|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
a co do Oli urocza jest i chwal się nią, my ciotki jesteśmy w końcu, nie? i wrzuć zdjęcia żebyśmy ją mogły lepiej poznać grzeczna jest? Cytat:
nie zapomnę po ćwiczeniach, które skończyliśmy o 8:30 ja się pytam zupełnie retorycznie "i co teraz" a kumpel "na piwo idziemy!!" a ja do niego, że o tej porze to najwyżej kawa a on "fakt... blady świt"zatrzymam go dla siebie jakby z moim coś nie tego a tak serio to w wakacje coś nakręcaliśmy, ale nam nie wyszło... tzn.. chyba za młoda jestem na taki związek jaki by nam wyszedł a on do tego romantyk Cytat:
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mamusiu jak mi się uczyć nie chce. Nawet poprasowałam, poukładałam ubrania, pozmywałam gary żeby się tylko nie uczyć
|
||
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
ANTUNKO to fajnie, że zakupy udane
Ja bym też z chęcią poszła, bo moja premia świąteczna ciągle mi na koncie zalega, ale tak mi sie nie chce chodzić po mieście i tych cudownych 'odśnieżonych' chodnikach, że przełożę zakupy na później to znaczy kiedy śnieg stopnieje. Dzisiaj w drodze do pracy w taki poślizg wpadłam, że aż uklękłam ![]() SIMPATICO dziękuje za kciuki ![]() Dzisiaj za mną trzeci dzień kręcenia HH i mogę się pochwalić pięknymi siniakami na kościach biodrowych i bolącymi mięśniami brzucha Ale nie dam się. Wykorzystam metodę Lick The Lollipop i jutro kupię bandaż elastyczny I nie ma bata, kręcę dalej.
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-01-05 o 18:23 |
|
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuje sobie książki kucharskie/ściąga e-booki i przepisy z internetu i kombinuje uczył się praktycznie od zera, bo jak rok temu zamieszkaliśmy razem to niewiele umiał, prawie nic, a teraz przyrządza już mnóstwo naprawdę świetnych dań ![]() nawet mama mi go zazdrości, bo mój tata za garnek się nie chwyci jak nie musi - nie znosi gotować ![]() kochana my naszą robimy akurat w woku, ale jak go nie mieliśmy to w garnku też wychodziła ok najpierw musisz zamarynować mięsko, np. pierś kurczaka pociętą na kawałki, w przyprawach albo gotowej przyprawie typowo do chińszczyzny, jak Ci wygodniej ![]() potem w woku, na sosie sojowym (ale w garnku robiliśmy na oleju ) smażymy najpierw kurczaka, potem dorzucamy paprykę (my najczęściej min. 2 różne kolory, bo fajnie to wygląda ), do tego grzyby mun (trzeba je wcześniej moczyć przed smażeniem - wszystko jest na opakowaniu), pędy bambusa (ze słoika) - to potem doprawiamy papryką, tabasco i różnymi przyprawami - tak jak lubisz można sos trochę zagęścić mąką, jak kto woli. To wszystko nakładamy na ugotowany ryż i gotowe ![]() Cytat:
Ja dzisiaj jestem tak wypompowana po 5 godzinach na uczelni jakbym tam była tydzień ale fatalnie spałam w nocy, więc może dlatego.poza tym ziiiiiiiiiiiiiiiimno.
|
||
|
|
|
#2285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zobaczymy ile pokręcę![]() Sweet, żeby to była w 100% moja metoda anty-siniakowa, to pod bandaż wsadź skarpetki Jedna para skarpet na każdą kość biodrową i to przybandażuj. Dziwnie się kręci, czasem spada i rozpina się wszystko, ale skuteczneEv dziękuję za przepis Ostatnio jadłam domowe chińskie u znajomych i było takie sobie Sam cynamon. A można dorzucić np. mrożoną mieszankę warzyw chińską z Hortexu? I wodą to mięsko kurczaka podlewacie, że tyle płynu będzie, że mówisz o zagęszczaniu? Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-01-05 o 18:43 |
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wody jest niewiele, trochę "puszczą" warzywa, ale malutko, napisałam o tym zagęszczaniu mąką, bo niektórzy preferują takie baaaardzo gęste sosy do ryżu, ale ogólnie on nie jest mocno wodnisty. my cynamonem w ogóle nie przyprawiamy
|
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jeszcze spodni do szczęścia brakuje ale też poczekam aż korytarze śnieżne zwane chodnikami ujrzą światło dzienne. Cytat:
![]() Też kręcę HH I też mogę pochwalić się pięknymi siniakami. Sweet masz zwykłe HH czy jakieś ulepszone? |
||
|
|
|
#2288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecałam sobie, że już w tygodniu nie piję ![]() Cytat:
ANTUNKO mam zwykłe HH. Ale było jak dla mnie za lekkie, wcale nie czułam, że kręcę i nasypałam do środka ryżu. Teraz czuję, aż za bardzo
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-01-05 o 19:23 |
||
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadaj do mnie antunko ![]() "ooooo nie, W TYM TYGODNIU już nie piję...!" <odgraża się> ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze jak samouk i z zamiłowania to normalnie ![]() ja się jakoś dzisiaj nie mogę skupić i zabrać porządnie do nauki :/ jakaś lipa ogólnie
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko mnie dotknęła naukowa niemoc twórcza
![]() Przeczytałam aż jeden artykuł naukowy i to by było na tyle Ogólnie się załamałam z powodu opisu na gadu mojej młodszej siostry Ja rozumiem niechęć do nauki i studiów ale żeby aż tak? Niech mnie ktoś poczęstuje choć odrobiną motywacji posypanej chęcią działania
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ev następnym razem wpadne na obiadek. Dzisiaj już za późno
![]() Jojla Ty przynajmniej coś zrobiłaś. Ja jedynie wydrukowałam materialy do nauki, pomodliłam się nad nimi 5 min i koniec ![]() Ale za to pokręciłam hh i poćwiczyłam z panem w niebieskich gatkach Teraz idę poczytać książkę i lulu bo jutro pobudka o 6 |
