
mi zielona herbata z malinami sagi kompletnie nie smakowała, natomiast mojej siostrze bardzo
![]()
![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
SAMSMAK YAKINOODLES w kubku to pyszne danie z japońskim makaronem smażonym w połączeniu z wyjątkową kompozycją przypraw: chili, biały i czarny pieprz, goździki, imbir, cynamon. „YAKI” to po japońsku „smażony”, „NOODLES”- makaron.
Jest to niezwykle popularne lunch menu w Japonii. Produkt jest wygodny, łatwy w przygotowaniu (w środku opakowania jest dodawany widelec). Produkt idealny na wyjazdy wakacyjne, w podróży, w pracy itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Rozeznanie
|
A jadłyście już ten deser (z proszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4436 |
Raczkowanie
|
Firma Cadbury Wedel poszerza swoje portfolio o nowe Ptasie Mleczko Koktajl Truskawkowy 420 g. Jest to połączenie delikatnej pianki o smaku koktajlu truskawkowego i mlecznej czekolady. Sprzedaż wspierana jest materiałami promocyjnymi oraz reklamą zewnętrzną.
Opakowanie: 420 g Producent: Cadbury Wedel Jej, że też akurat mam 100 dni bez słodyczy ![]()
![]() |
![]() |
#4437 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ten Tiramisu, nie smakował mi i mało go wychodzi.
![]() |
![]() |
#4440 |
Zadomowienie
|
widziałam nową czekoladę z wedla, ale nie pamiętam smaku
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.