![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
Ja kupiłam setkę Ange ou Demon Givenchy
![]() ![]()
#2942 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Zdrowia , szczescia w Nowym Roku Wam zycze ![]() A moze polecicie jakis godny uwagi blyszczyk ? Zrobilam sobie w Polsce usta permanentne i wszystki szminki ida w kat . Poluje wiec na blyszczyki, najlepiej troche koloryzowane. |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Xenia zalezy jaki przekroj cenowy Cie interesuje
![]()
#2944 |
Konto usunięte
|
Maja wyrownalas kolor do twoich naturalnych czy calkiem inny polozylas?
Maja a JF do ciemnych wlosow? Ty lubisz ta firme to moze ichnia do ciemnych bys wziela. A tak wogole to nie przewidujesz farbowania wlosow henna? http://www.indien-produkte.de/index....6d04d4544b6838 ja jako ze se farbowac nie hcce to zakupilam bezbarwna henna i amle. jak ja kocham zapach tych ziol i wlosy ladne. Mysle nad zakupem szamponu czy oleju ale najpierw sporbuje sie zaprzyjaznic z mydlem Aleppo jako myjadlem do wlosow http://www.indien-produkte.de/index...._Shampoos.html http://www.indien-produkte.de/index....und-Kuren.html http://www.indien-produkte.de/index....4_Haaroel.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
oj jak ja bym sie chciala zafarbowac znowu! uwielbiam rudosci, teraz czekam, az mi troche wlosy odpoczna, potem zrobie sobie marchewke
![]() ![]() ![]() i sie rozpisalam na byle jaki temat. napomkne jeszcze o podkladzie vichy tym nowym... chodzilam sobie po meblowym dzisiaj, oczywiscie luster sporo, i normalnie ladnie wygladalam... swiecilam sie troche, bo podklad juz jakies 7 godzin bez poprawek sobie na gebie siedzial, ale to takie ladne swiecenie bylo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Wtajemniczenie
|
Majka, jedziemy w niedziele na TM?
Czy to w sobote bylo? Ale w sobote pracuje... Potrzebuje pilnie nowych perfum. Tzn: Lancome - Magnifique Armani - Diamonds Marc Jacobs - Lola Widzialam w Sephorze Moje ukochane Diamonds Armaniego, ale w takim lekkim zabarwieniu niebieskawym byla ta buteleczka ![]() Cloche, ale sie usmialam z tych luster i Twojego przegladania sie w nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stawiam, że były to Diamonds Elle ![]() Ogólnie widzę, że w słodziakach gustujesz ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-01-05 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Henna nie bede probowac i kombinowac ![]() Mydlo do wlosow to jakis hardcor ![]() Cytat:
![]() Cloche,stwierdzam,ze jestes maniaczka podkladow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "EOS, die Pflanzentönung von Wella Professionals erfüllt genau diese Ansprüche. Sie sorgt für eine pflegende Farbverschönerung auf ganz natürlicher Grundlage und überzeugt durch wunderschöne Nuancen direkt aus der Natur, ausdrucksstarke Farbbrillanz und optimale Haltbarkeit. Durch innovative Forschung und Entwicklung sowie eine schonende Verarbeitungsweise sind die natürlichen Farb- und Pflegestoffe der Pflanzen in dem Produkt voll erhalten. EOS ist in drei Natur- und acht Modetönen erhältlich, diese bestehen zu 80% aus reinen Pflanzenbestandteilen. Mit EOS getönte Haare glänzen bis zu 30% mehr als unbehandeltes Haar. EOS kann Anteile von weißem Haar bis zu 50% abdecken. Da die Tönung frei ist von Alkalisierungsmitteln und Ammoniak, schont sie auf natürliche Weise das Haar. Dabei hält EOS bis zu 15 Haarwäschen."
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Garnier HerbaShine... kolor nr 400 Braun... jak na zdjeciu
![]() ![]() ![]()
#2952 |
Zakorzenienie
|
Henny nie polecam na dłuższą metę, fryzjerzy tez odradzają
![]() Desti, nie wiesz czy ta farba pokrywa dobrze siwe włosy?
#2953 |
Zakorzenienie
|
Same cieple odcienie,ja wole zimne brazy
![]() Mam jeszcze duza ochote obciac wlosy na dluzszego boba-nie wiem co mnie naszlo na takie zmiany,bo normalnie to tchorz jestem,jesli chodzi o wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() henna jak dla mnie jest zbyt uciazliwa w farbowaniu ![]() Maja musialabys zobaczyc kolory w sklepie... maja jakis zimny braz, choc ten moj tez wcale nie jest jakis bardzo cieply... jak mi sie bedzie chcialo to zafarbuje dzis wlosy... bo akurat powinnam to zrobie zdjecie na zywo ![]() a tak przy okazji... jak tam odzywka Wax... pomogla cos ????? ...
