Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 15:06   #571
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Miskaa no co Ty , co za deprecha Cie dopadla ?? Wiem, czytalam, zycie...
Dasz rade , wszystkie dajemy...

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
no to juz jestem po mojej konsultacji u dr Niemkiewicza...
i oto co mi zaproponował: wkładki eurosilicone 500 lub 550 HP okrągłe, teksturowane..
Doktor był super przez godzine siedzial i odpowiadal na moje wszystkie pytania! Jako osoba przemiły człowiek!
No i teraz juz nie wiem do kogo mam isc! Jarliński (propozycja 375) czy Niemkiewicz..zdaje sie ze bede sie wybierać jeszcze drugi raz do Jarlinskiego.
Okres oczekiwania na operacje jakies 6 tygodni, czyli mysle ze na marzec, poczatek kwietnia bede sie kroic

Dr N zaszalal , takie duze jak na pierwsza op., pierwszy raz slysze, ale brawo . Teraz bedziesz miala ciezki orzech do zgryzienia, ale nie martw sie POMOZEMY
Stary 2010-01-06, 15:15   #572
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

musi być niezła wyjścióweczka u olgawro.... szok
ja bym wolała w takim przypadku dr N...
chociaż 375 tez mi baaaaaaaaaaaaaaaardzo opdpowiada
Stary 2010-01-06, 15:17   #573
Miskaa78
Kazar Lady

Angelka co to za różowe pomożemy: hahaha:

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Aldi Bromek też Ci moze dać większe jeśli będziesz chciała..tylko żebyś nie pękała jak ja bo w końcu widząc moje niezdecydowanie co do rozmiaru zafasolił mi mniejsze

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:18   #574
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez renatkq Pokaż wiadomość
Witajcie

Mam do Was pytanie, mianowicie czy jedna tubka 15g Dermatix'u starczyła Wam na smarowanie blizn? Czy lepiej kupić od razu jedną wieeelką tubę 60g ?
Ponawiam pytanie... moze Ty Miskaa podpowiesz?
renatkq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:19   #575
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Misia
ja poprostu będe chciała żeby moje zaczynały sie minimum od 350 i może być 375, 410, 420, 500, 520 - naprawdę nie będę się wtedy wcale targowała :P
i oczywiście, że narazie nie zmieniam zdania na temat Bromka :P przoduję w moim rankingu nadal

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-01-06 o 15:20
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:22   #576
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Renatka - ja co prawda na blizny po op. piersi używam veradermu, ale dermatix 15g stosowałam na bliznę, którą mam na nodze (dł. 7 cm) - wystarczył mi gdzieś na około 4 m-ce
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:30   #577
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Renatka - ja co prawda na blizny po op. piersi używam veradermu, ale dermatix 15g stosowałam na bliznę, którą mam na nodze (dł. 7 cm) - wystarczył mi gdzieś na około 4 m-ce
Dziękuję dobrze wiedzieć, w takim razie kupie 15g, ..na allegro.pl pojawily sie 60g, tak myslalam, aby kupic taka super cena, ale po co mi azzz tyle ŻELIKU
Stary 2010-01-06, 15:35   #578
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Renatkq nie wypowiadałam sie bo nie wiem ...dziewczyny pisały że jest on diabelnie wydajny więc chyba starczy 15 ale co do działania szczerze powiem nie wiem ja mam contratubex ale go nie stosowałam jeszcze a dermatixu raczej nie kupie ze wzgledu na cene i na to ze blizny mam raczej ładne..

Stary 2010-01-06, 15:37   #579
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ale mucha schudla ciekawe jak to zdobila?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=rmzHUTa5vJE&feature=fvw

Normalnie ta fitnesska wymiata , ma swietne cialo a jej cwiczenia daja w duuuuufe , ale ja wlasnie taki trening lubie niestety jeszcze mi tak cwiczyc nie wolno ale juz ukladam sobie plan na pozniej
pysiu,