|
|
|
#2293 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba mnie coś ominęło ![]()
|
|
#2295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY I jak podoba się pan?
Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-01-05 o 21:55 |
|
|
|
|
#2296 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja jeszcze nie byłam pijana przed 12 Cytat:
Cytat:
na szpili usiadła na środku ulicy to nie było śmieszne, ale jak się nie umie chodzić na obcasach to się do nauki wybiera bardziej stabilny grunt Cytat:
Cytat:
Cytat:
między semestralna Cytat:
uwielbiam takich mmm ciasteczko
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rewelka ![]() ![]() Cytat:
Ale masz miłego fryzjera ![]() piękna perspektywa tylko nie wiem czy rzeczywiście będę ją mieć A pewnie nawet jak będę mieć to ten czas trzeba będzie spożytkować na nadrobienie zaległości na które teraz bardzo mocno pracuję
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Joł babiczki
![]() Nie ma to jak pobudka w środku nocy, ale o dziwo mam mnóstwo energii, którą trzeba będzie jakoś spożytkować ![]() Pan w niebieskich gatkach wymiata. A w częście ze strechem ma jeszcze lepszy strój mmmiami Ściągnęłam sobie wszystkie części i póki co męczę wszystkie partie ciała. Ale nie powiem, żeby mi się dzisiaj lekko wstawało... zakwasy dopadły.Uciekam na te beznadziejne godzinne zajęcia
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Hmm no to ja chyba powinnam się zainteresować ćwiczeniami z tym panem ![]() ![]() Miłego dnia
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Kochane
ja pedze do dziekanatu i pracy.. miłego dnia
|
|
#2301 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ja tylko legs + buns z nim ćwiczyłam i było ciężko na początku. Zakwasy były Jak się trochę wprawiłam to przeniosłam się na ćwiczenia z Tammie Lee i były jeszcze gorsze zakwasy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najsłabsze mam ręce a najprzyjemniej zawsze robiło mi się brzuszki. Nad nogami muszę duuużo popracować bo są w katastrofalnym stanie ale do wiosny daleko więc powinnam zdąrzyć co nieco zdziałać ![]() Dziwnie się dzisiaj czuję, jakieś zawroty głowy i nudności mnie męczą. A muszę jeszcze raz na uczelnię jechać |
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, ja na sekundkę, później będę nadrabiać
Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się w piątek wylecieć do Polski, bo dziś wszystkie loty odwołane ![]() Buziaki wszystkim i gratulacje świeżo upieczonej mamusi |
|
|
|
#2304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie oglądałam żadnej prognozy pogody, ale mam nadzieję, że w piątek już nię będzie padać i spokojnie dolecisz do Polski
|
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie przed chwilą słyszałam w radiu o tych odwołanych lotach ![]() trzymaj się ja niedawno wróciłam z zakupów, zamarynowałam mięsiwo na obiad i zaraz chyba posprzątam
|
||
|
|
|
#2306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuję laski Ola ogólnie jak nic jej nie dolega to jest jak aniołek - mogłabym sie na nią patrzec i patrzec - ale jak ma marudny dzień to już tak różowo nie jest dziś np coś jej komputer przeszkadza bo już 3 raz próbuję do Was napisac i cały czas córa mi przerywa - albo kupka - albo głodna - albo chce sie poprostu wyżalic i muszę jej uważnie słuchac całe to macierzyństwo to fajna sprawa ale wymaga niesamowitej cierpliwości tzn myślę że najtrudniejsze pierwsze 2 moze 3 miesiące dopóki jej się dzień nie ustabilizuje. ale z drugiej str nie mogę narzekac - w nocy raczej śpi a jak nie to Tż robi przy niej tyle co i ja (tzn nie licząc karmienia oczywiście no to dołączam kilka zdjątek dla cioteczek tylko jakieś średnio wyraźne buziale dla Was joł |
|||
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przepiękna! |
|
|
|
|
#2308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja z Tammie Lee robiłam ćwiczenia na brzuch i na początku było mi bardzo ciężko a i zakwasy jakich nigdy w życiu nie miałam zaliczyłam Chyba zainteresuję się jednak panem w obcisłych gatkach bo to tylko 8 minut a jak na moją aktualną kondycję to chyba i tak będzie ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cudna jest Oleńka Ja niedawno wróciłam z wydziału ale za chwilę wychodzę bo koleżanka zaprosiła mnie do siebie na kawę a muszę przejechać całe miasto żeby tam dotrzeć ![]() Miłego popołudnia
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
simpatica śliczna ta Twoja córeczka
![]() Aaaa i częstujcie się kochane moim dzisiejszym wypiekiem ![]()
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
ja na diecie od dziś jestem.A tak poza tym, to rzadko piszę, ale czytam Was, nie za bardzo mam czas pisać ![]() Pozdrawiam. Jejku, jak ja bym zjadła takiego rogalika
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

nareszcie jestem na bieżąco
- tzn przyznaję że nadrabiałam w przyspieszonym tempie
ale:

Dzisiaj w drodze do pracy w taki poślizg wpadłam, że aż uklękłam 
--- no i w ogóle kciuki za wszystkie postanowienia noworoczne
- ja jeszcze swoich nie wymyśliłam
Ostatnio jadłam domowe chińskie u znajomych i było takie sobie 

Ja rozumiem niechęć do nauki i studiów ale żeby aż tak?

chyba mnie coś ominęło

ja na diecie od dziś jestem.