![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI
Zapraszam do VI części wątku MŻ-WR
![]() część poprzednia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311070 ![]() Owocnego dietkowania! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI
No i mamy kolejny już wątek
![]() ![]() Marzeniatko- dzięki ![]() no to oby w tym wątku było wiele owocnych zmagań i duuużo porzuconych kilogramów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki teraz musimy pokazać na co nas stać.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martynko- nie ma to jak dobre podejście do sprawy ![]() ![]() jak ja bym chciała już widzieć efekty swojej dietki i ćwiczeń..ale cóż, trzeba pewnie jeszcze dłuuuuugo czekać ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja wchodzę na forum, wątek działa, zanim na niego klinknełam, okazało sie ze to juz jego koniec....
![]() ![]() Witam was kochane w nowym roku! Jeszcze mnie tu nie było w 2010... Zanka gratulacje tych 25 kg. Męża masz fajnego - mój tz tylko mi mówi, ze powinnam cos ze soba robic... Ostatnio mu powiedzialam, ze duzo wiecej motywacji by mi dało, gdyby zauwazyl, ze juz duzo zrzuciłam... Mam ostatnio sporo stresów osobistych i zawodowych, ni emoge spac po nocach... Mam nadzieje, ze sie to niedługo skonczy, bo tak zbyt długo nie dam rady ![]() No! A od nowego roku zaczełam chodzic na fit 2 razy w tygodniu. W poniedziałek poszłam na Fat burning - szczerze mowiac, cwiczenia sa mnie fajne i urozmaicone od innych zajec, ale chodzi o wysokie tetno i takie blablabla. WYszło natomiast ze czas wmocnic miesnie ![]() Chciałabym 2 kg na miesiac zrzucac to bede happy ![]()
#6 |
Wtajemniczenie
|
Brenda zgadza się pozytywne myślenie naprawdę robi dużo
![]() ![]() ![]() Orisha witaj w nowym roku i na nowym wątku ![]() ![]() no niestety czasami Tż wymagają od nas nie wiadomo czego, choć na swojego eks w tym względzie nie mogłam narzekać, bo akceptował mnie w całej krasie czy to z 5 kg nadwagi czy też jak schudłam te kilogramy... no a ja właśnie skończyłam robić prania i teraz biorę się za obiadek ![]()
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akceptacja to jedno, ale powtarzanie zeby cos robic to drugie. Bo przeciez wiem, ze schudłam to po co to mówic... A zawsze na innych działało, jak sie im mówiło. Tylko ze ja nie jestam jak INNI ![]() ![]() Co ma byc, to będzie. Ja mam metlik w głowie od nowego roku. Nie ma nic pewnego. No może oprócz jednego - chce schudnac !!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wierze że schudniesz na 100% ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witam
nowy watek ![]() ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
witam robaczki w nowym wątku
![]() ![]() a ja przez ta pogode na basen nie poszlam. godzine i 20 min wracalam z pracy ;/ U nas normalnie kleska zywiolowa!!!! slizgawica ze masakra i oczywiscie zadnej solarki/piaskarki/plugu...... tragedia!!! jechalam 10 na godzine doslownie. a najgorsze ze ten glupi snieg nadal pada!!! nie nawidze zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oj nesko no to nie fajnie tam macie u nas dzis wcale nei padalo tylko troszke w nocy
kurde no niech mnie cos albo ktos jakos zmotywu***o ja nadal nie cwicze no nie wiem co ze mna jest [chociaz wlasciwie dzisiaj zjadlam mniej slodkiego niz zwykle ![]() jutro ide na bilans ale bedzie siara jak mi bedzie w karte otylosc wpisywac pani doktor ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
witam w nowym wątku
![]() ja się zapisałam na fitness 3 razy w tygodniu i byłam już w poniedziałek i dzisiaj ;D a jutro idę na łyżwy z ekipą sylwestrową, ale to będzie raczej jazda na tyłkach, bo ja jeździłam tylko 2 razy i to 4 lata temu ;P
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem na siebie wściekła!! tak mi dobrze szło..a tylko Tż pokazał frytki... ;( i wiecie co było dalej.. ;( dla mnie to jest porażka i zniechęcenie do dalszych ćwiczeń
![]() u mnie też lodowisko działa, i tak myslę bo od 10 do 12 jest za free... tylko tak głupio samej iśc :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dalej trwamy w naszej diecie!!! ![]() Niezapominajko witaj ![]() ![]() ![]() Morelko może aż tak źle nie będzie na tych badaniach ![]() Nesko u mnie też śniegu tyle napadało że hohoho mnie teraz siostra kusi popcornem, natomiast szwagier prażynkami ![]() ![]() ![]()
168 cm -jest 58 kg-----będzie55kg ---? Edytowane przez martyna2696 Czas edycji: 2010-01-06 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z ta jazda to sie nei przejmuj jak juz kiedys jezdzilas to teraz wystarczy chwila i zalapiesz.ja tez ostatnio jakies 4 lata temu jezdzilam czasami a jak wczoraj weszlam na lod to chwile postalam i ruszylam i bylo zupelnie ok chociaz lyzwy mialamtempe bo wypozyczone wiec piruetow nie dalo sie krecic hahaha Cytat:
a to powinna byc jeszcze wieksza motywacja do cwiczen bo trzeba je spalic wkoncu ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
martynko- własnie , że frytki to tragedia
![]() ![]() morelko- no nie wiem jestem taka dzikuska ze nigdy nie chodze nigdy sama.. ale chyba pora zaczać bo nie mam tak naprawde kogo wziąć.. kolezanki męzów mają , dzieci i pracują... a ja.. siedze w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
melduję się w kolejnej części
![]() nie miałam przez dwa dni internetu, ale na szczęście już mam kontakt ze światem chcę się zapisać po wypłacie na fitness obczaiłam już ofertę i zdecydowałam się na zajęcia "Brzuch, uda i pośladki" i chciałabym coś co na ramiona dobrze zrobi, muszę zapytać co polecają myślicie, że 2x w tygodniu po godzinie wystarczy? do tego brzuszki albo A6W zobaczę czy dam radę napaliłam się na ten aerobik bo w końcu będę robiła coś dobrego dla siebie mąż na siłownie chce iść, bo też musi schudnąć, przynajmniej 10 kg, bo strasznie mu się przytyło przez ostatnie 2 lata
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no myślę że tyle ćwiczeń wystarczy ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bo po ślubie żony za bardzo rozpieszczają swoich męzusiów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj wczesniej w pracy ![]() Włączam positive attitude i mam nadzieje w tym sezonie smigac juz lepiej. ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() zaczął się nowy dzień ![]() ![]() ![]() ja tak sobie wyspana dziś, no ale cóż nie będe marnować dnia na spanie ![]() ![]() Orisha a tej dechy to Ci mega zazdroszcze... ![]() ![]()
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj przywiozłam sobie sprzet i tearz wystarczy sie zapakowac i smiiiiiigamy ![]() A własnie - musze dac znac kolezance jak sie umawiamy... Boje sie tylko, ze moje nogi wymiekna... ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() wypłata przyszła, muszę się skontaktować z kumpelą i może umówimy się, kiedy idziemy zapisać się na ten fitness ogólnie nie orientuję się gdzie u nas takie kluby ale mam jeden na oku, co ma stronę internetową i chyba go wybierzemy klimatyzowane sale, sprzęt będzie super muszę jeszcze sobie jakieś adidaski sprawić i spodnie i jakąś koszulkę bo u mnie z takimi ciuszkami krucho jejjj a jak myślicie jakie buty na aerobik są dobre? jakieś wygodne i żeby mi nie spadały z pięt ostatnio w szkole ćwiczyliśmy coś ala fitness przed lustrami i pamiętam, że nie mogłam na siebie patrzeć, miałam krótkie spodenki, zwyklą koszulkę i trampeczki, a mam takiego pecha że stopę mam 36 ale szczupła bardzo i miałam na maxa związane buty i tak mi czasem latały, no i w ogóle śmiesznie wyglądałam w takich ściśniętych trampkach wychodzę z założenia że nawet na fitness warto się "ładnie ubrać" żeby lepiej się czuć we własnej skórze, zwłaszcza gdy otaczać mnie mogą zgrabniejsze a przynajmniej jędrniejsze laski
#25 |
Wtajemniczenie
|
Orisha trzymam kciuki za to żeby Ci nogi nie wymiękły
![]() ![]() Zanka ja na fitness wybrałabym adidaski... mi najwygodniej się w nich ćwiczy....a jeśli chodzi o strój to pewnie że warto ładnie się ubrać, niech inne laski nam zazdroszczą a co ![]() ![]() ja wykąpałam się i depilowałam nóżki heheh depilatorem, kurcze jak ja to uwielbiam ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
ja raz próbowałam depilatora, teściowej zresztą
tylko przyłożyłam do nogi i odechciało mi się, za miekka jestem
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no trampek nawet nie chcę hihi
mam jedne buty, adidas superstar ale nie wiem czy się nadają, trochę sztywne są
#29 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki.
ja na razie ćwicze w domku ![]() ja nawet w domu na rowerku to cwicze w adidaskach. No i właśnie zrobiłam 20 km i brzuszki. ale nadal nie moge na siebie patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
heheh wiem że ze mnie wariatka!!!!
![]() ![]() ale właśnie czasami dobrze przejechać tym depilatorem i mieć na jakiś czas spokój ![]() hehe najgorszy był pierwszy raz i pierwsze dotknięcie skóry, ale potem już się przyzwyczajam i nie jest tak strasznie ![]() wiecie co ja właśnie wróciłam z miasta bo musiałam przejść się na pocztę i do banku, ale to nie ważne hehhe, najważniejsze jest to że jak wróciłam do domku to obejrzałam siebie w lusterku i nie wiem skąd mam taki brzuchol, bo dużo nie jadłam....nawet mniej niż zwykle od kilku dni... hmmmm a miałam iść dziś na basen z kolegą ale nie wiem co z tego wyjdzie.... ale mam inną propozycję w zanadrzu hehe bieganie z siostrą po śniegu.... więc są dwie alternatywy na dzisiejszy ruch ![]() hehehe a jeszcze od dzis gotuje w garnkach na parze ![]() ![]()
168 cm -jest 58 kg-----będzie55kg ---? Edytowane przez martyna2696 Czas edycji: 2010-01-07 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.