Muszka chodzi do tego samego klubu co ja Ona doprawdy odwalila ciezka charowe wraz ze swoim trenerem personalnym. Nie bylo zmiluj, cwiczyla 6 - 7 razy w tygodniu, przeplatajac zajecia aerobowo/interwalowe z silowymi.
Rownie cizko na swoja figure tyrala Kasia Figura Bardzo ciezko pracuje Ania Dereszowska i paru innych, ale plot siac nie bede, bo pewnie by sobie tego nie zyczyli
Niestety najwieksza odchudzaja porazke odnotowala moja ulubiona polska Super Niania Widzialam ja pare razy na treningu, nawet dyskutowalysmy o motywacji w zbijaniu kilogramow i ... i lipa

A laseczka z tych linkow, tak jak pisalam wczesniej jest super. Doskonala definicja miesni bez zbednych "przerostow" jak np. u Kobielak

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
dzisiaj mam deprechę..
ale pijemy !!!!!:pije my:

Misiaszku, dzisiaj chlejemy za Twoje! I na wesolo! Nie smutaskuj sie Slonko ... wiem, ze czasami trudno, ale usmiechem i pogoda ducha (ktora masz, oj masz!!!) zdzialasz wiecej dobrego, niz ta paskudna depresja! Wiesz co, usiadz sobie wygodnie w fotelu, nalej kieliszeczek dobrego winka, wyciagnij puche lodow z lodowki i wypnij sie na ta zimowa depreche

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Pysia!! Anna!! Ale Wy mnie motywujecie!! Dzięki Wam i ja zaczęłam się więcej ruszać..Chciałabym cos sobie do domku sprawić..Co polecacie?Trochę cycuchy mnie bolała jak 3 nocki po rząd na

biegówkach po śniegu brodziłam..
willma, w domu mam dosc dobry sprzet Kettlera rower i stepper. Jak z jakis wzgledow nie moge dotrzec do klubu, to spisuja sie swietnie. Aaaa ... mam tez hantle z regulacja dokladnia ciezarow. Nie mniej najwieksza motywacje osiagam chyba na silowni jak widze, jak inni wylewaja kubla potu

Cytat:
Witajcie

Mam do Was pytanie, mianowicie czy jedna tubka 15g Dermatix'u starczyła Wam na smarowanie blizn? Czy lepiej kupić od razu jedną wieeelką tubę 60g ?
renatkq, ja mam 15 g uzywam od 3 miesiecy i jeszcze bardzo, bardzo wiele mi tej masci zostalo. Jest zadziwiajaco wydajna.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Misia
ja poprostu będe chciała żeby moje zaczynały sie minimum od 350 i może być 375, 410, 420, 500, 520 - naprawdę nie będę się wtedy wcale targowała :P
i oczywiście, że narazie nie zmieniam zdania na temat Bromka :P przoduję w moim rankingu nadal
aldi, trzymam kciuki za dobre wybory i za Twoje piersiatka
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:39   #580
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość

Dr N zaszalal , takie duze jak na pierwsza op., pierwszy raz slysze, ale brawo . Teraz bedziesz miala ciezki orzech do zgryzienia, ale nie martw sie POMOZEMY
Hmm, a ja jednak nad tym wyborem dr bym się grubo zastanawiała. No fakt - proponuje duże implanty, ale moim zdaniem efekty prac dr Jarlińskiego są zdecydowanie lepsze

Ale może dr Broma? - montuje duże żelki i robi ładnie...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:43   #581
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Misia
nie zacznie od 160 nie ma obawy

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Aniu

Stary 2010-01-06, 15:51   #582
renatkq
Raczkowanie

Dziękuję Kochane Kobitki buzzziaki!
Stary 2010-01-06, 15:54   #583
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
nie zacznie od 160 nie ma obawy
dokładnie mi powiedział, że będzie mi "ładnie" z 360 zanim powiedziałam ile chcę

Miska
, nosek do góry a wieczorem chętnie wypiję za twoje panienki

Ania, Pysia, przez was w kompleksy wpadam muszę się wziąć za siebie koniecznie. Chyba wykupię karnet w fitness. Tak myślę, bo jak już wydam kaskę, to będę chodzić i mniejsze ryzyko, że odpadnę jak Super Niania

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:55   #584
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=willma2;16287025]A..pisałyście o cycuchach ich ruszaniu się bądź nie..
Moja maja skończone 4 miesiące..są miękkie dość i się ruszają, ale czucie w brodawkach bywa jeszcze bolesne...nie przyjemne...i w ogóle po wysiłku..fizycznym.typy o!! np te moje narty biegówki..to mnie bolały..