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieprawda! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i ktore kolory probowalas? mi wpadl w oko zimt i safran, jak malo rude wyjda, to sie na chilli skusze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie, jak Wax? Bo ja muszę sobie dokupic ![]()
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale odkad odstawilam Syoss,to mi juz tak wlosy nie wypadaja,wiec jest ok ![]() Ja bede farbowac Wella Color Touch,przepis od fryzjerki ( 6/0 i 5/0 zmieszane razem) Teraz mam color touch plus i troche sie rudo wyplukuje,ale to niby tak mialo byc,ze farba ciepla.bo blondy mogly wyjsc zielone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze jedno... zawsze mi mowiono, ze trzeba uwazac jak sie z naturalnej farby potem chce przejsc na normalna... z amoniakiem to nie wiem... ale bezamoniakowe mozna spokojnie uzywac bez obawy, ze skonczy sie z zielonymi wlosami ![]()
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Majku, wlansie, ja tez chce zobaczyc Twoja czekoladke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubie
![]() ![]() z tym, ze tak jak pisalam lepszy efekt u mnie osiagam jak nakladam na wlosy przed umyciem... owijam recznkiem i trzymam 30 min w cieple... a potem normalnie myje... wlosy sa potem mieciutkie, nieobciazone... i wygladaja o wiele lepiej ![]()
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cierpliwosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrozumiano ![]() Mnie za to znowu popekaly naczynka ![]() ![]() Ale najgorsze jest to, ze pod okiem wyszla mi zylka i jest caly czas widoczna. A jeszcze bardziej jak mam nerwa ![]() Co do blyszczykow, ostatnio chwale sobie Estee Lauder, wlasnie przylecial do mnie kolejny ![]() A czy ktoras z Was testowala juz te cienie Cliniqua w formie blyszczyka ?? Boskie sa. Chyba zamowie sobie ze dwa kolorki na Tru. Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-01-06 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio wole pomadki,w sumie to zawsze wolalam
![]() ![]() Madzia,ja nie znam tego wynalazku,w ogole pierwsze slysze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Maja tzw. cienie w kremie
![]() Ein seidig-cremiger Eye Shadow. Ultraweiches, pudriges Finish. Hält bis zu 10 Stunden. Bleibt dabei farbtreu. Die 6 Farben lassen sich individuell kombinieren. Durch den Mix aus Silikonen und Wasser lässt sich die luxuriöse, leichte Textur spielend leicht auftragen. Wird sofort fixiert. Wasserresistent und ölfrei. Für strahlende, unwiderstehliche Augen.
Edytowane przez desti Czas edycji: 2010-01-06 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piekny kolor to Lucky Penny ![]() ![]() Majka, a jest jakas firma, ktora ma niewysuszajace ust, gladziutkie i mieciutkie pomadki??? Chcialam cos przetestowac, ale nie wiem co wybrac Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-01-06 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Wtajemniczenie
|
Chyba sie starzejemy, skoro przechodzimy z blyszczykow na pomadki
![]() Kiedys nie moglam zrozumiec, czemu te wszystkie stare baby uzywaja tych okropnych pomadek ![]() Choc uwielbiam tez nadal blyszczyki. Sluchajcie, zapisalam sie do jakiegos tam klubu Avene i dostalam super 2 pomadki dwustronne od nich! Podobaja mi sie te kolory z HerbaShine... Chyba sie zdecyduje na ktorys z blondow. Desti, masz moze doswiadczenie z blondami tej firmy? Chodzi mi o 3 lub 4 od lewej na Twoim zalaczniku. Chetnie dowiedzialabym sie, jaki kolor mi wyjdzie na rozjasnianych blond wlosach... bo koniecznie musze zostac nadal jasna blondynka (byle nie za jasna...), a nie ciemna... inaczej pracy nie dostane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Sylwia ja tylko rudosci i brazy
![]() i pozostane przy blyszczykach... jakos mi pomadki nie podchodza... wychodzi na to, ze sie nie starzeje ![]() ![]()
#2968 |
Zakorzenienie
|
Desti, ja tez jakos wole blyszczyki
![]() ![]() Kliknelam wlasnie ten cien Cliniqua i kredke do oczu tez Cliniqua- moja pierwsza kredka ![]() ![]() A wogole to chyba czas wracac do domu, zakupy na strawberry wciagaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hihihi to ja juz wiem o co chodzi z tym ze dziecku peknie zylka jak sie wscieka i wszystkie babcie wtedy lataja nad takim malym srajtkiej jak on im zagra bo mu zylka moze peknac heheheh Ty juz nie srajtek ale ci zylka pekla hahahah no nie moge, ale mam skojarzenia Sylwia ja tez nalezy do koubu Avene ale wtedy dawali wode termalna za darmo. Powiedz mi jaki jest kolorr tez jasniejszej pomadki? Nigdzie w aptekach nie maja testera a te pomadki mnie kusza. Wygladaja mi na dosc ciemne, ale nie mam pewnosci bo zapakowane i nawet nie zagladalam w kartonik, a co dopiero sie maznac po rece. Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2010-01-06 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
Moni, te pomadki sa przeswitujace, ale jednak jak dla mnie dosyc ciemne. Chyba wole jasniejsze i zywsze kolorki, no ale te pomadki czekaja na swoj czas...
Jakby w koncu spotkanie wypalilo, to wzielabym je ze soba i bys sobie pomacala. Co do apteki, to napisalam PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.