U mnie po wysliku fizycznym jest wszystko ok. nie mam zadnych boli.
Co najwyzej jestem zmeczona , ale to maja wina bo daje sobie w kosc , zeby zbedne kilogramy zrzucic .
Czucie mam w obu brodawkach teraz tylko jedna jest bardziej wrarzliwa a druga mniej.
Nawet juz prawie calkiem przeszlo mi zdretwienie lewej piersi.
Natomisat jesl chodzi o ruszanie to moge je juz do siebie zblizyc - pomiedzy piersiami mam wtedy ok. 1-1,5 cm odleglosci
Stary 2010-01-06, 15:55   #585
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Ania, Pysia, przez was w kompleksy wpadam muszę się wziąć za siebie koniecznie. Chyba wykupię karnet w fitness. Tak myślę, bo jak już wydam kaskę, to będę chodzić i mniejsze ryzyko, że odpadnę jak Super Niania
kup karnet, a my z pysia Cie juz przypilnujemy
Stary 2010-01-06, 15:59   #586
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=anna_ivy;16289395]pysiu,

Muszka chodzi do tego samego klubu co ja Ona doprawdy odwalila ciezka charowe wraz ze swoim trenerem personalnym. Nie bylo zmiluj, cwiczyla 6 - 7 razy w tygodniu, przeplatajac zajecia aerobowo/interwalowe z silowymi.
Rownie cizko na swoja figure tyrala Kasia Figura Bardzo ciezko pracuje Ania Dereszowska i paru innych, ale plot siac nie bede, bo pewnie by sobie tego nie zyczyli
Niestety najwieksza odchudzaja porazke odnotowala moja ulubiona polska Super Niania Widzialam ja pare razy na treningu, nawet dyskutowalysmy o motywacji w zbijaniu kilogramow i ... i lipa

A laseczka z tych linkow, tak jak pisalam wczesniej jest super. Doskonala definicja miesni bez zbednych "przerostow" jak np. u Kobielak

To szacunek dla muszki swietna prace wykonala

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
kup karnet, a my z pysia Cie juz przypilnujemy

ZGADZA SIE spokoju Ci nie damy
Stary 2010-01-06, 16:05   #587
trelek_
Rozeznanie

aż się boję z wami zaczynać
te kije groźnie wyglądają

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:15   #588
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
no to juz jestem po mojej konsultacji u dr Niemkiewicza...
i oto co mi zaproponował: wkładki eurosilicone 500 lub 550 HP okrągłe, teksturowane..
Doktor był super przez godzine siedzial i odpowiadal na moje wszystkie pytania! Jako osoba przemiły człowiek!
No i teraz juz nie wiem do kogo mam isc! Jarliński (propozycja 375) czy Niemkiewicz..zdaje sie ze bede sie wybierać jeszcze drugi raz do Jarlinskiego.
Okres oczekiwania na operacje jakies 6 tygodni, czyli mysle ze na marzec, poczatek kwietnia bede sie kroic
Moim zdaniem to nie chodzi o wybor doktorka - tylko Ty sama musisz okreslic jaki rozmiar Ci bardziej odpowiada.
Nie sadze , zeby dr. J. chcial Ci wsadzic 500-550 wiec jesli Cie ten rozmiar interesuje to idz do dr. N jesli jednak nie jestes jeszcze pewna to idz na jeszcze 1 konsultacje do dr. J albo jeszcze innego i moze wtedy bedzie Ci latwiej cos ustalic.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

[QUOTE=willma2;16286285]Pysia!! Anna!! Ale Wy mnie motywujecie!! Dzięki Wam i ja zaczęłam się więcej ruszać..Chciałabym cos sobie do domku sprawić..Co polecacie?Trochę cycuchy mnie bolała jak 3 nocki po rząd na

biegówkach po śniegu brodziłam..

Ja odradzam kupowanie jakis sprzetow do domu bo w 80% co kolwiek kupisz to po miesiacu gora 2 bedzie stalo i zbieralo kurz .
Lepiej kupic sobie karnet do klubu - jak juz sie wciagniesz i bedziesz wiedziala , ze naprawde chcesz cwiczyc w domu to wtedy sobie cos kup.
Ja w domu mam orbitreka , ale cwicze na nim tylko w sezonie zimowym . Natomiast sezon letni to rolki, rower,basen itp.
Oczywiscie to tylko moje zdanie , a Ty zrobisz jak chcesz.
Stary 2010-01-06, 16:29   #589
Miskaa78
Kazar Lady

pysia a ja protestuję takie sprzęty w domu sa potrzebne !!! ja nie wiem gdybym nie miała rowerka na czym mąż by wieszał koszule i krawaty

Stary 2010-01-06, 16:32   #590
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
pysia a ja protestuję takie sprzęty w domu sa potrzebne !!! ja nie wiem gdybym nie miała rowerka na czym mąż by wieszał koszule i krawaty
Stary 2010-01-06, 16:37   #591
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

@ Agnelka, Pysia

Jak juz we wcześniejszych postach pisałam, to ja mała nie jestem, mam 174 wzrostu, pod biustem na dzien dzisiejszy ok 92 cm, ale miska mała B.
Marzy mi się D.
Doktor J zaproponował 375 ale pewnie jak bym zaczela rozmawiac mozna by było cos utargować..szczerze powiedziawszy to marzy mi się duże D, albo DD, wysoka jestem, to i biust chcę mieć niczego sobie, taki mi się marzy. Nie wiem czy z 375 by mi to wyszło. Na dodatek mam dosyć czeroką klatkę więc im mniejszy implant tym piersi byłyby bardziej od siebie oddalone.
Dr N zapewnił mnie, że spokojnie taki rozmiar mogę mieć, i że naprawde do mojej sylwetki mogłabym mieć i 700!
No a poza tym uważam, że jak się kroic to już po to D właśnie, chcę by różnica była widoczna.
Poza tym dr N zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie, spędził ze mna z godzine, odpowiadał na wszystkie nawet najgłupsze pytania, widac, że jest miłośnikiem dobrych piersi.
U dr J byłam moze w sumie z 15 min, nic mi tak naprawde nie powiedział, ale obwiniam siebie, bo chyba zbyt dociekliwa nie byłam...dlatego chcę sie wybrac jeszcze raz i pogadać o 500-550 i zobacZyć co on mi powie.
Tak czy siak operacje i biusty już mi sie śnią po nocach, teraz do kwietnia mam czas zeby sie troszkę fuzycznie przygotowac, zrzucic troszke wagi, poćwiczyć i w pełni sprawna przyjechac na 2 tyg i sobie biust zafundowac.
Ah i jeszcze róznica u dr N piersi troszkę droższe, ale ciecie pod pacha za to.
Co myslicie?
W sumie to nie wiem teraz sama kogo wybrać
olgawro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:45   #592
Miskaa78
Kazar Lady

Ja nie brałam cięcia pod pachą w ogóle pod uwagę..raz że jakoś mnie odrzuca myśl o skalpelu w tej ololicy a dwa Broma mówił ze nie da sie wtedy zrobić piersi zbyt blisko siebie, no ale on sie wypowiadał o moim przypadku

Stary 2010-01-06, 16:48   #593
evitanna
BAN stały

[QUOTE=pysia222;16289954]
Cytat:
pysiu,

A możesz napisać np na priv lub na forum jeśli uważasz, że możesz - jaki to klub ewentualnie polecić jakiegoś przystojnego trenera?
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:00   #594
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

dr N powiedział , że pod pacha to: szybciej się goi i ze sie szybciej dochodzi do siebie bo po operacji juz, implant nie siedzi na bliznie, jak w przypadku cięcia pod piersią. Sama juz nie wiem co o tym myslec. w sumie to mi mysl blizn jakos nie przeszkadza, troche uwazam ze zaakceptuje blizny decydując się na zabieg, jedno wiąze sie z drugim,skupię sie bardziej na radosci z powiekszania anizeli biadoleniu o bliznach, ale wiadomo tez bym ich nie chciala jakos ekstra wielkich.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

mam jeszcze takie pytanie...
czy idąc na druga konsultacje do lekarza powinnam powiedziec, że byłam u jeszcze innego i teraz chciałabym wiedziec co on by myslał o zaproponowanym przeze mnie rozmiarze?
Nie chce zeby to wygladalo jakos niegrzecznie czy cos...
dzieki !
Stary 2010-01-06, 17:04   #595
pysia222
Zakorzenienie

Ja mam ciecie pod piersia dokladnie w faldzie wiec nic nie widac, tym bardziej ze blizny goja sie calkiem fajnie .
Natomiast pod pacha sobie nie wyobrazam przy podniesieniu reki bedziesz czula bol , jesli dobrze pamietam to ktos pisal tutaj , ze sie dluzej do siebie dochodzi-wiec nie wiem jak z tym jest.
Zreszta okolice pachy sa mijscem owlosionym i trzeba je pielegnowac -zastanawia mnie jak w takim wypadku sie blizne pielegnuje .

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Ale napewno blizny na brodawce goja sie swietnie - tak przynajmniej slyszalam
Stary 2010-01-06, 17:14   #596
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Dr N zapewnił mnie, że spokojnie taki rozmiar mogę mieć, i że naprawde do mojej sylwetki mogłabym mieć i 700!
No a poza tym uważam, że jak się kroic to już po to D właśnie, chcę by różnica była widoczna.
Poza tym dr N zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie, spędził ze mna z godzine, odpowiadał na wszystkie nawet najgłupsze pytania, widac, że jest miłośnikiem dobrych piersi.
Przyznam, ze osobiscie nie spotkalam dr N, ale czytalam, ze czasami robi wrazenie dosc rubasznego podczas rozmow z pacjentkami ... To jednak malo wazne, mnie chyba bardzie zniechecilby wyglad i wyposazenie kliniki. Moze cos w tym wzgledzie sie zmienilo i mam takie stare informacje
Stary 2010-01-06, 17:19   #597
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

no nie wiem juz sama bo czy ciecie takie czy takie to rak raczej sie nie podnosi przez jakis czas? wiec to chyba niewielka różnica..
Dr N i dr J to dwóch czołowych wrocawskich chirurgów, szkoda, ze ich metody takie inne, ale jesli patrzec na efekty to piersi robione przez obydwojga wyglądaja super!
no teraz to mam naprawde zagwostkę i juz nie wiem kogo wybierać

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Klinika nie zrobiła na mnie złego wrażenia..owszem nie jest to szczyt modernizmu, ale jest czysto,schludnie i porządnie. na górę nie wchodziłam więc nie wiem.
dokto nie był rubaszny,wrecz przeciwnie,potrafil wytlumaczyc mi wszystko w dobry sposób,uzywając trafionych przykładów, na mnie zrobił wrażenie super fachowca, którym jest. w klinice niczego nie brakowało więc nie mogę narzekać z tego powodu.
Mało tego nie było kolejki, bo doktor na spotkanie umówiony był tylko ze mną i miał duzo czasu na wyjasnianie.
Stary 2010-01-06, 17:19   #598
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
A możesz napisać np na priv lub na forum jeśli uważasz, że możesz - jaki to klub ewentualnie polecić jakiegoś przystojnego trenera?
spoko, ja chodze do Hiltona Co do trenerow, to jest tam ich ze 20 i w kazdym mozna znalezc cos przystojnego
Stary 2010-01-06, 17:22   #599
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznam, ze osobiscie nie spotkalam dr N, ale czytalam, ze czasami robi wrazenie dosc rubasznego podczas rozmow z pacjentkami ... To jednak malo wazne, mnie chyba bardzie zniechecilby wyglad i wyposazenie kliniki. Moze cos w tym wzgledzie sie zmienilo i mam takie stare informacje
Nic sie nie zmienilo asia tez mowila, ze klinika jest nie ciekawa a rozmawialam z nia miesiac temu
Stary 2010-01-06, 17:24   #600
Miskaa78
Kazar Lady

No dziewczynki przyszedł mój brytyjczyk SA w rozmiarze 70F i jest dobry
na 2 miesięcznicę stanik sportowy

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

A to ten N. przyjmuje z asystentka??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości